Новорічний відпочинок раптово закінчився у лікарні: “гарно” відсвяткували Мішина, Дантес, Горняк та інші

Знаменитості з нетерпінням очікували зимових свят, щоб поїхати з рідними на відпочинок. Натомість для деяких із них радість перетворилася на тривогу через проблеми зі здоров'ям.

Анна Саліванчук

Відпочинок у Португалії перетворився для сина акторки на велику проблему. 9-річний Гліб опинився на лікарняному ліжку. Родина вже збирала валізи, щоб їхати додому, як дитина поскаржилася не нездужання.

Зірки потрапили до лікарні на відпочинку

Медицина на острові Мадейра страшенно роздратувала дружину нардепа. У Гліба виявили ротавірус. Довелося цілу годину чекати на крапельницю, а коли прийшов інтерн, то лише з третьої спроби поцілив у вену голкою.

Христина Горняк

Неприємностями закінчився відпочинок в Іспанії для колишньої дружини Володимира Остапчука. Нотаріуска цілих 4 дні нездужала – напевно, застудилася. Христину мучило чхання, вона задихалася, ніс заклало і спати було неможливо.

Зірки потрапили до лікарні на відпочинку

Потім трохи попустило, тож 37-річна Горняк повернулася до милування іспанськими краєвидами. До речі, на відпочинку блогерка набрала 2 кг ваги, й тепер важить 48 кг.

Ксенія Мішина

Не обійшлося без відвідин лікарні й у Таїланді, куди акторка поїхала разом з 11-річним синочком. Платона з високою температурою довелося везти до лікарні. Підліток підхопив якийсь вірус. Дві ночі минули для мами в тривогах і без сну. Згодом нащадку стало легше і його виписали, то першим ділом родина відбула на пляж.

Зірки потрапили до лікарні на відпочинку

Володимир Дантес

Занедужали після новорічного застілля й Дантес із Дашею Кацуріною. Зустрічали 2024 рік у Карпатах разом із батьками та дітьми молодички. Довелося лікуватися після застілля вітамінно-очисними крапельницями. Ось таке постсвяткове побачення відбулося у закоханих.

 

Зірки потрапили до лікарні на відпочинку

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.