Лілія Ребрик розповіла про плюси та мінуси вагітності у 42 роки: набрала зайву вагу і відростила волосся

Відома українська акторка Лілія Ребрик, яка скоро стане мамою втретє, розповіла про плюси та мінуси вагітності у 42 роки. Телеведуча запевняє, що це її найлегша вагітність.

Лілія Ребрик – не лише відома українська акторка і телеведуча, а й мама двох доньок: 11-річної Діани і 5-річної Поліни. Вже через кілька місяців Ребрик стане мамою втретє. Телезірка очікує на доньку. На свою третю вагітність Лілія Ребрик наважилась у 42 роки. Незважаючи на неюний вік, акторка добре переносить свій особливий стан і навіть продовжує активно працювати на 7 місяці вагітності. Ребрик запевняє, що третя вагітність у неї проходить набагато легше, ніж 2 попередніх.

Лілія Ребрик розповіла, як протікає її третя вагітність у 42 роки
Лілія Ребрик розповіла про проблеми під час своєї вагітності у 42 роки

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі акторка поділилася плюсами та мінусами своєї третьої вагітності. Так, Ребрик зізналася, що зараз дуже переживає через негативні новини, пов’язані з війною в Україні. Це провокує часте безсоння. Також до мінусів свого положення Ребрик віднесла те, що вона набрала чимало зайвих кілограмів. А ось плюсів своєї третьої вагітності акторка побачила більше. Лілія запевняє, що зараз вона переносить вагітність набагато краще, ніж 2 попередні рази. Телезірку не турбує токсикоз і вона себе відмінно почуває. Крім того, Ребрик навіть зуміла відростити волосся.

Незнайоме для мене прекрасне відчуття.

, – зізналася Ребрик.

Лілія Ребрик розповіла про проблеми під час своєї вагітності у 42 роки
Лілія Ребрик розповіла про проблеми під час своєї вагітності у 42 роки

Також акторка зізналася, що стала дуже чутливою до негативу у свій бік. Найбільше Лілію чіпляють негативні коментарі щодо її вагітності.

Варто відзначити, Лілії Ребрик дійсно довелося стикнутися з хейтом у свій бік після оголошення про третю вагітність. Так, акторці почали писати коментарі про те, що вона завагітніла лише для того, аби її чоловік Андрій Дикий мав змогу покинути країну, як багатодітний батько. Це припущення дуже обурило Лілію. Вона заявила, що не збиралася і не збирається виїжджати з України, а завагітніла вона не для того, щоб отримати якісь привілеї, а тому що дуже хотіла ще раз стати мамою.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.