Шорти і дублянка: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус показала, як розквітнула після розлучення з ним

Вже колишня дружина відомого підприємця Мурата Налчаджиоглу неочікувано показала цікавий зимовий образ. Як зараз живе Лілія Реус та як виглядає після розлучення?

Мурат Налчаджиоглу здобув популярність багато років тому, коли пішов під вінець разом із відомою артисткою Ані Лорак. Пізніше закохані розійшлись, але за особистим життям чоловіка стежать і досі. Так, наприклад, фанатів особливо цікавить, що відомо про стосунки зіркового підприємця з його вже колишньою дружиною Лілією Реус. Відомо, що зіркова пара розійшлась, а ось жінка після розриву, як можна побачити на її особистій Інстаграм-сторінці, лише розквітнула.

Як виглядає Лілія Реус

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу у своєму блозі в соціальній мережі показала стильний зимовий образ. Зірка одягла високі чоботи, гольфи та доповнила все це чорними шортами. Зверху Лілія Реус одяглась у світлу кофтинку з високим “горлом”, а на плечі вона накинула чорну дублянку. Волосся зіркової блогерки падало на її плечі, а на обличчі сяяла усмішка. Вона виглядала щасливою та спокійною.

Колишня дружина відомого підприємця Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус показала, як виглядає
Колишня дружина відомого підприємця Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус показала, як виглядає

Нагадаємо, що зіркова пара Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус розійшлись наприкінці 2023 року. Знаменитості почали зустрічатись ще задовго до свого розриву. Вони разом жили та будували плани на майбутнє. Зрештою, чоловік освідчився коханій та покликав її стати його дружиною. Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу відгуляли весілля на початку літа 2023 року. Вже незадовго після цього вони зникли з публічного простору.

Колишня дружина відомого підприємця Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус показала, як виглядає
Колишня дружина відомого підприємця Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус показала, як виглядає

Коли зіркові колишні повернулись на екрани соціальних мереж, шанувальники не побачили їх поруч одне з одним. Знаменитості припинили спілкуватись публічно, а потім стало відомо, що Лілія Реус і взагалі живе окремо від свого чоловіка. Новий 2024 рік Мурат Налчаджиоглу зустрічав з іншою жінкою, з якою тепер зустрічається. У зверненні до фанів вже у січні Лілія Реус підтвердила, що більше не разом із колишнім коханим.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.