Дісталось не Златі Огнєвіч, а колумбійському нареченому: Хветкевич з “Холостячки-2” показав міцний горішок

Відомий український блогер Андрій Хветкевич, який взяв участь у другому сезоні реаліті-шоу "Холостячка", показав ідеальну фігуру. Знаменитість продемонстрував кадри на тлі заходу сонця.

Андрій Хветкевич, відомий український блогер, неочікувано показав цікаві фотографії на тлі заходу сонця. Знаменитість опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм свіжі кадри, на яких можна було побачити його ідеальну фігуру – сталевий прес і підтягнутий спортивний стан. Андрій Хветкевич влаштував фотосесію у Колумбії біля красивого водного краєвиду.

Андрій Хветкевич показав фігуру

В особистому блозі відомого українського фрідайвера та фотографа в соціальній мережі Інстаграм з’явився новий допис. Андрій Хветкевич продемонстрував свіжі кадри, на яких спиною до камери позував на тлі красивого заходу сонця. Знаменитість прийняв таку позу, аби його спортивний стан показався у всій красі. Судячи з реакції авдиторії, зірці другого сезону “Холостячки” вдалось привернути увагу та викликати резонанс.

Андрій Хветкевич з Холостячки-2 показав свою спортивну та підтягнуту фігуру на нових фото
Андрій Хветкевич з Холостячки-2 показав свою спортивну та підтягнуту фігуру на нових фото

До слова, у коментарях користувачі мережі Інстаграм розділились на декілька таборів. Одна частина підписників Андрія Хветкевича зазначили, що останнім часом він ділиться на своїй сторінці лише занадто нескромними фотографіями. Такі користувачі мережі розкритикували знаменитість за його свіжу фотосесію. Втім, знайшлись у коментарях і підписники, яким сподобались свіжі кадри чоловіка.

Так, наприклад, дехто з шанувальників відомого українського блогера зазначили, що він створив собі ідеальну фігуру – знаменитість навіть порівняли з Аполлоном. За словами користувачів мережі, зірка другого сезону реаліті-шоу “Холостячка-2” добре попрацював у спортивній залі для того, аби створити фігуру своєї мрії.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.