Віра Брежнєва після розлучення з Костянтином Меладзе продає вечір з собою: вам вистачить всього 800 гривень

Віра Брежнєва запросила фанів на зустріч із собою. Щоправда, є певні умови рандеву з зіркою. Окрім оплати, потрібно ще й перебувати в зоні досяжності співачки.

Віра Брежнєва для українських фоловерів сповістила, що відмовляється від прізвища і співатиме під псевдонімом Vera. Цілих 9 місяців після повномасштабного вторгнення білявка не виходила на сцену.

Потім не витримала. Дала концерт, зробивши ось таку сенсаційну заяву щодо зміни сценічного імені. Та час минув, пристрасті вляглися. І ось уже перед нами знову всім звична Віра Брежнєва.

Віра Брежнєва продає квитки на вечір з собою

Артистка запросила шанувальників провести вечір разом й розповіла умови, за яких це може відбутися. Стосується це виключно мешканців середньоазіатських країн – Казахстану, Киргизії та Азербайджану.

Саме в містах цих країн Віра планує дати концерти у лютому. Тож мешканці Астани, Алмати, Бішкеку та Баку мають можливість провести вечір у компанії улюбленої віагрянки. До речі, окрім використання старого псевдоніму на афіші, Віра ще й репертуар обіцяє епохи Костянтина Меладзе.

Віра Брежнєва продає квитки на вечір з собою

Тож вечір, оповитий ностальгією за минулими часами, публіці гарантовано. Платити дорого за спілкування зі співачкою не доведеться. Квитки на балконі коштують 10 тис. тенге. Якщо перевести на наші гроші, вийде трохи більш як 800 гривень.

Щоправда, ближче до сцени, природно, вони дорожчають. Тож у партері доведеться сплатити 25 тис. тенге. Є ще квиточки по 10 та по 12 тисяч тенге. Але їх залишилося не так уже й багато.

Окрім улюблених пісень Віра пропонує помилуватися її ідеальним пресом, який постійно демонструє в Сторіз Інстаграму. Тож є можливість побачити всю цю красу на власні очі.

Популярне

Схожі статті

Усього 5 інгредієнтів, а так смачно: побачила в гостях салат “Червоне море” і тепер готую на святковий стіл

Простий в приготуванні, але смачний салат "Червоне море" підкорить серця навіть найвибагливіших гурманів. Солодкі перці ідеально поєднуються з соленими крабовими паличками, створюю неповторний смак.

Такі часникові пампушки до борщу ви ще не готували: неймовірно пухкі та ароматні. Урвала рецепт у сусідки

Краще тарілочки запашного українського борщу, може бути тільки борщ з часниковими пампушками. Готувати їх просто, а на аромат збігаються навіть сусіди.

Так смачно, що пальчики оближеш: рецепт тонких шоколадних млинців. Не рвуться при смаженні і не засихають

Легко та без зайвого клопоту можна приготувати тонкі шоколадні млинці, які не будуть рватися при смажені. Спробуйте загорнути в них будь-яку начинку та приємно здивуйте вашу родину смаколиками.