“Так просто” – Катерина Осадча поділилась піснею свого життя, що кардинально змінила її погляди на все

В перші дні весни на телеканалі "1+1 Україна" виходить нове шоу "Пісня мого життя", аналог фінського розважального проєкту Song Of My Life. Ведучою стала неповторна Катерина Осадча

Ідея шоу досить проста – зірки згадують пісні, які мали вирішальний вплив на розвиток їх особистості, становлення, або просто допомогли пережити важкі часи. Гості й глядачі по ту сторону екрана будуть вгадувати історії героїв.

Катерина Осадча
Катерина Осадча

Катерина Осадча поділилась власною піснею її життя

Українська телеведуча, в одному зі своїх інтерв’ю, відкрила таємницю свого особистого життя і розповіла про ту пісню, що стала для неї доленосною.

Всім відомо, що Катерина Осадча довгий час була моделлю. Вирішальний крок вона зробила в 14 років. В той час майбутня зірка працювала простою манекенницею в Києві та взяла участь в конкурсі “Чорна перлина”. На той час це був один із самих популярних  та престижних конкурсів.

Катерина Осадча
Катерина Осадча

В розпал репетицій Катерині приходить офіційне запрошення від однієї відомої японської агенції.

Модель стояла на роздоріжжі, адже в той час їхати в невідому країну, та і в настільки юному віці, було дуже страшно. Бажання відвідати Японію, де модельний бізнес розвивався шаленими темпами, бажання набути нового досвіду поряд зі страхом невідомого. Осмислити і прийняти важливе рішення для 14-річної дівчинки було дуже і дуже важко.

Катерина Осадча
Катерина Осадча

Репетиційні виходи для конкурсу проводились під, популярну на той час, пісню Ірини Білик “Так просто”. Саме в той момент Катерина Осадча зрозуміла, що все дуже просто. Якщо про щось мрієш – треба рухатись вперед і не дивитись ні на кого. Все ж насправді так просто.

Поїздка в Японію кардинально змінила життя зірки. Адже такий старт дав можливість підписати новий контракт та працювати в столиці світової моди, де для неї відкрились всі дороги.

Такі та інші історії будуть розповідати наші зірки, митці, актори та відомі люди країни.

Популярне

Схожі статті

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.