Маша Єфросиніна розчулила привітанням єдиної доньки Нани з 20-річчям: заборонила мамі публікувати фото

Маша Єфросиніна зворушливо привітала свою доньку з днем народження. Телеведуча публічно розповіла про свої материнські почуття та показала архівне фото з іменинницею.

Українська телеведуча Маша Єфросиніна привітала свою єдину доньку з днем народження та показала спільне архівне фото. Зірка публічно звернулася до іменинниці й висловила свої материнські почуття.

Сьогодні, 16 лютого, донька Маші Єфросиніної, Нана, відзначає своє 20-річчя. З нагоди свята відома телеведуча опублікувала новий допис, висловивши зворушливе привітання та додавши світлину, на якій її дочці всього 3 роки.

“Сьогодні тобі виповнилось 20 років, моя єдина та неповторна Нана”, – підписала знаменитість.

За словами Єфросиніної, її спадкоємиця не дозволяє публікувати свої нові фотографії, і навіть у свято була проти цієї ідеї. Згодом вона поділилась своїми емоціями та пояснила, що поважає позицію доньки, адже розуміє, що Нана вже доросла й почала новий етап у своєму житті.

“Але щось мене сильно сьогодні криє. Не через те, що вона не дозволяє публікувати фото, ні”, – пише ведуча.

Маша Єфросиніна розчулила привітанням єдиної доньки Нани з 20-річчям
Маша Єфросиніна розчулила привітанням єдиної доньки Нани з 20-річчям

У коментарях під публікацією висловили привітання й фанати зірки. Прихильники побажали Нані міцного здоров’я та добробуту.

  • “Щастя, здоров’я, радості, кохання, процвітання”.
  • “Вітаю щасливих батьків з Днем народження донечки”.
  • “Щасливого майбутнього під мирним небом”.
  • “Великого щастя Нані”.
  • “Пам’ятаю це фото в журналі. Як швидко плине час”.
  • “Вітання донечці! Мирного життя та здоров’я “.

Відомо, що Нана навчалась у канадському коледжі, але через заходи проти пандемії дівчина закінчила навчання екстерном. Згодом вона продовжила навчання в нідерландському університеті.

Маша Єфросиніна розчулила привітанням єдиної доньки Нани з 20-річчям
Маша Єфросиніна розчулила привітанням єдиної доньки Нани з 20-річчям

Нагадаємо, Маша Єфросиніна та її чоловік, який з перших днів повномасштабного вторгнення захищає Україну від окупантів, Тимур Хромаєв, виховують двох спільних дітей: сина Олександра та доньку Нану.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.