23-річна дружина Остапчука Полтавська поставила всю Мережу на вуха: “В мене буде дитина” (ФОТО)

Українська блогерка Катерина Полтавська розповіла про сімейні плани зі своїм чоловіком Остапчуком. Зірка серйозно налаштована народити від нього дітей.

Катерина Полтавська, бізнесвумен і блогерка, здобула особливу популярність після того, як восени позаминулого року закрутила роман зі своїм коханим Остапчуком. Нині зіркова пара, за чутками, вже навіть встигла офіційно одружитись, щоправда, своїм шанувальникам про це вони вирішили не розповідати. Знаменитості мають гармонійні взаємини, а прихильники на цьому тлі вже починають питати про те, коли у родині станеться поповнення.

Полтавська про вагітність

Обраниця українського ведучого Володимира Остапчука свої плани від громадськості не ховає – вона налаштована серйозно та хоче мати дітей від свого чоловіка. Хоча наразі знаменитості не планують вагітності, нещодавно зіркова блогерка на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм висловилась, що насправді вона дійсно серйозно замислюється про народження дитини. За зізнанням блогерки, це буде найважливіша подія для неї.

Катерина Полтавська розповіла про наміри народити дитину від свого чоловіка Остапчука
Катерина Полтавська розповіла про наміри народити дитину від свого чоловіка Остапчука

Про дітей зірка заговорила не просто так. У своєму онлайн-блозі дружина шоумена одного дня опублікувала доволі багато Історій. Жартома знаменитість зазначила, що й уявити не може кількість публікацій у той момент життя, коли в неї з’явиться дитина. За словами Катерини Полтавської, вона хотіла б ділитись багатьма подіями, що будуть стосуватись її майбутнього малюка.

Катерина Полтавська розповіла про наміри народити дитину від свого чоловіка Остапчука
Катерина Полтавська розповіла про наміри народити дитину від свого чоловіка Остапчука

Варто нагадати, що в чоловіка Катерини Полтавської Володимира Остапчука вже є діти від першої дружини Олени Войченко – донька та син. Втім, у стосунках із молодою дружиною шоумен і ведучий не виключає та навіть хоче стати батьком ще раз. Катерина Полтавська розповідала, що вона хоче народити щонайменше двох дітей.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.