Володимир Остапчук зворушив милим фото на честь річниці кохання з молодою дружиною: інтригуюча інтрига

Володимир Остапчук продемонстрував романтичну світлину зі своєю дружиною Катериною Полтавською. Шоумен заінтригував загадковим дописом у своєму Instagram.

Український телеведучий Володимир Остапчук опублікував нове романтичне фото з молодшою на 16 років обраницею, Катериною Полтавською. Цією світлиною знаменитість поділився з підписниками на своїй сторінці в Instagram.

Сьогодні, 22 лютого, Володимир і Катерина святкують річницю свого кохання. З цієї нагоди, шоумен у своєму фотоблозі представив зворушливе фото, на якому разом із дружиною позують в елегантних образах. На опублікованій світлині можна побачити щасливу пару. Володимир одягнений в класичному костюмі чорного кольору. Катерина ж обрала стильний топ із піджаком та довгу шкіряну спідницю.

Телеведучий коротко підписав допис, залишивши в інтризі загадку про те, яке свято пара відзначає. Однак прихильники Володимира самостійно здогадались про річницю їхнього шлюбу.

“Сьогодні важливий день”, –  підписав Остапчук, додавши емодзі у вигляді серця.

Фанати знаменитості пораділи за відому пару, але також знайшлися й ті, хто розкритикував вбрання дівчини та висловився під світлиною. Дехто зауважив, що дружина шоумена обрала одяг, який не пасував до вбрання чоловіка. Підписник підкреслив, що “можна було одягнути щось більш елегантне”. Звісно, Катерина не оминула цю пораду й відповіла своїм критикам.

Володимир Остапчук зворушив милим фото на честь річниці кохання
Володимир Остапчук зворушив милим фото на честь річниці кохання

Однак більшість прихильників шоумена засипали закоханих компліментами. Вони пишуть, що Катерина та Володимир добре доповнюють один одного та мають чудовий вигляд разом:

  • “Катерина як завжди неймовірна”.
  • “Дивлюсь на вашу пару і бачу ідеальну гармонію”.
  • “Інтригуюча інтрига. Дуже цікаво тепер”.
  • “Напевно річниця”.
  • “Одяг зовсім не по погоді та і не по стилю чоловіка, а так дуже гарні”.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.