“Я Остапчук Катерина”: Полтавська вперше зізналась, що вийшла заміж і показала золоті обручки

Полтавська підтвердила розмови про зміну свого сімейного статусу та розкрила, що узаконила свої стосунки з Володимиром Остапчуком. Детальніше вона поділилась зі своїми читачами в Instagram.

Дружина українського телеведучого Володимира Остапчука, бізнес-леді та блогерка, Катерина Полтавська, вперше підтвердила правдивість розмов про зміну сімейного статусу. Про це вона поділилась зі своїми підписниками в Instagram.

Так, у своїх stories Катерина Полтавська опублікувала кілька нових фотографій, де видно руки відомої пари, на яких красуються золоті обручки. У наступних stories молода бізнес-леді пояснила, що попри всі чутки та припущення аудиторії щодо того, чи офіційно одружені Володимир і Катерина, вона вирішила не приховувати цього більше й публічно підтвердила:

“Я Остапчук Катерина”.

Катерина Полтавська вперше зізналась, що вийшла заміж
Катерина Полтавська вперше зізналась, що вийшла заміж

Також дружина Володимира поділилась тим, що ні друзі, ні батьки не знали про цю подію, і для самих закоханих це було “спонтанно”. Вона додала, що планує поділитися світлинами з весільної церемонії після її проведення.

До слова, раніше Катерина Остапчук ділилась з підписниками фото документ-сервісу “Готово” та підкреслила його підписом “нарешті”. Після цього закохані розповіли про важливу подію, але конкретні деталі про цю подію пара не розголошувала.

Катерина Полтавська вперше зізналась, що вийшла заміж
Катерина Полтавська вперше зізналась, що вийшла заміж

Нагадаємо, що Володимир і Катерина познайомилися в соцмережі Instagram, коли дівчина допомагала розблокувати його сторінку. За її словами, ведучий тривалий час пропонував сходити з ним на побачення, але вона не погоджувалась. Згодом Катерина все ж пішла на зустріч із майбутнім обранцем.

Катерина Полтавська вперше зізналась, що вийшла заміж
Катерина Полтавська вперше зізналась, що вийшла заміж

Відомо, що закохані почали свої романтичні стосунки наприкінці 2022 року. Коли саме пара офіційно одружилась, вони тримають в таємниці, але кілька разів зазначали, що 22 лютого для них особливий день. Ймовірно, саме тоді вони узаконили свої відносини.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.