Дзідзьо немає в Україні? Куди зник співак й колега Олександра Пономарьова та товариш Горбунова й Цибульської

Останнім часом серед широкого загалу обговорюється тема з приводу того, що нібито з радарів українського слухача вже досить давно зник Дзідзьо. Причому у прямому та переносному сенсі.

Річ у тому, що артист, більш відомий під псевдонімом Дзідзьо, Михайло Хома заявив, що назавжди розлучився з образом веселого, яскравого, строкатого співака. Пояснив він таке своє рішення тим, що, мовляв, з ним відбулися певні внутрішні трансформації.

“Це трансформація. Ми ростемо, дякувати Богу”, – заявив Михайло.

Він зрозумів для себе, що у сучасних реаліях більше не хоче співати легкі, розважальні пісні у чудернацьких нарядах. Отже, у певному сенсі DZIDZIO більше не існує.

Михайло Хома

Куди останнім часом зник Дзідзьо. Скриншот фото з Мережі

А що ж Михайло Хома, який останні 2 роки багато волонтерив, їздив країною разом з Олександром Пономарьовим та Юрієм Горбуновим й давав благодійні концерти, кошти від яких відправляв на допомогу українській армії?

Багато хто з його шанувальників висловлює тривогу з приводу того, що співака начебто вже давно немає в країні. Та й не тільки шанувальники занепокоєні. Так, його подруга та кума Оля Цибульська, у нещодавньому інтерв’ю заявила, що не бачилась й не спілкувалась з ним вже десь приблизно місяць.

Через це дехто таке зникнення зв’язав з висловлюванням співака про те, що він вважає, що мобілізації в армію повинні підлягати лише навчені чоловіки. Навряд чи з ним погодяться його колеги таки як Сашко Положинський, Тарас Тополя, Фагот та інші музиканти, але це — думка, на яку кожен має право.

Насправді колишній Дзідзьо перебуває у великому турі Америкою, збираючи кошти для України й підтверджуючи свою тезу стосовно того, що кожен має робити те, що добре вміє й на тій ниві, де буде максимально корисним. За його словами він робить це для того,

“щоб показати й достукатися до сердець, щоб люди давали гроші. Нам потрібна допомога”.

До речі, співак озвучив, що разом з Олександром Пономарьовим він вже зібрав понад три мільйони доларів по всьому світу.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.