Нікітюк проти Нікітюк: талановита й кумедна родичка ще одного судді прийшла за грошима на “Розсміши коміка”

Діти та родичі зірок екрана часто вирішують піти по стопах своїх відомих близьких. Це зрозуміло - їм зазвичай легше досягти мети, коли на них відбивається тінь слави батьків або родичів.

Однак, не завжди ця тінь допомагає, часто вона стає заважкою, яка заважає розкрити себе. Але є винятки, і одним з них є маленька, але яскрава племінниця ведучої Лесі Нікітюк.

Нещодавно Леся Нікітюк приєдналася до команди суддів у популярному українському шоу “Розсміши коміка”. Її талант, гумор та харизма швидко здобули популярність серед глядачів, а вона стала не тільки авторитетним суддею, а й прикладом для багатьох молодих людей, які мріють про велику сцену.

Маленька зірка на шляху до успіху

Племінниця Лесі Нікітюк взяла участь у телешоу Розсміши коміка. Скриншот фото з Мережі

Проте, останнім часом “Розсміши коміка” здивувало глядачів, коли на сцену вийшла маленька учасниця, яка виявилася ніким іншим, як племінницею самої Лесі Нікітюк  — Аня Нікітюк з Хмельницького. Цей момент став несподіванкою для багатьох, адже відомо, що діти зіркових особистостей часто використовують своє походження, щоб просунутися, але в цьому випадку виявилося інакше.

Раніше, коли серед суддів були зірки “95 Кварталу”, такі як Євген Кошовий, Володимир Зеленський, Юрій Ткач, їхні діти також брали участь у програмі, і не раз здобували перемогу. Тож, можна було б очікувати, що племінниця Лесі Нікітюк також має певні переваги через свої родинні зв’язки.

Проте, що вражає найбільше, це не тільки участь племінниці, а і її успіх. Маленька учасниця не тільки змогла пройти конкурсні випробування, а й вразила глядачів своїм гумором та талантом. Її виступ став справжньою зіркою вечора, і вона виходить з програми не тільки з титулом переможця, а й з призовим фондом у 20000 гривень.

Племінниця Лесі Нікітюк взяла участь у телешоу Розсміши коміка. Скриншот фото з Мережі

Цей випадок свідчить про те, що навіть у затінку відомих родичів може розквітати незалежний талант. Племінниця Лесі Нікітюк довела, що вона здатна досягти успіху своїми власними силами, здійснити свої мрії та стати відомою не лише як родичка відомої ведучої, а і як обдарована артистка, здатна розсмішити та вразити публіку своїм талантом.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.