“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Наталія Мосейчук вперше показала того, хто заважає їй вести програму. Філімон весь час перебивав ведучу і постійно рвався до неї в кадр. Чи готова зірка взяти в команду нового співведучого?

Телеведуча 1+1, Єдиного марафону новин та ютуб-блогерка Наталія Мосейчук вперше познайомила своїх прихильників зі своїм домашнім улюбленцем на ім’я Філімон. Той-пудель з’явився в родині Наталії ще до початку повномасштабного вторгнення. А дістався він від шеф редакторки “Української правди” Севгіль Мусаєвої. Песик і “породичав” їх родини.

“В той-пуделя Севгіль Абі я закохалася майже блискавично! А коли дізналася, що Абі планує материнство, не вагаючись “стала в чергу”. І ось вже півтора роки ми — щасливі господарі цього маленького буркотуна. Хоча він, переконана, думає, що господарем є насправді він, а ми “шкіряні” його підлеглі. Принаймні його поведінка видає саме такі його думки”, – розповіла Наталія Мосейчук.

Хвостатий ендорфін та хазяїн дому – саме так телезірка називає Філімона. Песик веселий, товариський, але при цьому доволі амбітний. Бо весь час “рветься” до ведучої в кадр.

“Філімон – маленький пудель, але, напевно, думає, що він бельгійська вівчарка. Він часто заходить до мене в кадр, але я не готова, звичайно, до такого співведення. А от до співдумання готова. Тож час від часу буду вам його показувати”, – жартома розповіла ведуча на своїй сторінці в Instagram.

Війна стала важким випробуванням не лише для людей, але й для домашніх улюбленців. Більшість чотирилапих були викинуті на вулиці ще на початку війни. Однак, саме завдяки добрим серцям волонтерів, вони врятувалися.

Наталя теж опікується безпритульними “хвостатиками” та завжди має для них щось смачненьке. Філімона ж вважає своєю розрадою, опорою та символом незламності. Песик був з родиною в бомбосховищі та підтримував у найскладніші моменти. А ще зірка дуже тішиться, що її молодший син Матвій називає домашнього улюбленця своїм “меншим братом”.

Філімон є символом підтримки та незламності для всієї родини
Філімон є символом підтримки та незламності для всієї родини

Популярне

Схожі статті

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.