Сергій Танчинець не говорить про особисте, але стало відоме ім’я розлучниці: Юліана забрала батька у дітей

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинець торік неабияк приголомшив широкий загал новиною про розлучення. Тепер ходять чутки, що в музиканта з'явилася нова пасія.

Восени 2023 року Сергій Танчинець оголосив про розлучення. З дружиною Анною вони виховували двох дітей і невдовзі мали відзначити 15-ту річницю шлюбу. Але не склалося. Всі подумали, що в усьому завинила війна, адже жінка з сином та донькою виїхали після повномасштабного вторгнення до Японії, а артист залишився в Україні.

Сергій Танчинець знайшов нове кохання

Насправді ж причиною розставання з коханою дружиною стала нова закоханість фронтмена “Без обмежень”. І хоч сам Сергій про нові стосунки мовчить – ані пари з вуст, але блогер Беспалов розповів подробиці.

Сергій Танчинець знайшов нове кохання: діти музиканта

За словами головного пліткаря країни, ще минулого літа в Танчинця закрутився роман із підлеглою Юліаною. Вони неабияк зблизилися під час знімання кліпу на композицію “Дим”.

І хоч пара публічно своїх стосунків не афішує, близьке оточення в курсі. Хтось і злив інфу блогеру, а той оприлюднив її на загал. Прем’єра кліпу, який став доленосним у житті музиканта відбулася влітку 2023 року.

Знімання відбувалися в Києві та Португалії. Де саме зародилися романтичні відчуття між парочкою, поки невідомо. Богдан відзначив, що на той момент Юліана була заміжня, але згодом розлучилася. Сергій, як порядний чоловік, зробив те ж саме.

Раніше Танчинець говорив, що всі свої ліричні пісні присвячує дружині Анні. Тепер, як бачимо, ситуація кардинально змінилася. Від дітей Насті та Лук’яна рокер не відмовляється. Був надзвичайно щасливий, коли вони приїхали до Києва на новорічно-різдвяні свята.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.