Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Сергій Притула, відомий український ведучий і громадський діяч, зробив свою кар’єру на вітчизняному телебаченні. Знаменитість багато років поспіль залишався ведучим різноманітних проєктів та актором у серіалах і фільмах.

Чому Притула пішов з Хто зверху

Втім, кар’єра на розважальному телебаченні в артиста завершилась 2022 року. Тоді Сергій Притула оголосив, що має намір направити всі свої сили на громадську діяльність. Відомий український ведучий започаткував власний благодійний фонд, яким займається і досі.

За словами Притули, він міг би працювати на радіо, але задля того, би висвітлювати благодійні та громадські ініціативи. А ось із розважальною сферою знаменитість вже давно закінчив. Притула не припускає, що повернеться на телебачення для того, аби смішити глядачів.

У мережі розповіли, чому Сергій Притула насправді пішов із шоу Хто зверху
У мережі розповіли, чому Сергій Притула насправді пішов із шоу Хто зверху

Сергій Притула запевняє, що не шкодує про те, що витратив так багато років на цю сферу й вдячний за те, що це було в його житті. Втім, розповів чоловік в інтерв’ю для Єфросиніної, повертатись він не планує.

Хоча у мережі ходило чимало чуток щодо того, чому насправді Сергій Притула міг піти з проєкту, ні він, ні його колеги цього поголосу не підтвердили. Знаменитість завжди казав, що єдиною причиною такого його рішення стало бажання допомагати людям не сміятись, а виживати.

У мережі розповіли, чому Сергій Притула насправді пішов із шоу Хто зверху
У мережі розповіли, чому Сергій Притула насправді пішов із шоу Хто зверху

Нагадаємо, що зараз головними зірками телепроєкту “Хто зверху?” є Леся Нікітюк, відома українська блогерка та актриса, а також актор і блогер Богдан Буше. Знаменитості разом створюють нові випуски розважального шоу, даруючи можливість посміятись навіть у непрості часи.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.