Аніта Луценко несподівано змінила зачіску: зірка “Зважені та щасливі” зробила блонд і модну стрижку боб-каре

Щойно прихильники Аніти Луценко звикли до її довгого каштанового волосся, як фітнес-тренерка шокувала широкий загал кардинальною зміною іміджу – тепер стала блондинка з боб-каре.

Процес прощання з довгим волоссям Аніта Луценко зняла на відео й виклала на свою сторінку в Інстаграмі. Підписники отримали можливість простежити за всіма етапами перетворення довгокосої спортсменки в жінку з короткою стрижкою. Схоже, їй самій трішки було шкода обрізати локони, оскільки підписала процес:

“Ой, всьо…”

Скільки часу пішло на відрощування шевелюри, знаменитість не поточнила. Та коли ножиці перукаря безжально зняли зо 10 сантиметрів локонів, Аніта аж скривилася. Хоча остаточним результатом, судячи з відео, залишилася вдоволеною.

Аніта Луценко позбулася довгого каштанового волосся на користь білявого боб-каре

Тепер доведеться звикати до блондинки з боб-каре після каштанового кольору. Особливо процес зацікавив жіночу аудиторію Інсти. Багато хто цікавився, де беруться такі вправні майстри своєї справи чи як зробити подібну укладку в домашніх умовах.

Ті, хто перебувають нині у Лондоні, попросили вказати телефончик стиліста. Видно, що чудове перевтілення тренерки сподобалося всім без виключення:

“От чесно, вам з будь-якою зачіскою кайфово, але от з цією найкраще”.

Тож не варто сумувати за довгим волоссям. Тим паче, якщо обрізати його у сприятливий день за Місячним календарем, то воно дуже швидко відросте. Судячи з часу публікації, Аніта зробила це 21 травня.

Астрологи назвали цей день дуже підхожим для відвідин перукаря. Тому знаменитість й отримала такий чудовий результат. Отже, Луценко в новому іміджі отримала купу компліментів на кшталт “вогонь”, “дуже личить”, “красива”, “принцеса”.

Популярне

Схожі статті

Сергій Притула більше не любить Марічку з “Файна Юкрайна”: куди зник український комік Андрій Молочний

На початку нульових років телешоу "Файна Юкрайна" стало справжнім феноменом українського телебачення. Коміки Сергій Притула та Андрій Молочний здобули величезну популярність і любов глядачів.

Якщо з вечора залишилась каша, я готую неймовірні гречаники без панірування: рецепт від дбайливої господині

Цей рецепт гречаників без панірування – ідеальний приклад того, як можна використовувати залишки їжі з користю та створювати нові кулінарні шедеври. Зберігайте цей рецепт і дивуйте своїх близьких!

Хто з зірок нещодавно вийшов заміж та відгуляв гучне весілля: Ірина Сопонару, Аліна Гросу та інші

Весілля Ірини Сопонару, Аліни Гросу та інших зірок доводять, що кохання сильніше за обставини. Їхні історії надихають багатьох, даруючи надію та віру в краще майбутнє.