Нерівний шлюб? Зіркові пари з великою різницею у віці: Камалія, Полякова, Комаров і не лише вони

У сучасному світі соціальні норми та стереотипи постійно змінюються, але тема нерівних шлюбів, особливо тих, де між партнерами значна різниця у віці, залишається все ще актуальною.

У цій статті ми розглянемо історії декількох зіркових пар, які власним прикладом підтверджують, що вік — це стан душі, а не відмітка в паспорті, а головне у стосунках — це кохання та спорідненість душ.

Зіркові пари з великою різницею у віці: Камалія, Полякова, Комаров. Скриншот фото з Мережі

Камалія та Захур

Різниця у віці між партнерами становить 22 роки. У офіційному шлюбі пара перебувала з 2003 року. Довгий час у них не було дітей, але це не стало причиною розлучення. Вони разом йшли до своєї мети і доля подарувала їм двох доньок-близнючок Арабеллу та Мірабеллу. І хоча зараз Камалія оголосила, що вона розірвала шлюб з чоловіком, їхні стосунки залишаються прикладом для наслідування.

Оля Полякова та Вадим Буряковський

У цієї пари різниця 15 років. Відомо, що 19-річна Оля закрутила голову бізнесмену, виступаючи на його Дні народження на приватному кораблі. Чоловік заради неї розлучився з дружиною. Це не був швидкоплинний роман. У 2003 році пара побралася, потім вони народили двох доньок і зараз, попри всі плітки й негаразди щасливо живуть разом.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

В цій парі дружина молодша за чоловіка також на 15 років. Для обох це перший шлюб і їхня історія доволі романтична: затятий холостяк побачив дівчину на конкурсі “Міс Україна”, де був суддею, і закохався. Потім він прикладав чимало зусиль, щоб вона відповіла взаємністю і в результаті на пропозицію руки та серця, яку він зробив у гелікоптері, красуня відповіла згодою.

Серед іншого зіркового подружжя, в яких велика різниця у віці, можна пригадати Віктора Павліка та Катю Репяхову (28 років), а також Володимира Остапчука та Катерину Полтавську (16 років).

Популярне

Схожі статті

“Не хочу наговорювати”: Вадим Олійник розповів про скандали Дантеса з Могилевською на “Фабриці зірок”

Нещодавно співак Вадим Олійник розповів про стосунки, що склалися між ним, Дантесом та Наталією Могилевською, яка була їхнім куратором на "Фабриці зірок".

“Важливо залишатися людяними”: 43-річна Наталка Карпа розповіла про давній роман з авторитетом поза законом

Ніхто не має відповіді на питання чому на життєвому шляху доля посилає людину, здавалося б з зовсім іншого соціального кола. Чому шляхи з ним то розходяться, то знову перетинаються.

Смачні курячі котлетки з сиром та маслом всередині: соковиті, недорогі та показні. Рецепт на всі випадки

Часто виникає необхідність приготувати щось просте, але водночас смачне та презентабельне. У такому випадку курячі котлетки з начинкою із сиру та масла стануть чудовим вибором.