Де зараз ведуча СТБ Слава Фролова, яка давно зникла з екранів: ви ахнете, побачивши, як вона виглядає у 48

Ще з часів існування проєкту "Україна має талант", його суддя, Слава Фролова, запамʼяталася глядачам своєю щирістю та харизмою. Проте куди зникла ведуча з телеекранів та чим займається сьогодні?

Слава Фролова не один рік була популярною ведучою, яка здобула популярність завдяки суддівському кріслу на шоу “Україна має талант”. Її глядачі полюбили за щирість та доброзичливість, чого не завжди можна було сказати про її колег. Проте, після завершення роботи на телеканалі СТБ, Слава раптово зникла з телебачення та відійшла від медійного життя. Як з’ясувалося, вона занурилася у власні проєкти, які не мають нічого спільного з шоу-бізнесом.

Куди зникла Слава Фролова, яка роками працювала на шоу Україна має талант
Куди зникла Слава Фролова, яка роками працювала на шоу Україна має талант

Слава Фролова приєдналася до команди проєкту “Україна має талант” ще у 2009 році. Вона швидко здобула прихильність публіки завдяки своїй терпимості та щирій душі. На відміну від своїх колег суддів, Слава була спокійною і тактовною, завжди намагалася підтримати і без того хвилювавшихся учасників.

Як виглядає 48-річна Слава Фролова після зникнення з публічного простору
Як виглядає 48-річна Слава Фролова після зникнення з публічного простору

Після завершення роботи на телепросторі , Слава Фролова прийняла рішення зосередитися на власних проєктах. Ще у 2012 році вона започаткувала організацію, що підтримує молодих митців України. Вона допомогла творчій молоді розвиватися у цьому виді діяльності, вчила організовувати виставки та інше. Цей проєкт досі працює разом зі Славою, надаючи молодим талантам можливості для росту та розвитку.

Як сьогодні виглядає Слава Фролова, суддя проєкту Україна має талант
Як сьогодні виглядає Слава Фролова, суддя проєкту Україна має талант

Пізніше Фролова створила всеукраїнський конкурс дитячого малюнка ROCKIT. Основною метою цього нового проєкту було залучити малечу до мистецтва. Конкурс швидко здобув популярність і став важливим етапом у підтримці дитячої творчості в Україні.

Після завершення кар’єри на телебаченні, Слава Фролова присвятила більше часу ділам сімейним. Вона виховує сина та дочку. Своє сімейне життя вона завжди тримала в секреті під сімома замками, тому й досі невідомо, ким являється її чоловік. Відомо лише, що її син Марк має вроджене захворювання — синдром Аспергера. Але це не заважає хлопцю вести повноцінне життя та розвиватися у художній сфері.

Як виглядає син Слави Фролової та його творчість
Як виглядає син Слави Фролової та його творчість

Під час повномасштабної війни в Україні Слава Фролова не тільки залишилася в країні, а ще й активно веде свій Instagram блог, де розповідає правду про те, що відбувається на її батьківщині і закликає допомагати ЗСУ.

Популярне

Схожі статті

“Не хочу наговорювати”: Вадим Олійник розповів про скандали Дантеса з Могилевською на “Фабриці зірок”

Нещодавно співак Вадим Олійник розповів про стосунки, що склалися між ним, Дантесом та Наталією Могилевською, яка була їхнім куратором на "Фабриці зірок".

“Важливо залишатися людяними”: 43-річна Наталка Карпа розповіла про давній роман з авторитетом поза законом

Ніхто не має відповіді на питання чому на життєвому шляху доля посилає людину, здавалося б з зовсім іншого соціального кола. Чому шляхи з ним то розходяться, то знову перетинаються.

Смачні курячі котлетки з сиром та маслом всередині: соковиті, недорогі та показні. Рецепт на всі випадки

Часто виникає необхідність приготувати щось просте, але водночас смачне та презентабельне. У такому випадку курячі котлетки з начинкою із сиру та масла стануть чудовим вибором.