3 сильних молитов за гарне здоров’я

У ці важкі часи - читання молитов допомагає.

Ось 3 найсильніших молитов за гарне здоров’я.

Молитва про сильне тіло

Господь, Ти моя Сила, і вся сила належить Тобі. Я молюся про сильне і енергійне тіло, яке може легко виконувати важку роботу, займатися фізичними вправами і має сильний опір хворобам. Я дякую Тобі за те, що, довіряючи Тобі, я знаходжу нову силу і злітаю високо, як орел. Я побіжу і не втомлюся, я буду ходити і не падаю в обморок. Я дякую Тобі за те, що Я Твоє творіння, і Ти слідкуєш за мною. Амінь.

Молитва про сильну імунну систему

Всемогутній Господь, я молю, щоб Ти благословив мене сильною імунною системою, щоб у мене була потужний захист від бактеріальних і вірусних інфекцій. Я дякую Тобі, що коли Ти створив мене, Ти вклав цю систему в мене, щоб захистити мене від хвороби. Допоможи мені бути старанним, щоб зміцнювати імунну систему через здорові звички і уникати шкідливих звичок. Амінь.

Молитва про захист від вірусних хвороб

 ""

О Боже, мій Порятунок, я молю, щоб Ти був моєю сильним захистом від цього вірусу, який руйнує здоров’я багатьох людей і навіть приносить смерть тисячам. Я вірю Твоєму Слову, що, коли я вірю в Тебе, Сонце Праведності повстане з лікуванням в Його крилах. Встановіть охорону навколо мене і моїх близьких і дайте нам імунітет до цієї страшної хвороби, коли ми насолоджуємося Тобою. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.