Фотограф зробив унікальні кадри новонародженої дівчинки

Тільки народилася, а вже незадоволена - саме так можна описати цю дівчинку.

Що тільки не роблять фотографи заради ексклюзивних кадрів. Зазвичай таких фахівців запрошують на весілля і дні народження, але свята бувають ж різними.

У цей раз бразильцеві Родріго Кунстаманна довелося знімати дуже важливу подію. Його запросили на пологи. Молода пара чекала дівчинку і дуже хотіла, щоб цей момент запам’ятався усім.

Відомо, що діти не самі слухняні моделі. А якщо це ще новонароджений, то потрібно дуже постаратися, щоб отримати хоча б якісь фотографії.

Родріго зумів зафіксувати перші секунди життя маленької дівчинки. Але малятко зовсім не було раде тому, що з’явилося на цей світ. Її вираз обличчя говорило саме за себе. Усім стало зрозуміло, що перед ними дуже серйозна дитина.

Незадоволена дівчинка
Незадоволена дівчинка

Маленьку назвали Ізабелла. Вона повинна була народитися двадцятого лютого, але мабуть перед її характером навіть природа не встояла. Видання Daily Mail повідомляє, що Ізабелла народилася за допомогою кесаревого розтину 13 лютого. Спочатку вона не плакала, тільки дивилася і показувала своє невдоволення. Перший звук дівчинки пролунав після того, як їй перерізали пуповину.

Дитина плаче
Дитина плаче

Батько новонародженої дівчинки каже, що її обличчя ідеально показувало справжній характер. Молоді батьки дуже задоволені, що цей момент вони зможуть завжди знайти в фотоальбомі.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Дівчинка народилася із темним волоссям і білим чубчиком

Нагадаємо, апельсини: як вибрати і де правильно зберігати?

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.