Молитви про захист від зла

Часто важко знайти слова для молитви. Дозвольте Святому Духу спрямовувати вас.

Незалежно від того, чи були у вас особисті стосунки з Богом протягом багатьох років або ви тільки починаєте розуміти, хто такий Ісус, нам всім іноді потрібно керівництво, коли мова йде про молитви. Часто важко знайти слова для молитви. У наступних коротких молитвах пропонуються керівні слова на різні теми, включаючи занепокоєння, сумнів, прощення, страх та інші сфери життя, де нам потрібно просити допомоги Бога.

Будь ласка, використовуйте ці молитви і дозвольте Святому Духу спрямовувати вас, коли ви додаєте деякі свої слова і персоналізіруете свої прохання перед Богом.

Молитва про захист

Дорогий Бог, дякую Тобі за те, що Ти Батько, який жадає щедрою любові і добра до мене. Допоможи мені визнати це і прийняти. Я звертаюся до Тебе з вірою і натхненням. Чи можу я спочатку звернутися до Тебе – нічого більше – про захист. Я знаю – Ти захистиш мене. В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва про захист від зла

Небесний Батько, я прагну довіряти і любити незнайомців так, як Ти їх любиш. Допоможи мені убезпечитися від лукавого в цьому світі. Я хочу, щоб Ти захистив мене від злого умислу, Господь. В ім’я Ісуса, амінь.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.