Втомився боротися з негараздами – ця молитва до Бога про дарування сили допоможе тобі

Ви коли-небудь мали потребу в надприродній силі зіткнувшись з непередбаченою ситуацією, але не знаєте, про що молитися? Бог чекає і хоче запропонувати нам силу під час потреби.

Ви коли-небудь мали потребу в надприродну силу, зіткнувшись з непередбаченою ситуацією, але не знаєте, про що молитися? Бог чекає і хоче запропонувати нам силу під час потреби. Не бійтеся молитися і просите Бога, щоб Його сила обрушилася на вас! Якщо ви слабкі, втомилися або не готові вистояти і не знаєте, про що просити, моліться разом з цими словами!

Молитва про силу, коли втомився боротися

Господи, я втомився Моя енергія провисає, а моя мотивація відстає. І я так потребую Тебе. Мені потрібна Твоя сила і Твоє свіже дотик, щоб повернутися на правильний шлях. Твоє Слово говорить, що радість Господа – моя сила. Якщо це правда, тоді мені потрібна Твоя радість, щоб замінити всі втомлені частини мого розуму, тіла і душі.

Тиск життя іноді заганяє мене в кут, позбавляє мене можливості рухатися вперед. Сотня голосів кличе мене по імені, і я відчуваю себе паралізованим, щоб відповісти, не знаючи, куди звернутися.

Господи, допоможи мені не здаватися, вірно продовжувати гонку і знайти сили в цьому Твоєму безпечному, таємному місці, під покровом Всемогутнього.

Мені потрібна Твоя сила, щоб сказати «ні», коли я відчуваю бажання вдатися до шкідливим речам або коли егоїзм чіпляється за мій одяг і не відпускає. Мені потрібна Твоя сила, щоб сказати «так», коли боягузтво і страх підштовхують мене до заперечення переконань мого серця. Мені потрібна Твоя сила, щоб закохатися в тих, хто поруч зі мною.

Коли мені не потрібна Твоя сила, Боже?

Ти моя скеля і я біжу до тебе сьогодні, вірячи, що ти піднімеш мої важкі руки, що ти будеш підживлювати мене для задач, які ти мені дав, і що Твоя радість повністю поглине слабкість моєму житті і я знову зроблюся сильним. Я не хочу залишатися заземленим, обмеженим і невдахою. Я втомився від слабких зусиль. Господи, я хочу піднятися на крилах як орел, а не просто літати. Я хочу парити.

Відроди мою силу, Господь. Наповни мене Своєю надприродною силою, щоб подолати кожне перешкоду на моєму шляху. Коли я дивлюся на Тебе, Господь, коли Ти йдеш поруч зі мною, працюючи через мене, я можу це зробити. Дякую Тобі, Господи!

В ім’я Ісуса, Амінь.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.