4 сильних молитви, які допоможуть виграти справу в суді. Читайте з вірою

Господи, врятуйте мене від вироку, який мене заманить в пастку, звільніть від цих звинувачень і припущень. Спасибі за те, що ти був моїм найбільшим захистом.

Майбутнє судову справу може стати надзвичайно напруженим часом, а результат може мати величезні наслідки для життя. Ось 21 потужна молитва, щоб молитися нашому Господу, Христу Ісусу, щоб допомогти вам або коханій людині здобути перемогу в вашому судовій справі.

Молитва, щоб полегшити страждання

Всемогутній і вічний Бог, Ти знаєш моє серце. Ви знаєте, що я не винен! Забери мою біду. Успокой мій розум. Помилуй мене і почуй мою молитву. Даруй мені перемогу в залі суду. Приходь і благослови мою справу, щоб вердикт був в мою користь.

Врегулюйте мої юридичні суперечки, щоб позбутися від страждань, які вони мені приносять. Дозвольте закону країни працювати в мою користь зараз. Відповідай мені, коли я кличу, Боже правди моєї Амінь.

Молитва про захист

Боже сили, будь ласка, прийми моє діло! Будь ласка, захистіть мене від цих безбожних людей, які використовують закон країни, щоб зв’язати мене і зламати мене. Врятуйте мене від цих неправедних брехунів!

Врятуйте мене від вироку, який мене заманить в пастку, звільніть від цих звинувачень і припущень. Спасибі за те, що ти був моїм найбільшим захистом. Амінь.

 ""

Молитва, щоб почули мене зараз

Господи, Ти знаєш надії безпорадних. Ви, звичайно, почуєте мої крики та втішити мене! Я знаю, що Ти принесеш мені справедливість, щоб я більше не був пригнічений або наляканий. Батько, ти мені потрібен зараз більше, ніж будь-коли. Я знаю, що Ти зі мною, куди б я не пішов.

Я знаю, що Ви разом під час цього судового процесу і в залі суду. Ви будете причиною моєї перемоги в суді. Я смиренно приходжу до вас, Батько, і прошу вас позичити мені своє вухо і прийти мені на допомогу. Амінь.

Молитва про притулок

Праведний Спаситель, я вірю в Тебе в моєму захисту. В Тобі я знаходжу притулок. Зараз, коли я борюся в суді, я довіряю Не адвокатам і не судді, а Я довіряю Тобі. Моя перемога в суді у Твоїх руках, і я знаю, що отримаю перемогу, тому що Ти ніколи не підводив мене.

Я молюся, щоб Ти почув мої крики, і заздалегідь дякую Тобі за те, що ти допоміг мені виграти цю битву. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.