Недільна молитва до Бога

Ми часто відчуваємо себе розбитими і перевантаженими у цьому житті. З постійними обов'язками і потребами, які вимагають нашої уваги, у нас може бути дуже мало часу, який ми зазвичай відводимо на відпочинок і оновлення в присутності Бога.

Ми часто відчуваємо себе розбитими і перевантаженими у цьому житті. З постійними обов’язками і потребами, які вимагають нашої уваги, у нас може бути дуже мало часу, який ми зазвичай відводимо на відпочинок і оновлення в присутності Бога.

Він продовжує запрошувати нас прийти до Нього, щоб залишити в стороні життєві турботи і знайти оновлення і мир в Його Присутності. Потрібно приділити йому цей час і згадати, наскільки ми повинні покладатися на Нього. Але нам потрібно постійно з’являтися і нагадувати один одному, що ми разом в цьому житті.

Біблія наповнена нагадуваннями про благословення нашого поклоніння Богові і про силу і єдність. Ніколи не думайте, що ваша присутність в поклонінні не має значення. Бог бачить тебе, і Він любить тебе беззастережно. Він щодня обіцяє дати сили втомленим, допомогти нужденним і зцілити зламаних.

Ранкова недільна молитва до Бога

О, Боже,

Це був довгий тиждень. Ти потрібен нам зараз більше, ніж будь – коли. Ми просимо Тебе направити наші серця і уми до Тебе і наповнити нас Твоїм Духом, що приносить освіження, оновлення, мир і радість. Ти нагадуєш нам в своєму слові, що ти вірний, щоб нести наше тягар. Ти говориш нам, що обновиш наші сили, і обіцяєш дати нам спокій, коли ми прийдемо до Тебе.

Прости нас за ті часи, коли ми так старанно працювали, щоб бути самодостатніми, забуваючи про нашу потребу в Тобі, живучи незалежно від твого Духа. Прости нас за те, що ми дозволяємо страху і неспокою контролювати свої уми і за те, що гордість і егоїзм завдають шкоди нашому житті. Прости нас за те, що ми не слідуємо твоїм шляхах і живемо далеко від Твоєї присутності.

Спасибі, що Твої шляхи набагато перевершують наші шляхи, а Твої думки набагато глибше наших думок. Спасибі, що Ти робиш все для нас. Спасибі, що Твоє обличчя звернене до праведних, Ти близький до розбитих сердець, Ти чуєш наші молитви і знаєш наші серця. Дякую за Твою щоденну сильну присутність в нашому житті, за те, що ми можемо бути впевнені, з чим би ми не зіткнулися, Твоє серце до нас, Твої очі над нами і Твої вуха відкриті для наших молитов. Спасибі, що Ти оточуєш нас прихильністю, як щитом, і ми в Твоїй безпеці.

Ми віддаємо Тобі хвалу і честь за те, що Твої дорога Його правосуддя і вірні. Ми поклоняема Тобі, бо Ти святий і справедливий. Ми знаємо, що Твоя любов завжди тверда, тому що Твоя любов триває вічно. амінь

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.