Молитви про позитивний розвиток, процвітання і успіхи в фінансах. Читайте з вірою в серці!

Господи, я прошу Тебе про значне збільшення мого заробітку, щоб я міг поставити свою сім'ю на міцну фінансову основу.

Молитва за фінансову революцію

Батько-чудотворець, будь ласка, зробіть революцію в моїх фінансах. Допоможіть мені швидко взяти під свій контроль мої гроші, а не контролювати мене.

Я каюсь у своїх гріхах, які привели мене до цієї плутанини, і я клянусь, що більше не буду нехтувати роллю, яку Ти дав мені як розпорядника своїх ресурсів. Допоможіть мені з ретельністю вживати дії, які мені потрібно зробити. Амінь.

Молитва про перетворення

Боже, моя допомога, я прийшов в себе і зрозумів, що не можу просто продовжувати робити те, що робив. Допоможіть мені змінити мій розум і змінити свій спосіб життя і то, як я керую фінансами.

Господи, покажи мені, як почати вигравати з моїми фінансами, замість того, щоб дозволяти грошей вислизати з моїх пальців. Працюйте зі мною, щоб змінити ситуацію так, щоб я став кредитором, а не позичальником. Амінь.

 ""

Молитва про успіх у фінансах

Господи, мій путівник, я хочу заробити більше грошей, ніж раніше. Я прошу Тебе про значне збільшення мого заробітку, щоб я міг поставити свою сім’ю на міцну фінансову основу, підготуватися до майбутнього і, що найбільш важливо, внести щедрий внесок в церкву і в Вашу роботу по всьому світу.

Надсилайте мене по кроках, які мені потрібно зробити, щоб рухатися вперед у фінансовому відношенні. Амінь.

Молитва про позитивний розвиток в процвітанні

Господь, моя частка, я благословенний тим, що ти маєш план для мене, Ти бажаєш вшанувати та процвітати мене, дати мені надію і світле майбутнє. Я знаю, що Ти хочеш захистити мене від лих. А тепер, Господи, допоможи мені співпрацювати з Тобою в досягненні та відзначення фінансової свободи.

Допоможи мені наполегливо робити важку роботу, необхідну, щоб дістатися до наступного рівня. Амінь.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.