Молитви про захист у важких ситуаціях. Читайте з вірою в серці

Господи, я молюся проти планів ворога. Я молюся про світ уві сні. Бо я стою не у своїй владі, але у Твоїй. Амінь.

Нижче представлені молитви, які допоможуть вам в житті. Адже в ній бувають різні ситуації та не кожна людина може впоратися з ними

Ісая 54:17

Могутній воїн, я дякую Тобі, бо жодна зброя, створене проти мене, не буде успішним! Ніякої поганий сон, який я пережив, не може вбити мене! Я весь твій; і щоб усякий язик, який повстане проти мене в суді, Ти будеш засуджувати!

Це моя спадщина як слуги Тебе. З Тобою я благословенний і надзвичайно схвалений! Я більше, ніж переможець, погані сни не владні наді мною. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Второзаконня 28: 7

Прекрасна, ворог напав на мене з декількома жахливими снами! Я молюся проти цих нападів в ім’я Ісуса. Господь, я знаю, що Ти змусиш моїх ворогів повстати проти мене і бути щасливими перед моїм обличчям, але я також знаю, що вони виступлять проти мене одним шляхом і побіжать від мене сімома дорогами.

Тому що Ти маєш владу над моїм життям, Ти зі мною, куди б я не пішов, навіть коли я сплю. Тому я молюся, щоб погані сни випали з поля мене сім’ю способами! Амінь.

До Ефесян 6:12

Вічний Бог, я знаю, що ми боремося Не проти плоті та крові, але проти початків, проти сил, проти володарів темряви цього світу, проти духовного зла на висотах. Я знаю, що ці погані сни – прояв духовного зла в вищих колах.

Але батько, я молюся проти планів ворога. Я молюся про світ уві сні. Бо я стою не у своїй владі, але у Твоїй. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.