“Народжуються виключно хлопчики”: 40-річна Джамала після 3 пологів набрала 18 кг, а скидати їх не збирається

Після третіх пологів Джамала набрала зайву вагу. Дізнаймося, скільки кілограмів доведеться скидати зірці, як вона нині виглядає та чи комплексує через свої кругленькі щічки.

Наприкінці травня Джамала стала мамою, народивши третього за ліком хлопчика. Нині знаменитість насолоджується декретною відпусткою, та вже планує заходи, від яких не може відмовитися.

Співачка дала інтерв’ю журналу Vogue, в якому чесно зізналася – під час вагітності набрала 18 кг. Особливо подібною проблемою Джа не переймається. Навпаки вона собі в такому образі навіть подобається.

Скільки зайвих кілограмів набрала Джамала під час вагітності

Вагітність для жінки обов’язково супроводжується трансформаціями тіла, тож слід це сприймати як належне. Джамала зізналася:

“Не буду себе картати за зайві калорії. Комусь вдається зберегти свою вагу після народження дитини, але я прийняла як факт, що це не мій випадок”.

Багатодітна мама, напевно, усвідомлює – щойно вийде з декрету й займеться творчими справами, зайві кіло вмить розтануть. А розслаблятися довго зірка не планує. Вже у серпні збирається працювати.

Скільки зайвих кілограмів набрала Джамала під час вагітності

У Джамали вже є досвід годування грудьми старших синів Еміра та Селіма. Вона робила це до досягнення дітьми 8-місячного віку у перервах між концертами та репетиціями. Лише потім малюки переходили на пюре.

Під час вагітності артистка теж не вилежувалася на дивані. Активно виступала, а в пологовий будинок поїхала відразу після отримання музичної премії. На 8-му місяці вагітності Джа позувала зі своїм животиком для Vogue.

Свого третього принца артистка з чоловіком Бекіром Сулеймановим назвали Алімом. Старшому братику немовлятка Еміру-Рахману нині 5 рочків, а середньому Селіму-Гіраю – всього 3 роки. Сини, які до цього перебували в Польщі з батьками глави родини, повернулися до Києва ще до народження Аліма. Нині родина перебуває у повному складі.

Популярне

Схожі статті

Заради бебі – готова на все: від чого відмовилась 43-річна Лілія Ребрик під час виношування і годування дитя

Досвід Лілії Ребрик підказує, що встановлення певних обмежень під час вагітності та грудного вигодовування може сприяти здоров'ю матері та дитини.

“Повернули пташенят до родинного гнізда”: Марічка Падалко, Оля Полякова, Джамала привезли нащадків до Києва

У лютому-березні 2022 року українці масово вивозили дітей за кордон. Вчинили так і Марічка Падалко, Оля Полякова, Джамала. Та нині передумали й повернули малечу назад.

Золота медалістка і відмінниця, якій цілували руки: дружина Дмитра Гордона розповіла про своє перше кохання

Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман розповіла у своєму інтерв'ю, яке було її перше кохання та як їй цілували руки у дошкільні часи, коли вона була ще зовсім маленькою.