(Фото) Віра Брежнєва виявила, що вона чарівна жінка: визнання співачки

Так нещодавно Віра Брежнєва розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де постала перед шанувальниками в прекрасному вигляді.

Нещодавно Віра Брежнєва вела прямий ефір. Вона не здогадувалася, що її знімають на камеру. Однак коли вона подивилася на себе з боку, то виявила, що прекрасно виглядає у свої роки. Вона побачила себе з боку і їй сподобалося як пристрасно вона розповідає про те, що вони створили.

Так нещодавно Віра Брежнєва розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де постала перед шанувальниками в прекрасному вигляді. Як повідомила співачка під фотографією: “Хто знає нашу лінійку – точно помітять в моїх руках новинки, які скоро вийдуть.”

Раніше Віра Брежнєва також повідала про секрет своєї молодості.
Вона сказала, що в першу чергу звертає увагу на своє здоров’я. Співачка заявила, що психічне здоров’я теж важливо, як і фізичне. Віра Брежнєва думає, що спершу потрібно себе добре відчувати, а потім подивитися як вона виглядає.

Адже людина, яка почувається відмінно, у нього позитивна аура. Як розповіла співачка, вона лягає спати до 23-00. Але якщо вона тривалий час недосипає, то компенсує сон в інший день. Потрібно пожертвувати чимось іншим, щоб виспатися. Бо якщо людина не виспалася, то їй навіть не хочеться їсти.

Також Віра Брежнєва стежить за своїм харчуванням і обов’язково щорічно проходить повне медичне обстеження.
Додатково співачка сказала, що вона регулярно приділяє час спорту.

“Доглянута жінка – це красива жінка”, – констатувала Віра Брежнєва.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.