Буряк купую через день. Легкий перекус, який замінить вечерю на дієті: смачний салат зі звичайного буряка

Буряк – ідеальний овоч для тих, хто хоче швидко схуднути. Пропонуємо приготувати апетитне й таке ідеальне частування до вашого дієтичного столу. Воно допоможе втратити зайві кілограми.

Корисні властивості буряка можна перераховувати довго. Цей популярний овоч є настільки затребуваним в українській кухні, що його часто додають не лише до борщу, але й до різноманітних салатів і закусок. Ба більше, цей овоч є чи не головною складовою дієтичного раціону, який складають і якого дотримуються люди, які бажають втратити зайві кілограми. Обов’язково спробуйте приготувати частування, якщо прагнете до фігури своєї мрії!

Кулінари поділились простим рецептом нереально апетитного частування, яке допоможе безпечно схуднути
Кулінари поділились простим рецептом нереально апетитного частування, яке допоможе безпечно схуднути

Інгредієнти:

  • 3 середні свіжі буряки;
  • 1/2 склянки чорносливу;
  • 1/4 склянки горіхів;
  • 2 столові ложки оливкової олії;
  • 2 столові ложки оцту;
  • 1 столова ложка меду;
  • Сіль і свіжомелений чорний перець.

Спосіб приготування:

Попередньо розігрійте духовку до 200 градусів. Загорніть кожен буряк у фольгу, полийте невеликою кількістю оливкової олії та додайте сіль. Випікайте в духовці протягом 40-50 хвилин або доки буряки не стануть м’якими. Дайте їм охолонути та очистьте від шкірки. Поки буряки охолоджуються, підсмажте горіхи на сухій сковорідці на середньому вогні, помішуючи, доки вони злегка не підрум’яняться й не стануть ароматними. Перекладіть їх на тарілку, щоб вони встигли охолонути, а потім наріжте або подрібніть.

Наріжте охолоджені буряки на кубики або натріть на тертці. У великій мисці змішайте буряк, нарізаний дрібно чорнослив, подрібнені горіхи. Далі додайте заправку – оливкову олію, оцет та мед. Перемішайте до того моменту, поки інгредієнти рівномірно змішаються. Додайте потрібну кількість солі та перцю. Подаємо салат охолодженим.

Кулінари поділились простим рецептом нереально апетитного частування, яке допоможе безпечно схуднути
Кулінари поділились простим рецептом нереально апетитного частування, яке допоможе безпечно схуднути

У складі цього салату продукти, які мають нереально позитивний вплив на організм людини – буряк допомагає прискорити обмін речовин, а горіхи містять у собі корисні жири. Готуйте такий смаколик частіше і будете худнути на очах. Смачного!

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.