Золоті діти. Cтало відомо, яку суму витрачають на двійнят Галкін та Пугачова

Виховання Лізи та Гаррі парі щомісяця обходиться у понад півмільйона рублів.

Алла Пугачова та Максим Галкін опікуються двійнятами. Їх шість років тому народила сурогатна мама. Пара не шкодує грошей, аби дати дітям гідну освіту.

Ліза та Гаррі відвідують  елітний заклад, місяць навчання в якому вартує 195 тисяч рублів.  Там з ними займаються балетом та хоровим співом, а також викладають дві іноземні мови.

Втім, на думку батьків, цього замало, тому додатково з малятами займаються два викладачі французької – один для Гаррі, інший для Лізи. Зарплати педагогів становить 100 тисяч на місяць.

Алла Пугачова з дітьми
Галкін та Пугачова з дітьми

Це лише навчальна частина виховного процесу. Алла та Максим постійно балують своїх дітей новими подарунками. Серед вартісних іграшок – залізниця, ляльковий будиночок, електрокари, на яких можна роз’їжджати територією котеджу.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.