Зірка “Танців з зірками” Ілона Гвоздьова розповіла про моральний стан своєї 7-річної доньки: “Вона тремтить”

Українська танцівниця та зірка шоу "Танці з зірками" розповіла, як себе почуває її 7-річна донька. Ілона Гвоздьова не стала приховувати, що дитині зараз нелегко

Ілона Гвоздьова, відома українська танцівниця, давно здобула славу та популярність серед своїх шанувальників. Нині знаменитість не лише займається професійною діяльністю, але й виховує дітей та активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Зірка часто ділиться зі своїми підписниками цікавими історіями та розповідями, а цього разу вирішила розповісти про свою доньку.

На своїй сторінці в Інстаграмі Ілона Гвоздьова повідомила, що її донька особливо гостро реагує на події, що відбуваються в її рідній країні. Танцівниця зазначила, що вже бачить, як війна вплинула на дитину – дівчинка починає тремтіти та дуже лякатись, варто лише початись повітряній тривозі. Ілона Гвоздьова приховувати не стала та зізналась, що їй дуже важко бачити таке самопочуття своєї дитини.

Знаменитість опублікувала на своїй сторінці фотографію доньки, яка нині займається гімнастикою. На кадрі дівчинка має щасливий вигляд і стоїть на тлі річки, куди, вочевидь, приїхала відпочити з родиною. Зіркова мама зазначила, що вона на ці фото дивитись без сліз в очах не може, адже вони лише нагадують їй, що донечка останнім часом дуже погано почувається.

Ілона Гвоздьова показала свою доньку на тлі річки
Ілона Гвоздьова показала свою доньку на тлі річки

Втім, зіркова мама, звісно, намагається полегшити стан своєї доньки. Відома українська танцівниця розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, що вона намагається забезпечити своїх дітей спокійним і безтурботним дитинством, але це не завжди залежить лише від батьків.

Ілона Гвоздьова розповіла, що влаштовує своїм дітлахам сюрпризи, купує їм різні смаколики та іграшки і навіть влаштовує невеличкі подорожі – все, аби вони лише усміхались. Крім того, додала знаменитість, вона б дуже хотіла повезти дітей у відпустку до моря, аби вони могли бодай трішки відпочити на сонечку.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.