facebook

Хоч узимку, хоч улітку: родини Полякової, Могилевської, Пятова занурюються у гарячий чан прямо на обійсті

Оля Полякова

Співачка частенько робить репортажі зі свого заміського будинку. Тож ми чудово знаємо, як виглядає дерев’яний зруб. Бачили неодноразово, що на березі Дніпра є не лише катери, але й чан, в який можна зануритися не лише влітку, але й прохолодної днини.

У кого зі знаменитостей є чан на обійсті

Тож Полякова з доньками чи гостями частенько влаштовує подібні водні процедури. Спочатку суперблондинка прогрівається у теплій водичці, милуючись гарними краєвидами, а потім з усього маху стрибає у штучне озерце. Можливо, саме тому так гарно й виглядає?

Наталія Могилевська

Облаштувати місткість для занурення на власному обійсті співачку надихнула менша донька. Софійка цього спекотного літа дуже мріяла про прохолодну водичку в басейні. Ось матуся й виконала дитячу забаганку – замовила чан, який встановили на терасі.

У кого зі знаменитостей є чан на обійсті

Тепер не лише влітку можна буде охолодитися на свіжому повітрі, але й взимку прогрітися у теплій водичці. Адже до чана приєднаний обігрівальний прилад, що працює на дровах. З обійстя Могилевської теж видніється Дніпро. Тільки річка трохи далі, аніж у Полякової.

Андрій Пятов

На обійсті відомого футболіста, а нині тренера порядкує його дружина Юлія. Жіночка не лише чотирьох дітлахів народила, але й не боїться жодної домашньої роботи. Вона залюбки готує різні смаколики та постійно займається рукоділлям.

У кого зі знаменитостей є чан на обійсті

Берегиня якось показала в Інстаграмі, як відчищає до блиску чан, облаштований на терасі. Він виконаний з дерева й має по колу лавки. Тож можна занурюватися не лише з родиною, але й з друзями.

Скромниця 1+1 Марічка Падалко зізналася, що за кавою обговорювала Єгора Соболєва з його колишньою дружиною

Марічка Падалко розповіла, що проблеми у їхніх стосунках виникли після декількох років спільного життя. Ведуча, як і багато жінок, стикнулася з втомою від побутових справ та турботи про трьох маленьких дітей. Водночас, за її словами, Єгор Соболєв завжди був поряд і з самого початку шлюбу мав чітку позицію, що будь-які проблеми треба вирішувати разом.

Марічка Падалко розповіла про кризу в стосунках з чоловіком
Марічка Падалко розповіла про кризу в стосунках з чоловіком

Марічка зазначила, що не дивлячись на труднощі, вони з Єгором ніколи не думали про те, щоб написати заяву на розлучення. Обоє старалися зробити все можливе, аби зберегти свій шлюб.

Одним із найважливіших рішень, яке прийняло подружжя, стало звернення до психолога. Падалко згадує, що того літа, коли стосунки сягнули критичної точки, вони відмовилися від відпустки та вирішили витратити всі гроші на консультації з психологом. Ведуча зізналася, що це рішення виявилося правильним, адже воно допомогло їм не тільки розібратися в проблемах, але й зміцнити зв’язок.

Марічка Падалко розповіла, як вони з чоловіком вийшли з кризи
Марічка Падалко розповіла, як вони з чоловіком вийшли з кризи

Марічка згадує, що вони ходили до спеціаліста стільки, скільки це було потрібно, адже від двох сеансів з психологом проблема не зникне. Вона додала, що почуття порожнечі та постійного роздратування викликали ще більше проблем у стосунках. Проте завдяки підтримці фахівця та спільним зусиллям вони з Єгором змогли знову знайти спільну мову та зберегти гармонію в сім’ї.

Цікаво, що в цей важкий для неї час Марічка знайшла підтримку у несподіваній особі – колишній дружині Єгора Соболєва. Ведуча розповіла, що саме колишня політика стала ледь не першою людиною, до якої вона звернулася, коли потребувала поради та розуміння.

Марічка задала питання, чи мала вона такі ж проблеми з Єгором раніше та розповіла все те, що на той момент її хвилювало. Падалко зазначає, що екс-дружина чоловіка її уважно вислухала та підтримала.

Продає гламурні масажери по 60 доларів зі знижкою: 23-річна онучка Софії Ротару стала бізнесменкою у США

Якщо з виїздом сина й онука Софії Ротару за кордон виникали певні проблеми, то з онучкою Сонею жодних. Дівчина давно живе й навчається у США. А тепер, схоже, вирішила непогано підзаробити.

Певно, життя за океаном не таке вже й дешеве. Тож 23-річній Соні Євдокименко довелося думати, де б узяти трішки грошенят. Влітку, перебуваючи на канікулах, студентка обрала собі певний напрямок бізнесу.

Онучка Софії Ротару започаткувала косметичний бізнес

Зіркова онучка вирішила продавати скребки-масажери для обличчя та шиї. Вироби мають вигляд метеликів і продаються за 60 доларів й більше за пару. Ідея зайнятися бізнесом у сфері краси спала Соні на думку, коли проходила стажування Hourglass Cosmetics.

Певно, українка втямила, що на цій справі можна непогано заробити. Тож почала рекламувати у своєму блозі скульптор-метелик для обличчя. Дівчина на власному досвіді показала, як користуватися новинкою, щоб покращити кровообіг та зняти напругу з обличчя.

Онучка Софії Ротару започаткувала косметичний бізнес

Щоб скористатися Сониним приладом, треба спочатку нанести на обличчя олію. А вже після цього ретельно попрацювати двома метеликами з обох боків одночасно. У результаті такого масажу шкіра має розгладитися й розслабитися, а набряки зникнуть неначе й не було.

Цікаво, чи має частку в цьому бізнесі бойфренд Соні Макс Лернер, статки якого оцінюють у 1,2 млрд доларів? Можливо, вступив в долю чи просто дав коханій трішки грошенят на розкрутку?

Окрім косметики онучка Софії Ротару захоплюється ще й мистецтвом. Зокрема, відвідала лондонський Friezeo, де помилувалася японським гарбузом та збирається відкривати нові таланти.

Купила в сезон рідкісний фрукт і приготувала шедевр: ароматна шарлотка з айвою підкорила серце гостей

Інгредієнти:

  • 4 середні айви
  • 3 яйця
  • 1 склянка цукру
  • 1 склянка борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1 чайна ложка ванільного цукру (за бажанням)
  • 1 чайна ложка кориці
  • Щіпка солі
  • 50 г вершкового масла для змазування форми
  • Цукрова пудра для посипання

Приготування:

Айва має досить жорстку текстуру, тому перед використанням її потрібно правильно підготувати. Спочатку добре промийте фрукти під проточною водою, оскільки на їхній поверхні часто залишається пушок. Далі очистіть айву від шкірки та видаліть серцевину з насінням. Наріжте фрукти на тонкі скибочки або невеликі кубики, залежно від того, як вам більше подобається.

Рецепт смачної шарлотки з айвою
Рецепт смачної шарлотки з айвою

Після цього айву можна злегка припустити на сковороді, щоб вона стала м’якшою. Розігрійте трохи вершкового масла і обсмажте айву протягом кількох хвилин, додавши чайну ложку кориці для аромату. Айва швидко вбере всі смаки та стане більш соковитою.

Для тіста у мисці збийте яйця з цукром, поки суміш не стане світлою і повітряною. Далі поступово введіть просіяне борошно, додаючи його маленькими порціями. Разом з борошном додайте розпушувач і щіпку солі. Якщо ви любите ванільний аромат, додайте чайну ложку ванільного цукру. Все ретельно перемішайте, щоб тісто вийшло однорідним і без грудочок.

Як приготувати розкішну шарлотку з айвою
Як приготувати розкішну шарлотку з айвою

Форму необхідно добре змастити вершковим маслом, щоб тісто не пригоріло під час випікання. Якщо ви хочете, можете додатково присипати дно і стінки форми борошном або манною крупою.

На дно форми викладіть підготовлені скибочки айви. Далі залийте айву підготовленим тістом, рівномірно розподіляючи його по всій формі.

Розігрійте духовку до 180 градусів та поставте форму з шарлоткою випікатися. Час випікання залежить від потужності вашої духовки, але в середньому це займає 35-40 хвилин. Перевіряйте готовність випічки дерев’яною шпажкою — якщо вона виходить сухою, шарлотка готова

Коли народить Каменських і Дорофєєва: вагітні фото є, дітей ще немає – Потап і Кацурін стануть батьками?

Настя Каменських і Надя Дорофєєва – одні з найвідоміших українських артисток. Вони повністю реалізувалися у роботі, та ще й досі не реалізувалися у материнстві, хоча їм обом не далеко до 40 років. При цьому і Каменських і Дорофєєва знаходяться у шлюбі. Тож коли відомі артистки стануть мамами?

Настя Каменських

Настя Каменських розповіла, що слухає восени
Коли Настя Каменських стане мамою

Настя Каменських зіграла весілля з Потапом 5 років тому, а офіційно одружилися вони ще у 2018-му. Після весілля подружжя не в одному інтерв’ю говорили, що мріють стати батьками і вже працюють над цим. А Потап і зовсім говорив, що хоче стати багатодітним батьком. Та роки йшли, а Каменських і Потап не повідомляли про поповнення і в якийсь момент припинили говорити про дітей в інтерв’ю. Саме тому прихильники зіркової пари почали припускати, що вони мають якісь проблеми з зачаттям, чи виношуванням.

Та влітку 2022 року, коли Каменських повернулася в Україну через 6 місяців перебування в Іспанії, користувачі Мережі знову почали підозрювати її у вагітності. Причиною чуток стало те, що Каменських помітно округлилася і почала носити лише вільний одяг, який приховує її живіт.

Вагітна Каменських більше не приховує свій стан
Настю Каменських запідозрили у вагітності

Та в якийсь момент співачка спростувала чутки про вагітність і зізналася, що просто набрала зайву вагу.

Надя Дорофєєва

Коли Надя Дорофєєва стане мамою

Надя Дорофєєва прожила 7 років у шлюбі з Володимиром Дантесом. Тоді вона говорила, що хоче стати мамою, але колись, у майбутньому. Зараз співачка знаходиться у другому шлюбі з ресторатором Михайлом Кацуріним. Надя запевняє, що нарешті дозріла до материнства. Саме це зізнання Дорофєєвої змусило її прихильників активніше спостерігати за змінами у зовнішності співачки. Одного разу прихильники навіть подумали, що Надя вагітна, адже вона одягнула сукню, в якій здавалось, що у неї круглий живіт.

Надя Дорофєєва у сукні для вагітних показала округлий живіт і ощасливила Кацуріна
Дорофєєву запідозрили у вагітності

Та вже зовсім скоро Дорофєєва спростувала ці чутки і запевнила, що наразі не чекає дитину.

Прима-балерина Катерина Кухар ошелешила своїм виглядом до перевтілення в брюнетку: ви ахнете, побачивши

Колись давно тендітна Катерина Кухар мала не лише інший колір волосся, але й кругленькі щічки, за що її ледь не вигнали з балету. Та згодом майбутній зірці вдалося змінити підхід до харчування, з блондинки перетворитися на брюнетку, й усе налагодилося.

Нині зовсім інші часи. Кожна дівчина може зісканувати штрих-код на упаковці фарби для волосся й побачити, як виглядатиме в тому чи іншому відтінку. Катерина Кухар так і зробила. Спочатку показалася з буряковими локонами, потім із русявими.

Катерина Кухар не завжди була брюнеткою

Та замолоду такої можливості у балерини й іншого жіноцтва не було, тож доводилося перевіряти різні кольори на практиці. От і Катруся в 16 років мала блондинисту шевелюру.

Кухар показала знімки з юності, де знаходиться з товаришем і під час екскурсії, та має довге біляве волосся. Впізнати сьогоднішню приму у тій дівчинці доволі складно. А ще дивніше почути, що колись Катю за зайву вагу ледь не вигнали з балету.

Катерина Кухар не завжди була брюнеткою

Дівчинка почала відвідувати балет з 5 років. У неї всі па виходили дуже гарно, й викладачі неодмінно нахвалювали ученицю. Та під час статевого дозрівання у Катрусі почали округлюватися форми, що для балерини не припустимо.

Юнку навіть стали дражнити “наша Лопес”. Жодні умовляння стежити за фігурою не допомагали. Тоді матуся пригрозила повісити на холодильник замок. Кухар приходила на кухню, згадувала про замок і йшла назад.

Отак і схудла. Ще й достроково закінчила балетне училище, отримавши червоний диплом. Тепер можемо побачити Катерину Кухар із різним кольором волосся й порівняти, який образ їй пасує найкраще.

“Тьотя Мотя”: українсько-американська 
дружина Влада Ями показалася до того, як
за неї взялися майстри краси

Влад Яма, відомий український хореограф, суддя популярного шоу “Танці з зірками”, разом зі своєю дружиною Лілією та сином вже тривалий час живуть у Сполучених Штатах Америки. Перебуваючи за кордоном, родина Ями продовжує активно спілкуватися зі своїми прихильниками через соціальні мережі, а нещодавно Лілія вирішила поділитися своїм виглядом до перевтілення стилістами.

Лілія Яма показала, як виглядає без макіяжу
Лілія Яма показала, як виглядає без макіяжу

Дружина хореографа Лілія Яма стала популярною не тільки завдяки своєму чоловіку, а й через активне життя в соцмережах. Однак нещодавно Лілія вирішила показати своїм підписникам, як вона виглядає до професійного перевтілення від американських стилістів, демонструючи свою природну красу.

Дружина Влада Ями показала, як виглядає без макіяжу
Дружина Влада Ями показала, як виглядає без макіяжу

У сторіс в Instagram Лілія поділилася фото без макіяжу та зачіски, з простим і невибагливим виглядом. В сучасному світі, де стандарти краси часто диктують фільтри та ретуш, вона продемонструвала свою природність. Своє перевтілення після Лілія не показала одразу, залишивши шанувальникам інтригу, яким на цей раз буде її образ.

Лілія разом з чоловіком Владом Ямою та сином переїхала до США у перші місяці повномасштабної війни в Україні. Це рішення, на думку багатьох прихильників хореографа, було несподіваним, адже Влад був відомим патріотом і активно підтримував Україну на різних рівнях. Однак у своїх інтерв’ю Яма пояснив, що рішення поїхати було продиктоване безпекою його сім’ї. Він підкреслив, що його головний обов’язок – це захист своєї дружини та сина, і саме тому вони вирішили тимчасово оселитися у Сполучених Штатах.

Влад Яма з дружиною Лілією та сином переїхали в США
Влад Яма з дружиною Лілією та сином переїхали в США

Проте, перебуваючи в Америці, Яма не втратив зв’язок із Україною. Він стверджує, що активно бере участь у благодійних проєктах, метою яких є збір коштів для українських родин та військових.

Зʼїдять за 1 хвилину! Беру звичайний буряк та готую смачну закуску: підходить навіть на святковий стіл

Закуски завжди були важливою частиною святкового столу, але інколи хочеться приготувати щось нове, легке і корисне. Якщо ви шукаєте смачний рецепт із простих інгредієнтів, то закуска з буряка може стати ідеальним варіантом.

Інгредієнти:

  • 1 середній буряк
  • 2 середні цибулини
  • 1 плавлений сирок
  • 1 ст. л. томатної пасти
  • 2-3 зубчики часнику
  • 3 ст. л. Оливкової олії
  • Сіль та чорний мелений перець – за смаком

Приготування:

Помістіть буряк в каструлю з холодною водою та варіть протягом 40-50 хвилин. Щоб перевірити готовність буряка, просто проткніть його виделкою – якщо вона легко входить, буряк готовий. Коли буряк охолоне, очистіть його від шкірки та натріть на тертці з крупними зубцями. Він стане основою нашої закуски.

Як приготувати закуску з буряка
Як приготувати закуску з буряка

Дві середні цибулини очистіть від лушпиння та подрібніть. На сковороді розігрійте рослинну олію (близько 3 столових ложок) і обсмажуйте цибулю до мʼякості та золотистості, постійно помішуючи.

Коли цибуля стане готовою, додайте до неї томатну пасту. Перемішайте і тушкуйте ще 3-4 хвилини. Потім очистіть часник, пропустіть їх через прес або подрібніть ножем і додайте до цибулевої засмажки. Обсмажуйте ще 2-3 хвилини, щоб часник розкрив свій аромат. Плавлений сирок підморозьте 10 хвилин, щоб легко натерти на терці.

Смачна та корисна закуска з буряка
Смачна та корисна закуска з буряка

Змішайте натертий буряк, обсмажену цибулю з томатною пастою та часником, а також натертий плавлений сирок. Добре перемішайте, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися. Додайте сіль та чорний мелений перець за смаком.

Коли всі інгредієнти перемішані та приправлені, залиште закуску в холодильнику на 15-20 хвилин. Це дозволить їй настоятися та охолонути, що зробить смак більш гармонійним і освіжаючим.

Лесі Нікітюк, яка зустрічається з молодшим на 9 років красенем, зробили пропозицію: “Настав час”

37-річна телеведуча Леся Нікітюк довгий час була холостячкою. Та зараз дівчина перебуває у стосунках з молодшим на 9 років військовим на ім’я Дмитро. Очевидно, що ці відносини серйозні, адже Дмитро став першим чоловіком, якого Нікітюк показала на публіку.

Нещодавно Нікітюк у своєму Інстаграм-блозі поділилася радісною новиною: їй зробили пропозицію. Щоправда, ця пропозиція стосується не особистого життя телеведучої, а її кар’єри. Так, Лесі запропонували головну роль у фільмі “Песики”.

Нікітюк опублікувала фото, на якому молодий чоловік, стоячи на одному коліні, простягує їй коробочку з каблучкою. Та в самому дописі телеведуча зізналася, що їй зробили пропозицію знятися в кіно.

 Вже цієї весни ви (і, нарешті, я теж) побачите мене на великих екранах

, – повідомила Нікітюк.

Користувачі Мережі миттєво почали вітати Нікітюк у коментарях.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Леся Іванівна, не робіть так більше. Бо я вже дістала бокальчик ігристого за здоровля того хлопака. Єх!  Сподіваюсь скоро ви виставите таке фото, але з справжньою пропозицією”;
  • “Леся, в тебе все вийде! Ти ж природжена актриса”;
  • “Ох так подавати новини треба вміти. А фільм дуже чекаємо”;
  • “Клас!! Чекаємо виходу! Легких і веселих зйомок”;
  • “Іванівна, вітаю, ти молодець! “;
  • “Я не встигаю за змінами феєричних подій у твоєму житті. Успіху дорогенька!”;
  • “Підтримаймо Лесю і український кінематограф”.

Варто відзначити, що це перша велика роль Лесі Нікітюк у кіно. Крім того, роль не другорядна, а головна. Саме тому телеведуча дуже хвилюється і багато працює над собою. Так, за словами Лесі, вона вже бере уроки акторської майстерності  і ходить на репетиції.

Викладаю на сковорідку макарони й шампіньйони: за 20 хвилин вечеря, гідна мішленівської зірки, вже готова

Вам знадобиться:

  • 350 г макаронів;
  • 400 г шампіньйонів;
  • 50 г вершкового масла;
  • 3 зубці часнику;
  • 2 ст.лож. олії;
  • 2 ст.лож. сметани;
  • 15 г твердого сиру;
  • 1 дрібка солі;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю.
Макарони з грибами на сковорідці

Щоб приготувати швидку вечерю з макаронів із грибами, першим ділом обчистьте зубці часнику. Наріжте їх на тонкі слайси. Розігрійте пательню на вогні. Змастіть шматочком вершкового масла. Викладіть часник.

Макарони з грибами на сковорідці

Обсмажуйте протягом 1 хвилини, постійно перемішуючи. Викладіть макарони. Спочатку ретельно перемішайте, а потім залийте окропом так, щоб вода повністю покрила борошняні вироби. Посоліть. Перемішайте. Накрийте кришкою і тушіть 10 хвилин. Час від часу перемішуйте.

Шампіньйони розріжте на четвертинки. Розігрійте іншу сковорідку. Влийте олію. Відправте туди гриби. Смажте до рум’яності, час від часу перемішуючи. Посоліть. Поперчіть. Додайте сметану. Влийте 30 мл окропу.

Макарони з грибами на сковорідці

Накрийте кришкою й потушіть 5 хвилин на слабкому вогні. Перекладіть гриби до макаронів. Перемішайте. Потушіть усе разом ще 3 хвилини. Викладіть на тарілки готову страву. Притрусіть натертим на тертушці твердим сиром.

Макарони з грибами на сковорідці

Подавайте до столу, за бажанням, притрусивши подрібненою зеленню. Так страву можна готувати не лише на вечерю, але й на сніданок. Смак макаронів, зготовлених на сковорідці, кардинально відрізняється від зварених у каструлі.

Макарони з грибами у сметані виглядають апетитно, а самі борошняні вироби мають смачну скоринку. Можете брати будь-які – ріжки, мушлі, спіральки, гребінці. Головне, щоб були середнього розміру.

“Нова епоха”: після втечі з України та тривалого мовчання Олег Винник анонсував повернення на велику сцену

Олег Винник довгі роки був одним з найпопулярніших артистів в Україні. Його пісні з легкістю підкорювали музичні чарти, а квитки розбиралися як гарячі пиріжки. Проте в останні роки його зірка почала згасати, і цьому передували складні обставини, які розділили його шанувальників на тих, хто відвернувся і тих, хто залишається вірним попри все.

З початком повномасштабного вторгнення у 2022 році багато відомих артистів активно долучилися до підтримки української армії, проте Винник опинився в центрі уваги через свою відсутність на сцені і раптовий виїзд з України до Німеччини.

Відомий український співак Олег Винник анонсував повернення на сцену
Відомий український співак Олег Винник анонсував повернення на сцену

Хвиля критики не забарилася. Багато хто почав називати Винника зрадником та втікачем. Артист спробував виправдатися, заявивши, що має серйозні проблеми зі здоров’ям, які потребують лікування, недоступного в Україні. Це пояснення не стало переконливим для всіх, і підозри та обурення щодо його відсутності тільки зростали..

Проте нещодавно Олег Винник вирішив повернутися до музичної кар’єри, анонсувавши свій концертний тур. Однак виступати він планує виключно за кордоном — у Німеччині, Австрії, Чехії та Польщі. Україну у своїх гастрольних планах він не враховує, що стало черговим ударом для тих, хто очікував його повернення на рідну сцену.

Олег Винник анонсував повернення на велику сцену
Олег Винник анонсував повернення на велику сцену

Валерія Барон, активістка його фан-клубу, оголосила у своєму Facebook про “нову епоху” для творчості Винника. У коментарях до цього посту зібралися численні шанувальники, які з нетерпінням чекають на його повернення на сцену, навіть якщо це буде за кордоном.

Олег Винник анонсував повернення на велику сцену
Олег Винник анонсував повернення на велику сцену

Ще один цікавий момент полягає в тому, що за весь час війни Олег Винник не взяв участі у жодному мітингу на підтримку України та не провів жодного благодійного концерту. Сам артист запевняв, що він не залишився осторонь, допомагаючи армії, проте жодних конкретних доказів цього немає. Але попри це все для багатьох Винник залишається улюбленим артистом і вони готові підтримувати його, незалежно від місця його виступів.

54-річна мама двох дітей Ірина Білик позбулася блонду й замислилася: “Може, в рожевий пофарбуватись?”

Підписники Інстаграму Ірини Білик були неабияк приголомшені, коли улюблена зірка постала перед ними з рожевим волоссям. Головний тон вийшов дуже блідим. Але справа й зліва від обличчя розташовані більш яскраві пасма – білі й рожеві. Співачка поцікавилася у фанів:

“Може, в рожевий пофарбуватись?”

Який колір волосся пасує Ірині Білик

Підписниці зірки, як завше, взялися активно обговорювати її зовнішність. Комусь подібна ідея видалася чудовою:

“Вам пасує”.

“Класно вам”.

Декому байдуже до того, як виглядає Білик:

“Все одно всі в очі дивляться”.

“Вам пасує все”.

Який колір волосся пасує Ірині Білик

Та декому подібні пертурбації категорично не сподобалися:

“Іруню, ти чарівна білявочка. А рожевий? Навіть не знаю…”

Були й поради на кшталт:

“Іро, краще в рудий, як раніше”.

“Краще звичайний холодний блонд”.

Взагалі компліментів під постом Білик було чимало. Зірку назвали “красунею”, “милою”, “файною”, “ніжною”, “милою”, “квіточкою” та навіть “прикольною”.

Який колір волосся пасує Ірині Білик

Припав до вподоби експеримент із рожевим волоссям деяким зірковим колегам. Зокрема, колишньому чоловіку Юрію Нікітіну, подружці Ассії Ахат, ведучій Соломії Вітвіцькій, співачці Катерині Бужинській, захиснику Віталію Козловському, гімнастці Лілії Подкопаєвій. Всі вони поставили вподобайки під коротеньким відео.

Дивно, що перелічуючи образи Ірини Білик, ніхто не пригадав, як співачка, бувши заміжньою за Асладом Ахмадовим, перетворювалася на справжню брюнетку у кліпі “Дєвочка”, який знімав сам благовірний.

“Це лише початок”: 29-річна Аліна Гросу знялася у серіалі Netflix – поки що лише в масовці на 5 секунд

Аліна Гросу помпезно хвалилася, що знімається у серіалі Netflix. Усі колежанки заздрили більш успішній подрузі, допоки не вийшов у прокат серіал “Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесів”.

І що ми бачимо? Українка з’являється у кадрі серед масовки всього на 5 секунд. Мова у стрічці йде про розслідування резонансного вбивства братами Менендесами своїх батьків. Дійство розгортається у 1989 році в Беверлі-Гіллз.

Аліна Гросу знялася у серіалі Netflix

Серіал став доволі популярним у багатьох країнах. Тож, переглядаючи, можете звернути увагу на присутність Аліни Гросу. Дівчина сидить у залі судових засідань поміж інших людей.

Її навіть трішки видно, коли одна з героїнь дає свідчення. Це вже 2 сезон “Чудовиськ” на Netflix. Можливо, Аліні поталанить в наступних частинах зіграти хоча б малюсіньку роль, а не лише перебувати в масовці.

Аліна Гросу знялася у серіалі Netflix

Гросу, як з’ясувалося, полюбляє похвалитися понад міру. От і з офіційною посадою вийшло якось не дуже гарно. Побувавши на прийомі у будинку мера Нью-Йорка, Аліна заявила, що отримала дипломатичну посаду, тож тепер опікуватиметься українською культурою за океаном.

Новина сколихнула всю дипслужбу. Тут же надійшло спростування від Міністерства закордонних справ України. Мовляв, жодної офіційної посади наша громадянка не отримувала.

Аліна Гросу знялася у серіалі Netflix

Цей віп-скандал, можливо б, швиденько забувся на тлі інших зіркових зашкварів. Та спливли світлини з дійства, опубліковані в соцмережах поважними гостями. І що ми бачимо?

Поряд з Аліною Гросу на офіційному прийомі в мера перебуває… росіянин Роман Полянський! Так от за кого насправді українка вийшла заміж за океаном! Обличчя нареченого на своєму американському весіллі знаменитість не показувала. Та по спині й потилиці всі й так визначили особу коханого співачки. Тепер маємо ще й підтвердження їхніх стосунків.

Салат “Мозаїка”. Найсмачніший з картопляних салатів: перевершив “Олів’є” – простий та доступний рецепт

Хтось називає салати по типу “Олів’є” радянськими та шкідливими, їх начебто потрібно викреслити зі свого раціону. Звісно, салати, заправлені майонезом, не можна назвати корисними. Та такі салати нагадують про дитинство і дійсно смачні. Час від часу можна себе балувати цими смаколиками, особливо на свята.

Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний та цікавий салат, який дещо нагадує Олів’є, але має інші компоненти у складі.

Необхідні інгредієнти:

  • картопля – 2 шт;
  • морква – 1 шт;
  • кукурудза консервована – 100 г;
  • яйця – 3 шт;
  • твердий сир – 200 г;
  • солоні огірки – 2-3 шт;
  • зелена цибуля – пучок;
  • сіль, перець за смаком;
  • майонез.

Спосіб приготування:

Картоплю та моркву потрібно завчасно відварити до готовності та охолодити. Яйця відварюємо вкруту і охолоджуємо в крижаній воді.

Нарізаємо картоплю та моркву дрібним кубиком і перекладаємо у салатник. Яйця та солоний огірок також ріжемо кубиком і перекладаємо в салатник до інших інгредієнтів. За бажанням солоний огірок можна доповнити свіжим, то салат буде мати більш яскравий смак. Зелену цибулю дрібно кришимо. Також у салат потрібно додати нарізаний кубиком твердий сир. Обирайте якісний твердий сир з насиченим вершковим смаком.

Рецепт святкового салату з кукурудзою і сиром
Рецепт святкового салату з кукурудзою і сиром

Додаємо до салату консервовану кукурудзу, сіль, трішки чорного меленого перцю і заправляємо майонезом. Краще обрати домашній майонез, або магазинний з високою жирністю.

Готовий салат відразу подаємо до столу. Він виходить дуже ніжним та смачним. Всі інгредієнти в цій страві ідеально поєднуються між собою і утворюють цілу гаму смаку. Такий салат прикрасить будь-який святковий стіл.

Смачного!

Молода дружина Остапчука розповіла, яка з неї господиня: “Вова може 3 дні їсти суп на обід і на вечерю”

Катя Полтавська – третя дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука. Дівчина молодша за свого обранця на 16 років і життя з нею відрізняється від сімейного життя Остапчука зі його колишніми дружинами. Так, Катерина неодноразово у своєму Інстаграм-блозі показувала, що побутовими справами у їхній сім’ї по більшій мірі займається саме Остапчук. За словами Каті, порядок в домі для неї є не принциповим, а ось Володимир любить, щоб все було ідеально. Саме тому він прибирає, прасує речі і готує сніданки.

Дружина шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла про непросту вагітність
Молода дружина Остапчука зізналася, що вона погана господиня

Нещодавно Полтавська відповідала на питання підписників у своєму Інстаграм-блозі. Один із фоловерів запитав Катю, як часто вона ходить в ресторан. Дівчина не стала приховувати, що у ресторан з чоловіком вона ходить щодня.

Кожного дня, напевно. Один раз на день – точно. Снідаємо частіше за все вдома, а обід, чи вечеря – частіше не вдома. Вчора це була вечеря

, – зазначила Катя.

Також дівчина додала, що не дуже любить готувати, та і сам Остапчук не примхливий у їжі і може 3 дні їсти один і той же суп кілька разів на день.

Я не можу готувати тричі на день, мене це дратує. Ось моя мама кожного дня 24/7 готувала, бо тато їсть тільки свіже. Я ще тоді сказала, що в мене так не буде. Слава Богу, Вова може три дні їсти суп на обід і вечерю

, – додала Полтавська.

Молода дружина Остапчука зізналася, що вона погана господиня
Молода дружина Остапчука зізналася, що вона погана господиня

Нагадаємо, зараз Остапчук і Полтавська чекають на дитину. У подружжя народиться хлопчик, якого вони планують назвати Тимофієм. Для Каті ця дитина буде першою, а ось Остапчук вже має двох дітей від першого шлюбу з Оленою Войченко. Зараз діти шоумена зі своєю матір’ю проживають в Канаді, куди вони виїхали після початку повномасштабної війни в Україні.

Роковини смерті Ніни Матвієнко: життя “квітки-душі” заради пісні, неочікувана хвороба і посмертна нагорода

Чарівний голос Ніни Митрофанівни Матвієнко западав у душу кожному з перших нот. Вона й у житті була такою ж милою, завжди усміхненою й дуже життєлюбною. Любові цієї жінки вистачало на всіх – на трьох дітей, онуків і навіть зятя.

Для широкого загалу новина про смерть народної артистки України 8 жовтня 2023 року стала справжнім шоком. Адже на людях пані Ніна завжди трималася гідно й ніколи не скаржилася на здоров’я.

Ротару розповіла про останній концерт Ніни Матвієнко
Останній концерт Ніни Матвієнко

Лише згодом ми дізналися, що Матвієнко серйозно хворіла останніх 4 роки життя. До свого 76-річчя не дотягнула буквально 2 дні. Ніна Митрофанівна навіть рідним не казала про те, що страждає від болю.

Лише коли у серпні 2023-го стало так кепсько, що довелося викликати швидку й везти співачку до лікарні, люди в білих халатах визначили – онкологічна хвороба розвинулася ще 4 роки тому.

Чим хворіла Ніна Матвієнко
Ніна Матвієнко з донькою Антоніною

Такої підступності Ніна Матвієнко не очікувала, адже завжди вела активний спосіб життя, не вживала ані алкоголю, ані тютюну, легко долала купу сходинок бігом. Ще у 70 років показувала Каті Осадчій у “Світському житті”, як розтягується на спеціальному тренажері.

Додому з лікарні Ніна Митрофанівна вже не повернулася. 2 місяці провела на лікарняному ліжку і її не стало. Донька Тоня пригадує, як сильно матуся сумувала за власним обійстям. Тому труну завезли у двір, щоб артистка востаннє побувала вдома.

З відходом Ніни Матвієнко кожен українець відчув, що пішла з життя легенда української пісні, яку ніхто не здатен замінити. Звісно, чарівний голос передався у спадок доньці Антоніні. Й вона час від часу виконує пісні мами, які жінка за життя збирала по всіх куточках країни й сама записувала.

Без фаршу та духовки готую котлетки з сиром: шматочки курячого філе й 20 хвилин часу – домашні у захваті

Вам знадобиться:

  • 800 г курячого філе;
  • 3 яйця;
  • 1 дрібка перцю;
  • 30 г петрушки;
  • 60 г майонезу;
  • 100 г твердого сиру;
  • 60 г борошна;
  • 30 мл олії.
Курячі рублені котлети з сиром та петрушкою

Щоб приготувати рублені котлети, куряче філе вимийте, просушіть паперовим рушником. Наріжте дрібними кубиками й перекладіть у глибоку миску. Вбийте туди яйця, додайте сіль і перець. Перемішайте до однорідності.

Курячі рублені котлети з сиром та петрушкою

Вимиту й просушену петрушку дрібно наріжте й відправте до м’яса з яйцями. Додайте майонез і перемішайте силіконовою лопаткою. Твердий сир натріть на тертушці. Додайте у миску й знову все ретельно перемішайте. Всипте борошно й знову перемішайте.

Курячі рублені котлети з сиром та петрушкою

Розігрійте на вогні пательню. Влийте олію. Коли жир прогріється, викладайте м’ясну масу на сковорідку столовою ложкою й формуйте котлетки. Смажте з одного боку 3-5 хвилин до появи золотавої скоринки.

Переверніть курячі котлети на інший бік. І теж смажте 3-5 хвилин. Викладіть готові вироби на тарілку. Подавайте рублені курячі котлети до столу з картоплею та салатом.

Курячі рублені котлети з сиром та петрушкою

Задля цього 800 г картоплі обчистьте, вимийте та наріжте на часточки. Перекладіть у глибоку миску. Збризніть олією. Посоліть, поперчіть, притрусіть паприкою та сухим часником. Перемішайте.

Викладіть картопляні шматочки на деко, вистелене пергаментом. Поставте у духовку, розігріту до 200 градусів. Випікайте близько 45 хвилин. Викладіть на тарілку довкола курячих котлет і прикрасьте часточками помідорів. Повноцінна вечеря готова.

“Наші україночки найкращі”: Jerry Heil з’явилася в індійському глянці, а Ольга Харлан – для чоловіків

Jerry Heil

Яна стала першопрохідницею, адже до цього нікого з українських зірок не запрошували на інтерв’ю в індійську пресу. Журнал Hi Celeb Magazine виставив Jerry Heil на обкладинку. Для знімань зірка вбралася в чорний штанний костюм з елементами асиметрії та ремінцем на лівому передпліччі. Під нього артистка вдягла сріблястий топ, прикрашений паєтками.

Jerry Heil з’явилася на обкладинці глянцю

Звісно, до світлин додалося й інтерв’ю української співачки, яка прославилася народним хітом “Охрана, отмєна!” Яна розповіла, як створює свої пісні й чим надихається на написання нових творів.

Сподіватимемося, що тепер мешканці Індії зможуть не лише помилуватися українською виконавицею, але й залюбки слухатимуть її треки. Скажімо, дует Jerry Heil з Юлією Саніною WABI-SABI вже втрапив у індійський плейлист на Spotify.

Ольга Харлан

Переможницю Олімпійських ігор, що відбувалися в Парижі, запросили до більш пікантних знімань для чоловічого журналу Playboy Ukraine. Як насправді виглядає Ольга у глянці, зможуть побачити виключно підписники цього глянцю.

Ольга Харлан з’явилася на обкладинці глянцю

А для решти шанувальників Харлан виклала в Інстаграмі ролик, де є кадри з процесу підготовки до престижного фотосету. Тож можемо оцінити яскравий мейкап української спортсменки, а також стиль одягу в білих та блакитних тонах.

Ольга Харлан з’явилася на обкладинці глянцю

Хоча всі ми чудово розуміємо, що одяг для цього глянцю зовсім не головне. Більш цінується саме його відсутність. Навряд чи фехтувальниця зголосилася роздягнутися повністю, як Даша Астаф’єва. Напевно, побачимо світлини у купальнику та крізь прозору тканину. Хоча у 2018 році шаблістка дозволила собі знятися топлес для чоловічого журналу XXL.

Бебі-бум в українському шоубізі триває: до Усик, Ребрик, Джамали вирішила долучитися й 51-річна Руслана

Руслана Лижичко завітала на закриту вечірку до Джамали, де співачку перехопила Мирослава Мандзюк і поставила кілька запитань. Любителька енергоощадних технологій приголомшила журналістку зізнанням про очікуване материнство.

51-річна Руслана мріє народити дитину Ксенофонтову

Дружина Олександра Ксенофонтова розповіла, що вони з чоловіком не збираються усиновлювати дитину, оскільки мають намір народити свою, ріднесеньку. І це попри те, що зірка у травні відзначила 51-й день народження. Ось що вона сказала:

“Я дуже вірю у свої сили. Я працюю над цим”.

Руслана відзначила, що має передати власну енергетику саме своїй дитині. Раніше народити в Лижичко не виходило, оскільки мала певні проблеми з жіночим здоров’ям. Нині ситуація теж не дуже сприятлива:

“Нерви, стрес, здоров’я”.

Та знаменитість вірить лікарям, які “чаклують” над її організмом. Тож запевняє:

“Я все зроблю, аби це сталося. Тато, обіцяю!”

Наступного року Руслана й Олександр відзначать перлинне весілля, оскільки мине 30 років із дня їхнього весілля. Напевно, найкращого подарунка для чоловіка, як маленьке немовлятко, годі й шукати.

51-річна Руслана мріє народити дитину Ксенофонтову

Незрозуміло тільки, навіщо так надовго затягувати процес. Медицина нині сягнула такого рівня, що виносити й народити дитинку може молода й дужа сурогатна матір. При цьому всі гени будуть від батьків.

Та, певно, Руслана не звикла відступати перед труднощами й завжди й всюди добивається омріяного своїми силами, тому й сподівається, що врешті станеться диво, й вона завагітніє, а за 9 місяців стане мамою.

Наталія Могилевська показала всиновлених дівчат, які стали сенсом її життя: це донечки Мішель та Софія

Наталія Могилевська — одна з тих артисток, яка з перших секунд підкорює глядачів своєю щирістю, теплом і харизмою. Протягом багатьох років на сцені вона завжди залишалася на висоті, привертаючи увагу не лише своїм голосом, а й унікальною енергетикою. Однак, поза світлом софітів, Могилевська веде спокійне, стримане життя, зосереджуючись на родині, з якою нещодавно відбулися великі зміни.

Українська співачка Наталія Могилевська показала доньок
Українська співачка Наталія Могилевська показала доньок

Мрія Наталії стати мамою була однією з найзаповітніших, про що вона неодноразово говорила у своїх інтерв’ю. Чутки про поповнення в родині зірки час від часу з’являлися в мережі, але малюк так і не народився. Проте доля підготувала для співачки особливий подарунок. Декілька місяців тому Могилевська оголосила, що стала мамою двох дівчаток — Софії та Мішель, яких вона вдочерила ще близько двох років тому. За словами артистки, рішення взяти дітей було свідомим, проте спершу вона хотіла захистити дівчат від зайвої публічної уваги.

Наталія Могилевська стала мамою двох доньок
Наталія Могилевська стала мамою двох доньок

Старшій із дочок, Мішель, було 10 років на момент усиновлення, а Софії — лише 2. Їхня доля до зустрічі з Наталією була непростою, і Мішель фактично виконувала роль матері для своєї молодшої сестри. Вона брала на себе відповідальність за її виживання і дбала про неї у складних умовах. Наталія зізналася, що зараз головною її метою є повернути старшій доньці можливість бути дитиною, дозволити їй насолоджуватися безтурботним дитинством, яке було втрачене.

Попри величезну любов до доньок, Могилевська не поспішає виставляти їх на показ. Вона розуміє важливість приватності для дітей, які і без того пройшли через багато складнощів. Хоча співачка не показує обличчя дівчаток, іноді ділиться моментами з їхнього життя у соціальних мережах. Так, нещодавно вона показала, як вони займаються малюванням разом, що стало частиною їхньої сімейної рутини.

Наталія Могилевська показала двох доньок, Софію та Мішель
Наталія Могилевська показала двох доньок, Софію та Мішель

Могилевська також відкрилася щодо свого досвіду материнства. Вона зізналася, що на початку процесу усиновлення читала багато книжок і консультувалася з фахівцями, щоб краще зрозуміти, як виховувати дітей, тим більше коли одна з них майже підліток.

Для Наталії її доньки стали не просто сенсом життя, а й джерелом натхнення. Вони дарують їй нові емоції та відкривають перед нею невідомі грані материнства, якого вона прагнула роками. Співачка продовжує радіти своєму новому статусу мами, водночас не залишаючи своєї карʼєри та продовжувати повертатися до глядачів з новими виступами.

Батьки розлучилися, але татки не забули про дітей: як виглядають нащадки Притули, Джеджули, Пономарьова

Сергій Притула

З першою дружиною шоумен та волонтер страшенно сварився. Тож коли розлучилися й обоє знайшли інші половинки, син Дмитрик відзначив, що стало жити набагато краще й спокійніше.

Сергій Притула після розлучення не забув про сина

Нині первістку Притули вже 16 років. Він дуже турботливий старший брат для сестричок, які народилися у другому татковому та маминому шлюбі. Підліток потроху дорослішає і стає справжньою татовою копією.

Олександр Пономарьов

Від другого шлюбу з Вікторією у співака є син Сашко. Хлопцю минуло 17 років. На жаль, спілкується батько з нащадком не дуже часто, оскільки той мешкає за кордоном. Але зв’язок всіляко підтримують.

Олександр Пономарьов після розлучення не забув про сина

У серпні Пономарьов-старший відзначав 51 рік. То Олександр-молодший приїхав до Києва, щоб привітати тата особисто. Гучних гулянок не влаштовували під час війни. Але з друзями на дачі посиділи.

Андрій Джеджула

Розставалися шоумен та Санта Дімопулос з великими скандалами й звинуваченнями одне одного в казна-чому. Наріжним каменем стала опіка над первістком. Врешті Даніель залишився жити з мамою. Скандал розгорівся з новою силою, коли на початку повномасштабного вторгнення жінка вивезла сина за кордон, не спитавши дозволу в батька.

Андрій Джеджула після розлучення не забув про сина

Та тепер Андрій об’єднався з 15-річним нащадком, який перебуває у Києві. Санті, схоже, нині не до дитини, адже після розлучення з Ігорем Кучеренком зайнята влаштуванням особистого життя. То й дозволила Даніелю повернутися до татуся.

Ті самі булочки по 2 гривні! Мʼякі, як пух: ледве випросила рецепт у колишнього пекаря. Готую одразу 20 штук

Ці булочки, які виходять ніжними, м’якими та легкими як пух. Їх можна подавати з улюбленими джемами, маслом або просто куштувати з чашкою чаю або кави.

Інгредієнти:

  • 300 г молока
  • 26 г свіжих дріжджів (або 11 г сухих)
  • 150 г цукру
  • 0,5 ч. л. солі
  • 3 ч. л. ванільного цукру
  • 1 середнє яйце + 1 білок
  • Приблизно 500 г борошна
  • 100 г вершкового масла

Приготування:

У тепле молоко додайте 1 столову ложку цукру з рецепту та додайте дріжджі. Перемішайте і залиште в теплому місці на 10–15 хвилин, поки суміш почне пузиритися.

У великій посудині  взбийте яйце та білок разом з рештою цукру, ванільним цукром і сіллю. Додайте до цієї суміші дріжджову опару і ретельно перемішайте.

Рецепт булочок, мʼяких як пух
Рецепт булочок, мʼяких як пух

Починайте додавати борошно та просіюйте його невеликими порціями, поступово замішуючи тісто. Тісто повинно бути м’яким, трохи липким, але не рідким. Розтопіть вершкове масло і поступово вмішайте його в тісто. Продовжуйте замішувати, поки масло повністю не вбереться, а тісто стане еластичним і гладким.

Накрийте миску з тістом кухонним рушником або харчовою плівкою та залиште в теплому місці для підйому на 1-1,5 години. За цей час тісто має значно збільшитися в об’ємі, приблизно вдвічі.

Коли тісто підніметься, обімніть його руками, щоб випустити зайве повітря. Потім розділіть його на однакові частини (приблизно по 50-70 г кожна). З кожної частини сформуйте кульку, охайно підкочуючи краї тіста донизу, щоб верх булочки був гладким.

Рецепт ніжних та мʼяких здобних булочок
Рецепт ніжних та мʼяких здобних булочок

Викладіть сформовані булочки на деко, застелене пергаментом, залишаючи між ними трохи місця, оскільки вони ще підростуть. Накрийте їх рушником і дайте відпочити ще 20-30 хвилин.

Розігрійте духовку до 180 градусів. Перед тим як поставити булочки в піч, змастіть їх зверху збитим жовтком або молоком для золотистої скоринки. Випікайте булочки приблизно 20-25 хвилин, або до тих пір, поки вони не стануть золотистими.

Закуску з баклажанів “Тещин язик” тепер готую без майонезу, а з новим інгредієнтом: так в рази смачніше

Вже багато років закуска під назвою “Тещин язик” є популярною стравою з баклажанів. Проте класичний варіант з майонезом доволі калорійний та вже застарілий. Пропоную вам спробувати нову версію улюбленої закуски, яка підкорить вас і ваших гостей.

Класична закуска Тещин язик на новий лад
Класична закуска Тещин язик на новий лад

Інгредієнти:

  • 500 г баклажанів
  • 200 г помідорів
  • 200-300 г крем-сиру
  • Кріп за смаком
  • 2-3 зубчики часнику
  • Сіль та чорний перець за смаком
  • Олія для смаження

Приготування:

Для закуски нам знадобляться баклажанові «язики», які стануть основою для начинки. Наріжте баклажани тонкими поздовжніми скибочками товщиною приблизно 0,5 см. Щоб позбутися можливої гіркоти, посоліть нарізані баклажани і залиште їх на 20-30 хвилин. Після цього промийте скибочки під проточною водою та обсушіть паперовим рушником.

Закуска з баклажанів на новий лад
Закуска з баклажанів на новий лад

На добре розігріту сковороду налийте трохи олії. Обсмажте баклажани з обох сторін до золотистості та мʼякості. Після смаження дістаньте скибочки на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.

Поки баклажани остигають, можна підготувати начинку. Візьміть крем-сир та додайте до нього подрібнений кріп і часник. За смаком додайте сіль та чорний перець. Начинка має бути густою і ароматною.

Кожен обсмажений «язичок» баклажана змастіть начинкою з крем-сиру. На край баклажана викладіть кружечок свіжого помідора. Далі акуратно згорніть баклажан рулетиком, починаючи з того краю, де розміщений помідор.

Як приготувати смачну закуску з баклажанів
Як приготувати смачну закуску з баклажанів

Викладіть готові рулетики на красиве блюдо. Перед подачею страву можна прикрасити додатковими гілочками кропу або тонкими кільцями свіжого перцю чилі для ще більшого акценту на пікантності.

Хто чоловік акторки “Дизель шоу” Яни Глущенко: як виглядає, чим займається, скільки вони разом – Фото

Яна Глущенко обирала собі чоловіка на роботі. Та не з колективу акторів, які відомі широкому загалу. Вийшла заміж за продюсера Олега Збаращука. Сім років тому закохані вирішили відгуляти “весілля за годину”.

Якраз на 1 квітня було призначено два концерти в Одесі. Тож скористалися прогалиною у часі й побралися прямо у старенькій українській хатинці. Молодята вбралися у джинсові курточки замість білої сукні для нареченої та смокінгу для чоловіка.

Як виглядають чоловік і син Яни Глущенко

Звісно, поряд були лише колеги з “Дизель студіо” та батьки. Більше нікого не запрошували. Попри таке незвичайне весілля, подружжя разом уже 7 років. У вересні разом відправили до 1 класу сина Тамерлана. А у жовтні відзначили 7-річчя хлопчика. Звісно, для мами й тата він є найкращим у світі.

Як виглядають чоловік і син Яни Глущенко

В одному з постів Яни в Інстаграмі підписники взялися вираховувати, на кого схожий Тамусик – на маму чи на тата. Оскільки поряд була ще й світлина дідуся хлопчика, то зійшлися на тому, що є копією саме старшого родича.

Як виглядають чоловік і син Яни Глущенко

Вінничанин Олег Збаращук починав з продюсування гурту Віктора Бронюка “ТіК”. Вдалося розкрутити веселих музик на всю країну. Тож журнал Forbes 2012 року визначив продюсера як №4 у країні. Попереду опинилися Сергій Перман з Ані Лорак, Олексій Самогонов з “Бумбоксом” та Юрій Нікітін з Вєркою Сердючкою. А замкнув ТОП 5 тоді Євген Огир, продюсер і чоловік Тіни Кароль.

Нині Збаращук є концертним директором “Дизель студіо”. Тож у дружини Яни, напевно, є можливість обирати, в яких амплуа виходити на сцену. Хоча роль тупенької блондинки, здається, у неї виходить найкраще.

Весь в татуюваннях, на 9 років молодший: Леся Нікітюк розкрила імʼя обличчя обранця, якого тримала у секреті

Особисте життя зірок завжди було і залишається під пильним наглядом шанувальників та медіа. Не стала винятком і відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яку полюбили за її гострий розум, гумор та відвертість на екрані. Проте, за межами телеекранів, Леся майстерно приховує деталі свого життя, залишаючи прихильникам лише можливість здогадуватись про справжню картину подій.

Леся Нікітюк заінтригувала публіку появою таємного кавалера
Леся Нікітюк заінтригувала публіку появою таємного кавалера

Лесі часто приписували таємні романи з колегами і довгий час чутки про стосунки Нікітюк і Сергія Притули, з яким вони разом вели шоу “Хто зверху?”, не вщухали. Глядачам здавалося, що між ними є щось більше, ніж просто робота.

Леся неодноразово з гумором спростовувала ці чутки, запевняючи шанувальників, що між нею і Сергієм лише дружні та професійні стосунки. Проте для медіа це стало приводом для нових обговорень, і кожен їхній спільний вихід на екран або на публічні заходи не міг пройти без згадки про можливий роман.

Сергій Притула та Леся Нікітюк
Сергій Притула та Леся Нікітюк

На початку 2024 року Леся Нікітюк зробила несподіване зізнання: вона знаходиться у «вільних стосунках» і продовжує користуватися додатками для знайомств. Це здивувало багатьох її шанувальників, адже така відвертість була нехарактерною для телеведучої, яка зазвичай уникає обговорень на тему особистого життя.

Але протягом останніх кількох тижнів в соціальних мережах Лесі все частіше з’являються фото з чоловіком, обличчя якого вона ретельно приховує. Підписники лише можуть здогадуватися, хто цей загадковий обранець, що зміг підкорити серце однієї з найпопулярніших ведучих країни.

Леся Нікітюк інтригує публіку появою кавалера
Леся Нікітюк інтригує публіку появою кавалера

Своєю чергою Леся майстерно підігріває інтерес своїх фанатів, публікуючи кадри, на яких її чоловік стоїть спиною до камери або його обличчя приховане. Це дає простір для численних домислів і припущень: чи є цей чоловік знаменитістю, бізнесменом або людиною, далекою від публічності?

Попри старання ведучої приховати обранця, пару сьогодні побачили в Одессі, а таємничого красеня впізнала допитлива публіка. Ним виявився військослужбовець на імʼя Дмитро. Пізніше сама Леся підтвердила здогадки шанувальників та показала світлину з обличчям кавалера.

Леся Нікітюк показала обличчя кавалера
Леся Нікітюк показала обличчя кавалера

“Марічка та “істеричка” добре римуються”: Марічка Падалко вперше розповіла, як била вдома посуд від ревнощів

Українська ведуча Марічка Падалко торкнулася теми ревнощів у стосунках зі своїм чоловіком — колишнім народним депутатом, а нині військовослужбовцем Єгором Соболєвим. Її відверті зізнання викликали жваве обговорення у мережі та серед прихильників ведучої.

Марічка Падалко з чоловіком Єгором Соболєвим
Марічка Падалко з чоловіком Єгором Соболєвим

Шлюб з Соболєвим не перший в житті Марічки, до цього вона вже була одружена 15 років з чоловіком, з яким вона познайомилася ще у школі. Проте за довгі роки сімейного життя дітей у пари не було, а згодом вони розлучилися. Через певний час в житті знаменитості зʼявився Єгор, який підкорив її серце. Після одруження у пари народилося троє дітей.

Марічка Падалко з трьома дітьми від Єгора Соболєва
Марічка Падалко з трьома дітьми від Єгора Соболєва

Проте Марічка зізналася, що завжди відчувала певні ревнощі у стосунках із чоловіком, хоча цим стосункам вже понад 20 років. За її словами, вона не завжди може бути впевненою в його вірності, навіть враховуючи його чесний і відкритий характер. Падалко зазначила, що її емоційність часто загострює ситуацію та навіть доходило до того, що жінка била посуд.

“Мені завжди здавалося, що Марічка та “істеричка” добре римуються”, – сказала ведуча, натякаючи на власну емоційну натуру.

Особливо цікавим моментом інтерв’ю стало зізнання Падалко про те, як вона навіть писала повідомлення жінкам, до яких мала ревнощі. Вона не заперечує навіть такі дрібниці, що перевіряє смайли, які її чоловік відправляє жінкам у переписці. Бо, начебто, чоловіки не розуміють, що навіть певними смайликами можуть подавати іншим жінкам сигнали, які будуть розцінені як флірт, і Марічка не бачить нічого поганого в тому, щоб пояснити це чоловікові.

Ассоль, якій вже 30, розповіла про своє розлучення з чоловіком бізнес-аналітиком: “Дуже боляче”

Катерина Гуменюк – відома українська співачка, яка багато років виступала на сцені під псевдонімом Ассоль. У 2020 році після певної перерви у творчості артистка повернулася на сцену під новим псевдонімом SWOIIA.

На днях Катерина дала перше за довгий час інтерв’ю телеведучому Олексію Суханову, де розповіла про своє особисте життя. Так, співачка зізналася, що переживає кризу у стосунках зі своїм чоловіком. З бізнес-аналітиком Артемом Тараненком Ассоль перебуває у стосунках 7 років, з них – 5 у шлюбі. За словами співачки, саме вона стала ініціаторкою розриву, адже відчула, що вони втратили зв’язок.

Але іноді так трапляється й ми втратили зв’язок, на жаль

, – розповіла співачка.

Ассоль розповіла про розлучення з чоловіком, з яким була 7 років
Ассоль розповіла про розлучення з чоловіком, з яким була 7 років

Катерина зізналася, що їй дуже важко дається розрив з чоловіком, адже вона мріяла про один шлюб на все життя.

Цікаво, що за 5 років шлюбу 30-річна Ассоль не стала мамою. Дівчина не приховує, що наразі не хоче дітей. За словами співачки, у неї є багато цілей та мрій, а материнство в плани поки що не входить.

Я всередині ще не дозріла

, – зізналася Катерина.

Також дівчина не стала приховувати, що відчуває певний тиск від суспільства та своїх батьків, щодо материнства. Та Катерина вважає, що народити дитину лише через тиск суспільства – дуже егоїстично.

Ассоль розповіла про розлучення з чоловіком, з яким була 7 років
Ассоль розповіла про розлучення з чоловіком, з яким була 7 років

Нагадаємо, Катерина Гуменюк (Ассоль, SWOIIA) – співачка, пік популярності якої припав на 2000-й рік. З 2010 по 2020 роки артистка всіляко намагалася повернутися на українську сцену, та їй це не дуже вдавалося. Так, у 2012 році співачка взяла участь у кастингу третього сезону талант-шоу “X-Фактор”. Тоді дівчина отримала 4 “так” від суддей, але вилетіла з шоу вже після першого прямого ефіру.

У 2016 році Катерина взяла участь у “Голосі країни”, але також вилетіла на пів шляху до фіналу.

“Настя кинула, тепер бомжує”: чоловік
 Каменських Потап за кордоном скупався в копійках і 1 тисячі гривень

Український репер і продюсер Потап, який після початку повномасштабного вторгнення опинився за кордоном, нещодавно привернув до себе увагу завдяки вірусному відео в TikTok. Пародія Потапа стосується відомого скандалу з керівницею МСЕК та фотографії, яку опублікували представники Державного бюро розслідувань. Ця фотографія швидко стала вірусною завдяки зображенню чиновника, що лежав на ліжку поряд із величезною сумою грошей, знайденою в його будинку.

Чиновник з мільйонами
Чиновник з мільйонами

Потап вирішив іронічно висміяти ситуацію і створив власну версію, де замість доларових мільйонів на відео він “перебирає” всього тисячу гривень і купу копійок. Відео супроводжується звуком з коментарями про корумпованого посадовця, який спокійно “купався” в грошах, будучи керівником Пенсійного фонду. Потап, лежачи в такій самій позі, насмішливо копіює цей образ, показуючи глядачам, як він “насолоджується” своїми скромними заощадженнями.

Потап показав, як купається в грошах
Потап показав, як купається в грошах

Відео стало справжнім хітом у TikTok, де користувачі одразу підхопили тему. Деякі почали іронізувати, що репер, мабуть, втратив фінансову підтримку, припускаючи, що його дружина, співачка Настя Каменських, його покинула. Інші пішли ще далі, натякаючи, що Потап демонструє свої “останнi гривнi”, оскільки не має достатньо коштів після перебування за кордоном.

Потап показав, як купається в купі грошей
Потап показав, як купається в купі грошей

Коментарі на TikTok поділилися на два табори: одні сміялися разом із Потапом, підтримуючи його гумор і пародію, інші, однак, критично сприйняли це відео. У багатьох викликало обурення те, що репер залишив Україну на початку війни, а зараз бере участь у таких публічних жартах, коли країна все ще переживає важкі часи.

Син Назарія Яремчука заявив, що якби його батьки не розлучилися, артист досі був би живий: “Повірте”

Дмитро Яремчук в інтерв’ю для OBOZ.UA. розповів про шлюб своїх батьків. Дмитро – старший син Назарія Яремчука. Коли Назарій розлучався зі своєю першою дружиною Оленою, хлопцю було 13 років.

На думку Дмитра, у його батьків було справжнє кохання. Закохані прожили у шлюбі 15 років, після чого Олена стала ініціаторкою розлучення. Вже через рік Назарій знайшов іншу жінку, яку повів під вінець. За словами Дмитра, його матір жалкувала про рішення  розлучитися.

Це рішення було помилковим. Ба більше, я думаю, що якби мої батьки не розлучилися, тато досі би був з нами

, – заявив Дмитро.

Назарій Яремчук з першою дружиною та синмо Дмитром
Назарій Яремчук з першою дружиною та сином Дмитром

Варто додати, що у другому шлюбі Назарій прожив лише 4 роки. За цей час співак встиг стати татом доньки Марії, яка нині є відомою українською співачкою. У 1995 році Назарій Яремчук помер від онкології. Чоловік боровся за життя і навіть поїхав у Канаду, де йому зробили необхідну операцію. Втім, хвороба була вже на тій стадії, що лікування не допомогло.

Де зараз перша дружина Назарія Яремчука

Після розлучення з Назарієм його перша дружина Олена перехала з Чернівців у Київ, де вийшла заміж і народила ще одну дитину. Зараз жінці 70 років і вона так і живе в Києві. Навіть під час повномасштабного вторгнення Олена відмовилася виїжджати зі столиці і залишилася там проживати.

Цікаво, що Олена – також співачка. В молоді роки вона працювала в гурті “Смерічка”. Та жінка не розвивала музичну кар’єру, адже займалася домом та дітьми, а також підтримувала свого чоловіка.

Зіркою був він (батько). А вона – соратником, завжди підтримувала поряд

, – поділився Дмитро.

Цей чоловік миттєво змінив Суперблондинку: Оля Полякова заспівала так, як ще ніколи не співала (Відео)

У пісні молодого виконавця Давида Стеблюка “Ніч” Оля Полякова раптово показала такий потужний вокал, якого ми раніше не бачили ані в “Шльопках”, ані в “Білому наливі”.

Дивовижний дует Олі Полякової з Давидом Стеблюком

Виклавши в Інстаграмі спільний виступ з артистом, Полякова відзначила, що Давид сам написав слова й музику до композиції. Побачити цей та інші колаборації пари можна на Новому каналі у програмі “Неймовірні дуети”. Оля похвалилася:

“Ви все правильно зрозуміли, у мене – найталановитіші підопічні”.

Кучері артиста дуже сильно нагадують Дантесові, а от за силою голосу Стеблюк більше подібний до чоловіка Олени Мозгової Девіда Аксельрода. Тож, як бачимо, молоді й амбітні таланти підпирають і невдовзі можуть узагалі запхнути за пояс сьогоднішніх зірок.

Дивовижний дует Олі Полякової з Давидом Стеблюком

Дівчатам, яким кучері високого красеня запали в душу, радимо заспокоїтися. Давид одружений з молодичкою на ім’я Єва, яка подарувала коханому чоловіку сина Авеля. Професія дружини далека від творчості. Вона займається дитячими брендами одягу.

Дружина й син Давида Стеблюка

Сам же Стеблюк є не лише співаком, але й актором – грав на сцені Рівненського театру ляльок. Співак брав участь у “Голосі країни 8”. Там був підопічним Сергія Бабкіна й теж співав дуетом, але з іншою учасницею та конкуренткою Анастасією Мацуцькою. На жаль, не дійшов навіть до етапу прямих ефірів.

Музикант випустив уже кілька кліпів, займається зборами на ЗСУ, ще й встигає проводити час із маленьким синочком. Разом граються і навіть готують вироби з тіста. А нині Давид втрапив у зіркову команду Олі Полякової на проєкті Нового каналу. Сподіватимемося на подальший успіх цього талановитого виконавця, який так раптово відкрив для нас ще й можливості голосу своєї зіркової тренерки.