facebook

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан частенько викладає в Інстаграм ролики чи фото, зняті просто в себе вдома. Тому можемо скласти враження, як облаштовано житло відомого чоловіка. Нині старша донька Валерія перебуває на навчанні у Львові, то частіше за все бачимо господаря разом з сином.

Як виглядає оселя Олександра Педана

Дружина Інна останнім часом у кадр не потрапляла. Чи то не любить зніматися, чи то зайнята іншими справами. Отже, на світлинах бачимо дитячу кімнату. Вірніше, той шматочок житла, де Марк навчається.

Як виглядає оселя Олександра Педана

Меблі тут білого кольору. Чимала шафа забита різним дитячим крамом вщерть. Білий письмовий стіл біля стіни перетворюється на відкриті полички, на яких не лише книжки, але й інші хлопчачі штуки.

Як виглядає оселя Олександра Педана

У вітальні стіни пофарбовані у доволі темні кольори. Ламінат на підлозі темно-сірого кольору. Тут присутня книжкова шафа, поряд драбина та дзеркало. Сірий диван стоїть посеред кімнати, а по центру, як в давнину, постелений килим.

Як виглядає оселя Олександра Педана

Схоже, саме в цій кімнаті домашні проводять найбільше часу, бо тут ми бачимо не лише Олександра Педана, але і його сина-школярика та доньку-студентку. Між диваном і вікном зручно вмостився столик із зеленими насадженнями.

Як виглядає оселя Олександра Педана

Вітальня плавно переходить у кухню, де стіни заклеєні доволі веселенькими шпалерами з різноколірних чайничків. Є люстра, зроблена з переплетених дротів. А зовсім недалеко від неї інша – у вигляді кулі. Зверху наклеєні шматочки дзеркал, бліки від яких створюють цікаві візерунки на стелі.

Є ще сходи на 2 поверх. То виходить, що квартира дворівнева. Тут бачимо вішалку для одягу та невеличку шафу, на якій висить гітара. Журнальний столик біля дивану з вирізьбленими ніжками.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Про першого обранця Марічки Падалко практично нічого невідомо. Телеведуча навіть імені його ніколи не називає. Але для Аліни Доротюк зробила виключення й дещо про минуле таки розповіла.

Зі своїм першим коханням Марічка познайомилася ще в школі – разом навчалися. Хлопець був із багатої родини. Його тато після розвалу срср відкрив власний банк. Марічка брала участь у конкурсі краси, а десятикласник сидів у журі. Отак вони й познайомилися.

Марічка Падалко розповіла деталі першого шлюбу

Згодом побралися. Чоловік був на рік старший від дружини. Їхній шлюб тривав 15 років. Обранець був хорошою людиною, але якийсь прісний. Падалко хотілося драйву, пасіонарності.

Саме за ці якості Марічка згодом покохала Соболєва. Коли вони познайомилися з Єгором, обоє мали сім’ї. В колеги ще й донечка зростала. Коли Падалко вирішила піти з родини, то відмовилася від поділу спільно нажитого:

“Ми нормально розійшлися. Ніякого не було розподілу майна чи чогось. На нього було записано більше, ніж він заробив”.

Знаменитість пригадала, що нотаріуска дивилася на неї здивованими очима, але закоханій жінці було байдуже – аби тільки швидше розлучитися й розпочати життя спочатку. Соболєв теж залишив майно першій дружині.

Марічка Падалко розповіла деталі першого шлюбу

То й справді почали все з чистого аркуша. Отак і перебиваються з трьома дітьми у 2-кімнатній квартирі. Добре, хоч є дача, то на вихідних відпочивають на просторі. Перший чоловік Марічки одружився. Тепер і у нього є діти. Отже, все склалося якнайкраще.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Героїні нашої сьогоднішньої статті мають стільки грошей, що можуть собі дозволити буквально все. Всі вони реалізувалися у своїй професії. Та поєднує цих жінок ще й те, що вони мають дуже багатих чоловіків.

Камалія

Як Камалія виглядала замолоду
Найбагатші зірки України: Камалія

Співачка Камалія була 20 років у шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром. Артистка ніколи не рахувала грошей: у її розкішному будинку завжди було близько 20 помічників – кухарі, садівники, водії, няні та інші. Захур задарював свою дружину дорогими подарунками і фінансував її кар’єру. В одному з інтерв’ю Камалія розповіла, що одного разу її чоловік подарував їй особистий гелікоптер.

Навесні 2023 року Камалія розлучилася з Захуром, та він досі продовжує її утримувати і оплачувати її витрати на життя.

Катерина Велика

Катерина Велика досягає у житті всього, чого забажає
Найбагатші зірки України: Катерина Велика

Катерина Велика – одна з найбільш яскравих учасниць відомого кулінарного шоу “МастерШеф”. Катерина ніколи не приховувала свій соціальний статус і підкреслювала те, що вона багатійка.

Відомо, що у 24 роки Велика відкрила власне туристичне агенство, а згодом вийшла заміж за мільйонера. Чоловік Катерини – експерт з інвестицій, стартапів і криптовалют.

Оля Полякова

Оля Полякова кардинально змінила імідж і зробила стрижку каре
Найбагатші зірки України: Оля Полякова

Оля Полякова зараз відома українська співачка, яка за свої виступи бере чималенькі гонорари. Та в достатку співачка жила ще до того, як стала відомо. Коли їй було 25, Оля вийшла заміж за старшого на 15 років мільйонера Вадима Буряковського. До слова, саме він своїми фінансами допоміг Поляковій пробитися на українську сцену.

Довгий час Вадим займався бізнесом у сфері фінансів. Полякова зізнається, що в ті часи ні в чому собі не відмовляла: брендові речі, подорожі, автомобілі – все це було повсякденністю для Олі.

Зараз Буряковський має власний завод, на якому виробляється побутова техніка для міст: снігоприбиральні машини, сміттєвози і тд.

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Інна Білоконь, яку всі знають як маму Вєрки Сердючки, нещодавно відсвяткувала свій день народження. Цей комедійний дует вже багато років радує глядачів не лише в Україні, але й за кордоном. Їхні виступи завжди супроводжуються позитивними емоціями, гумором і гарним настроєм. Публіка навіть сьогодні обожнює хіти Сердючки, яким вже багато років.

Вєрка Сердючка та її сценічна мама Інна Білоконь
Вєрка Сердючка та її сценічна мама Інна Білоконь

З нагоди дня народження Інну привітав її сценічний партнер та давній друг Андрій Данилко. У соціальних мережах зі сторінки Вєрки Сердючки він опублікував привітання, в якому написав: “Танцюй, поки молода! З ювілеєм! Ми!”.

Це привітання викликало безліч теплих коментарів у шанувальників, підписники вітали пані Інну з днем народження та бажали довгих років життя. До привітань приєдналися і колеги: Леся Нікітюк, Віталій Козловський, Раміна Есхакзай та інші.

Інна Білоконь почала співпрацювати з Андрієм Данилком ще на початку 2000-х років. Їхній дует виник, коли Данилко вирішив, що Вєрці Сердючці для повноти образу потрібна мама – колоритна, життєрадісна, яка стане справжньою зіркою на рівні з Сердючкою. Інна, маючи досвід у театрі, ідеально вписалася в цей образ. Її акторська гра ідеально доповнила комедійний стиль Данилка.

Андрій Данилко та його колега Інна Білоконь
Андрій Данилко та його колега Інна Білоконь

Попри свою публічну роль на сцені, в особистому житті Інна Білоконь залишається скромною та сімейною жінкою. Вона живе у Полтаві, де працює актрисою в місцевому театрі, і більше часу приділяє родині, ніж публічним заходам. Вона щаслива в шлюбі та виховує доньку, яка вже виросла і підтримує маму в її творчих починаннях. Донька також привітала зіркову мама зі святом, опублікувавши в Instagram stories розкішний букет червоних троянд.

Єдина донька Андрія Кузьменка – в Дубаї: але туди навіть закордонний паспорт не знадобиться (Фото)

Якась дивина, скажете ви, як могла Барбара Кузьменко з чоловіком призовного віку поїхати до Дубаїв?! Заспокойтеся, ніхто нікому не давав жодних хабарів на кордоні, оскільки подружжя його навіть не перетинало.

А табличку з написом “Дубаї” відпочивальники знайшли у Карпатах. Таким чином мешканці села Дубина Стрийського району вирішили трішки покреативити й заманити туристів.

Донька Кузьми Скрябіна відвідала Дубаї в Карпатах

Слід відзначити, що це їм вдалося на всі 100%. Туристи у Карпатах залюбки фотографуються зі знаком, що розташований дорогою до водоспаду Кам’янка на березі річки Опір. Трапляються, спеціально заради селфі туди й приїжджають.

Якісь нечестиві люди забрали знак собі як сувенір, та дубинці не розгубилися. Встановили новий вказівник. Щоправда, тепер закріпили міцніше, тож викопати більше нікому не вдасться.

Донька Кузьми Скрябіна відвідала Дубаї в Карпатах

Барбара з чоловіком та собакою теж не стрималися й сфоткалися біля дивовижного вказівника. Донька Кузьми також виклала в Інстаграм-сторіз ще купу фото з гарними краєвидами Карпат, які вже вкрилися жовтневою позолотою.

Заміж зіркова донька вийшла за однокурсника Віктора Тура. У грудні подружжя відзначатиме 5-річчя шлюбу. Замість дитини пара поки що завела собі собаку, яка часто присутня на родинних фото.

Натомість Барбара Кузьменко частенько хрестить дітей своїх подруг і викладає світлини з похресниками в Інстаграм. Тож коли закінчиться війна, і косметологиня врешті стане мамою, знатиме, як опікуватися малечею.

Хрускіт та “соковитий” сік. Навчилася у бабусі, як приготувати вдома справжній чебурек з бульбашками

Чебуреки – дуже відома страва з тіста і фаршу, яка стала однією з найрозповсюдженішою вуличною їжею. Традиційні чебуреки мають тоненьке тісто, яке зовні хрумке, а в середині дуже ніжне і багато соковитого фаршу, бульйон з якого прямо сочиться зі страви.

Приготувати ідеальні чебуреки вдома нескладно. Готовне, чітко дотримуватися рецептури.

Необхідні інгредієнти:

для тіста:

  • борошно – 600 г;
  • гаряча вода – 300 мл;
  • рослинна олія – 50 мл;
  • сіль – 1 ч.л без гірки;
  • цукор – 2 ч.л.

Для начинки:

  • м’ясо (свинина, телятина, баранина) – 400 г;
  • цибуля – 300 г;
  • вода – 250 мл;
  • сіль, перець за смаком;
  • олія для смаження – 500 мл.

Спосіб приготування:

Для приготування тіста воду нагріваємо до температури 60-70 градусів. У гарячій воді розчинаємо сіль та цукор.

У глибоку миску просіюємо борошно і вливаємо туди підготовлену гарячу воду та додаємо олію. Спочатку лопаткою, а потім рукою замішуємо тісто. Воно виходить м’яким та еластичним. Загортаємо тісто у харчову плівку на 15-20 хвилин.

Рецепт найсмачніших домашніх чебуреків з тоненьким тістом і соковитою начинкою

Готуємо начинку. Для фаршу краще використовувати свинину, або яловичину, чи баранину. Якщо ви берете нежирну яловичину, додайте ще невеликий шматочок сала. М’ясо перекручуємо на м’ясорубку разом з цибулею. У фарш додаємо сіль, перець та воду. Фарш перемішуємо. Він виходить дещо рідкуватим, але так потрібно. Таким чином, чебуреки вийдуть дуже соковитими.

Стіл змащуємо олією і викладаємо на нього тісто. Ділимо тісто на невеликі шматки вагою приблизно 50 грам. Кожен шматочок потрібно розкачати у дуже тоненький пласт. На один бік розкачаного коржика викладаємо начинку і закриваємо другою частиною коржика. Притискаємо добре краї, формуючи чебуреки.

Рецепт найсмачніших домашніх чебуреків з тоненьким тістом і соковитою начинкою
Рецепт найсмачніших домашніх чебуреків з тоненьким тістом і соковитою начинкою

Розігріваємо пательню з великою кількістю олії і смажимо чебуреки з двох сторін до золотистості.

Смачного!

Чи шкідливо покривати нігті гель-лаком: розбір компонентів у популярних складниках для манікюру

Сьогодні гель-лак один із найпопулярніших способів зробити манікюр, який виглядає ідеально та тримається до трьох тижнів. Та попри всі переваги, багато людей задаються питанням: чи не шкодить покриття нігтів гель-лаком їхньому здоров’ю?

Чи безпечно покривати нігті гель-лаком
Чи безпечно покривати нігті гель-лаком

З яких компонентів складається гель-лак?

  • Олігомери та мономери – це хімічні речовини, що забезпечують текстуру та в’язкість гель-лаку. Після впливу ультрафіолетового світла вони твердіють, що робить манікюр стійким.
  • Фотоініціатори – речовини, які активізуються під дією УФ-лампи. Вони відіграють важливу роль у процесі полімеризації, допомагаючи рідкому гелю затвердіти на нігтях.
  • Пігменти – це барвники, що додають гель-лаку кольору. Це можуть бути природні або штучні речовини.
  • Пластифікатори та стабілізатори – забезпечують еластичність та стійкість покриття, щоб воно не тріскалося при русі природного нігтя.

Щодо ламп, які використовуюся для полімеризації покриття, то згідно з дослідженнями, рівень впливу УФ-ламп для манікюру не викликає шкоди. Проте деякі компоненти гель-лаків можуть викликати алергічні реакції, особливо у людей зі схильністю до дерматологічних захворювань.

Чи безпечно покривати нігті гель-лаком
Чи безпечно покривати нігті гель-лаком

Найпоширеніші алергени в складі – це метакрилати, які є основними компонентами в мономерах і фотоініціаторах. Вони можуть викликати контактний дерматит, що проявляється свербежем, почервонінням, лущенням або навіть висипом.

Щоб уникнути алергічних реакцій, варто ретельно підбирати якісні матеріали для манікюру та звертати увагу на склад продукту. Деякі виробники пропонують гель-лаки з гіпоалергенною формулою, що зменшує ризик подразнення.

А ще неправильне зняття гель-лаку може призвести до серйозного пошкодження нігтьової пластини. Якщо ви намагаєтесь зняти покриття без використання спеціальних рідин, фрезера і просто відриваєте його від нігтя, разом із гель-лаком можуть відірватися і верхні шари нігтя, що призведе до його ламкості й розшарування.

Чи корисно покривати нігті гель-лаком
Чи корисно покривати нігті гель-лаком

Щоб уникнути цього, завжди знімайте гель-лак у професійного майстра. Та й в принципі, щоб не отримати шкоди від покриття нігтів гель-лаком, обирайте освічених професіоналів, які знають свою роботу та не завдадуть вам шкоди.

На воді всі в купальниках, а вона – в скафандрі: мокра Катерина Осадча показалася не перед Горбуновим

41-річна ведуча Катя Осадча із тих знаменитостей, хто рідко показує у соціальних мережах своє особисте життя. Інстаграм-блог Катерини наповнений її роботою, а ось що робить Осадча у вільний від роботи час, вона показує вкрай рідко.

Та нещодавно телеведуча поділилася у своєму блозі знімками, де вона займається вейксерфінгом. Це такий вид спорту, де учасник катається на дошці для серфінгу за катером. Варто відзначити, що такий вид спорту досить складний і потребує гарної фізичної підготовки.

На фото Катерина знаходилася у воді біля дошки для серфінгу. Цікаво, що телеведуча була не у класичному купальнику, а в спеціальному плавальному костюмі, який повністю закриває її тіло. Зверху телеведуча одягнула рятівний жилет.

Катя Осадча показала свій плавальний костюм-скафандр
Катя Осадча показала свій плавальний костюм-скафандр

Також Осадча відмітила, що вона не тільки покаталася, а й поплавала, хоча на вулиці вже досить холодно.

Варто відзначити, що Катя Осадча неспроста захоплюється цим видом спорту. Рідний брат телеведучої Володимир – професійний спортсмен  і тренер з вейксерфінгу. На дошку він поставив не лише свою сестру Катю Осадчу, а й 7-річного племінника Івана.

Як виглядає брат Каті Осадчої
Як виглядає брат Каті Осадчої

Раніше Володимир жив на 2 країни: США та України. Саме в Америці, живучи біля океану, він займався серфінгом і навчав цього інших. Та після початку повномасштабної війни в Україні брат Осадчої повернувся на Батьківщину та почав активно волонтерити.

Після повернення в Україну Володимир зупинився у Львові та навіть отримав там роботу. Так, Володимир Осадчий працює у спортивному комплексі, де навчає дорослих та дітей того, чого вміє сам – вейксерфінгу. Час від часу чоловік публікує фото свого робочого процесу у соціальних мережах.

“Я за те, щоб міміка була від природи”: дружина Тараса Тополі розповіла всю правду про пластичні операції

Дружина Тараса Тополі чесно розповіла, як доглядає за собою, адже 38 років – не 18, тож потрібно боротися за привабливість. Олена завірила Tabloid, що ніколи не вдавалася до пластичних операцій.

Чи робила пластику Олена Тополя

Лише один раз спробувала зробити уколи краси в чоло, щоб розпрямити зморшки. Згодом про це дуже сильно пошкодувала. По-перше, ледве витримала подібну болючу процедуру. По-друге, обличчя стало неначе кам’яним:

“Я собі дуже не подобалася. Я за те, щоб м’язи працювали, й міміка була така, яка вона є від природи”.

Alyosha припускає, що, можливо, втрапила в руки не дуже досвідченої майстрині. Але більше подібним займатися не збирається. Не виключає, що колись доведеться вдатися до пластики. Але, можливо, років через 10.

Чи робила пластику Олена Тополя

Допоки рятується, косметикою, кремами, масками. Коли буває у Львові, обов’язково відвідує салон Наталки Карпи. Лише там роблять “вогонь і лід” для обличчя, що дуже стимулює шкіру.

У Києві Тополя частенько відвідує на Оболоні масажні процедури. Жодних хімічних речовин у догляді за тілом співачка не визнає. Щоранку миє обличчя прохолодною водою з милом.

Косметична наука весь час розвивається. Відкриваються нові методики омолодження. Тож кожен має обрати для себе те, що йому найбільше підходить. Щоб мати гарний вигляд, на думку Олени, потрібно найперше знайти гармонію з собою. Психологічний аспект дуже важливий.

Не треба зациклюватися на зовнішності. Також Тополя радить усім їсти те, що хочеться, та вдягатися у те, що подобається. І, звісно ж, приділяти увагу своєму тілу. Самодисципліна дозволила зірці швидко повернутися до колишніх форм після пологів, а їх у житті Олени було аж троє.

Коронне гаряче свекрухи. Ця страва завжди з’їдається першою: соковиті курячі рулети, які тануть у роті

Куряче філе – м’ясо, яке дуже легко “зіпсувати”. Якщо його неправильно приготувати, то філе буде сухим, твердим і не буде мати вираженого смаку.

Та з цього продукту можна приготувати нереально смачну ресторанну страву. Рецепт здається дуже простим, та готовий результат дійсно вражає.

Необхідні інгредієнти:

  • куряче філе – 600 г;
  • сіль, перець за смаком.

Для начинки:

  • вершковий сир – 150 г;
  • шпинат – 70 г;
  • твердий сир – 70 г;
  • сухий часник – 0,5 ч.л;
  • дрібка солі.

Спосіб приготування:

Куряче філе потрібно нарізати вздовж на слайси. З одного філе має вийти 2-3 шматочка (залежно від товщини філе). Шматочки потрібно відбити з двох сторін, щоб вони були тоненькі, але не рвалися. Солимо їх та перчимо.

Рецепт соковитих курячих рулетиків з вершковим сиром
Рецепт соковитих курячих рулетиків з вершковим сиром

Готуємо начинку. До крем-сиру додаємо натертий на дрібну тертку твердий сир і сухий часник та дрібку солі. Перемішуємо. Шпинат нарізаємо у довільній формі та додаємо до сирної начинки і знову перемішуємо.

Беремо шматочок відбитого філе і з одного боку по всій довжині щедро змащуємо сирною начинкою. Закручуємо шматочок у рулетик і закріпляємо кінець зубочисткою.

Так робимо зі всіма заготовками.

Форму для запікання, або деко змащуємо олією і викладаємо рулетики. Ставимо форму у зарання розігріту духовку випікатися 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Рецепт соковитих курячих рулетиків з вершковим сиром
Рецепт соковитих курячих рулетиків з вершковим сиром

Готові рулетики подаємо до столу гарячими разом з улюбленими соусами та зеленими салатами. Така страва ідеально підійде для святкового столу і точно першою буде з’їдена.

До того ж, страва виходить досить дієтичною та багатою білком. Тому такі рулетики підійдуть тим, хто слідкує за фігурою, худне, або займається спортом.

Смачного!

Просто додаю це у борошно, щоб вареники завжди виходили ідеальними: піддивилася рецепт у одного кулінара

Вареники – це традиційна страва, яку люблять не лише в Україні, але й далеко за її межами. Вони можуть бути з різноманітними начинками – картоплею, сиром, ягодами, грибами. Але приготувати ідеальне тісто для вареників – справжнє мистецтво. Пропонуємо вам рецепт ідеальних вареників, де тісто готується з простим лайфхаком.

Рецепт ідеального тіста на вареники
Рецепт ідеального тіста на вареники

Інгредієнти для тіста:

  • 280 грамів борошна
  • 180 мл кипʼятку
  • 2 столові ложки олії
  • 0,5 чайної ложки солі

Приготування:

Спершу просійте борошно через сито. Це допоможе досягти більш м’якого та еластичного тіста. Висипте борошно у велику миску, додайте сіль і перемішайте сухі інгредієнти.

В окремій каструлі доведіть воду до кипіння. Як тільки вода закипить, виміряйте 180 мл кип’ятку і тонкою цівкою починайте вливати його в борошно. Важливо це робити поступово, постійно перемішуючи тісто. Кипʼяток допоможе заварити тісто, щоб воно не рвалося, але залишилося мʼяким.

Як приготувати ідеальне тісто на вареники
Як приготувати ідеальне тісто на вареники

Коли ви вже вмішали частину кип’ятку в борошно, додайте 2 столові ложки олії. Олія зробить тісто більш пластичним, а також полегшить процес розкочування. Продовжуйте змішувати, доки тісто не почне збиратися в грудки.

Після того, як тісто трішки охолоне і стане теплим, перенесіть його на чисту поверхню і починайте замішувати руками. Замішуйте тісто протягом 5-7 хвилин, доки воно не стане однорідним і м’яким. Якщо відчуваєте, що тісто ще трохи липне до рук, можете додати зовсім трішки борошна, але не перестарайтеся, щоб не зробити його надто твердим.

Загорніть готове тісто в харчову плівку або накрийте рушником і залиште на 30 хвилин. Цей час потрібен, щоб борошно повністю взяло вологу, і тісто стало ще більш еластичним і податливим для ліплення вареників.

Рецепт ідеального тіста на вареники
Рецепт ідеального тіста на вареники

Начинка для вареників може бути абсолютно різною. Це може бути класична картопля з цибулею, сир з родзинками, ягоди (наприклад, вишні чи чорниця), гриби, капуста чи навіть м’ясо. Вибір начинки залежить від ваших вподобань і настрою.

Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з відомим співаком: “Ще чогось варта”

Про те, що відома українська співачка Тоня Матвієнко має роман з артистом Романом Скорпіоном, час від часу подейкують у Мережі. Особливо ці чутки загострилися після того, як вони записали спільну романтичну пісню “Я ніколи тебе не віддам”.

Та нещодавно чутки про Матвієнко і Скорпіона знову загострилися. Артистів “заскочили” разом на концерті в обіймах. Тоня довго ніяк не коментувала ці чутки і уникала питань про зраду.

Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з Романом Скорпіоном
Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з Романом Скорпіоном

Та на днях в інтерв’ю програмі “Сніданок з 1+1” артистка вперше відповіла на питання про відносини з Романом. Так, співачка запевнила, що завжди всіх обіймає при зустрічі, тому й не дивно, що хтось побачив, як вони з Скорпіоном обіймаються. Тоня заперечує романтичні стосунки зі співаком і зізнається, що її зовсім не дратують ці чутки. Співачка вважає, що якщо про неї пишуть і згадують, значить про неї пам’ятають.

Добре, що пишуть, значить ще чогось варта, і ви знаєте про мене – Тоню Матвієнко

, – зазначила артистка.

Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з Романом Скорпіоном
Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з Романом Скорпіоном

Варто відзначити, що стосунки Тоні Матвієнко з її нинішнім чоловіком Арсеном Мірзояном були побудовані на подружній зраді. Так, Тоня цілих 2 роки була коханкою Арсена: в його рідному місті Запоріжжя у нього була дружина та двоє синів. Та наявність дружини аж ніяк не зупинила ні Арсена, ні Тоню і вони спокійно будували стосунки за спиною законної жінки. Лише через 2 роки стосунків з Матвієнко Арсен розлучився з першою дружиною, а згодом повів під вінець саму Тоню.

З колишньою дружиною Мірзоян залишився у нормальних стосунках, вони продовжують спілкуватися, адже мають двох спільних дітей. До своїх синів співак регулярно їздить в Запоріжжя. Та от до батька хлопці не приїжджають, адже вони вороже ставляться до нової татової дружини – Тоні Матвієнко.

Це коронне гаряче моєї невістки: я навіть собі рецепт попросила. Страва, яка не набридає і зʼїдається завжди

Для рулетиків:

  • Філе свинини – 900 г
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Сік лимона – за бажанням
  • Сир – 100-150 г

Для начинки:

  • Вершкове масло – 50 г
  • Зелень (петрушка, кріп або за вашим вибором) – за смаком
  • Часник – 4 зубчики

Для соусу:

  • Вода – 250 мл
  • Сіль – 1/3 ч.л.
  • Часник – 3-4 зубчики
  • Сметана – 3 ст.л.
  • Борошно – 1 ч.л. (за бажанням)

Приготування:

Філе свинини наріжте на порційні шматочки товщиною приблизно 1-1,5 см. Кожен шматок м’яса відбийте кухонним молоточком, щоб він став тонким і добре підходив для згортання в рулетики. Заздалегідь натріть м’ясо сіллю та чорним перцем.

Смачна та вишукана гаряча вечеря
Смачна та вишукана гаряча вечеря

Начинка для рулетиків готується просто. Для цього змішайте мʼяке вершкове масло, з подрібненою зеленню та часником, який потрібно попередньо дрібно натерти або пропустити через прес. На кожен відбитий шматочок мʼяса викладіть приблизно 1 ч.л. начинки та зверху додайте брусочок сиру.

Скрутіть кожен шматок м’яса в рулетик так, щоб начинка була надійно схована всередині. Закріпіть краї зубочистками або кухонною ниткою, щоб рулетики не розгорнулися під час смаження.

Смачна та вишукана гаряча вечеря
Смачна та вишукана гаряча вечеря

На розігрітій сковорідці з невеликою кількістю олії обсмажте рулетики до золотистої скоринки з усіх боків.  Після того як рулетики будуть обсмажені, на тій самій сковорідці приготуйте сметанний соус. Додайте до сковорідки трохи олії, потім додайте подрібнений часник і смажте його до появи аромату.

Залийте часник 250 мл води, додайте сіль і сметану. Для більш густого соусу можна додати 1 ч.л. борошна, попередньо розмішаного в невеликій кількості води, щоб уникнути грудочок. Перемішайте соус і доведіть його до кипіння на середньому вогні, потім зменшіть вогонь до мінімуму.

Смачна та вишукана гаряча вечеря
Смачна та вишукана гаряча вечеря

Покладіть обсмажені рулетики в соус. Накрийте сковорідку кришкою і тушкуйте м’ясо на повільному вогні близько 20-30 хвилин..

Єфросиніна здивувала, коли розповіла про методи виховання: дозволила дочці те, про що інші батьки не думають

Відома українська ведуча та блогерка Маша Єфросиніна виховує двох дітей від свого чоловіка Тимура Хромаєва. Зіркова пара разом більш як 20 років, а за цей час вони встигли пройти чимало. Наприклад, переїзд доньки Нани Хромаєвої за кордон.

Єфросиніна про свою доньку

Далеко не всі батьки готові відпустити свою дитину жити далеко за межами рідної країни. Втім, Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв – не з цієї категорії. Як завжди розповідала телеведуча, для неї з чоловіком було важливо дати дітям якісну освіту. Таку вони знайшли за кордоном.

Маша Єфросиніна розповіла про свою старшу доньку Нану Хромаєву й те, де вона зараз живе
Маша Єфросиніна розповіла про свою старшу доньку Нану Хромаєву й те, де вона зараз живе

Так, донька відомої української ведучої 2021 року, після завершення навчання в школі, переїхала жити до Канади. Там дівчина навчається в одному з місцевих університетів. Нана Хромаєва не любить публічну увагу, а тому й ділитись подробицями про своє особисте життя не хоче.

Саме тому наразі невідомо, ким саме стане дівчина після завершення університету. Втім, за словами Маші Єфросиніної, на навчання вона налаштована серйозно. Зіркові батьки своєю дитиною пишаються, про що ніколи не забувають сказати публічно.

Маша Єфросиніна розповіла про свою старшу доньку Нану Хромаєву й те, де вона зараз живе
Маша Єфросиніна розповіла про свою старшу доньку Нану Хромаєву й те, де вона зараз живе

Так, 16 лютого донька Маші Єфросиніної відзначала власний день народження. Дівчину у соціальній мережі привітала її зіркова мама. Знаменитість адресувала своїй дитині ніжні слова привітання та зізналась, що Нана для неї – найпрекрасніше, що ставалось у житті.

До слова, публічно Нана Хромаєва з мамою “ніжностями” не перекидається. 20-річна дівчина воліє залишати приватним спілкування з рідними та своє ставлення до них. Втім, сумнівів немає – старша донька зіркового подружжя з любов’ю та повагою ставиться до своїх батьків.

ТОП-5 продуктів, завдяки яким ваша талія буде менше, ніж у Тіни Кароль: введіть в раціон і худніть на очах

Зелений чай

Топ-5 продуктів для схуднення
Топ-5 продуктів для схуднення

Зелений чай вже давно відомий своїми корисними властивостями. Для тих, хто прагне схуднути, головна цінність зеленого чаю полягає у здатності прискорювати метаболізм. Речовини, що містяться у зеленому чаї, допомагають організму спалювати жир швидше, особливо в області живота. До того ж, зелений чай діє як природний детокс, очищуючи організм від шкідливих речовин і сприяючи зниженню ваги.

Авокадо

Топ-5 продуктів для схуднення
Топ-5 продуктів для схуднення

Авокадо, незважаючи на високу калорійність, є одним із найкращих продуктів для схуднення. Це джерело жирних кислот, які допомагають спалювати жир і підтримувати відчуття ситості протягом тривалого часу. Окрім того, авокадо багате на клітковину, що поліпшує травлення і допомагає уникнути переїдання. Тому, додаючи авокадо до свого раціону, можна уникнути спонтанних перекусів і непотрібних калорій.

Яйця

Топ-5 продуктів для схуднення
Топ-5 продуктів для схуднення

Яйця — це не тільки відмінне джерело білка, але й продукт, який допомагає контролювати апетит і тривало підтримує відчуття ситості. Дослідження показують, що люди, які вживають яйця на сніданок, з’їдають менше протягом дня. Білок в яйцях допомагає підтримувати м’язову масу під час схуднення, що є важливим для підтримки метаболізму.

Грецький йогурт

Топ-5 продуктів для схуднення
Топ-5 продуктів для схуднення

Грецький йогурт багатий на білок, що сприяє побудові м’язів і забезпечує тривале відчуття ситості, що знижує потребу в перекусах між прийомами їжі. Ще одна перевага грецького йогурту — це вміст пробіотиків, які підтримують здоров’я шлунково-кишкового тракту. Вибирайте несолодкий йогурт без додавання цукру, щоб отримати максимальну користь для здоров’я і схуднення.

Насіння льону

Топ-5 продуктів для схуднення
Топ-5 продуктів для схуднення

Насіння льону багате на омега-3 жирні кислоти, які сприяють зменшенню запальних процесів в організмі і допомагають ефективно спалювати жир. Льон також містить значну кількість клітковини, яка сприяє покращенню травлення і забезпечує тривале відчуття ситості.

“Хороших грузинів має бути більше”: вже не холостяк Іраклі Макацарія стане батьком у 39 років удруге

Іраклі Макацарія добре відомий українцям, оскільки багато років поспіль працював і жив у Києві. Чоловік брав участь у реаліті-шоу “Холостяк 6”. Згодом виходив на паркет у “Танцях з зірками”.

Всі сподівалися, що грузин знайде собі до пари гарну україночку. Але Іраклі створив сім’ю у Грузії. Одружився з Лізою Чічуа, яка на 17 років молодша за продюсера. У червні 2023 року пара стала батьками вперше.

Іраклі Макацарія вдруге стане батьком

Свого первістка Георгія подружжя воліє не показувати на широкий загал. А от новину про очікуване поповнення в родині в Інстаграмі таки опублікували. Ліза та Іраклі зробили серію чорно-білих знімків, де чудово проглядається животик 22-річної Лізи. Дбайливий чоловік ніжно поклав руки на округлені форми дружини й підписав світлини:

“Ось ми знову ростемо”.

Більше жодних подробиць не оприлюднили. Тож залишається лише гадати, хто з’явиться на світ – хлопчик чи дівчинка, та яке ім’я для немовлятка підібрали щасливі майбутні батьки.

Животик у Лізи вже величенький. Тож, не виключено, що народить ще у 2024 році. Тоді різниця між двома дітьми складатиме всього рік із хвостиком.

Під час участі в “Холостяку” Макацарія обрав у переможниці модель Олену Лесик. Стосунки між ними не склалися, тож дівчина знайшла собі іншого кавалера. Нині вона перебуває за кордоном.

У “Танцях з зірками” грузин виходив на паркет з Яною Заєць. Пара запалювала, як годиться. Тож спромоглися дійти аж до суперфіналу, де посіли почесне 3 місце. Нині одружений і щасливий Макацарія з родиною перебуває у Грузії.

Відомий український ведучий зізнався в почуттях до 38-річної Злати Огнєвіч: примітив новеньку після Мішиної

Нещодавно відомий український радіоведучий Люкс ФМ Слава Дьомін вирішив відверто поділитися своїми почуттями, розповівши про симпатії до однієї з найпопулярніших українських співачок. У 2021 році Слава пережив розлучення зі своєю дружиною, з якою вони прожили разом 13 років. З того часу ведучий не говорив публічно про свої романтичні стосунки, проте чутки про його життя поза сценою не вщухали.

Слава Дьомін розповів про розлучення
Слава Дьомін розповів про розлучення

Коли Дьомін оголосив про розлучення, це стало несподіванкою для багатьох його шанувальників. Здавалося, що він залишав своє особисте життя за кадром, однак у ЗМІ почали з’являтися чутки про можливий роман з відомою українською акторкою Ксенією Мішиною. Ведучий і зірка кіно не раз з’являлися разом на публіці, що спровокувало домисли про їхній зв’язок.

Слава Дьомін розповів про роман з екс–холостячкою Ксенією Мішиною
Слава Дьомін розповів про роман з екс–холостячкою Ксенією Мішиною

Слава зізнався, що їхні стосунки дійсно були, але дуже обережно коментував це. Він навіть розповів, що знайомив свого сина з сином Ксенії. Проте від детальних розповідей про стосунки він утримався, пояснивши, що це була ініціатива самої Мішиної.

Проте нещодавно Слава вирішив відкритися своїм шанувальникам, поспілкувавшись з ними в Instagram. Коли його спитали, в кого ще з українських зірок у нього були романтичні почуття, крім Ксенії Мішиної, Дьомін несподівано зізнався, що мав сильні почуття до відомої співачки Злати Огнєвіч.

Слава Дьомін зізнався в почуттях до Злати Огнєвіч
Слава Дьомін зізнався в почуттях до Злати Огнєвіч

38-річна Злата ніколи не була одружена і наразі не має дітей, що часто викликає інтерес у ЗМІ та шанувальників, які прагнуть дізнатися більше про її особисте життя.

Злата Огнєвіч поки що не дала жодної реакції на зізнання Слави Дьоміна. Враховуючи, що артистка завжди була стриманою у питаннях особистих стосунків, ймовірно, вона й надалі залишить це питання без коментарів.

Ви не повірите, коли побачите спальню й вітальню Кошового: дизайнерські рішення друга президента вражають

Про відомого українського гумориста й актора Євгена Кошового чули всі. Хтось пам’ятає його ще з часів гри у КВК, а комусь він запам’ятався, як друг президента. Хай там як, але для своєї родини Євген Кошовий – турботливий батько та коханий чоловік. І для рідних він готовий на все.

Як виглядає квартира Кошового

Живе зіркова родина в українській столиці. Свого побуту від шанувальників Євген Кошовий із дружиною не приховують, а тому одного разу навіть вирішили запросити журналістів до власної квартири в одному з найкращих районів Києва. Так фанам вдалось побачити житло актора.

Євген Кошовий показав, як виглядає його квартира у Києві – живе разом зі своєю родиною в столиці
Євген Кошовий показав, як виглядає його квартира у Києві – живе разом зі своєю родиною в столиці
Євген Кошовий показав, як виглядає його квартира у Києві – живе разом зі своєю родиною в столиці
Євген Кошовий показав, як виглядає його квартира у Києві – живе разом зі своєю родиною в столиці

Євген Кошовий, його дружина Ксенія Кошова та двоє доньок – Варвара та Серафима – живуть у трикімнатній столичній квартирі. Ремонт у житлі сучасний, але з вкрапленнями ретро-дизайну – наприклад, у вітальні Кошовий вирішив зробити паркет у формі ялинки.

У спальні зіркового подружжя ремонт виконано у світлих тонах, як і в інших кімнатах квартири. Схоже, Євген і Ксенія Кошові полюбляють багато простору та білі відтінки. В їхньому сімейному гніздечку не знайти темних елементів і чорних шпалер – тільки великі вікна та багато світла.

Євген Кошовий показав, як виглядає його квартира у Києві – живе разом зі своєю родиною в столиці
Євген Кошовий показав, як виглядає його квартира у Києві – живе разом зі своєю родиною в столиці

Як зізнається Євген Кошовий, в їхній квартирі майже завжди панує спокій і затишок. Виключенням є тільки ранок, адже прокидається зіркова родина рано. Ба більше, донькам знаменитості непросто змусити себе встати з ліжка, а тому доводиться будити їх декілька разів. Втім, ввечері родина збирається разом і насолоджується спокійним і тихим вечором.

“Більше жодних біляшів та чебуреків!”: замішую тісто на майонезі та закручую фарш у трубочки – мої у захваті

Вам знадобиться:

  • 350 г м’ясного фаршу;
  • 2 цибулини;
  • 70 мл олії;
  • 50 г твердого сиру;
  • 1 маленький пучок петрушки;
  • 0,2 ч.лож. солі;
  • 0,2 ч.лож. паприки;
  • 0,2 ч.лож. чорного перцю.

Для тіста:

  • 2 ст.лож. майонезу;
  • 200 мл води;
  • 375 г борошна;
  • 1 ч.лож. розпушувача;
  • 1 ч.лож. солі.
М’ясні трубочки у фритюрі

Щоб приготувати м’ясні трубочки, розігрійте на вогні пательню з олією. Додайте туди обчищену та нарізану кубиками цибулину. Обсмажте, перемішуючи, до прозорості. Викладіть туди ж м’ясний фарш. Перемішайте.

Додайте спеції – сіль, паприку, чорний мелений перець. Смажте, час від часу перемішуючи до готовності м’яса. Допоки начинка холоне, переходьте до замішування тіста.

М’ясні трубочки у фритюрі

У глибоку мисочку викладіть майонез. Всипте розпушувач і перемішайте силіконовою лопаткою. Влийте воду й розмішайте до однорідності. Додайте сіль. Починайте потроху вмішувати просіяне борошно.

Спочатку розмішуйте лопаткою. Коли загусне, переходьте до роботи руками. Тісто має вийти м’якеньким, пружним і не липнути до рук. Загорніть ковбик у харчову плівку. Покладіть у мисочку й накрийте рушником. Витримайте близько 10 хвилин у такому вигляді.

М’ясні трубочки у фритюрі

Фарш перекладіть зі сковорідки в мисочку. Додайте натертий на тертушці твердий сир та подрібнену зелень петрушки. Ретельно перемішайте.

Тісто розділіть на дві половини. Кожну розріжте на 6 однакових шматочків. Скотіть із них кульки. Накрийте целофаном, щоб не звітрювалися. Беріть по одній та розкочуйте скалкою дуже тоненько, щоб вийшов прямокутник.

М’ясні трубочки у фритюрі

На одну сторону викладайте 2 ложки начинки. Загортайте рулетом, підгорнувши боковинки в середину, щоб начинка не випадала. Защипніть місце стику. Таким же чином зробіть решту трубочок.

Смажте їх на середньому вогні у великій кількості олії до появи золотавої скоринки й перевертаючи. Викладайте готові трубочки з фаршем на паперовий рушник, щоб всотався зайвий жир.

Допоки Ольга Сумська воркує з Лесем Задніпровським, Борисюк споглядає здалеку: невже не ревнує дружину?

Довгий час Ольга Сумська з другим чоловіком Віталієм Борисюком частенько показувалися втрьох з Євгеном Паперним, який став першим благовірним відомої акторки.

Навіть грали всім любовним трикутником у спектаклі “Боїнг-Боїнг”. Схоже, тепер “Кохання на трьох” розігрують уже іншим складом. Саме виставу з такою назвою анонсувала Ольга Сумська у своєму Інстаграм-акаунті.

Сумська, Борисюк та Задніпровський зіграли Кохання на трьох

Навіть виклала декілька сцен, із яких чудово зрозуміло, що шури-мури по ходу п’єси акторка крутить якраз з 71-річним Задніпровським, а Борисюку дісталася роль подача кави чи шампанського.

Лесь Задніпровський одружений з акторкою Зоєю Сивач, але жінці не виділили жодної репліки у виставі. Тож на гастролі не взяли, обмежившись мінімальним тріо, яке глядачі зазвичай сприймають на “ура”.

Сумська, Борисюк та Задніпровський зіграли Кохання на трьох

Будемо сподіватися, що на цей раз обійдеться без ревнощів, як це колись було між Паперним та Борисюком. Обоє чоловіків, закоханих в одну жінку, не лише сварилися, а навіть билися за неї.

Ользі від Євгена теж дісталося на горіхи – дав ляпасу за зраду. Врешті пристрасті вляглися. Сумська розлучилася з Паперним і вийшла заміж за Борисюка, з яким щасливо живуть у шлюбі 28 років поспіль. Колишній чоловік Ольги тепер теж давно одружений.

До речі, він теж свого часу встряв у “любов на трьох”, закохавшись у заміжню жінку. Коли ж її благовірний застукав “на гарячому”, довелося робити рокірування – Євген переїхав жити до Тетяни, а її колишній перебрався на його парубоцьку квартиру. Отже, на часі вже робити постановки з життя акторів. Вийде не менш цікаво.

Синочок оцінив цей капустяний пиріг коротко: “Вау!” А я витратила на його приготування всього 35 хвилин

Вам знадобиться:

  • 220 мл кефіру;
  • 150 г борошна;
  • 2 яйця;
  • 1 ч.лож. розпушувача;
  • 0,5 ч.лож. солі;
  • 0,5 ч.лож. цукру;
  • 2 ст.лож. олії.

Для начинки:

  • 180 г капусти;
  • 30 г кропу;
  • 1 дрібка солі;
  • 0,2 ч.лож. чорного меленого перцю.
Капустяний заливний пиріг на сковорідці

Щоб приготувати заливний пиріг із капустою дуже швидко, духовки не вмикатимемо. А скористаємося сковорідкою. Починайте з начинки. Білокачанну капусту пошинкуйте ножем. Коли буде готова, капустяну гірку ще кілька разів переріжте, щоб подрібнити капусту сильніше.

Капустяний заливний пиріг на сковорідці

Перекладіть у миску. Додайте туди дрібно нарізаний пучок кропу. Посоліть та поперчіть на власний смак. Перемішайте й легенько притисніть руками, щоб капуста стала м’якішою.

Тепер беріться до тіста. У мисочку розбийте яйця. Влийте кефір. Всипте сіль та цукор. Перемішайте вінчиком до однорідності. Всипте борошно та розпушувач, які попередньо обов’язково просійте. Ще раз усе перемішайте.

Капустяний заливний пиріг на сковорідці

Поставте пательню діаметром 22 см на невеликий вогонь. Влийте трішки олії. Вилийте половину тіста, рівномірно розподіливши його по всій поверхні сковорідки. Викладіть підготовлену капустяну начинку. Зверху залийте другою половиною тіста. Розрівняйте.

Капустяний заливний пиріг на сковорідці

Накрийте кришкою. Вогонь прикрутіть до мінімуму. Витримайте так 20 хвилин. Після цього перекладіть пиріг на інший бік за допомогою тарілки, яку прикладіть до пательні й переверніть її.

Знову накрийте кришкою і смажте ще 15 хвилин. Усе, капустяний пиріг готовий. Викладіть його на блюдо й наріжте на порції за кількістю осіб за столом. Вечеря обіцяє бути дуже смачною.

Вперше після розлучення з Меладзе: Брежнєва накинулась на красунчика з вау-пресом – їй 42, а він молодше

На відео, яке Віра Брежнєва виклала у свій Інстаграм, ми бачимо співачку у доволі фривольному наряді – майже прозорій кофтині з китицями на жіночих випуклостях. Зірка танцює з достатньо привабливим молодиком із голим торсом.

VIRA відчайдушно стрибає партнеру на руки, обвиває тіло ногами, а той кружляє знаменитість, засвічуючи її зелені трусики. І хоча Тарас Цимбалюк відзначив нову композицію співачки смайликом “Вогонь”, знайшлися такі, що розкритикували творчу роботу в пух і прах.

Віра Брежнєва поводиться доволі непристойно

Звісно, негативними коментарями найперше відзначилися росіяни, які не втямили жодного слова зі слів пісні. Але особливо не замислюючись над змістом, почали писати, що репертуар Костянтина Меладзе був на порядок талановитіший.

Іншим не сподобалося, що 42-річна зірка поводиться, немов 20-річна юнка, виставляючи напоказ занадто багато частин тіла. Мовляв, “так високо летіла й так низько приземлилася”. Напевно, забули, в якому вигляді віагрянки колись підкорювали сцену.

Віра Брежнєва поводиться доволі непристойно

Серед мешканців сусідньої країни знайшлася лише одна адекватна особа, яка висловила захоплення мужнім вчинком зірки. Адже Віра, маючи славу й статки в москві, знайшла в собі сили все покинути та перейти на бік своєї рідної країни. Цей вчинок гідний всіляких овацій.

Решта підписників Інстаграм-акаунту колишньої дружини Меладзе порадили Вірі не звертати уваги на злих хейтерів і продовжувати робити свою справу, як і раніше. Тож і компліментів артистка на свою адресу почула немало:

“Віро, ти найкраща!”

“Як завжди – на висоті!”

“Віро, ви молодець!”

“Я вас обожнюю!”

Відчуваєте осінню журбу? Нікіта Добринін теж вирішив змінити імідж під стать жовтневій погоді – не впізнати

“Холостяк” Нікіта Добринін сповістив підписникам Інстаграму про “деякі зміни на осінь” і відбув до салону краси. Колишній чоловік Даші Квіткової, яка нині розсікає африканськими теренами, показав всі етапи власного перетворення.

Нікіта Добринін кардинально змінив імідж восени

Спочатку чоловік був з хвилястою шевелюрою. Та по ходу роботи майстра врешті перетворився на коротко підстриженого красеня. Більшість фанів високо оцінили нову зачіску свого кумира.

Нікіта Добринін кардинально змінив імідж восени

Схоже, що й Нікіта відразу забув про осінню хандру, щойно сів у крісло й почув над вухом звук ножиць. Отже, отримайте рецепт від Добриніна, як побороти осінню депресію – просто запишіться на прийом до перукаря. Подивіться, яким веселим відразу ж став наш герой та як щиро посміхається! Підписники оцінили перевтілення відомого чоловіка цілком позитивно:

“Так вам набагато краще”.

“Мінус років 10”.

“Гарній людині все до лиця!”

“Коротка стрижка – це прямо вау!”

“Нарешті повернули Нікіту!”

Хоча серед юзерів знайшлися й консерватори:

“А мені кучері подобаються більше”.

Особливо креативним припав до вподоби один проміжковий етап:

“В процесі стрижки є один момент, де ще не повністю зістригли верх, і то було б круто теж”.

Турботливі застерегли:

“Тепер холодно буде!”

Урешті всі дійшли висновку, що Микиту тепер можна знову посилати на “Холостяк”. Хоча конкуренція там чимала. Взяти участь у шоу вже мріють теж розлучені Тарас Цимбалюк та Григорій Бакланов.

До речі, Цимбалюк, як з’ясувалося, стежить за акаунтом Добриніна і навіть відзначив файником відео з новою зачіскою. Алану Бадоєву теж подібні зміни Нікіти сподобалися. А кліпмейкер знається на красі.

Весільна сукня пасує всім – заміжнім і самотнім: доведено Бужинською, Кухар, Огнєвіч, Нікітюк та іншими

Катерина Бужинська

Тричі одружена співачка вирішила помріяти про весільну сукню знову. Катерина вбралася у дивовижно гарну білу сукню з блискітками та декольте чи не до самого пупу. А щоб хоч трішки прикрити безсоромну наготу, накинула на плечі шикарну пишну накидку до підлоги.

Катерина Бужинська приміряла весільну сукню

Катерина Кухар

У білому костюмі з мереживом балерина показалася в магазині квітів, де обрала для нареченої чималий букет. Розлучена жінка, якій нині приписують роман із будь-яким чоловіком, який з’явиться поряд, вбралася у коротенькі шортики та легкий піджачок. Нареченого поряд видно не було.

Катерина Кухар приміряла весільну сукню

Дар’я Трегубова

З батьком своєї доньки акторка розпрощалася, коли нині 12-річна Поліна була зовсім маленькою. Тож не зайве нагадати собі про маленькі жіночі радощі й приміряти довгу білу мереживну сукню. Для вірогідності Трегубова ще й тримає величезний букет блідо-рожевих троянд у руках.

Дар’я Трегубова приміряла весільну сукню

Злата Огнєвіч

Про романи співачки ми чуємо регулярно. Тож і у весільних сукнях Злата показується на люди частенько. Цього разу влаштувала цілий фотосет у магазині для весіль. Приміряла як довгі фасони, так і дуже коротенькі й відкриті. Зокрема, в одній з весільних суконь замість верху був присутній лише бюстгальтер.

Злата Огнєвіч приміряла весільну сукню

Леся Нікітюк

Ще одна вічна наречена, здається, врешті закохалася. Щоправда, пропозицію дівчині зробив не обранець, а режисер, запропонувавши головну роль. Це не завадило Леді Ле вбратися у білу сукню з довгими рукавами й дуже відвертим вирізом спереду й вимагати від підписників Інстаграму привітань із видатною датою у житті.

Леся Нікітюк приміряла весільну сукню

Камалія

Важко уявити, кого співачка може представити як благовірного після пакистанського мільярдера Захура, який з неї здував пилинки 20 років поспіль. Але вийшла на сцену у пишній весільній сукні, мріючи про велике шлюбне свято після війни. Оскільки у країні нині далеко не все гаразд, Камалія надягнула ще й чорні рукавички та такого ж кольору причепила квітку на шию та підв’язку на ногу.

Камалія приміряла весільну сукню

Чужі локони: хто з українських зірок носить перуки та накладне волосся? Я “ахнула”, як побачила ці фото

У світовому та українському шоу-бізнесі носіння перук – звична практика. Багато зірок не хоче псувати власне волосся постійними укладками, адже це може зіпсувати їхнє волосся. Накручування, вирівнювання, гелі та пінки для фіксації, лак для волосся, часте розчісування – все це може негативно впливати на якість волосся. Тому, деякі представниці шоу-бізнесу виходять на сцені у перуці, яка схожа на їхнє реальне волосся.

Є й такі відомі жінки, які мають тонке і рідке волосся, тому й користуються перуками.

Тіна Кароль

Тіна Кароль завжди вирізнялася своїми пишними і густими локонами. Мало хто знає, що волосся Кароль не зовсім натуральне. Так, співачка користується спеціальною перукою, яка кріпиться в сантиметрі від лінії росту її власного волосся. Така техніка робить зачіску дуже натуральною на вигляд і перуку практично неможливо розгледіти. За допомогою цієї спеціальної накладки з тонкого і короткого волосся можна зробити пишну і красиву зачіску.

Тіна Кароль все життя носить перуки
Зірки, які носять перуки: Тіна Кароль

Справжнє волосся Тіни Кароль більш коротке та тонке.  В Мережі є всього декілька знімків, де Тіна позує без перуки.

Тіна Кароль вперше показала, як виглядає її реальне волосся без перуки
Тіна Кароль вперше показала, як виглядає її реальне волосся без перуки

Оля Полякова

Оля Полякова має розкішне довге волосся. Вона його дуже береже, тому на концерти та зйомки ховає його під перукою.

Зірки, які носять перуки: Оля Полякова
Зірки, які носять перуки: Оля Полякова

Перука Олі повністю відтворює її реальне волосся, та уважні глядачі можуть помітити, що це не справжнє її волосся.

Як виглядає реальне волосся Олі Полякової
Як виглядає реальне волосся Олі Полякової

Юлія Саніна

Юлія Саніна дуже любить експериментувати з образами. Саме тому співачка часто з’являється на сцені з різними перуками. То вона з “каре”, то з дуже довгим волоссям.

Зірки, які носять перуки: Юлія Саніна

Реальне волосся Юлії недовге і не густе. Та час від часу співачка з’являється на сцені без перуки.

Обручка досі на місці, а сина ще не народила: дружина Дмитра Комарова показала, як змінилася після весілля

Дмитро Комаров оберігав свою на 14 років молодшу обраницю Олександру Кучеренко від жорстокого світу, неначе тендітну квіточку. Познайомився з дівчиною на конкурсі краси, де вона врешті перемогла, а він перебував у журі.

Згодом прийшов разом із Сашею на “Танці з зірками”, але жодним словом чи рухом не прохопився, що вони насправді пара. Й коли про всіх решту учасників пліткували, про Дмитра та його партнерку ані пари з вуст.

Таємна дружина Дмитра Комарова

Рівень таємничості зашкалював настільки, що вони після розпису в Києві полетіли вінчатися до Єрусалиму нарізно, щоб хтось із папараці не зазнімкував їх разом. Урешті у “Світському житті” Діма відкрив правду – одружився з Олександрою і планують народжувати дітей.

Олександра Кучеренко на відпочинку

Відтоді можемо спостерігати за дружиною мандрівника, милуючись її вродою та захоплюючись розважливістю. Звісно, Комаров від своєї професії не відмовився, тож залишав молоду дружину на кілька місяців удома саму, допоки подорожував світом і робив цікаві телерепотражі.

Олександра Кучеренко на роботі

Олександра без діла вдома не сиділа. 26-річна журналістка працює на телеканалі ICTV, де веде програму “Зірковий спорт”. Тож побачити Кучеренко можна й біля рингу, й на стадіоні, де відбуваються знаменні поєдинки та змагання.

Знаменитість завжди залишає собі час і на відпочинок. Ось ми бачимо Сашу в червоному на березі Чорного моря. Або захоплюємося фото, де дівчина милується заходом сонця на Заході країни. Отже, 5 років шлюбу пішли титулованій красуні лише на користь – якщо й змінилася, то тільки на краще.

Від “осинки” народились “апельсинки”: Фреймут, Камалія й інші зірки, у яких нестандартної зовнішності доньки

Українські зірки відрізняються харизматичністю та артистичністю, а також – чудовим виконанням материнських обов’язків. Маша Єфросиніна, Ольга Фреймут, Камалія Захур та Олена Кравець пишаються своїми дітьми. Як сьогодні виглядають доньки знаменитостей, чим вони займаються та де живуть?

Доньки українських зірок

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл – як виглядає та чим займається
Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл – як виглядає та чим займається

Донька відомої української журналістки Ольги Фреймут – Злата Мітчелл. Вона живе за кордоном, а нині навчається в американській школі. Часто дівчина навідується до Лондона. Там живе її мама та родичі по батьківській лінії.

Доньки Камалії Арабелла та Мірабелла – як виглядає та чим займається
Доньки Камалії Арабелла та Мірабелла – як виглядає та чим займається

А ось доньки Камалії Арабелла та Мірабелла ще навчаються у середній школі та тільки готуються до дорослого життя. Оскільки їхні батьки вирішили розлучитись, вони живуть то в Україні з мамою, то в Лондоні зі своїм батьком.

Донька Маші Єфросиніної Нана Хромаєва – як виглядає та чим займається
Донька Маші Єфросиніної Нана Хромаєва – як виглядає та чим займається

Маша Єфросиніна народила доньку та сина від свого чоловіка Тимура Хромаєва. Поки молодша дитина живе вдома, то Нана Хромаєва вже завершила школу та переїхала з батьківського дому. Вона не полюбляє розповідати про своє особисте життя, а тому багато чого про неї залишається невідомим.

Донька Олени Кравець Марія Кравець – як виглядає та чим займається
Донька Олени Кравець Марія Кравець – як виглядає та чим займається

А ось донька Олени Кравець Марія і досі живе недалеко від своїх батьків. Вона після завершення школи вступила в університет, але відрахувалась, адже спеціальність їй не сподобалась. Нині вона разом зі своєю мамою займається створенням нового проєкту “Вдома поговоримо” – це подкаст на платформі YouTube.

Вже не хоче другу дитину: 30-річна дружина Віктора Павліка зробила неочікувану заяву про поповнення

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка, яка молодша за нього на 28,5 років. Також дівчина являється відомою блогеркою. У своєму блозі Катя ділиться подробицями особистого життя з Павліком та показує свої материнські будні. Зараз у Каті одна дитина – 3-річний син Михасик. Та дівчина ніколи не приховувала, що мріє мінімум про двох дітей.

3-річному сину Віктора Павліка від Репяхової прописали ліки від шизофренії
30-річна дружина Павліка Репяхова зізналася, що більше не хоче другу дитину

Та материнство у Каті дуже не просте. Син від Павліка Михасик має затримку мовленнєвого розвитку. У 3,5 роки хлопчик зовсім не говорить. Репяхова відвідала з сином безліч лікарів, зробила купу досліджень і зараз водить Михасика на різні заняття до спеціалістів. Все, щоб хлопчик швидше заговорив.

На днях Репяхова у своєму Інстаграм-блозі показала, що з самого ранку повезла Михасика до лікаря. Прокинувшись зранку, Катя побачила, що у сина опухше підборіддя. Катя дуже перелякалася, подумавши, що у хлопчика може бути набряк Квінке, чи  страшна хвороба – епідемічний паротит, яку в народі називають “свинкою”.

І хоча лікар заспокоїв Репяхову і сказав, що у хлопчика запалення лімфоузала, Катя так рознервувалася, що зізналася: у такі моменти вона думає, що їй не потрібна друга дитина.

У такі моменти я думаю, може, я вже й не хочу другу дитину

, – зізналася Катя.

30-річна дружина Павліка Репяхова зізналася, що більше не хоче другу дитину
30-річна дружина Павліка Репяхова зізналася, що більше не хоче другу дитину

Репяхова неодноразово в інтерв’ю говорила, що вже давно готова до другої вагітності. Втім, дівчину весь цей час зупиняв її чоловік – Віктор Павлік. 58-річний артист боїться брати на себе таку відповідальність, через власний вік. Та Катя весь час запевняла, що рано, чи пізно вмовить чоловіка на поповнення.

Ці 5 порід собак не хочуть заводити навіть ветеринари: до чого слід бути
готовим, якщо ви все ж наважилися

Чау-чау

Які породи собак ветеринари радять не заводити вдома
Які породи собак ветеринари радять не заводити вдома

Чау-чау — це одна з найдавніших порід собак, яка вражає своєю пухнастістю та величним виглядом. Однак ветеринари часто вказують на те, що чау-чау можуть бути агресивними до незнайомців і навіть до своїх господарів. Вони не завжди піддаються дресировці, що ускладнює їхню адаптацію у сім’ї. Також у цих собак є схильність до серйозних проблем зі здоров’ям. Щоб заводити цю породу, слід бути готовим до роботи з кінологом та частими відвідуваннями ветеринара.

Англійський бульдог

Породи собак, які краще не заводити вдома
Породи собак, які краще не заводити вдома

Англійські бульдоги виглядають як сильні та статні собаки, проте вони часто страждають від різноманітних хронічних захворювань. Через свою анатомію бульдоги мають проблеми з диханням, перегрівом, а також з суглобами. Багато ветеринарів відзначають, що ці собаки часто потребують хірургічних втручань протягом усього життя.

Далматини

Які породи собак ветеринари радять не заводити вдома
Які породи собак ветеринари радять не заводити вдома

Завдяки популярності фільму “101 далматинець” ця порода стала мрією багатьох сімей. Однак далматини — це не лише краса та кумедні плями. Ветеринари часто відмовляються заводити цих собак через їхню генетичну схильність до глухоти та утворенню каменів в нирках.

Хаскі

Пʼять порід собак, яких краще не заводити вдома
Пʼять порід собак, яких краще не заводити вдома

Хаскі відомі своєю красою, невинними блакитними очима, але їхній характер може стати справжнім випробуванням. Це дуже незалежні собаки, які важко піддаються дресируванню. Ветеринари та досвідчені кінологи застерігають, що хаскі можуть втікати на прогулянках, проявляти неслухняність вдома та навіть ігнорувати команди господаря, якщо вважатимуть це за потрібне.

Мопси

Породи собак, яких не варто заводити вдома
Породи собак, яких не варто заводити вдома

Мопси — це собаки з неймовірно милим виразом мордочки та невинними очима. Вони відомі своїм веселим характером, люблять бути в центрі уваги і легко пристосовуються до життя в квартирі. Проте їхня зовнішність, а саме коротка мордочка, приносить багато проблем зі здоров’ям. Мопси страждають від проблем з диханням, особливо в спекотну погоду. Ветеринари часто стикаються з тим, що мопси потребують спеціалізованого догляду через проблеми з диханням, очима, а також мають схильність до ожиріння.

5 найкращих рецептів заготовок із капусти на зиму: навіть чоловік, який не “переварює” овочі – оцінив

Маринована капуста

Капусту пошинкуйте, а моркву натріть на тертушці. Змішайте овочі й додайте до них розчавлений часник. Приготуйте маринад. Для цього в окріп додайте цукор, сіль, олію та оцет. Залийте капусту маринадом, розкладіть по банках і закрутіть кришками. Тримайте у холодильнику протягом 2-3 місяців.

5 кращих рецептів заготівлі капусти на зиму

Квашена капуста

Так готують найчастіше. З’єднайте пошинковану капусту з натертою морквою. Засипте сіллю й залиште на 3 дні в теплі, щоб заквасилася. Якщо потрібна швидка капуста, закип’ятіть воду, всипте сіль та цукор. Розколотіть і залийте овочі.

5 кращих рецептів заготівлі капусти на зиму

Капуста в пакеті

Капусту змішайте з морквою. Всипте потроху цукру та солі. Ретельно перемішайте. Розфасуйте у кілька пакетів. Відправте їх до холодильника. Час від часу діставайте й струшуйте, щоб овочі перемішалися. За 2 дні таких процедур квашена капуста готова – можете пробувати.

5 кращих рецептів заготівлі капусти на зиму

Вітамінізована капуста з солодким перцем

Це та ж маринована капуста з морквою, до якої додайте ще цибулю, нарізану півкільцями, та солодкий перець, нарізаний соломкою. Всі овочі ретельно перемішайте та залийте маринадом на основі олії, цукру, солі й оцту. Далі перекладіть у банку, закрийте кришкою та зберігайте в холодильнику.

5 кращих рецептів заготівлі капусти на зиму

Вітамінізована капуста з буряком

У цьому рецепті присутні пошинкована капуста, натерта морква, півкільця цибулі, натертий буряк. Влийте олію та оцет, додайте сіль, цукор, приправу для моркви по-корейськи, горошини чорного перцю, кілька кружалець гострого перцю. Масу розкладіть по банках і стерилізуйте 20 хвилин після закипання. Після цього закрутіть і відправте на зберігання.

5 кращих рецептів заготівлі капусти на зиму