facebook

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Тамара Гвердцителі та Тіна Канделакі. Вони обидві — талановиті, відомі й мають своїх прихильників. Але от підходи до життя та принципи в них разюче різні. Тамара — символ відданості та щирості, а Тіна — приклад продажності та безпринципності.

Голос, що плаче за Україною

Тамара Гвердцителі завжди відчувала себе близькою до України. Її зв’язок із нашою країною був не лише професійним, а й особистим: її мати, родом з Одеси, передала дочці тепло української землі та любов до її культури. Гвердцителі неодноразово виступала в Україні, де її зустрічали з відкритими обіймами. Минулого року на концерті в Молдові вона не змогла стримати сліз, розповідаючи про трагедію, що зруйнувала її світ. “Росія вбила мою матір”,— сказала Гвердцителі зі сцени. Серце найріднішої людини не витримало обстрілів Одеси. На тому концерті Тамара виконала пісню “Скрипка грає” на слова Юрія Рибчинського та музику Ігоря Поклада — ту саму, що так любила її мама. Для неї це була не просто мелодія, а символ втрати й невимовного болю, який розділяють з нею українці.

Тамара Гвердцителі з мамою. Скриншот фото з Мережі

Рупор кремля і “забута” на Батьківщині

Тіна Канделакі — інша історія. Вона також народилася в Грузії, але її ставлення до рідної землі та власного народу відрізняється кардинально. У 2008 році, коли росія напала на Грузію, журналістка підтримала агресора. В Україні Канделакі теж залишила слід, але зовсім інший, ніж Тамара. Роки, проведені в українському медіапросторі, вона витратила на заробляння грошей, спокійно дивлячись на те, як розвивається країна, не зустрічаючи тут жодних “нацистів”. Проте, коли росія почала повномасштабну війну проти України, Тіна стала одним з головних голосів, що підтримували агресію, стала тією, кого зараз називають з презирством “путіністкою”. Тіна Канделакі не лише не засудила війну, а й активно просувала російські наративи, чим остаточно втратила повагу як в Україні, так і в багатьох інших країнах.

Тіна Канделакі. Скриншот фото з Мережі

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Хтось вважає, що ті, хто виїхав за межі країни у дитинстві, втратять зв’язок з Україною, інші ж переконані, що неважливо, де ростеш, важливо, які цінності в тобі закладені. Серед таких дітей є й нащадки відомих українських медійних облич.

Наталія Мосейчук

Наталія Мосейчук озвучує важливі суспільні проблеми та неодноразово підкреслює свою підтримку українських військових. Проте, коли мова зайшла про її старшого сина, вона заявила, що він став емігрантом, відправившись на навчання до Німеччини у 2019 році. У соціальних мережах її критикували за те, що жорстко говорячи про українців, які уникають мобілізації, телеведуча ніби то забуває, що її старший син призовного віку зовсім не поспішає мобілізуватися на передову.

Наталія Мосейчук розповіла про свого сина. Скриншот фото з Мережі

Катерина Осадча

Зараз 22-річний Ілля, первісток Осадчої, вже кілька років живе та навчається в США у сфері ІТ. Матір впевнена, що син ніколи не забуде, звідки він родом. А стосовно служби в армії, вона запевняє, що хлопець своїми знаннями з Америки вже робить свій внесок у перемогу України.

Катерина Осадча розповіла про свого сина. Скриншот фото з Мережі

Тіна Кароль

Співачка Тіна Кароль після смерті чоловіка доклала всіх зусиль, аби забезпечити сину найкращі умови для розвитку та освіти. І Веніамін вирушив навчатися до Великої Британії. Проте, Тіна не раз підкреслювала, що хлопець живе в українській родині, яка не тільки піклується про нього, а прищеплює йому українську культуру. Він регулярно бере участь у благодійних заходах, пов’язаних з Україною, і гордо називає себе українцем, хоч і знаходиться за кордоном.

Тіна Кароль розповіла про свого сина. Скриншот фото з Мережі

Серед зіркових родин, чиї діти навчаються закордоном, є також сини та донька Віталія Кличка, діти Ольги Фреймут, доньки Лідії Таран та Маші Єфросиніної. Цей список можна продовжувати довго. Легше перелічити тих, хто обрав залишити своїх нащадків в Україні.

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Їхні стосунки пережили непрості випробування, і нещодавно ця тема набрала нових обертів завдяки пісні “Хтось йде”, яку випустила MamaRika. Пісня відкрила слухачам новий погляд на сімейне життя зіркової пари, що викликало численні обговорення і здогадки.

Відвертість у піснях, кризові моменти у стосунках

MamaRika, вона ж Настя Кочетова, своїм треком “Хтось йде” зуміла влучно передати відчуття, які знайомі багатьом парам: охолодження почуттів, дистанція між партнерами, а іноді й страх втратити один одного. Після виходу пісні співачка дала інтерв’ю Маші Єфросиніній, де підтвердила, що в її житті справді настали непрості часи. В інтерв’ю Настя не приховувала емоцій і розповідала про періоди, коли їхні стосунки з Сергієм були на межі.

Сергій Середа розповів про кризу у стосунках з дружиною MamaRika. Скриншот фото з Мережі

Погляд Середи із середини

Після відвертих зізнань жінки журналісти “Радіо Люкс ФМ” вирішили почути думку і Сергія Середи, поставивши йому пряме запитання: чи дійсно ситуація в їхній родині настільки важка, як це виглядає у пісні та з інтерв’ю MamaRika, або ж, можливо, дружина трохи перебільшує? Відповідь Сергія виявилася несподівано відвертою та навіть дещо оптимістичною.

“Якби ви мене спитали ще рік назад, то я б підтвердив це із сумними очима, а зараз ми вже якось петляємо і вже не так складно”, — розповів Сергій.

У цих словах відчувалася іронія, проте й певна надія на те, що криза може бути подоланою. Він визнав, що були моменти, коли їм було важко залишатися разом, але також зазначив, що зараз вони працюють над покращенням своїх стосунків.

Нагадаємо, що пара разом вже 9 років. Вони спільно будують не лише родину, а й творчі проєкти, в яких Сергій часто виступає у ролі продюсера та організатора. У подружжя росте маленький син Давид, який вже 3 роки як став важливою частиною їхнього життя та стимулом для збереження повноцінної родини.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Для таких жінок, як Ольга Фреймут, Світлана Тарабарова та Неля Шовкопляс, набагато важливіше мати поряд надійного партнера, людину, з якою можна поділити радощі та смуток, того, від кого хочеться мати дітей і з ким мрієш постаріти разом. Проте, слід визнати, що зіркові жінки обирають собі супутників життя не менш привабливих, ніж вони самі.

Ольга Фреймут

Її обранець – Володимир Локотко, медіаменеджер, людина з досвідом та амбіціями. Він не виставляє свої почуття на показ. Вони разом виховують трьох дітей: доньку Євдокію, сина Валерія та доньку від першого шлюбу Фреймут Злату.

Ольга Фреймут з чоловіком. Скриншот фото з Мережі

Світлана Тарабарова

Вона знайшла своє щастя в особі Олексія Бондаря, який старший за неї на 14 років. Разом вони виховують трьох чудових малюків: сина Івана та доньок Марію й Поліну. Цього року пара відсвяткувала 8 річницю свого шлюбу.

Світлана Тарабарова з чоловіком та дітьми. Скриншот фото з Мережі

Неля Шовкопляс

Ведуча програми, яка щоранку заряджає глядачів енергією та позитивом, у житті обрала чоловіка, з яким відчуває справжню гармонію. Її обранець – Владислав, який займається бізнесом. Їхня історія кохання розпочалася з дружби, і з часом переросла у щось більше, міцніше та глибше. Разом вони виховують двох синів, що для Нелі стало справжнім сенсом життя. Владислав — не непублічна та скромна людина.

Чоловік Нелі Шовкопляс. Скриншот фото з Мережі

Кожна з цих жінок має власний погляд на кохання, на сім’ю та стосунки. Але об’єднує їх одне: вони обрали чоловіків, з якими почуваються надійно і спокійно, тих, хто стає опорою у складні часи й поділяє радість у найкращі миті. І хоча зовнішність у таких стосунках далеко не на першому місці, ці чоловіки здатні зачарувати своєю харизмою та внутрішньою силою, яка завжди буде приваблювати таких сильних і яскравих жінок, як Ольга, Світлана та Неля.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Цей рецепт — ідеальний варіант для тих, хто хоче приготувати щось смачне, але водночас легке. Тож, готуймо разом!

Інгредієнти

  • 2 баклажани
  • 2 яйця
  • Для панірування:
  • 150 г панірувальних сухарів
  • 2 столові ложки борошна
  • 1 столова ложка сухої трави (орегано, базилік або інша за вашим вибором)
  • 1 столова ложка паприки

Для начинки:

  • Олія для смаження
  • 1 цибулина-порей
  • 5 смужок бекону
  • 2 помідори
  • Пучок петрушки
  • 1 зубчик часнику
  • Сіль, чорний перець на смак
  • 80 г сиру (на ваш вибір, наприклад, чедер або моцарела)

Приготування

Баклажани, запечені з беконом

Спочатку наріжте баклажани кружечками товщиною приблизно 0,7 см. Посоліть і поперчіть кожен шматочок, а потім залиште їх на 15 хвилин, щоб вони пустили сік і втратили гіркоту. Після цього промокніть серветками з обох боків, щоб видалити зайву вологу.

Розбийте яйця у мисці та злегка збийте їх. Змішайте панірувальні сухарі, борошно, суху траву та паприку в окремому посуді. Далі занурюйте кружечки баклажанів спочатку в яйце, потім обвалюйте в суміші сухарів, борошна та спецій, після чого викладіть запаніровані овочі на деко, застелене пергаментним папером, і запікайте у розігрітій до 180°C духовці протягом 20 хвилин до хрусткої скоринки.

Самі ж у цей час розігрійте трохи олії на сковорідці та обсмажте тонко нарізану цибулю-порей до м’якості. Потім покладіть до неї дрібно порізаний бекон і обсмажуйте, поки він не стане хрустким. Наріжте помідори кубиками та додайте їх до сковорідки. Протушкуйте до їхньої м’якості та випарування рідини, а тоді всипте нашатковану петрушку та вичавлений через прес часник. Добре перемішайте й зніміть з вогню.

Тепер дістаньте запечені баклажани з печі та викладіть на них готову начинку. Посипте зверху тертим сиром та поверніть їх у духовку на 10 хвилин, щоб сир розплавився та утворив апетитну скоринку.

Подавайте страву разом з улюбленими соусами.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Відома українська телеведуча, жінка з непохитною силою духу та добрим серцем, яке болить за кожну жінку, що переживає важкий діагноз. Вона, як ніхто інший, знає, як це — отримати звістку, що розділяє життя на “до” і “після”, як це — боротися за себе, за право на майбутнє, за право надіятися. І сьогодні, коли найгірше вже позаду, вона не просто радіє життю, але й бачить свою місію у тому, щоб допомогти іншим жінкам зрозуміти найголовніше: турбота про себе не може чекати.

Від моменту, коли Алла Мазур дізналася про свою хворобу, минуло вже кілька років. Вона зізнавалася, що цей час був для неї найважчим випробуванням — часом болю, сумнівів і страхів. Але також це був час усвідомлення: кожна мить життя безцінна. Її історія — це не просто історія перемоги над хворобою, це заклик до всіх жінок не відкладати на потім те, що може зберегти їм життя.
Нещодавно на своїй сторінці в інстаграм вона закликала усіх жінок пройти обстеження у гінеколога та мамолога:

“Щоб переконатися, що все гаразд і щасливо видихнути. Або — швиденько знайти спеців, і зупинити можливий збій на ранній стадії.”

“Чарівні мої посестри”

Алла Мазур закликала жінок не зволікати та подбати про своє здоров’я

Саме так звертається Алла Мазур до всіх, хто знає, що таке бути на межі між життям та хворобою. Вона закликає жінок не зволікати, не відкладати візит до лікаря, бо хвороба не чекає, не дає час на вагання. Вона нагадує, що вчасне виявлення таких захворювань, як рак молочної залози, — це шанс на життя, на майбутнє без страху, на радість бути поруч із рідними та коханими.

Рак можна подолати, якщо не відкладати турботу про себе. Недавно телеведуча поділилася світлиною своїх “посестер” — жінок, які теж пережили боротьбу з онкологією і змогли перемогти її. Кожна жінка на цій світлині знає, що таке біль, страх, сльози, що таке сумніви та нічні тривоги. Але вони також знають, що таке надія, сила духу і любов до життя, яка змушує йти далі, попри все.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Тоді, 8 жовтня 2023 року, здавалось, що немає жодної зірки, жодної відомої постаті в українському шоу-бізнесі, яка б не виказала свою скорботу. Мережі спалахнули дописами, сповненими туги, а відео з виступами Ніни Матвієнко переповнювали стрічки соціальних мереж. Кожен прагнув віддати шану цій жінці, яка залишила неповторний слід у культурі та музиці.

Минув рік

Але минув рік, і, як це часто буває, час наче присипав пам’ять м’яким пилом, притупивши гостроту втрати. Далеко не всі з тих, хто тоді публічно оплакував Ніну Матвієнко, згадали про роковини її відходу. Це не злість чи байдужість — це швидше знак того, що життя йде вперед, захоплюючи людей у свої потоки. Проте є ті, для кого цей день залишився болючим і живим спогадом, ті, хто не зміг забути про Ніну навіть через рік.

Серед таких, безсумнівно, її донька Тоня. Її звернення до мами в річницю стало справжнім листом душі. Вона писала не просто про біль втрати, а розмовляла з мамою, наче з живою людиною, яка просто зараз мешкає десь далеко, в інших світах. Тоня розповіла, як живуть її близькі, як намагаються йти вперед, як підтримують один одного в ці важкі моменти. І водночас вона пообіцяла матері влаштувати концерт на її честь.

Тоня Матвієнко показала архівні фото мами

Звісно, Арсен Мірзоян, чоловік Тоні, також віддав данину пам’яті.

Відгукнувся на пост Антоніни Віталій Козловський, підтверджуючи, що підтримує її в такий день. Олексій Суханов запросив на свою передачу всю родину пані Ніни. А от Наталія Могилевська, одна з небагатьох, обрала особливий спосіб вшанувати пам’ять. Вона виклала зворушливе відео, на якому видно, як Ніна Матвієнко своїм ніжним голосом заспокоює її. На кадрах Наталія не стримує сліз, а слова легендарної співачки, здається, звучать, як пісня, що огортає, лікує, зцілює.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

А головне — його нескладно приготувати вдома, і воно точно підкорить серце кожного, в кого є хоча б крихта фантазії. Розглянемо, як зробити це печиво з простих інгредієнтів.

Інгредієнти

Для тіста:

  •  200 г вершкового масла
  •  2 склянки борошна (240 мл), попередньо просіяного
  • 3 яєчні жовтки великого розміру
  • 100 г сметани
  • Щіпка солі
  • Для безе (на 2 порції тіста):
  • білки яєчні 3 штуки
  • 1 склянка цукру
  • Ванілін на кінчику ножа
  • Щіпка лимонної кислоти

Примітка: на одну порцію достатньо використовувати 1-1,5 білка та 0,5 склянки цукру.Одна порція — 25 штук печива розміром із волоський горіх.

Приготування

Як завжди, почніть з тіста. Розм’якшене масло (або маргарин) змішайте з просіяним борошном, щіпкою солі й трьома яєчними жовтками. Додайте сметану та ретельно замісіть тісто. Коли воно стане однорідним і еластичним,  обгорніть його харчовою плівкою і залиште у холодильнику на 30 хвилин. Після того дістаньте з холодильника та розділіть його на маленькі кульки розміром із волоський горіх.

Домашнє печиво Крила янгола

Далі кожну кульку розкачайте в тоненький коржик, на середину якого викладіть безе (збиті білки з цукром, ваніліном та щіпкою лимонної кислоти). Тепер  заліпіть його, як вареник, а потім обережно притисніть по центру шпажкою, щоб сформувати вигляд “крилець”.

Заздалегідь розігрійте духовку до 180°C у режимі конвекції. Викладіть печиво на деко, застелене пергаментним папером або злегка змащене маслом, й випікайте 12-15 хвилин до золотистого кольору. Печиво має бути хрустким зовні та ніжним всередині. Після того вийміть його з духовки та дайте йому трохи охолонути.

Прикрасьте “Крила янгола” цукровою пудрою, яка додасть солодкого завершення та святковий вигляд.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

Святослав Вакарчук на концерті “Океану Ельзи” неодноразово згадував про кохання всього свого життя – стилістку Лялю Фонарьову зі Львова. Втім, так було до їхнього розлучення 2021 року. Відтоді колишні закохані пішли кожен своїм шляхом, але залишилась одна людина, яка і досі їх пов’язує.

Старша донька Вакарчука

Мова йде про старшу доньку українського артиста Діану. На тлі новин про новонароджених дітей Святослава Вакарчука публіка забула про те, що є людина, яку артист протягом 20 років виховував, як свою рідну. Дівчинку народила Ляля Фонарьова ще до зустрічі зі своїм майбутнім колишнім.

Що відомо про старшу доньку Святослава Вакарчука Діану від колишньої дружини Лялі Фонарьової
Що відомо про старшу доньку Святослава Вакарчука Діану від колишньої дружини Лялі Фонарьової

Коли стосунки Лялі Фонарьової та Святослава Вакарчука лише починались, львівська стилістка перебувала у шлюбі з іншим чоловіком. Від Володимира Тарасюка, бізнесмена та стиліста, ексдружина співака народила дівчинку. Вакарчук став для неї названим татом.

Знаменитість удочерив Діану та займався її вихованням більш як 20 років. Нині вона – вже доросла та успішна жінка, яка будує особисте життя. Свого часу донька Фонарьової та Вакарчука навчалась у Великобританії. Дівчина закінчила Ноттінгемський університет 2018 року. Тоді ж вона отримала ступінь магістра.

Що відомо про старшу доньку Святослава Вакарчука Діану від колишньої дружини Лялі Фонарьової
Що відомо про старшу доньку Святослава Вакарчука Діану від колишньої дружини Лялі Фонарьової

Про те, де наразі проживає донька Святослава Вакарчука невідомо. Втім, можна припустити, що дівчина залишається в Україні. Ще 2022 року зірковий батько розповідав, що з перших днів вторгнення його донька займається волонтерством і допомагає переселенцям. Активна позиція Діани Фонарьової викликала гордість у її батьків.

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

Примари давніх часів з’являються раптово і, мов привиди на старій сцені, відсилають до минулих помилок та забутих слів. Саме такий привид навідав українську поп-диву Тіну Кароль. Ютуб-канал ShowBusinessNewsUkraine відкопав фрагмент її виступу 2005 року з піснею “Russian Boy” на “Пісні року”. І наче маленька, але така дзвінка іскра, ця згадка запалила вогонь роздумів та обговорень у соцмережах.

Тіна Кароль – символ україномовної сцени, але…

Її нинішній репертуар виблискує патріотичними акцентами та культурними відгуками на потреби української аудиторії. Але цей фрагмент із минулого виявився несподіваним. На старому відео молода співачка представляє свою пісню російською мовою і виголошує: “Эта песня про русских мальчиков, про нашу русскую душу”.

Гостре питання: а чи пам’ятає сама Кароль про той виступ? Можливо, це просто дрібка піску в океані її спогадів. Адже з тих часів вона стала зовсім іншою артисткою – дорослішою, мудрішою, зі значно зміненими творчими орієнтирами. Журналісти не змогли залишити це питання без уваги й запитали у співачки, чи є в її кар’єрі пісня, за яку їй соромно. І, наче завчену мантру, Тіна відповіла: “Ні”.

Тіну Кароль поставили в незручне становище, нагадавши давній репертуар. Скриншот фото з Мережі

Або забула про ту далеку “Russian Boy”, або ж справді не вважає це помилкою.

Справедливості заради варто згадати, що для багатьох українських артистів середини 2000-х шлях до успіху пролягав саме через кон’юнктуру. Вона була такою ж жорсткою, як і звабливою. Той час диктував правила: хто платив гроші, той і обирав музичний напрямок. Пісні виконували мовою, яка дозволяла зібрати більше слухачів і наблизитись до омріяного визнання. І це стосувалося не лише Тіни Кароль, а й багатьох інших артистів.

Але сьогодні ми дивимося на ті події через нову призму – українську, патріотичну, де зовсім інші цінності й інші запити суспільства. Змінилися часи, змінилася й сама Тіна: вона просто вже не та, ким була тоді, на сцені “Пісні року 2005”.

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Якщо ви коли-небудь мріяли скуштувати страву, яка викликає в уяві образи стильних берлінських кафе, де офіціант бажає вам “Гутен Апетіт!” — ви потрапили за адресою!

Інгредієнти (на 4 порції)

  • 500 г курячої печінки
  • 2 великі цибулини
  • 2 середні яблука (краще кисло-солодкі)
  • 50 г вершкового масла
  • 100 мл  білого вина (для особливого німецького шарму)
  • Сіль та чорний перець до свого смаку
  • Пучок свіжої петрушки для прикраси

Приготування

Куряча печінка по-берлінськи

Помийте курячу печінку під холодною водою та обсушіть її паперовими рушниками (ніби це справжня VIP-гостя). Наріжте її на середні шматочки, прибравши плівки, якщо потрібно. Далі легенько приправте сіллю та перцем. Пам’ятайте, що найважливіше в цьому етапі — не забувати про гарний настрій, адже це ключовий інгредієнт.

Далі розтопіть половину вершкового масла на великій сковороді на середньому вогні й обсмажте печінку до золотистої скоринки з обох боків (приблизно по 3-4 хвилини на кожну сторону). Вона має ззовні бути рум’яною, а всередині — залишитися злегка рожевою. Після того викладіть її на тарілку і накрийте фольгою, щоб зберегти тепло.

Тепер наріжте цибулю тонкими півкільцями, а яблука — скибочками. У ту ж саму сковороду додайте решту вершкового масла та обсмажуйте цибулю до м’якості й карамельного кольору (приблизно 7 хвилин). Покладіть до цибулі яблука та готуйте ще 5 хвилин, поки фрукти не стануть м’якими, але не розваляться.

Влийте у сковороду біле вино, перемішайте і дайте рідині випаруватися наполовину, щоб отримати насичений ароматний соус. А ось вам маленький лайфхак: трохи вина додайте в сковорідку, а решту — собі у келих для натхнення!

Ну і, нарешті, поверніть печінку назад до сковороди, перемішайте з цибулею та яблуками. Дайте всьому прогрітися протягом 2-3 хвилин.

Для подачі  викладіть страву на тарілку, прикрасьте свіжою петрушкою та подавайте гарячою.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Олена Кравець на прохання свого 8-річного сина розповіла шанувальникам про амбіції хлопця, для якого вже зараз важливі автографи та престижні авто. Звісно ж, вона не могла залишити ці прохання без уваги, а світ спостерігає, чи є у цьому прогресивне виховання.

“Дуже хочеться моєму синові бути відомим та впізнаваним зараз. Хочеться слави й визнання в свої вісім. Нормальна пацаняча амбіція, я вважаю”

Сьогодні він з гордістю уявляє себе на місці знаменитого футболіста, який роздає автографи, підписуючи м’ячі шанувальникам. Її син з такою захопленістю розповідає про свій майбутній автопарк, що, здається, вже точно знає, скільки буде в ньому машин і якого кольору вони будуть.

Олена Кравець розповіла про свої погляди на виховання сина. Скриншот фото з Мережі

Яка мати відмовить дитині відчути себе дорослим?

Під час одного з тест-драйвів розкішного авто Lexus RX 350, Олена дозволила синові сісти за кермо та імітувати керування машиною. Зрештою, сама телеведуча не змогла залишитися байдужою до шарму елітного автомобіля і придбала його для себе. Проте, малий уже вважає це своєю першою машиною — принаймні у своїх фантазіях. Для Олени це не просто забавка, а спосіб навчити дитину візуалізації мрій. І хоча Lexus поки що залишається власністю матері, вона бачить у синові майбутнього автолюбителя.

Прогресивне виховання чи вільний політ фантазії?

Проте, чи справді такий підхід — найкращий для виховання дітей? Чи не виросте з нього інший представник “золотої молоді”, впевнений у тому, що мрії самі стають реальністю? Телеведуча, здається, вірить у позитивний вплив таких амбіцій. Адже зараз вона активно залучає усіх своїх трьох дітей до своїх проєктів, щоб показати їм, що за будь-якими мріями стоїть праця. Тож, поки що залишається лише побажати удачі зірковій мамі у її виховному експерименті, а її синові — нових цікавих мрій. Бо хто знає, як далеко можуть завести фантазії, підкріплені матусиним Lexus-ом?

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Дійсно, коли на сцені співпрацюють двоє харизматичних виконавців, з’являється простір для чуток. Спільна робота цих двох особистостей над піснею “Ти обіцяв” породила плітки про роман між артистами. Злата тоді стверджувала, що їх пов’язує лише творчість. Але іноді, як кажуть, минуле може заграти новими барвами.

“Я дуже щаслива, що наша зустріч з Андрієм принесла таку пісню, як “Ти обіцяв”.

З її слів, це було щось особливе, майже містичне: Злата писала музику, Андрій додавав поетичний зміст, і в цьому альянсі народилася пісня, що зачепила багатьох. І, як зізналася Огнєвіч пізніше, під час тієї творчої співпраці вона не змогла не піддатися чарівності цього музиканта.

“Глибокий, розумний, талановитий, дуже харизматичний і не простий”,- так характеризує співачка свого творчого партнера.

Цей магнетизм, можливо, і став частиною тієї хімії, яку слухачі відчували в їхній пісні. Але чутки про роман Злата категорично відкидала.

Зараз часи змінилися

Той, про кого Злата говорила з такою палкістю, поєднує службу на південному фронті з музичною творчістю у складі “Бумбоксу”.

Андрій Хливнюк поєднує службу з творчістю. Скриншот фото з Мережі

Доля розвела їх у різні боки, і між ними виникла тиша, яка, втім, не приглушила бажання знову почути його голос. Злата зізнається, що вже дуже давно не мала зв’язку з Андрієм, але тепер їй щиро хочеться дізнатися, як він почувається, що відбувається в його житті та на серці.

“Я мрію про зустріч за філіжанкою кави, — розповідає Злата. — Мені хотілося б просто поспілкуватися, дізнатися, як у нього справи, що зараз в нього на душі, як він змінився”.

Хто знає, може, за тією філіжанкою кави вони згадають про “Ти обіцяв”, а можливо, зануряться в обговорення теперішнього, яке так змінило обох.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан частенько викладає в Інстаграм ролики чи фото, зняті просто в себе вдома. Тому можемо скласти враження, як облаштовано житло відомого чоловіка. Нині старша донька Валерія перебуває на навчанні у Львові, то частіше за все бачимо господаря разом з сином.

Як виглядає оселя Олександра Педана

Дружина Інна останнім часом у кадр не потрапляла. Чи то не любить зніматися, чи то зайнята іншими справами. Отже, на світлинах бачимо дитячу кімнату. Вірніше, той шматочок житла, де Марк навчається.

Як виглядає оселя Олександра Педана

Меблі тут білого кольору. Чимала шафа забита різним дитячим крамом вщерть. Білий письмовий стіл біля стіни перетворюється на відкриті полички, на яких не лише книжки, але й інші хлопчачі штуки.

Як виглядає оселя Олександра Педана

У вітальні стіни пофарбовані у доволі темні кольори. Ламінат на підлозі темно-сірого кольору. Тут присутня книжкова шафа, поряд драбина та дзеркало. Сірий диван стоїть посеред кімнати, а по центру, як в давнину, постелений килим.

Як виглядає оселя Олександра Педана

Схоже, саме в цій кімнаті домашні проводять найбільше часу, бо тут ми бачимо не лише Олександра Педана, але і його сина-школярика та доньку-студентку. Між диваном і вікном зручно вмостився столик із зеленими насадженнями.

Як виглядає оселя Олександра Педана

Вітальня плавно переходить у кухню, де стіни заклеєні доволі веселенькими шпалерами з різноколірних чайничків. Є люстра, зроблена з переплетених дротів. А зовсім недалеко від неї інша – у вигляді кулі. Зверху наклеєні шматочки дзеркал, бліки від яких створюють цікаві візерунки на стелі.

Є ще сходи на 2 поверх. То виходить, що квартира дворівнева. Тут бачимо вішалку для одягу та невеличку шафу, на якій висить гітара. Журнальний столик біля дивану з вирізьбленими ніжками.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Про першого обранця Марічки Падалко практично нічого невідомо. Телеведуча навіть імені його ніколи не називає. Але для Аліни Доротюк зробила виключення й дещо про минуле таки розповіла.

Зі своїм першим коханням Марічка познайомилася ще в школі – разом навчалися. Хлопець був із багатої родини. Його тато після розвалу срср відкрив власний банк. Марічка брала участь у конкурсі краси, а десятикласник сидів у журі. Отак вони й познайомилися.

Марічка Падалко розповіла деталі першого шлюбу

Згодом побралися. Чоловік був на рік старший від дружини. Їхній шлюб тривав 15 років. Обранець був хорошою людиною, але якийсь прісний. Падалко хотілося драйву, пасіонарності.

Саме за ці якості Марічка згодом покохала Соболєва. Коли вони познайомилися з Єгором, обоє мали сім’ї. В колеги ще й донечка зростала. Коли Падалко вирішила піти з родини, то відмовилася від поділу спільно нажитого:

“Ми нормально розійшлися. Ніякого не було розподілу майна чи чогось. На нього було записано більше, ніж він заробив”.

Знаменитість пригадала, що нотаріуска дивилася на неї здивованими очима, але закоханій жінці було байдуже – аби тільки швидше розлучитися й розпочати життя спочатку. Соболєв теж залишив майно першій дружині.

Марічка Падалко розповіла деталі першого шлюбу

То й справді почали все з чистого аркуша. Отак і перебиваються з трьома дітьми у 2-кімнатній квартирі. Добре, хоч є дача, то на вихідних відпочивають на просторі. Перший чоловік Марічки одружився. Тепер і у нього є діти. Отже, все склалося якнайкраще.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Героїні нашої сьогоднішньої статті мають стільки грошей, що можуть собі дозволити буквально все. Всі вони реалізувалися у своїй професії. Та поєднує цих жінок ще й те, що вони мають дуже багатих чоловіків.

Камалія

Як Камалія виглядала замолоду
Найбагатші зірки України: Камалія

Співачка Камалія була 20 років у шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром. Артистка ніколи не рахувала грошей: у її розкішному будинку завжди було близько 20 помічників – кухарі, садівники, водії, няні та інші. Захур задарював свою дружину дорогими подарунками і фінансував її кар’єру. В одному з інтерв’ю Камалія розповіла, що одного разу її чоловік подарував їй особистий гелікоптер.

Навесні 2023 року Камалія розлучилася з Захуром, та він досі продовжує її утримувати і оплачувати її витрати на життя.

Катерина Велика

Катерина Велика досягає у житті всього, чого забажає
Найбагатші зірки України: Катерина Велика

Катерина Велика – одна з найбільш яскравих учасниць відомого кулінарного шоу “МастерШеф”. Катерина ніколи не приховувала свій соціальний статус і підкреслювала те, що вона багатійка.

Відомо, що у 24 роки Велика відкрила власне туристичне агенство, а згодом вийшла заміж за мільйонера. Чоловік Катерини – експерт з інвестицій, стартапів і криптовалют.

Оля Полякова

Оля Полякова кардинально змінила імідж і зробила стрижку каре
Найбагатші зірки України: Оля Полякова

Оля Полякова зараз відома українська співачка, яка за свої виступи бере чималенькі гонорари. Та в достатку співачка жила ще до того, як стала відомо. Коли їй було 25, Оля вийшла заміж за старшого на 15 років мільйонера Вадима Буряковського. До слова, саме він своїми фінансами допоміг Поляковій пробитися на українську сцену.

Довгий час Вадим займався бізнесом у сфері фінансів. Полякова зізнається, що в ті часи ні в чому собі не відмовляла: брендові речі, подорожі, автомобілі – все це було повсякденністю для Олі.

Зараз Буряковський має власний завод, на якому виробляється побутова техніка для міст: снігоприбиральні машини, сміттєвози і тд.

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Інна Білоконь, яку всі знають як маму Вєрки Сердючки, нещодавно відсвяткувала свій день народження. Цей комедійний дует вже багато років радує глядачів не лише в Україні, але й за кордоном. Їхні виступи завжди супроводжуються позитивними емоціями, гумором і гарним настроєм. Публіка навіть сьогодні обожнює хіти Сердючки, яким вже багато років.

Вєрка Сердючка та її сценічна мама Інна Білоконь
Вєрка Сердючка та її сценічна мама Інна Білоконь

З нагоди дня народження Інну привітав її сценічний партнер та давній друг Андрій Данилко. У соціальних мережах зі сторінки Вєрки Сердючки він опублікував привітання, в якому написав: “Танцюй, поки молода! З ювілеєм! Ми!”.

Це привітання викликало безліч теплих коментарів у шанувальників, підписники вітали пані Інну з днем народження та бажали довгих років життя. До привітань приєдналися і колеги: Леся Нікітюк, Віталій Козловський, Раміна Есхакзай та інші.

Інна Білоконь почала співпрацювати з Андрієм Данилком ще на початку 2000-х років. Їхній дует виник, коли Данилко вирішив, що Вєрці Сердючці для повноти образу потрібна мама – колоритна, життєрадісна, яка стане справжньою зіркою на рівні з Сердючкою. Інна, маючи досвід у театрі, ідеально вписалася в цей образ. Її акторська гра ідеально доповнила комедійний стиль Данилка.

Андрій Данилко та його колега Інна Білоконь
Андрій Данилко та його колега Інна Білоконь

Попри свою публічну роль на сцені, в особистому житті Інна Білоконь залишається скромною та сімейною жінкою. Вона живе у Полтаві, де працює актрисою в місцевому театрі, і більше часу приділяє родині, ніж публічним заходам. Вона щаслива в шлюбі та виховує доньку, яка вже виросла і підтримує маму в її творчих починаннях. Донька також привітала зіркову мама зі святом, опублікувавши в Instagram stories розкішний букет червоних троянд.

Єдина донька Андрія Кузьменка – в Дубаї: але туди навіть закордонний паспорт не знадобиться (Фото)

Якась дивина, скажете ви, як могла Барбара Кузьменко з чоловіком призовного віку поїхати до Дубаїв?! Заспокойтеся, ніхто нікому не давав жодних хабарів на кордоні, оскільки подружжя його навіть не перетинало.

А табличку з написом “Дубаї” відпочивальники знайшли у Карпатах. Таким чином мешканці села Дубина Стрийського району вирішили трішки покреативити й заманити туристів.

Донька Кузьми Скрябіна відвідала Дубаї в Карпатах

Слід відзначити, що це їм вдалося на всі 100%. Туристи у Карпатах залюбки фотографуються зі знаком, що розташований дорогою до водоспаду Кам’янка на березі річки Опір. Трапляються, спеціально заради селфі туди й приїжджають.

Якісь нечестиві люди забрали знак собі як сувенір, та дубинці не розгубилися. Встановили новий вказівник. Щоправда, тепер закріпили міцніше, тож викопати більше нікому не вдасться.

Донька Кузьми Скрябіна відвідала Дубаї в Карпатах

Барбара з чоловіком та собакою теж не стрималися й сфоткалися біля дивовижного вказівника. Донька Кузьми також виклала в Інстаграм-сторіз ще купу фото з гарними краєвидами Карпат, які вже вкрилися жовтневою позолотою.

Заміж зіркова донька вийшла за однокурсника Віктора Тура. У грудні подружжя відзначатиме 5-річчя шлюбу. Замість дитини пара поки що завела собі собаку, яка часто присутня на родинних фото.

Натомість Барбара Кузьменко частенько хрестить дітей своїх подруг і викладає світлини з похресниками в Інстаграм. Тож коли закінчиться війна, і косметологиня врешті стане мамою, знатиме, як опікуватися малечею.

Хрускіт та “соковитий” сік. Навчилася у бабусі, як приготувати вдома справжній чебурек з бульбашками

Чебуреки – дуже відома страва з тіста і фаршу, яка стала однією з найрозповсюдженішою вуличною їжею. Традиційні чебуреки мають тоненьке тісто, яке зовні хрумке, а в середині дуже ніжне і багато соковитого фаршу, бульйон з якого прямо сочиться зі страви.

Приготувати ідеальні чебуреки вдома нескладно. Готовне, чітко дотримуватися рецептури.

Необхідні інгредієнти:

для тіста:

  • борошно – 600 г;
  • гаряча вода – 300 мл;
  • рослинна олія – 50 мл;
  • сіль – 1 ч.л без гірки;
  • цукор – 2 ч.л.

Для начинки:

  • м’ясо (свинина, телятина, баранина) – 400 г;
  • цибуля – 300 г;
  • вода – 250 мл;
  • сіль, перець за смаком;
  • олія для смаження – 500 мл.

Спосіб приготування:

Для приготування тіста воду нагріваємо до температури 60-70 градусів. У гарячій воді розчинаємо сіль та цукор.

У глибоку миску просіюємо борошно і вливаємо туди підготовлену гарячу воду та додаємо олію. Спочатку лопаткою, а потім рукою замішуємо тісто. Воно виходить м’яким та еластичним. Загортаємо тісто у харчову плівку на 15-20 хвилин.

Рецепт найсмачніших домашніх чебуреків з тоненьким тістом і соковитою начинкою

Готуємо начинку. Для фаршу краще використовувати свинину, або яловичину, чи баранину. Якщо ви берете нежирну яловичину, додайте ще невеликий шматочок сала. М’ясо перекручуємо на м’ясорубку разом з цибулею. У фарш додаємо сіль, перець та воду. Фарш перемішуємо. Він виходить дещо рідкуватим, але так потрібно. Таким чином, чебуреки вийдуть дуже соковитими.

Стіл змащуємо олією і викладаємо на нього тісто. Ділимо тісто на невеликі шматки вагою приблизно 50 грам. Кожен шматочок потрібно розкачати у дуже тоненький пласт. На один бік розкачаного коржика викладаємо начинку і закриваємо другою частиною коржика. Притискаємо добре краї, формуючи чебуреки.

Рецепт найсмачніших домашніх чебуреків з тоненьким тістом і соковитою начинкою
Рецепт найсмачніших домашніх чебуреків з тоненьким тістом і соковитою начинкою

Розігріваємо пательню з великою кількістю олії і смажимо чебуреки з двох сторін до золотистості.

Смачного!

Чи шкідливо покривати нігті гель-лаком: розбір компонентів у популярних складниках для манікюру

Сьогодні гель-лак один із найпопулярніших способів зробити манікюр, який виглядає ідеально та тримається до трьох тижнів. Та попри всі переваги, багато людей задаються питанням: чи не шкодить покриття нігтів гель-лаком їхньому здоров’ю?

Чи безпечно покривати нігті гель-лаком
Чи безпечно покривати нігті гель-лаком

З яких компонентів складається гель-лак?

  • Олігомери та мономери – це хімічні речовини, що забезпечують текстуру та в’язкість гель-лаку. Після впливу ультрафіолетового світла вони твердіють, що робить манікюр стійким.
  • Фотоініціатори – речовини, які активізуються під дією УФ-лампи. Вони відіграють важливу роль у процесі полімеризації, допомагаючи рідкому гелю затвердіти на нігтях.
  • Пігменти – це барвники, що додають гель-лаку кольору. Це можуть бути природні або штучні речовини.
  • Пластифікатори та стабілізатори – забезпечують еластичність та стійкість покриття, щоб воно не тріскалося при русі природного нігтя.

Щодо ламп, які використовуюся для полімеризації покриття, то згідно з дослідженнями, рівень впливу УФ-ламп для манікюру не викликає шкоди. Проте деякі компоненти гель-лаків можуть викликати алергічні реакції, особливо у людей зі схильністю до дерматологічних захворювань.

Чи безпечно покривати нігті гель-лаком
Чи безпечно покривати нігті гель-лаком

Найпоширеніші алергени в складі – це метакрилати, які є основними компонентами в мономерах і фотоініціаторах. Вони можуть викликати контактний дерматит, що проявляється свербежем, почервонінням, лущенням або навіть висипом.

Щоб уникнути алергічних реакцій, варто ретельно підбирати якісні матеріали для манікюру та звертати увагу на склад продукту. Деякі виробники пропонують гель-лаки з гіпоалергенною формулою, що зменшує ризик подразнення.

А ще неправильне зняття гель-лаку може призвести до серйозного пошкодження нігтьової пластини. Якщо ви намагаєтесь зняти покриття без використання спеціальних рідин, фрезера і просто відриваєте його від нігтя, разом із гель-лаком можуть відірватися і верхні шари нігтя, що призведе до його ламкості й розшарування.

Чи корисно покривати нігті гель-лаком
Чи корисно покривати нігті гель-лаком

Щоб уникнути цього, завжди знімайте гель-лак у професійного майстра. Та й в принципі, щоб не отримати шкоди від покриття нігтів гель-лаком, обирайте освічених професіоналів, які знають свою роботу та не завдадуть вам шкоди.

На воді всі в купальниках, а вона – в скафандрі: мокра Катерина Осадча показалася не перед Горбуновим

41-річна ведуча Катя Осадча із тих знаменитостей, хто рідко показує у соціальних мережах своє особисте життя. Інстаграм-блог Катерини наповнений її роботою, а ось що робить Осадча у вільний від роботи час, вона показує вкрай рідко.

Та нещодавно телеведуча поділилася у своєму блозі знімками, де вона займається вейксерфінгом. Це такий вид спорту, де учасник катається на дошці для серфінгу за катером. Варто відзначити, що такий вид спорту досить складний і потребує гарної фізичної підготовки.

На фото Катерина знаходилася у воді біля дошки для серфінгу. Цікаво, що телеведуча була не у класичному купальнику, а в спеціальному плавальному костюмі, який повністю закриває її тіло. Зверху телеведуча одягнула рятівний жилет.

Катя Осадча показала свій плавальний костюм-скафандр
Катя Осадча показала свій плавальний костюм-скафандр

Також Осадча відмітила, що вона не тільки покаталася, а й поплавала, хоча на вулиці вже досить холодно.

Варто відзначити, що Катя Осадча неспроста захоплюється цим видом спорту. Рідний брат телеведучої Володимир – професійний спортсмен  і тренер з вейксерфінгу. На дошку він поставив не лише свою сестру Катю Осадчу, а й 7-річного племінника Івана.

Як виглядає брат Каті Осадчої
Як виглядає брат Каті Осадчої

Раніше Володимир жив на 2 країни: США та України. Саме в Америці, живучи біля океану, він займався серфінгом і навчав цього інших. Та після початку повномасштабної війни в Україні брат Осадчої повернувся на Батьківщину та почав активно волонтерити.

Після повернення в Україну Володимир зупинився у Львові та навіть отримав там роботу. Так, Володимир Осадчий працює у спортивному комплексі, де навчає дорослих та дітей того, чого вміє сам – вейксерфінгу. Час від часу чоловік публікує фото свого робочого процесу у соціальних мережах.

“Я за те, щоб міміка була від природи”: дружина Тараса Тополі розповіла всю правду про пластичні операції

Дружина Тараса Тополі чесно розповіла, як доглядає за собою, адже 38 років – не 18, тож потрібно боротися за привабливість. Олена завірила Tabloid, що ніколи не вдавалася до пластичних операцій.

Чи робила пластику Олена Тополя

Лише один раз спробувала зробити уколи краси в чоло, щоб розпрямити зморшки. Згодом про це дуже сильно пошкодувала. По-перше, ледве витримала подібну болючу процедуру. По-друге, обличчя стало неначе кам’яним:

“Я собі дуже не подобалася. Я за те, щоб м’язи працювали, й міміка була така, яка вона є від природи”.

Alyosha припускає, що, можливо, втрапила в руки не дуже досвідченої майстрині. Але більше подібним займатися не збирається. Не виключає, що колись доведеться вдатися до пластики. Але, можливо, років через 10.

Чи робила пластику Олена Тополя

Допоки рятується, косметикою, кремами, масками. Коли буває у Львові, обов’язково відвідує салон Наталки Карпи. Лише там роблять “вогонь і лід” для обличчя, що дуже стимулює шкіру.

У Києві Тополя частенько відвідує на Оболоні масажні процедури. Жодних хімічних речовин у догляді за тілом співачка не визнає. Щоранку миє обличчя прохолодною водою з милом.

Косметична наука весь час розвивається. Відкриваються нові методики омолодження. Тож кожен має обрати для себе те, що йому найбільше підходить. Щоб мати гарний вигляд, на думку Олени, потрібно найперше знайти гармонію з собою. Психологічний аспект дуже важливий.

Не треба зациклюватися на зовнішності. Також Тополя радить усім їсти те, що хочеться, та вдягатися у те, що подобається. І, звісно ж, приділяти увагу своєму тілу. Самодисципліна дозволила зірці швидко повернутися до колишніх форм після пологів, а їх у житті Олени було аж троє.

Коронне гаряче свекрухи. Ця страва завжди з’їдається першою: соковиті курячі рулети, які тануть у роті

Куряче філе – м’ясо, яке дуже легко “зіпсувати”. Якщо його неправильно приготувати, то філе буде сухим, твердим і не буде мати вираженого смаку.

Та з цього продукту можна приготувати нереально смачну ресторанну страву. Рецепт здається дуже простим, та готовий результат дійсно вражає.

Необхідні інгредієнти:

  • куряче філе – 600 г;
  • сіль, перець за смаком.

Для начинки:

  • вершковий сир – 150 г;
  • шпинат – 70 г;
  • твердий сир – 70 г;
  • сухий часник – 0,5 ч.л;
  • дрібка солі.

Спосіб приготування:

Куряче філе потрібно нарізати вздовж на слайси. З одного філе має вийти 2-3 шматочка (залежно від товщини філе). Шматочки потрібно відбити з двох сторін, щоб вони були тоненькі, але не рвалися. Солимо їх та перчимо.

Рецепт соковитих курячих рулетиків з вершковим сиром
Рецепт соковитих курячих рулетиків з вершковим сиром

Готуємо начинку. До крем-сиру додаємо натертий на дрібну тертку твердий сир і сухий часник та дрібку солі. Перемішуємо. Шпинат нарізаємо у довільній формі та додаємо до сирної начинки і знову перемішуємо.

Беремо шматочок відбитого філе і з одного боку по всій довжині щедро змащуємо сирною начинкою. Закручуємо шматочок у рулетик і закріпляємо кінець зубочисткою.

Так робимо зі всіма заготовками.

Форму для запікання, або деко змащуємо олією і викладаємо рулетики. Ставимо форму у зарання розігріту духовку випікатися 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Рецепт соковитих курячих рулетиків з вершковим сиром
Рецепт соковитих курячих рулетиків з вершковим сиром

Готові рулетики подаємо до столу гарячими разом з улюбленими соусами та зеленими салатами. Така страва ідеально підійде для святкового столу і точно першою буде з’їдена.

До того ж, страва виходить досить дієтичною та багатою білком. Тому такі рулетики підійдуть тим, хто слідкує за фігурою, худне, або займається спортом.

Смачного!

Просто додаю це у борошно, щоб вареники завжди виходили ідеальними: піддивилася рецепт у одного кулінара

Вареники – це традиційна страва, яку люблять не лише в Україні, але й далеко за її межами. Вони можуть бути з різноманітними начинками – картоплею, сиром, ягодами, грибами. Але приготувати ідеальне тісто для вареників – справжнє мистецтво. Пропонуємо вам рецепт ідеальних вареників, де тісто готується з простим лайфхаком.

Рецепт ідеального тіста на вареники
Рецепт ідеального тіста на вареники

Інгредієнти для тіста:

  • 280 грамів борошна
  • 180 мл кипʼятку
  • 2 столові ложки олії
  • 0,5 чайної ложки солі

Приготування:

Спершу просійте борошно через сито. Це допоможе досягти більш м’якого та еластичного тіста. Висипте борошно у велику миску, додайте сіль і перемішайте сухі інгредієнти.

В окремій каструлі доведіть воду до кипіння. Як тільки вода закипить, виміряйте 180 мл кип’ятку і тонкою цівкою починайте вливати його в борошно. Важливо це робити поступово, постійно перемішуючи тісто. Кипʼяток допоможе заварити тісто, щоб воно не рвалося, але залишилося мʼяким.

Як приготувати ідеальне тісто на вареники
Як приготувати ідеальне тісто на вареники

Коли ви вже вмішали частину кип’ятку в борошно, додайте 2 столові ложки олії. Олія зробить тісто більш пластичним, а також полегшить процес розкочування. Продовжуйте змішувати, доки тісто не почне збиратися в грудки.

Після того, як тісто трішки охолоне і стане теплим, перенесіть його на чисту поверхню і починайте замішувати руками. Замішуйте тісто протягом 5-7 хвилин, доки воно не стане однорідним і м’яким. Якщо відчуваєте, що тісто ще трохи липне до рук, можете додати зовсім трішки борошна, але не перестарайтеся, щоб не зробити його надто твердим.

Загорніть готове тісто в харчову плівку або накрийте рушником і залиште на 30 хвилин. Цей час потрібен, щоб борошно повністю взяло вологу, і тісто стало ще більш еластичним і податливим для ліплення вареників.

Рецепт ідеального тіста на вареники
Рецепт ідеального тіста на вареники

Начинка для вареників може бути абсолютно різною. Це може бути класична картопля з цибулею, сир з родзинками, ягоди (наприклад, вишні чи чорниця), гриби, капуста чи навіть м’ясо. Вибір начинки залежить від ваших вподобань і настрою.

Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з відомим співаком: “Ще чогось варта”

Про те, що відома українська співачка Тоня Матвієнко має роман з артистом Романом Скорпіоном, час від часу подейкують у Мережі. Особливо ці чутки загострилися після того, як вони записали спільну романтичну пісню “Я ніколи тебе не віддам”.

Та нещодавно чутки про Матвієнко і Скорпіона знову загострилися. Артистів “заскочили” разом на концерті в обіймах. Тоня довго ніяк не коментувала ці чутки і уникала питань про зраду.

Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з Романом Скорпіоном
Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з Романом Скорпіоном

Та на днях в інтерв’ю програмі “Сніданок з 1+1” артистка вперше відповіла на питання про відносини з Романом. Так, співачка запевнила, що завжди всіх обіймає при зустрічі, тому й не дивно, що хтось побачив, як вони з Скорпіоном обіймаються. Тоня заперечує романтичні стосунки зі співаком і зізнається, що її зовсім не дратують ці чутки. Співачка вважає, що якщо про неї пишуть і згадують, значить про неї пам’ятають.

Добре, що пишуть, значить ще чогось варта, і ви знаєте про мене – Тоню Матвієнко

, – зазначила артистка.

Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з Романом Скорпіоном
Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з Романом Скорпіоном

Варто відзначити, що стосунки Тоні Матвієнко з її нинішнім чоловіком Арсеном Мірзояном були побудовані на подружній зраді. Так, Тоня цілих 2 роки була коханкою Арсена: в його рідному місті Запоріжжя у нього була дружина та двоє синів. Та наявність дружини аж ніяк не зупинила ні Арсена, ні Тоню і вони спокійно будували стосунки за спиною законної жінки. Лише через 2 роки стосунків з Матвієнко Арсен розлучився з першою дружиною, а згодом повів під вінець саму Тоню.

З колишньою дружиною Мірзоян залишився у нормальних стосунках, вони продовжують спілкуватися, адже мають двох спільних дітей. До своїх синів співак регулярно їздить в Запоріжжя. Та от до батька хлопці не приїжджають, адже вони вороже ставляться до нової татової дружини – Тоні Матвієнко.

Це коронне гаряче моєї невістки: я навіть собі рецепт попросила. Страва, яка не набридає і зʼїдається завжди

Для рулетиків:

  • Філе свинини – 900 г
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Сік лимона – за бажанням
  • Сир – 100-150 г

Для начинки:

  • Вершкове масло – 50 г
  • Зелень (петрушка, кріп або за вашим вибором) – за смаком
  • Часник – 4 зубчики

Для соусу:

  • Вода – 250 мл
  • Сіль – 1/3 ч.л.
  • Часник – 3-4 зубчики
  • Сметана – 3 ст.л.
  • Борошно – 1 ч.л. (за бажанням)

Приготування:

Філе свинини наріжте на порційні шматочки товщиною приблизно 1-1,5 см. Кожен шматок м’яса відбийте кухонним молоточком, щоб він став тонким і добре підходив для згортання в рулетики. Заздалегідь натріть м’ясо сіллю та чорним перцем.

Смачна та вишукана гаряча вечеря
Смачна та вишукана гаряча вечеря

Начинка для рулетиків готується просто. Для цього змішайте мʼяке вершкове масло, з подрібненою зеленню та часником, який потрібно попередньо дрібно натерти або пропустити через прес. На кожен відбитий шматочок мʼяса викладіть приблизно 1 ч.л. начинки та зверху додайте брусочок сиру.

Скрутіть кожен шматок м’яса в рулетик так, щоб начинка була надійно схована всередині. Закріпіть краї зубочистками або кухонною ниткою, щоб рулетики не розгорнулися під час смаження.

Смачна та вишукана гаряча вечеря
Смачна та вишукана гаряча вечеря

На розігрітій сковорідці з невеликою кількістю олії обсмажте рулетики до золотистої скоринки з усіх боків.  Після того як рулетики будуть обсмажені, на тій самій сковорідці приготуйте сметанний соус. Додайте до сковорідки трохи олії, потім додайте подрібнений часник і смажте його до появи аромату.

Залийте часник 250 мл води, додайте сіль і сметану. Для більш густого соусу можна додати 1 ч.л. борошна, попередньо розмішаного в невеликій кількості води, щоб уникнути грудочок. Перемішайте соус і доведіть його до кипіння на середньому вогні, потім зменшіть вогонь до мінімуму.

Смачна та вишукана гаряча вечеря
Смачна та вишукана гаряча вечеря

Покладіть обсмажені рулетики в соус. Накрийте сковорідку кришкою і тушкуйте м’ясо на повільному вогні близько 20-30 хвилин..

Єфросиніна здивувала, коли розповіла про методи виховання: дозволила дочці те, про що інші батьки не думають

Відома українська ведуча та блогерка Маша Єфросиніна виховує двох дітей від свого чоловіка Тимура Хромаєва. Зіркова пара разом більш як 20 років, а за цей час вони встигли пройти чимало. Наприклад, переїзд доньки Нани Хромаєвої за кордон.

Єфросиніна про свою доньку

Далеко не всі батьки готові відпустити свою дитину жити далеко за межами рідної країни. Втім, Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв – не з цієї категорії. Як завжди розповідала телеведуча, для неї з чоловіком було важливо дати дітям якісну освіту. Таку вони знайшли за кордоном.

Маша Єфросиніна розповіла про свою старшу доньку Нану Хромаєву й те, де вона зараз живе
Маша Єфросиніна розповіла про свою старшу доньку Нану Хромаєву й те, де вона зараз живе

Так, донька відомої української ведучої 2021 року, після завершення навчання в школі, переїхала жити до Канади. Там дівчина навчається в одному з місцевих університетів. Нана Хромаєва не любить публічну увагу, а тому й ділитись подробицями про своє особисте життя не хоче.

Саме тому наразі невідомо, ким саме стане дівчина після завершення університету. Втім, за словами Маші Єфросиніної, на навчання вона налаштована серйозно. Зіркові батьки своєю дитиною пишаються, про що ніколи не забувають сказати публічно.

Маша Єфросиніна розповіла про свою старшу доньку Нану Хромаєву й те, де вона зараз живе
Маша Єфросиніна розповіла про свою старшу доньку Нану Хромаєву й те, де вона зараз живе

Так, 16 лютого донька Маші Єфросиніної відзначала власний день народження. Дівчину у соціальній мережі привітала її зіркова мама. Знаменитість адресувала своїй дитині ніжні слова привітання та зізналась, що Нана для неї – найпрекрасніше, що ставалось у житті.

До слова, публічно Нана Хромаєва з мамою “ніжностями” не перекидається. 20-річна дівчина воліє залишати приватним спілкування з рідними та своє ставлення до них. Втім, сумнівів немає – старша донька зіркового подружжя з любов’ю та повагою ставиться до своїх батьків.

ТОП-5 продуктів, завдяки яким ваша талія буде менше, ніж у Тіни Кароль: введіть в раціон і худніть на очах

Зелений чай

Топ-5 продуктів для схуднення
Топ-5 продуктів для схуднення

Зелений чай вже давно відомий своїми корисними властивостями. Для тих, хто прагне схуднути, головна цінність зеленого чаю полягає у здатності прискорювати метаболізм. Речовини, що містяться у зеленому чаї, допомагають організму спалювати жир швидше, особливо в області живота. До того ж, зелений чай діє як природний детокс, очищуючи організм від шкідливих речовин і сприяючи зниженню ваги.

Авокадо

Топ-5 продуктів для схуднення
Топ-5 продуктів для схуднення

Авокадо, незважаючи на високу калорійність, є одним із найкращих продуктів для схуднення. Це джерело жирних кислот, які допомагають спалювати жир і підтримувати відчуття ситості протягом тривалого часу. Окрім того, авокадо багате на клітковину, що поліпшує травлення і допомагає уникнути переїдання. Тому, додаючи авокадо до свого раціону, можна уникнути спонтанних перекусів і непотрібних калорій.

Яйця

Топ-5 продуктів для схуднення
Топ-5 продуктів для схуднення

Яйця — це не тільки відмінне джерело білка, але й продукт, який допомагає контролювати апетит і тривало підтримує відчуття ситості. Дослідження показують, що люди, які вживають яйця на сніданок, з’їдають менше протягом дня. Білок в яйцях допомагає підтримувати м’язову масу під час схуднення, що є важливим для підтримки метаболізму.

Грецький йогурт

Топ-5 продуктів для схуднення
Топ-5 продуктів для схуднення

Грецький йогурт багатий на білок, що сприяє побудові м’язів і забезпечує тривале відчуття ситості, що знижує потребу в перекусах між прийомами їжі. Ще одна перевага грецького йогурту — це вміст пробіотиків, які підтримують здоров’я шлунково-кишкового тракту. Вибирайте несолодкий йогурт без додавання цукру, щоб отримати максимальну користь для здоров’я і схуднення.

Насіння льону

Топ-5 продуктів для схуднення
Топ-5 продуктів для схуднення

Насіння льону багате на омега-3 жирні кислоти, які сприяють зменшенню запальних процесів в організмі і допомагають ефективно спалювати жир. Льон також містить значну кількість клітковини, яка сприяє покращенню травлення і забезпечує тривале відчуття ситості.

“Хороших грузинів має бути більше”: вже не холостяк Іраклі Макацарія стане батьком у 39 років удруге

Іраклі Макацарія добре відомий українцям, оскільки багато років поспіль працював і жив у Києві. Чоловік брав участь у реаліті-шоу “Холостяк 6”. Згодом виходив на паркет у “Танцях з зірками”.

Всі сподівалися, що грузин знайде собі до пари гарну україночку. Але Іраклі створив сім’ю у Грузії. Одружився з Лізою Чічуа, яка на 17 років молодша за продюсера. У червні 2023 року пара стала батьками вперше.

Іраклі Макацарія вдруге стане батьком

Свого первістка Георгія подружжя воліє не показувати на широкий загал. А от новину про очікуване поповнення в родині в Інстаграмі таки опублікували. Ліза та Іраклі зробили серію чорно-білих знімків, де чудово проглядається животик 22-річної Лізи. Дбайливий чоловік ніжно поклав руки на округлені форми дружини й підписав світлини:

“Ось ми знову ростемо”.

Більше жодних подробиць не оприлюднили. Тож залишається лише гадати, хто з’явиться на світ – хлопчик чи дівчинка, та яке ім’я для немовлятка підібрали щасливі майбутні батьки.

Животик у Лізи вже величенький. Тож, не виключено, що народить ще у 2024 році. Тоді різниця між двома дітьми складатиме всього рік із хвостиком.

Під час участі в “Холостяку” Макацарія обрав у переможниці модель Олену Лесик. Стосунки між ними не склалися, тож дівчина знайшла собі іншого кавалера. Нині вона перебуває за кордоном.

У “Танцях з зірками” грузин виходив на паркет з Яною Заєць. Пара запалювала, як годиться. Тож спромоглися дійти аж до суперфіналу, де посіли почесне 3 місце. Нині одружений і щасливий Макацарія з родиною перебуває у Грузії.

Відомий український ведучий зізнався в почуттях до 38-річної Злати Огнєвіч: примітив новеньку після Мішиної

Нещодавно відомий український радіоведучий Люкс ФМ Слава Дьомін вирішив відверто поділитися своїми почуттями, розповівши про симпатії до однієї з найпопулярніших українських співачок. У 2021 році Слава пережив розлучення зі своєю дружиною, з якою вони прожили разом 13 років. З того часу ведучий не говорив публічно про свої романтичні стосунки, проте чутки про його життя поза сценою не вщухали.

Слава Дьомін розповів про розлучення
Слава Дьомін розповів про розлучення

Коли Дьомін оголосив про розлучення, це стало несподіванкою для багатьох його шанувальників. Здавалося, що він залишав своє особисте життя за кадром, однак у ЗМІ почали з’являтися чутки про можливий роман з відомою українською акторкою Ксенією Мішиною. Ведучий і зірка кіно не раз з’являлися разом на публіці, що спровокувало домисли про їхній зв’язок.

Слава Дьомін розповів про роман з екс–холостячкою Ксенією Мішиною
Слава Дьомін розповів про роман з екс–холостячкою Ксенією Мішиною

Слава зізнався, що їхні стосунки дійсно були, але дуже обережно коментував це. Він навіть розповів, що знайомив свого сина з сином Ксенії. Проте від детальних розповідей про стосунки він утримався, пояснивши, що це була ініціатива самої Мішиної.

Проте нещодавно Слава вирішив відкритися своїм шанувальникам, поспілкувавшись з ними в Instagram. Коли його спитали, в кого ще з українських зірок у нього були романтичні почуття, крім Ксенії Мішиної, Дьомін несподівано зізнався, що мав сильні почуття до відомої співачки Злати Огнєвіч.

Слава Дьомін зізнався в почуттях до Злати Огнєвіч
Слава Дьомін зізнався в почуттях до Злати Огнєвіч

38-річна Злата ніколи не була одружена і наразі не має дітей, що часто викликає інтерес у ЗМІ та шанувальників, які прагнуть дізнатися більше про її особисте життя.

Злата Огнєвіч поки що не дала жодної реакції на зізнання Слави Дьоміна. Враховуючи, що артистка завжди була стриманою у питаннях особистих стосунків, ймовірно, вона й надалі залишить це питання без коментарів.