facebook

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

“Раніше я бігала для тіла, зараз бігаю для голови”, — зізнається вона.

І це не дивно, сучасні реалії, війна, тривога за майбутнє країни, дітей та свого чоловіка вимагають від неї міцності не лише м’язів, а й духу.

А ще ведуча використовує свій улюблений спорт не тільки для власного гаразду, а й для допомоги іншим. Вона бере участь у благодійних забігах, збираючи кошти для поранених військових, підтримки полонених та сімей, що втратили близьких на війні. Кожен її крок, кожна хвилина на доріжці — це ще одна можливість нагадати світові про силу українського духу. Для неї це не просто біг, це справжня місія. Вона не боїться говорити, що спорт став її способом зберегти рівновагу у світі, де все так швидко змінюється.

Діти як джерело енергії

Марія зізнається, що бути в оточенні своїх молодих та енергійних дітей — це ще одна мотивація залишатися у формі. Вони постійно тримають її в русі, заряджають новими ідеями та враженнями. Падалко розповідає, як вони разом відвідали мегаконцерт “Океану Ельзи”, де вона змогла на повну зануритися в атмосферу молодості та драйву.

“Я сьогодні і співала, і кричала, і стрибала, і плакала… І велика радість, що тепер я можу розділити ці пісні зі своїми дорослими дітьми, і трохи сум, що сьогодні не можу розділити їх з чоловіком”, — говорить Марічка з ноткою ностальгії, але з вірою у краще майбутнє.

Секрет її молодості

Енергійність і позитивний настрій, звісно, відображаються і в зовнішньому вигляді: Падалко виглядає молодшою за багатьох своїх колег, таких як Соломія Вітвіцька та Лідія Таран. Спорт та діти стали для неї способом підтримувати емоційне здоров’я, балансувати між тривогами та надією.

Спорт та діти стали для Падалко джерелом молодості. Скриншот фото з Мережі

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Хтось свого часу осипав її лестощами, хтось насміхався, хтось жалів. Багато років вона була в тіні свого чоловіка — і золота клітка, в якій вона опинилася, хоча й прикрашена розкішшю, все ж залишалася кліткою. Вона обрала цю роль, добровільно чи ні — невідомо. Хоча все ж таки, здається, це її влаштовувало, адже колись підтримувала чоловіка зі словами: “Батя, я стараюсь”.

Куди зникла та чим займається 75-річна Людмила Янукович. Скриншот фото з Мережі

Життя у Донецьку — затишок чи самотність?

До того, як політичні буревії змінили життя родини Януковичів, Людмила жила у Донецьку. Її дім, площею 304 м², знаходився у Будьонівському районі на території ботанічного саду. Але ні тоді, ні зараз не відомо, чи належав їй цей дім насправді, чи то був лише формальний атрибут статусу, який їй приписувався?

Коли її чоловік облаштовував свою резиденцію у Межигір’ї, Людмила Янукович начебто грала роль господині. Проте, як відомо, справжньою власницею тамтешнього домашнього затишку була коханка Віктора Януковича Любов Полежай, з якою він і втік у росію після Революції Гідності. А Людмила Олександрівна знову залишилася у тіні, подалі від гучних подій і тривог великої політики.

Відокремлена тиша півострова

Після втечі чоловіка і зміни влади в Україні, Людмила опинилася далеко від колишніх привілеїв. Вона виїхала до окупованого Криму. У різних джерелах повідомляється, що жінка мешкає в селищі Відрадне, неподалік від Ялти. Це місце стало її новим прихистком. Подейкують, також, що колишня Януковича тримає кілька продуктових магазинів на півострові. Тобто, тепер вона не Перша, а просто бізнес-леді.

Нагадаємо, у Севастополі похований її молодший син, Віктор Янукович-молодший. Трагічна подія сталася у березні 2015 року, коли він провалився під лід під час поїздки мікроавтобусом по озеру Байкал. Тоді ця втрата стала ще одним ударом для матері.

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Це млинці з яблуками, які готуються настільки просто, що нагадують шкільну арифметику, як двічі два. Але найголовніше, що це — справжній “робочий” варіант: вони не рвуться під час випікання, легко перевертаються, та мають чудовий смак.

Інгредієнти

  • Яйця — 2 штуки
  • Молоко — 2 склянки (400 мл)
  • Вершкове масло — 30 г або рослинна олія — 2 столові ложки
  • Борошно — 130 г
  • Цукор — 2 столові ложки
  • Ванільний цукор — 1 чайна ложка
  • Сіль — щіпка
  • Яблуко (неочищене) — 200 г

Приготування

Тонкі, повітряні, зі скоринкою млинці з яблуками

В окремому посуді збийте яйця з цукром, ванільним цукром та щіпкою солі до появи легкої піни. Влийте тепленьке молоко та ретельно перемішайте. Поступово всипайте борошно, збиваючи, щоб не було грудочок. Має вийти гладке тісто без крупинок.

Далі розтопіть вершкове масло або додайте рослинну олію до тіста та знову перемішайте. Це допоможе зробити млинці більш еластичними та додасть їм ніжності.

Яблуко відчистьте від шкірки та серцевини. Натріть його на середній терці, а потім покладіть до тіста й ретельно перемішайте, щоб яблуко рівномірно розподілилося.

Тепер розігрійте сковорідку на середньому вогні, злегка змастіть її олією, якщо це необхідно. Виливайте невелику кількість тіста на сковорідку та, обертаючи її, розподіліть тонким шаром. Випікайте з обох боків до золотистої скоринки, як зазвичай.

Подавайте готові млинці з медом, сметаною, варенням або навіть з додатковими скибочками свіжих яблук. Вони чудово смакують як гарячими, так і охолодженими.

На останок дамо вам ще кілька порад:

  • Щоб млинці були ароматнішими, додайте в тісто трохи кориці або мускатного горіха.
  • Використовуйте солодкі яблука для більш насиченого фруктового смаку або кислі — для контрасту з солодким тістом.
  • Якщо хочете легшу текстуру, можна замінити частину молока мінеральною водою — це зробить млинці ще повітрянішими.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Вона часто жартівливо розповідає, як весело проводить час разом з чоловіком й такими, як вони парами, влаштовуючи “свято життя”, супроводжуючи розповіді яскравими фото та відео.

Бенкет під час чуми

Але коли країна проходить через одну з найтрагічніших сторінок своєї історії, легковажність деяких відомих особистостей може виглядати як зневага. Дружина Ями хизується веселими parties: напої ллються ріками, веселощі, регіт і, зрозуміло, запальні танці. Розповідаючи про одну з таких вечірок жінка ніби то жаліється, що її чоловік-хореограф залишив її без партнера і вона дає поради: танцювати з подружкою, з другом або сусідом.

Ліліана Яма розповіла, чим займається подружжя в США. Скриншот фото з Мережі

Здається, що тепер насолоджуватися весіллям — це сенс їхнього життя. Хоч Ліліана і зазначила, що разом з іншими гостями вечірки вдалося зібрати 10 тисяч доларів на відновлення лікарні Охматдит, для багатьох українців це виглядає як “бенкет під час чуми”.

Ліліана Яма розповіла, чим займається подружжя в США. Скриншот фото з Мережі

Адже що може бути гірше, ніж святкувати та веселитися, коли за сотні кілометрів від тебе українці втрачають рідних, свої домівки, а часом і самих себе?

Користувачі соціальних мереж не змовчали. Більшість відгуків на подібні заходи була гострою. Влада Яму та його родину називають “втікачами” та “ухилянтами”. І це ще не самі жорсткі епітети, якими їх нагороджують в Мережі. Хтось навіть зазначив, що зібрані 10 тисяч доларів є лише копійками, і що така благодійність більше нагадує дешевий піар.

Але варто зазначити, що серед усіх голосів є й ті, хто захищає Ліліану та Влада. Їхні прихильники вважають, що кожен має право на особисте життя, навіть під час війни, а благодійність, якою б вона не була, є вчинком, який заслуговує на визнання. Проте, цей табір опонентів значно менший, а їхні аргументи — слабші. Тому що, як можна забути, що справжня допомога Україні — це не лише грошові пожертви, але й особиста участь у її захисті та відновленні.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Звісно, багато хто пам’ятає той момент, коли стало відомо, що Алла Борисівна та Максим скористалися послугами сурогатної матері. На той час Пугачовій було вже 64 роки, і виносити дітей самостійно було неможливо. Цей факт став приводом для численних чуток, які розвиваються і донині. Досі особу жінки, яка виносила зіркових дітей, намагаються відшукати, хоча родина ретельно зберігає цю інформацію в таємниці.

Але при цьому не може бути сумніву, що Ліза та Гаррі — це біологічні діти Пугачової й Галкіна, тому що ще у 2001 році Алла Пугачова, думаючи про майбутнє, пройшла процедуру із заморожування своїх яйцеклітин. Вони ще не були одружені з Максимом, але, мабуть, вже тоді зіркова пара планувала спільне майбутнє.

Алла Пугачова зі своїми дітьми. Скриншот фото з Мережі

Чому діти “не схожі”?

Фотографії Лізи та Гаррі час від часу з’являються у соціальних мережах, де Максим Галкін відкрито ділиться моментами зі свого сімейного життя. І кожна така публікація стає приводом для нової хвилі обговорень. Критики та прихильники розглядають фото під мікроскопом, намагаючись знайти ознаки схожості або їхню відсутність.

“Вони не схожі ані на батьків, ані між собою!” — із захватом заявляють заголовки в жовтій пресі, намагаючись підігріти інтерес до теми. Але з генетичної точки зору, подібність дітей, навіть якщо вони рідні, може бути різною. Схожість — це лише одна з граней, яка не завжди відображає справжній зв’язок між батьками та дітьми.

Сам Галкін не раз коментував подібні випади:

“Моя сім’я вже звикла до брехні у ЗМІ, у нас уже імунітет”.

Він із гумором і стриманістю ставиться до пліток навколо його родини.

Пугачова та Галкін з дітьми. Скриншот фото з Мережі

Чи вщухнуть колись плітки навколо дітей Пугачової та Галкіна? Малоймовірно. Адже суспільству завжди цікаво обговорювати життя зірок, особливо коли вони обирають нетрадиційний шлях. Однак для самої родини важливо інше — жити у мирі та злагоді.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Ми подумали, що печиво “Осінній листочок” стане ідеальним варіантом для затишного чаювання або доповнення до святкового столу. Його легко приготувати з простих інгредієнтів, які зазвичай є на кухні, а вигляд у формі листочків додає осіннього шарму.

Інгредієнти

Борошно — 430 г

Цукор — 120 г

Олія — 160 мл

Яйця — 4 штуки

Розпушувач тіста — 2,5 чайної ложки (10 г)

Ванільний цукор — 10 г

Сіль — 0,5 чайної ложки

Какао — 4 чайні ложки

Приготування

Пісочне печиво Осінній листочок

Почніть з приготування основи для пісочного тіста. Змішайте яйця з цукром, олією, сіллю та ванільним цукром. Додайте розпушувач і поступово всипайте борошно. Замішуйте до отримання тіста рідкої консистенції.

Далі розділіть його на дві рівні частини. В одну з них додайте какао і ретельно перемішайте. Тепер до кожної частини (темної і світлої) поступово всипайте борошно і замісіть тісто до еластичного стану. Обидві частини тіста мають бути м’якими та легко піддаватися формуванню.

Після того відщипніть від кожної частини тіста невеликі шматочки й сформуйте з них кульки. Потім розкачайте їх у валики, після чого поєднайте темний та світлий валики разом, злегка притискаючи їх, щоб створити форму листочка. Одну сторону печива вмокніть у цукор, а потім ножем або зубочисткою намалюйте прожилки на поверхні, щоб надати печиву вигляду осіннього листка.

А вже потім викладіть заготівлі на деко, застелене пергаментним папером. Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте печиво приблизно 15 хвилин.

А ще от вам від нас бонус у вигляді креативу:

  • Підсипте трохи коричного цукру до світлої частини тіста, щоб додати аромату.
  • Для яскравішого вигляду можна пофарбувати частину тіста натуральними барвниками, як-от морквяний сік чи шпинатний порошок.
  • Якщо хочете отримати більш розсипчасте печиво, замініть частину олії на вершкове масло.

Як змінився та виріс син Кароль: Веня вже на голову вищий за Тіну, симпатичний, міцний та серйозний

Втрати, які змінюють життя

Коли маленькому Вені виповнилося лише чотири роки, його життя круто змінилося. Не стало його батька, Євгена Огіра, який був опорою для їхньої маленької родини. Це був величезний удар не лише для Тіни. Веня, попри свій вік, рано відчув, що таке втрати.

Син Тіни Кароль у ранньому дитинстві. Скриншот фото з Мережі

Нове життя

Пізніше співачка вирішила, що найкраще для Вені буде навчання за кордоном. Вона відправила його до Англії, де він отримав доступ до якісної освіти та змогу вивчати світ із нової перспективи. Попри те, що хлопець жив у родині, яка стала йому рідною по духу, він завжди пам’ятав свої українські корені.

Веніамін Огір. Скриншот фото з Мережі

Тіна, хоч і була далеко, завжди знаходила час, щоб підтримувати сина, відвідувати його, бути присутньою у важливі моменти. У неї ніколи не було сумнівів, що навіть за тисячі кілометрів вони залишаються родиною.

Шістнадцятирічний юнак

Зараз Веня — вже не той маленький хлопчик, якого всі пам’ятають. Вже за місяць йому виповниться 16 років. Він став справжнім молодим чоловіком і коли стоїть поруч із мамою, помітно, що вже на голову вищий за неї. Його постать міцна, погляд серйозний, а в рухах відчувається впевненість. Хлопець випромінює ту зрілість, яка приходить лише з досвідом, особливо коли цей досвід не завжди був легким.

Цього літа Веніамін приїхав до України і разом з матір’ю брав участь в акціях на підтримку бранців із батальйону “Азов”. Тіна з гордістю спостерігала за сином, який стояв поруч із нею, тримаючи плакати, підтримуючи воїнів своєю присутністю. Він не боявся відкрито висловлювати свою позицію і демонстрував, що хоч виріс за кордоном, але серце його — українське. Веніамін поводився як справжній молодий чоловік: стриманий, уважний і зосереджений. Він більше не той безтурботний малюк, а юнак, який усвідомлює, наскільки важливо бути поруч зі своїми, навіть якщо це лише жест підтримки. Тіна не приховує гордості за сина, який виріс мужнім і небайдужим.

Тіна Кароль показала, як змінився її син Веніамін. Скриншот фото з Мережі

 

Хто сказав, що сніданок має бути звичайним? Збивайте кабачки з кефіром: смачніше страви вранці годі й шукати

Сьогодні ми поговоримо про страви з кабачків та кефіру, які вразять вас своєю простотою та неймовірним смаком. Легкі млинці та пишні оладки — саме те, що потрібно, щоб почати день з посмішкою.

Кабачкові млинці

Кабачкові млинці на кефірі

Інгредієнти

  • 1 шт. середнього кабачка
  • 150 г сиру (можна використовувати будь-який м’який сир, наприклад, бринзу або рікотту)
  • Кріп, зелена цибуля — на смак
  • 200 мл кефіру або йогурту
  • 2 яйця
  • 1/4 чайної ложки. харчової соди
  • Сіль, чорний перець, паприка — до свого смаку
  • 5-6 столових ложок борошна
  • Рослинна олія для смаження

Приготування

Натріть кабачок на середній тертці та злегка відтисніть сік, а тоді змішайте його із сиром, порізаною зеленню, яйцями, кефіром або йогуртом, сіллю, перцем та паприкою. Додайте також соду та борошно, після чого ретельно перемішайте до однорідної консистенції.

Тепер на розігріту сковорідку налийте трохи олії та викладайте тісто ложкою, формуючи млинці, які смажте з обох боків до золотистої скоринки. Подавайте гарячими з додатковим йогуртом чи сметаною.

Оладки з ковбасою на кефірі

Оладки з ковбасою на кефірі

Інгредієнти

  • 200 мл кефіру
  • 1 чайна ложка харчової соди
  • 2 яйця
  • 1 чайна ложка солі
  • 1 столова ложка рослинної олії
  • 200 мл молока
  • 200 г борошна
  • 100 г ковбаси (можна використовувати варену, копчену або навіть шинку)
  • Зелена цибуля — на смак
  • 50 мл рослинної олії для смаження

Приготування

Спочатку змішайте кефір із содою і залиште на кілька хвилин, щоб сталася реакція, а потім додайте яйця, сіль, олію та молоко, перемішайте до однорідної маси. Далі поступово всипайте борошно. Наріжте ковбасу маленькими кубиками та подрібніть зелену цибулю, покладіть їх у тісто і добре перемішайте.

На розігріту сковорідку налийте трохи олії та викладайте тісто ложкою, формуючи оладки. Смажте з обох боків до золотистої скоринки під кришкою та подавайте гарячими.

Народить найвибагливіший знак Зодіаку: дружина Остапчука Катерина сказала, коли з’явиться їхній нащадок

Катерина, для якої це первісток, щодня відчуває, як всередині неї з’являється нове життя. Ось вона порівнює свій живіт зі стиглим ананасом, зазначаючи, що термін вагітності зростає, а з ним і хвилювання, і радість.

Володимир Остапчук та Катерина діляться моментами очікування дитини. Скриншот фото з Мережі

Володимир, своєю чергою, також в очікуванні чергового нащадка, якого планує назвати Тимофієм, хоча вже мав змогу дякувати своїм донці та синові від попереднього шлюбу за те, що вони обрали його своїм батьком.

Володимир Остапчук з дітьми від попереднього шлюбу. Архівні фото. Скриншот з Мережі

Ті діти зараз проживають з мамою у Канаді, а наступна дитина народиться в Україні.

Прогнози шанувальників: знак Стрільця

Шанувальники пари активно обговорюють можливу дату народження малюка, міркуючи, під яким знаком зодіаку він з’явиться на світ. Чимало з них стверджують, що Тимофій, якщо спиратися на дані Катерини, народиться під знаком Стрільця.

Стрільці — це вільні душі, яким притаманна волелюбність і чесність. Вони енергійні та відверті, що робить їх привабливими в спілкуванні. Хоча часом їх вважають грубими й невихованими, це лише відображає їхню стрімкість і бажання жити на повну котушку. Непосидючість та непостійність — ще одні риси, які характеризують Стрільців. У них є потяг до пригод і нових відкриттів, і маленький Тимофій, напевно, успадкує ці унікальні якості від своїх батьків.

Отже, життя Володимира та Катерини вже стало багатим на емоції і очікування, і цей малюк — новий етап, який сповнений надій і мрій. Народження Тимофія, звісно, стане знаковим моментом для батьків, які з нетерпінням чекають прихід у цей тривожний світ свого маленького Стрільця. Сподіваємось, що любов і тепло завжди будуть супроводжувати цю сім’ю, а маленький хлопчик обіцяє зробити їхнє життя ще яскравішим.

Настирливо пхнеться в аристократи: Фреймут капітально омолодилась і повернула образ, на який клюнув Притула

За тисячі кілометрів від рідної України Фреймут навчає земляків, як тримати ложку та підбирати правильний тон шовку для серветок.

Графиня власного виробництва

“Сама собі графиня” — так вона назвала одну зі своїх лекцій. Важко не помітити, що Фреймут доклала чимало зусиль, щоб зберегти вигляд, як у часи, коли Сергій Притула ще захоплювався її витонченою чарівністю. Коли вона з’являється на своїх уроках або прогулюється тихими вулицями Лондона, то у її зовнішності не можна помітити жодної зморшки чи натяку на складнощі. В 42 роки вона виглядає свіжо, мов тільки вийшла з салону краси, і її образ вільно переконструйованої леді 18 століття викликає захоплення у шанувальників. Навіть якщо ці шанувальники в основному теж знаходяться далеко від батьківщини, у затишних європейських кафе.

Невгамовний дух аристократизму

Поруч із нею у Лондоні проживають чоловік призовного віку, діти та сестра, які, здається, прекрасно адаптувалися до життя без українських тривог і труднощів. Її родина виглядає так, ніби у Європі, все вирішується за допомогою доброго чаю і вишуканих манер.

Теперішні лекції Фреймут про етикет на думку багатьох мають дещо гротескний вигляд на тлі того, що відбувається на її батьківщині. Але кому ж до цього діло, коли можна повчати інших, як елегантно подавати десертний ніж? Її програма, схоже, має популярність серед українців, які теж знайшли свій притулок у Європі. Ольга ж не приховує своєї радості від компліментів щодо зовнішнього вигляду. Мабуть, саме вони дають їй відчуття, що вона все робить правильно. І справді, важко сперечатися з тим, що жінка, яка виглядає на два десятки років молодшою, знає, як піклуватися про себе. Хоча, можливо, в цьому і вся іронія: у суворі для країни часи, головним досягненням Фреймут стає її зовнішність та здатність оточити себе атмосферою старого англійського аристократизму.

Ольга Фреймут розповіла, якою діяльністю займається в Лондоні. Скриншот фото з Мережі

“Лід і полум’я”: Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва перетворилися на жінок-вамп у червоному

Марічка Падалко

Ведучу телеканалу 1+1 завчасно попередили, що доведеться брати інтерв’ю у голлівудської зірки Майкла Дугласа. Заради такої зустрічі Марічка дуже ретельно обирала лук.

Марічка Падалко в особливій червоній сукні

Зупинила вибір на яскраво червоній сукні, яка міцно облягає фігурку жінки, підкреслюючи всі принади. Вбрання з V-образним вирізом, ще й прикрашене тонкими чорними смужками вздовж коміру та на довгих рукавах.

Олеся Бацман

Дружина Дмитра Гордона вбралася так, неначе зібралася на бал. Червона сукня з атласу з відкритими плечима та корсетом міцно облягла тіло 40-річної жінки. Спідниця довжиною до підлоги. Натомість збоку виріз, який майже повністю відкриває ніжку знаменитості.

Олеся Бацман в особливій червоній сукні

Оля Цибульська

Вбравшись в асиметричну червону сукню, співачка поділилася з фанами, що є дуже лінивою. Та хіба можна повірити в подібне, адже аби так вбиратися й стежити за собою, треба залучати чимало особистих сил.

Оля Цибульська в особливій червоній сукні

Та повернімося до сукні. Одне плече в ній закрите, а з іншого боку тканина тримається на самій бретельці. Оля ще й паском у тон одягу підперезалася.

Надя Дорофєєва

Співачці настільки припала до вподоби ця сукня, що вона навіть у ліжку не захотіла її знімати. Надя важить усього 48 кг, тому може собі дозволити абсолютне міні.

Надя Дорофєєва в особливій червоній сукні

Фасон дуже цікавий. Верх складається з трьох величезних бантів. Плечі вийшли закритими, натомість між бантиками просвічується тіло в зоні декольте і навіть трішки на животику.

Тепер зрозуміло, чому Андрій Данилко не має дружини та дітей: артист чесно розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко – один з найвідоміших українських артистів, чий образ Вєрки Сердючки став популярним на весь світ. Після участі Данилка на пісенному конкурсі “Євробачення” у 2007 році, Сердючку почали любити у всій Європі, а його виступ й досі називають одним з найяскравіших за всю історію пісенного конкурсу.

Вєрка Сердючка розповіла, що російські артисти передали українцям
Андрій Данилко розповів, чому досі не одружився і не став батьком

Якщо у кар’єрі Данилко досягнув всього чого тільки можна мріяти, то в особистому житті у нього не все так добре. Зараз артисту 51. Він ніколи не був одруженим та не має дітей. В одному з інтерв’ю Данилко зізнався, що не створює сім’ю не через те, що не хоче, а через те, що у нього це не вдається. Данико вже навіть змирився з тим, що ніколи не матиме повноцінну сім’ю.

Не дається мені сімейне життя. Не тому, що я не хочу, а тому, що не виходить. Начебто мені це не дано. Якщо раніше я переживав із цього приводу, зараз прийняв

, – зазначив Данилко.

Варто відзначити, що на те, що він не може побудувати довговічні стосунки, можуть впливати кілька факторів. Перше – травми дитинства. Батько Данилка зловживав алкоголем і часто спричиняв насилля стосовно матері. В дитинстві Андрій не бачив прикладу здорових сімейних відносин, що могло вплинути на його доросле життя.

Не малу роль зіграло й те, що в свої молоді роки Данилко навіть не мав часу на особисте життя. Артист  мав дуже щільний графік, в якому місце було лише для роботи. Така сильна зайнятість дуже погано вплинула на здоров’я Андрія. Як відомо, чоловік довгий час лікував безсоння і депресію.

Андрій Данилко відзначив 50-річний ювілей
Андрій Данилко розповів, чому досі не одружився і не став батьком

Зараз Данилко запевняє, що змирився з тим, що ніколи не матиме дружину і дітей. Чоловік зазначає, що це не так вже й погано і жартує, що він “одружений на сцені”.

“Серйозний парубок!”: Дмитро Гордон показав, як виглядав 30 років тому – стрункий, не лисий і з Могилевською

28 років тому Дмитро Гордон та Наталія Могилевська виглядали дещо по-іншому. Були набагато стрункішими. Співачка мала руде волосся, у журналіста теж на голові була зачіска, але не така, як ми звикли бачити зараз.

Якщо уважно придивитися до архівного фото 1996 року, яке Дмитро Ілліч виклав у мережу Інстаграм, то перші натяки на майбутню лисину проглядалися вже тоді. Обоє вбрані у чорні піджаки. Діма у білій сорочці й краватці, а Наталя – в білій футболці.

Дмитро Гордон показав архівне фото з Наталкою Могилевською

Для Могилевської подібна публікація, напевно, стала сюрпризом. Та Наталка, побачивши фото з минулого століття, тут же відреагувала:

“Ніби вчора…”

Засновнику “Бульвару” тоді було 29 років, а його напарниці – лише 21. Їхня дружба згодом переросла у спільну творчість. Могилевська з Гордоном записали пісню “Зима”. Хтось із підписників чоловіка висунув припущення, що світлину зроблено саме під час роботи над цією композицією. Інші теж не стримували емоцій, переглядаючи цей пост в Інстаграмі:

“Які ж ви гарні, молоденькі!”

“А волосся скільки!”

“Як летить час!”

“Я завжди думав, що Дмитро народився без волосся”.

Чоловіка на задньому плані деякі сприйняли за Святослава Вакарчука. Інші підправили, що це насправді Василь Зінкевич. Як бачимо, Дмитро Гордон завжди намагався проникнути у шоубізнес й робив для цього певні кроки.

Співав не лише з Наталкою Могилевською, а й з Наталією Бучинською. А з дружиною і дітьми частенько виходив на сцену “Мелодії двох сердець”, яку організовували Віталій та Світлана Білоножки.

Вона була щаслива чи лише намагалась такою здаватись? Уся правда про шлюб Фріске з Шепелєвим, яку він ховав

Навіть 10-річна різниця у віці закоханих не заважала їм побудувати щасливі стосунки. Жанна Фріске, яка все життя мріяла про шлюб і дітей, зуміла відшукати особисте щастя у відносинах із телеведучим Дмитром Шепелєвим. Познайомились вони на роботі, а зовсім скоро професійні взаємини переросли в кохання та вагітність відомої російської співачки.

Історія шлюбу Фріске та Шепелєва

Втім, у щирість намірів Дмитра Шепелєва не вірили ні шанувальники співачки, ні її родина. Так, наприклад, мережею ширились чутки про кохану ведучого, яка живе у Києві, поки той “крутить піар-роман” у російській столиці. Хай там як, але щира усмішка Жанни Фріске та щастя материнства змушували закохану пару не звертати увагу на критику.

У мережі обговорили історію стосунків Дмитра Шепелєва та Жанни Фріске
У мережі обговорили історію стосунків Дмитра Шепелєва та Жанни Фріске

Після народження сина Жанна Фріске дізналась про свій діагноз. Зіркова родина одразу ж кинулась допомагати їй і шукати найкращих лікарів. Шлях знаменитості був важким та останні місяці життя видались складними. Лікування змінило артистку зовнішньо, вона набрала вагу, втратила свою яскраву усмішку, але до останнього зберігала жагу до життя – найбільше вона хотіла жити.

Після смерті дружини Дмитро Шепелєв випустив книгу про історію її боротьби з раком. Втім, батько Жанни Фріске і досі не вірить про те, що ведучий писав її сам. Як пригадує голова сімейства, до його доньки у клініці приходив письменник із пропозицією написати біографічну книгу. Тоді вони відмовились, але батько співачки припускає – вдівець міг прийняти пропозицію заради піару.

У мережі обговорили історію стосунків Дмитра Шепелєва та Жанни Фріске
У мережі обговорили історію стосунків Дмитра Шепелєва та Жанни Фріске

Як вважають батьки та сестра Жанни Фріске, за життя Дмитро Шепелєв ставився до неї без поваги, дозволяв собі підвищувати на неї голос і навіть ображати. Сам ведучий заперечує ці слова, але й багато коментарів не дає. Хай там як, але й до сьогодні між ними зберігаються “натягнуті” стосунки – родина Фріске не хоче вірити в те, що чоловік колись мав справжні й сильні почуття до їхньої доньки.

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Відомий український репер Потап зараз знаходиться у другому шлюбі зі співачкою Настею Каменських. Його перший шлюб з продюсеркою Іриною Горовою тривав 15 років. У шлюбі подружжя виховували двох дітей: спільного сина Андрія та доньку Ірини від першого шлюбу Наталію. Варто відзначити, що Потап з малечку виховував падчерку, тому став для неї другим батьком.

Як виглядає падчерка Потапа Наталія

Зараз сину Потапа від Горової 15 років, а падчерці – 27. В цьому році названа донька Потапа Наталія вийшла заміж. Обранцем дівчини став іноземець – 28-річний Амір з Лівану.

До весілля вони довгий час зустрічалися і жили разом. Чи планують молодята поповнення, наразі не відомо. Втім, цілком можливо, що Потапа стане дідусем набагато раніше, ніж його дружина Настя Каменських народить первістка.

Чому у Потапа і Каменських немає дітей

Після весілля у 2019 році Потап і Настя Каменських не стомлювалися говорити в інтерв’ю про те, що мріють стати батьками і вже працюють над поповненням. Потап взагалі стверджував, що мріє стати багатодітним батьком і мати 5 спадкоємців. Та з того часу пройшло вже 5 років, а подружжя так і не стали батьками.

Потап і Настя поділились, якою була історія їх кохання
Потап і Настя Каменських не мають спільних дітей

Останні кілька років Потап і Каменських відмовляються говорити на тему батьківства в інтерв’ю. Така дивна поведінка подружжя підштовхула прихильників на думки про те, що у них можуть бути проблеми з зачаттям.

Після 2022 року в Мережі почали ширитися чутки про те, що Потап і Каменських розлучаються. Подружжя не підтверджують цю інформацію, та все вказує на те, що це правда. Так, пара більше не публікує спільних фото в Мережі і не з’являється разом у публічних місцях. Потап і Каменських навіть не живуть разом. Настя більшість свого часу проводить в Україні, а Потап тут й не з’являється і живе в основному в Іспанії.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Віктор Павлік

Майже 40 років тому Віктор Павлік розпочав свою творчу діяльність у сільському ВІА “Еверест”. Відтоді утекло чимало води. Артист устиг і здобути диригентську освіту, і прославити Тернопільську філармонію виступами гурту “Анна Марія”, і в Туреччині попрацювати.

Знаменитостей почали називати по батькові

Нині музиканту вже минуло 58 років. І хоч він зовсім молодий татусь, але навіть четверта дружина Катерина називає главу родини з повагою Віктором Франковичем. Тож і всім решті пора забути про Віктора, а пригадати, як звали тата артиста.

Влад Яма

Насправді у свої 42 роки хореограф волів би називатися повним ім’ям – Владиславом Миколайовичем. Та навряд чи це можливо в Америці, де нині мешкає родина Ями. Адже за океаном не заведено використовувати по батькові.

Знаменитостей почали називати по батькові

Якби залишався в Україні та продовжував вести шоу “Танці з зірками”, то, напевно б, дочекався поважливого звертання. У цьому проєкті Яма спочатку виступав у ролі хореографа, а потім міцно, на цілих 5 сезонів, закріпився у суддівському кріслі. Це на рівні Григорія Чапкіса та Катерини Кухар. Довше не висидів ніхто.

Олег Винник

Аби не втік ганебно з України, то у свій 51 рік уже б називався Олегом Анатолійовичем. Натомість нині на інше, окрім зневаги та роздратування, артист від земляків не може очікувати.

Знаменитостей почали називати по батькові

І хоч вирішив порадувати фанів патріотичною піснею про “Лютий лютий”, вовчиці йому зради не вибачили. Адже в момент найбільшого розпачу, коли шанувальники потребували розважливого слова підтримки, співак тупо рятував своє життя, наплювавши на довіру мільйонів людей. Запізнився він якось зі своїм лютим на 2,5 року.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

Останні 2 роки у світі моди можна помітити тренд на натуральність. Штучні губи, нарощене волосся, яскравий макіяж – все це вже давно не в моді. Даний тренд зачепив і сферу манікюру. Так, зараз у моді недовгі, природного кольору нігті. Нігті можна взагалі не фарбувати, або наносити прозоре покриття, чи покриття світло-рожевих та бежевих відтінків.

Варто відзначити, що серед представниць українського шоу-бізнесу ще не всі дотримуються нових трендів на натуральність. При цьому відома акторка Наталія Сумська стала однією із тих знаменитостей, чий манікюр можна назвати трендовим.

Так, якщо звернути увагу на нігті акторки, можна помітити, що жінка завжди має доглянуті руки. Її нігті короткі і  мають форму м’який квадрат. Лаком Сумська нігті не покриває.

Манікюр Наталії Сумської став модним трендом
Манікюр Наталії Сумської став модним трендом

Може акторка й не гониться за новими трендами, а просто обирає зручність, та саме такий манікюр зараз є актуальним.

Манікюр “без манікюру”

Якщо ви все ж любите покривати нігті гель-лаком, є кілька варіантів, як зробити трендовий манікюр з покриттям. Нині дуже модним є манікюр baby nails (дослівно — “дитячі нігті”). Для цього використовують ніжно рожевий колір лаку.

Також можна використовувати прозорий лак і напівпрозорий лак молочного відтінку.

Тренди манікюру 2024
Тренди манікюру 2024

Варто відзначити, що такий манікюр – не лише про красу, а й про комфорт. По-перше, такі нігті будуть гармонійно виглядати в будь-якому образі. Ви можете одягнути вечірню сукню, чи спортивний костюм і акуратні нігті з прозорим лаком будуть гармонійно виглядати в першому і другому випадку.

Крім того, такий манікюр довше виглядає свіжим. Коли нігті відростають, це практично не кидається в очі.

Здається, вагітна: Альбіна Джанабаєва в купальнику на березі моря видала секрет, який приховував Меладзе

Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе – одна з найяскравіших пар шоу-бізнесу, яка вже багато років привертає увагу шанувальників. Незважаючи на те, що їхні стосунки тривалий час залишалися в тіні, з моменту їх офіційного визнання пара намагалася вести досить закрите життя. Однак нещодавній пост Альбіни в Instagram знову викликав хвилю обговорень та чуток.

Альбіна Джанабаєва заінтригувала мережу новиною
Альбіна Джанабаєва заінтригувала мережу новиною

Співачка поділилася відео з відпочинку на березі моря, де вона позує у купальнику. Це відео одразу привернуло увагу підписників, але найбільше заінтригував підпис до нього: “Завтра поділюся новиною”. Ще більшу інтригу додало те, що на відео Альбіна прикрила живіт одягом, що спричинило припущення про можливу вагітність.

У коментарях під публікацією розпочалися активні обговорення. Шанувальники пари почали припускати, що зірка може бути на ранніх термінах вагітності, і саме це може стати тією цікавою новиною, яку вона обіцяє повідомити. Багато хто висловив надію, що пара чекає на третю дитину.

Шанувальники припустили можливу вагітність Альбіни Джанабаєвої
Шанувальники припустили можливу вагітність Альбіни Джанабаєвої

Нагадаємо, що Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе вже виховують двох синів. Їхній первісток, Костянтин, народився у 2004 році, ще до того, як стосунки пари стали публічними. Другий син, Лука, народився у 2014 році, коли пара вже офіційно підтвердила свої стосунки. Тож шанувальники зараз активно обговорюють, чи не чекає на зіркову родину поповнення.

Сам Валерій Меладзе, як завжди, не коментує подібні чутки, віддаючи перевагу тримати своє особисте життя подалі від публічності. Однак мовчання співака лише підсилює інтерес до цієї ситуації.

Альбіна Джанабаєва заінтригувала мережу новиною
Альбіна Джанабаєва заінтригувала мережу новиною

Чи дійсно Альбіна Джанабаєва знову вагітна, чи, можливо, вона готує іншу новину для своїх підписників – поки що залишається загадкою. Але шанувальники з нетерпінням чекають на подальші повідомлення від співачки, сподіваючись, що їхні припущення справдяться.

А ви знали, як виглядав перший чоловік Насті Каменських? Любові було стільки, що навіть довелось розійтись

Настя Каменських, відома українська співачка, має не тільки цікаву творчу біографію. Хоча й шанувальники добре пам’ятають тільки її другого чоловіка Олексія Потапенка, насправді в житті артистки була ще одна важлива персона. Мова йде про її першого обранця, з яким вона почала кар’єру.

Перший чоловік Насті Каменських

Почались стосунки зіркової пари ще на початку 2000-х років. Тоді Настя Каменських навчалась з Володимиром Дятловим на одному курсі столичного університету. Спільні захоплення породили палке кохання – згодом молоді люди почали зустрічатись та жити разом.

Настя Каменських до весілля з Потапом перебувала в цивільному шлюбі з іншим чоловіком
Настя Каменських до весілля з Потапом перебувала в цивільному шлюбі з іншим чоловіком

Володимир Дятлов свою кохану підтримував у всьому та допомагав їй будувати музичну кар’єру. Шанувальники, рідні та друзі пророкували парі один варіант розвитку подій – весілля й щасливе життя разом. Втім, на шляху закоханих стала трагічна подія. Одного дня вони потрапили в ДТП. У результаті рідних Дятлова не стало.

Хоча й одразу така подія зблизила закоханих, адже вони допомагали одне одному пережити трагедію, потім чоловікові довелось поїхати. На рідній Миколаївщині залишилась його бабуся – без рідних, які б могли їй допомагати. Онук прийняв важливе рішення та лишився поруч із нею. Відстань стала вирішальним фактором, що вплинув на розставання пари.

Настя Каменських до весілля з Потапом перебувала в цивільному шлюбі з іншим чоловіком
Настя Каменських до весілля з Потапом перебувала в цивільному шлюбі з іншим чоловіком

До слова, колишній коханий Насті Каменських мав у молодості стільки ж амбіцій, скільки і вона. Це допомогло чоловікові стати успішним бізнесменом, власником закладу, учасником політичного життя рідного краю та директором сільськогосподарського підприємства в одному з міст Миколаївщини.

Ідол жіночої краси, а на голові – гніздо: Надя Дорофєєва показалася на публіці не в інстаграмному вигляді

Надя Дорофєєва одна з найпопулярніших та найяскравіших зірок українського шоу-бізнесу. Її пісні миттєво стають хітами та з початком сольної карʼєри популярність співачки злетіла просто до небес. Вона відома своєю елегантністю, почуттям стилю та ідеальними образами на сцені. Однак, навіть найяскравіші ідоли краси можуть дозволити собі бути природними та трохи незграбними у повсякденному житті.

Надя Дорофєєва показалася на публіці з недбалою зачіскою
Надя Дорофєєва показалася на публіці з недбалою зачіскою

Нещодавно в одній із своїх Instagram сторіс Надя здивувала своїх підписників незвичною зачіскою, яка була далекою від ідеальних укладок, до яких звикли її прихильники. На знімку співачка виглядає по домашньому, без студійного макіяжу, а її волосся зібране у незрозумілої форми хвіст, що створює враження, ніби на голові справжнє гніздо.

Надя Дорофєєва показала, який вигляд може мати в повсякденному житті
Надя Дорофєєва показала, який вигляд може мати в повсякденному житті

Незважаючи на такий недбалий вигляд, Надя продовжує захоплювати своїх шанувальників. Адже справжня краса полягає не лише в бездоганному образі, а в тому, як людина взаємодіє з оточуючими та наскільки вона відкрита.

Надя Дорофєєва показалася на публіці в не інстаграмному вигляді
Надя Дорофєєва показалася на публіці в не інстаграмному вигляді

Сьогодні співачка активно займається волонтерською діяльністю та благодійністю. У своїй історії Надя подякувала всім за підтримку дітей з LEVCHYK SPECTRUM HUB, та нагадала, що разом з шанувальниками вдалося зібрати понад 300 тисяч гривень. Це ще раз нагадує, що для неї зовнішність не є головним пріоритетом, а на першому місці залишається щира душа, велике серце і допомога тим, хто цього потребує.

Син помер від важкої хвороби, а у дружини стався рецидив: у родині Віктора Павліка трапилося чергове нещастя

У родині відомого українського артиста Віктора Павліка не закінчується чорна смуга. У 2020 році артист втратив свого середнього сина Павла. Хлопець хворів на важку онкологічну хворобу і боровся з нею протягом двох років. Павло пройшов 18 курсів хіміотерапії, променеву терапію, та хвороба не відсупила. У віці 21 року хлопець пішов з життя.

Віктор Павлік опублікував фотографію свого середнього сина, якого не стало 4 роки тому
Син Віктора Павліка помер у 2020 році

Віктор Павлік важко переживав втрату сина, але продовжив жити далі. Вже через рік у нього народився син Михасик від четвертої дружини Каті Репяхової. Зараз хлопчику майже 3,5 років, а він досі не говорить. Михасику діагностували затримку мовленнєвого розвитку.

3-річному сину Віктора Павліка від Репяхової прописали ліки від шизофренії
3-річному сину Віктора Павліка від Репяхової діагностували затримку мовленнєвого розвитку

Паралельно із цим сам Віктор Павлік дізнався про власну серйозну хворобу – ваду серця. Лікарі зазначили, що чоловік може померти раптово у будь-який момент і сказали негайно робити операцію. Віктор Франкович довгий час не хотів лягати на операцію, та врешті дружина його вмовила. В травні цього року Віктор Павлік переніс дуже складну операцію на серці, яка тривала 4 години.

Віктор Павлік переніс складну операцію

На днях про повернення власної хвороби розповіла дружина Павліка Катя Репяхова. Дівчина 5 років тому боролася з гострим циститом, ліки від якого їй зовсім не допомагали. Тоді дівчина зробила вакцину від циститу і забула про хворобу на 5 років. Та нещодавно у Каті трапився рецидив хвороби. Про це дівчина повідомила у своєму Інстаграм-блозі.

У мене гострий приступ циститу. П’ять років в ремісії і рецидив…

, – поділилася Катя.

Дружина Павліка повідомила про рецидив хвороби після 5 років ремісії
Дружина Павліка повідомила про рецидив хвороби після 5 років ремісії

Репяхова додала, що їй не допомагають жодні ліки. Дівчина вважає, що причиною повернення хвороби є психосоматика. Останнім часом Катя дуже переживала за здоров’я свого сина, особливо після здачі генетичного тесту. Репяхова впевнена, що саме психоемоційне перенапруження так погано на неї вплинуло.

Тарас Тополя зізнався, що у шлюбі з Alyosha висловлює свої найбільш сороміцькі бажання: “Це необхідно”

Тарас Тополя розповів Аліні Шаманській, що до одруження в нього були стосунки з іншими дівчатами – у школі й пізніше. Були присутні пристрасть, романтика, але це не можна назвати любов’ю:

“Кохання у мене з дружиною. Це серйозна, виважена й довга історія”.

Тарас Тополя розповів про кохання з дружиною

Тарас запевнив, що жодній дівчині не вдавалося розбити його серце, щоб потім він страждав і писав ліричні пісні. Так, щоб написати сумну композицію, автор може перебувати в “глибокому депресняку”, але стан усе одно має бути контрольований:

“У нас з Оленою насичене се**уальне життя. Це дуже важливо”.

Тополя не приховує, що вони з коханою можуть виконувати будь-які сороміцькі бажання одне одного. Навіть обіцяв пізніше розповісти про це детально. На думку музиканта, це їх неабияк зближує.

Тарас Тополя розповів про кохання з дружиною

Ще коли був підлітком Тарас почув від мами, що в ліжку має бути щирим і відвертим. Так і дотримується цієї настанови. І якщо бувають якісь періоди, що йому не хочеться близькості, Олена розуміє – він її не розлюбив, просто якийсь важкий момент чи гормональний збій. Вона теж може колись не хотіти, і чоловік сприймає це абсолютно нормально.

З іншого боку, якщо у пари немає потягу й се**уального магніту, то важко триматися чисто на платонічних стосунках. У таких випадках сім’я може й розпастися. Олена з Тарасом пережили довгу розлуку, коли жінка з дітьми перебувала в Америці.

Звісно, тоді доводилося обходитися без кохання. Тож обходилися, надсилаючи одне одному відеопривітання, які допомагали зняти напругу. Але коли вони поряд, довгих пауз без кохання в них не буває.

Не такі прості, як у Лесі Нікітюк: ким працюють батьки Катерини Осадчої, яку в 14 років відправили на роботу

Українська телеведуча Катерина Осадча у своєму Інстаграм-блозі часто показує свою сім’ю: чоловіка Юрія Горбунова та трьох синів. А ось батьки телезірки – люди не публічні. Фото з мамою, чи татом – справжня рідкість в блозі Осадчої. Втім, дещо про них все таки відомо.

Катя Осадча народилася і виросла у Києві у досить заможній сім’ї. Мама Осадчої Анна за освітою бібліотекар. Та за освітою жінка ніколи не працювала. Анна Осадча завжди була домогосподаркою і берегинею сімейного вогнища.

Як виглядають батьки Каті Осадчої
Як виглядають батьки Каті Осадчої

Батько Каті Осадчої Олександр Володимирович вже багато років займає престижну посаду. Він являється генеральним директором ДП ВО “Київприлад”. У Анни і Олександра Осадчих двох дітей: всім відома телеведуча Катерина Осадча і син Володимир Осадчий, який багато років жив в США, а зараз знову живе в Україні.

75-річний батько Каті Осадчої вражаюче добре зберігся
Як виглядають батьки Каті Осадчої

Варто відзначити, що батьки Осадчої завжди намагалися їй дати найкраще. Крім занять у школі Катерина займалася музикою і танцями. А коли батьки помітили, що у їхньої доньки є хист до моделінгу, то віддали її у модельну школу. Так, вже у віці 14 років Катя Осадча працювала моделлю в різних країнах Європи та Азії. Першою її серйозною роботою був контракт у Токіо, де 14-річна школярка 3 місяці була одна. Осадча зізнається, що той час був для неї досить складним.

Катя Осадча вперше розповіла про свою модельну кар'єру до зустрічі з Горбуновим
Катя Осадча в період роботи моделлю

Та пізніше вона знімалася у Німеччині, Англії, Франції і була досить успішною моделлю. Школу Катя закінчила екстерном, адже мала напружений графік зйомок у Парижі.

Модельна кар’єра Осадчої закінчилася, коли їй було 18 років. Тоді дівчина вийшла заміж за старшого на 15 років політика Олега Поліщука і завагітніла первістком. Врешті, перший шлюб Осадчої невдався, а Катерина направила всі свої сили у розвиток телекар’єри.

Поки Настя Каменських роками мріяла про “Греммі” – Світлана Лобода там виступила: “Я пишаюся можливістю”

Настя Каменських і Світлана Лобода — дві відомі українські співачки, які мріють підкорити світ. У кожної з них свій шлях до міжнародної слави, але їх об’єднує спільна мета — знайти визнання на світовій сцені.

Настя Каменських, відома як NK, давно мріяла отримати престижну музичну нагороду — Греммі. Вона досягла успіху на український сцені близько 10 років співаючи в дуеті з Потапом, але завжди мріяла про більше.

Українська співачка Настя Каменських мріяла отримати Греммі
Українська співачка Настя Каменських мріяла отримати Греммі

Коли Настя почала сольну кар’єру, вона кардинально змінила стиль і навіть почала співати іспанською мовою, щоб завоювати нових слухачів. Її пісні стали популярними серед латиноамериканського суспільства, але українська публіка не зовсім зрозуміла новий стиль улюбленої артистки. Проте Настя вірить, що її наполегливість допоможе їй одного дня стати першою українською співачкою, яку запросять на Греммі.

Проте життя повернулося так, що Світлана Лобода вже зробила великий крок до світової сцени. У 2024 році вона здивувала всіх своїм виступом на Греммі з піснею Mentor 2.0. Це була велика подія як для самої Лободи, так і для її шанувальників.

Світлана Лобода розповіла, які враження має від виступу на Греммі
Світлана Лобода розповіла, які враження має від виступу на Греммі

Світлана давно прагнула довести, що її талант може бути цікавим не лише в Україні, але й за її межами. Її виступ на такій престижній церемонії став справжнім тріумфом і підтвердженням того, що українські артисти здатні підкорювати світову аудиторію, оскільки Лобода стала першою артисткою східної Європи, яку запросили на цю подію.

Світлана Лобода розповіла свої враження від виступу на Греммі
Світлана Лобода розповіла свої враження від виступу на Греммі

“Я пишаюся можливістю представити свою країну на масштабній світовій платформі”, — прокоментувала Світлана.

“Дуже милий!”: вже не холостячка Леся Нікітюк ніжно пригорнула до серця “малюка” з блакитними очима

Леся Нікітюк одна з найвідоміших та найбільш впізнаваних телеведучих України. Вона відзначається своєю харизмою, унікальним гумором та природною щирістю, завдяки яким вже давно здобула прихильність мільйонів глядачів.

Леся Нікітюк зачарувала мережу обіймами з блакитнооким малюком
Леся Нікітюк зачарувала мережу обіймами з блакитнооким малюком

Нещодавно шанувальники спостерігали черговий кумедний момент з життя ведучої, який вона поділилася на своїй сторінці в Instagram. Леся опублікувала зворушливе фото, на якому вона тримає малюка, ніжно пригортаючи його до свого серця. Проте, на превеликий подив підписників, цією “крихіткою” виявивилася не дитина, а песик у футболочці! Це і наступне фото, де песики наробили “купку” викликали хвилю усмішок і жартів, та й сама ведуча відома своєю любов’ю до тварин.

Леся Нікітюк зачарувала мережу фото з блакитнооким малюком
Леся Нікітюк зачарувала мережу фото з блакитнооким малюком

Нікітюк зараз бере участь у зйомках фільму під назвою “Песики”, де пухнасті герої виступають у головних ролях разом із нею. Телеведуча з задоволенням ділиться з підписниками моментами знімального процесу, показуючи маленьких чотирилапих акторів. Проте прихильники не перестають сподіватися, що скоро Леся пригорне до серця свого рідного синочка чи доньку, а не чотирьохлапого друга.

Леся Нікітюк показала свого молодого бойфренда
Леся Нікітюк показала свого молодого бойфренда

Нещодавно інтриги додало зізнання Лесі Нікітюк про стосунки з військовим Дмитром Бабчуком. Ведуча довгий час уникала обговорень особистого життя на публіці, проте цього разу вона відверто поділилася новиною. Така відвертість викликала нову хвилю спекуляцій серед шанувальників — можливо, це справжнє кохання і в недалекому майбутньому ми станемо свідками весілля телеведучої?

Нічим непримітний памʼятник в Донецьку: як виглядає могила Сергія Сивохо, який помер 1 рік тому – є фото

17 жовтня 2023 року український шоу-бізнес втратив одну зі своїх яскравих зірок — Сергія Сивохо. Комік, телеведучий, продюсер і громадський діяч пішов із життя після тривалої боротьби із серйозною хворобою. Помер артист у Німеччині, де проходив лікування, залишивши по собі величезний спадок у сфері комедії  та щирі спогади у серцях шанувальників про нього.

Дружина Сергія Сивохо показала, як виглядає його памʼятник
Дружина Сергія Сивохо показала, як виглядає його памʼятник

Прощання з Сергієм Сивохо відбулося в Києві у Жовтневому палаці. На церемонію прийшли друзі, колеги та шанувальники артиста, аби вшанувати його пам’ять. У залі була виставлена урна з прахом Сергія, яка після церемонії була перевезена до Донецька. Це було рішення матері Сивохо — вона хотіла, щоб її син спочив поруч з рідними. На центральному цвинтарі Донецька, де колись були поховані його батько, дідусь і дві бабусі, Сергій знайшов свій останній притулок.

Могила Сивохо — це спокійне і тихе місце, яке його вдова, Тетяна, часто відвідує. Вона не раз публікувала фотографії та ділилася спогадами в соціальних мережах, показуючи, яким був її чоловік і як сильно вона його досі любить. У день роковин Тетяна присвятила йому зворушливу промову, в якій висловила свій біль від втрати і подяку за роки, проведені разом.

Дружина Сергія Сивохо показала, як виглядає його памʼятник
Дружина Сергія Сивохо показала, як виглядає його памʼятник

Вдова розповіла, що рік після смерті Сергія промайнув швидко, але це не полегшило її біль. Вона наголосила, що час не лікує, а рана від втрати залишилася такою ж свіжою. Тетяна згадала, яким добрим, розумним і талановитим був її чоловік.

Сергій залишався частиною “Ліги Сміху” до останнього. Навіть коли був тяжко хворим, він продовжував допомагати іншим, організовуючи гуманітарну допомогу для госпіталів і біженців. Сергій ніби поспішав виправити світ, поки його серце ще билося.

Дружина Сергія Сивохо показала, як виглядає його памʼятник
Дружина Сергія Сивохо показала, як виглядає його памʼятник

Хоча життя Сергія обірвалося надто рано, він продовжує жити у серцях тих, хто його любив і поважав. Сьогодні, у першу річницю його смерті, усі згадують його як людину, яка своєю працею зробила світ трохи кращим.

Заручниця однієї ролі: зігравши Проню Прокопівну у “За двома зайцями”, Криницина поставила хрест на кар’єрі

Маргарита Криницина народилася 92 роки тому на Уралі. Залюбки брала участь у шкільній самодіяльності, а потім вступила до інституту кінематографії. Трішки попрацювала у москві та з 1959 року мешкала у Києві.

У кіно акторка знімалася й раніше, але роль Проні Прокопівни Сірко принесла їй всенародну славу. Щоправда, рідним Маргарити стрічка “За двома зайцями” не сподобалася категорично.

Як виглядала насправді акторка, що зіграла Проню ПрокопівнуДонька назвала матусю “страшною”. Чоловік Євген Онопрієнко, який працював сценаристом, теж не розумів, як можна було дозволити себе так спотворити?! Він подивився комедію один раз і ніколи надалі не переглядав.

Більше Криницину на серйозні ролі не запрошували, вважаючи її суто комедійною акторкою. І хоч фільмографія Маргарити складає зо 7 десятків стрічок, головну роль вона отримала ще лише один раз. Зіграла Олександру Безродню у фільмі “Передвіщаючи перемогу”. Події стрічки розгортаються у травні 1921 року під час трудового недільника.

Як виглядала насправді акторка, що зіграла Проню ПрокопівнуЗнаменитість дуже сильно переживала власну непотрібність, хоча її можна було побачити у “Весіллі в Малинівці”, “Бумбараші”, “Зеленому фургоні” та інших відомих кінороботах.

Згадали про Криницину лише у 90-их роках і почали засипати нагородами й запрошувати на телешоу. Та жінка вже мала проблеми зі здоров’ям, тож їй було байдуже. Щоправда, на відкритті пам’ятника Проні та Свириду Голохвастому біля Андріївської церкви таки з’явилася. Це був 1999 рік. Тоді ж акторку наділили премією Довженка.

Пам’ятник Проні Прокопівні та Голохвастову у Києві

У 2003-му, коли новорічної ночі на екрани вийшов мюзикл “За двома зайцями” з Пугачовою та Вєркою Сердючкою, Маргарита Василівна саме перебувала у лікарні. Попросила, щоб у її палату принесли телевізор і подивилася сучасну інтерпретацію. Настрій у пацієнти після перегляду значно покращився – певно, кіно сподобалося. А за 2 роки Маргарити Кринициної не стало.

Розпис на світанку й два весілля в різних селах: історія кохання Світлани та Віталія Білоножків

Віталія Білоножка не стало 9 січня. Дружина Світлана залишилася сама. Хоча чому сама? Поряд сини, невістка, онуки, ще й дружина онука. Та так і хочеться згадати молодість, коли все в житті було по-іншому.

До Київської оперети Віталія Білоножка привів товариш, пообіцявши познайомити з артисткою. Коли молодик, що ще служив в армії та прийшов у відпустку, побачив Світлану, то втратив голову.

Історія кохання Віталія та Світлани Білоножків

Розігнав усіх кавалерів і сам пішов проводжати дівчину після вистави. Відтоді 2 роки зустрічалися, а коли приїхали відвідати батьків Віталія в село Попова на Сумщині, татусь, голова сільради, вирішив допомогти молодятам.

Вони щойно прокинулися, а у хаті вже сидить секретар сільради з книгою, щоб їх розписати, мовляв, голова так наказав. Обручки наречений купив завчасно. Тож обмінялися, а увечері зібралися родичі й друзі, щоб привітати щойно створену родину.

Історія кохання Віталія та Світлани Білоножків

Згодом з’їздили до батьків Світлани й відгуляли весілля ще раз уже з її родичами. Білоножко виявився тираном – не відпускав молоду дружину на гастролі. Та й сам заради коханої відмовився від ПМП за океаном, коли їздив співати до Америки та Канади – повернувся в сім’ю.

Врешті, щоб ніколи не розлучатися, почали співати дуетом, а у 1999 році започаткували фестиваль “Мелодія двох сердець”. Отак непомітно й промайнули 47 років. Співали, виступали, ростили дітей, раділи онукам.

У Віталія був цукровий діабет. Він почав набирати вагу. Стало важко ходити. То не хотів у такому вигляді показуватися на люди. Мовляв, вилікуюся, а потім знову співатиму. Одного вечора чоловіку стало зле.

Дружина ледве вмовила, щоб зголосився сісти у швидку, поїхати до лікарні й залишитися там. Нічого не передвіщало біди. Білоножко поцілував дружину й наказав погодувати пташок. А вночі просто уві сні у нього зупинилося серце.

Надя Дорофєєва важить усього 48 кг, але теж сидить на дієті: тістечко собі дозволяє лише 1 раз на тиждень

Надю Дорофєєву частенько хейтять за надмірну худобу. Вага зірки й справі вражає – всього 48 кг. І це за зросту 168 см. Та співачка не хоче нікого слухати й поставила перед собою вимогу – повна відмова від цукру.

При цьому Надя зробила собі легеньке послаблення – з’їдає тістечко 1 раз на тиждень. Таким чином тримається вже більш як місяць. Тож може зробити певні висновки з подібної дієти.

Страждала Дорофєєва від відсутності цукру в раціоні лише перші 2 тижні. Згодом звикла. Тепер, коли дозволяє собі раз на 7 днів поласувати випічкою, дивується – яка ж вона солодка!

Надя Дорофєєва відмовилася від цукру

Іноді дуже кортить з’їсти солоденького у критичні дні, та знаменитість поки тримається. Заспокоює, що невдовзі настане День солодкого – тоді й поласує. Тепер це для неї справжнє свято.

На жаль, об’їдається ласощами не цілий день, а влаштовує кастинг серед десертів, обираючи лише один із них. Решта має чекати до наступного тижня. Dorofeeva страшенно пишається своєю силою волі.

Багато хто з підписників Інстаграм-акаунту Наді почали цікавитися, як дівчині вдається відмовити себе від солодкого, адже самі вживають круасани та інші смаколик практично щодня. Одна з прихильниць написала:

“Поки я до цих аскез не доросла, але надихаюся людьми з такою силою волі, Надюшо”.

Пролунала думка, що життя одне і не слід обмежувати себе в будь-яких бажаннях. Дехто поділився, що перестав пити солодку газовану воду. Комусь вдалося відмовитися від солодкого чаю, а от від десерту – поки ні. Тож Надя Дорофєєва стане гарним стимулом для шанувальників, як треба рухатися в бік здорового способу життя.

“Взявся рукою за святе”: Христина Соловій притулилася до чоловіка – не Жадан, не Вакарчук, але теж музикант

Христина Соловій виклала у свій Інстаграм світлини з Америки. Й хоч у поїздці завжди поряд була менеджерка Софі, співачка таки встигла зустрітися в Нью-Йорку з музикантом, який раніше грав у гурті “Океан Ельзи”.

Схоже, стосунки з Владіміром Опсеніца у Христини залишилися дуже теплими, оскільки вона міцно притиснулася до серба. А той своєю чергою “взявся рукою за святе”. Соловій підписала ці фото з пивбару:

“Ми любимо Ісуса, а Він нас”.

Гітарист і справді з довгим волоссям та витягнутим обличчям чимось нагадує Ісуса. Він серб за національністю, тож може вільно подорожувати світом. Чим Владімір займається у Нью-Йорку, невідомо.

Христина Соловій в Америці обіймалася з музикантом

Після того, як чоловік пішов від Вакарчука, то перейшов до гурту Drezden, який створив Сергій Міхалок. Далі його шлях проліг у Lazar Novkov & Frame Orchestra. Певно, коли Святослав був продюсером Соловій, серб та українка бачилися часто й здружилися. Тому тепер, зустрівшись, не могли стримати обопільної радості.

Христина Соловій в Америці обіймалася з музикантом

Не всім підписникам Христини подібні обійми припали до вподоби. Деякі фани висловили думку, що краще б дівчина залишалася з Сергієм Жаданом. Хтось навпаки позаздрив Опсеніці, адже серб нині запросто може зганяти до “Великого яблука” на відміну від пересічного українця. Зійшлися на одному:

“Тут дивно все”.

Враження від американського міста у нашої пташки залишилися двоякими. Христина написала, що “в перший день NYC фліртує, на 2 день цілує, на 3 день просить залишитись на ніч”. А що буває на 4 день, Соловій запропонувала фанам здогадатися самим.

Анатолій Анатоліч висловив у коментах припущення: “викликає таксі”, але Христина відповіла, що це відбувається аж на 7 день. Хай там як, артистка невдовзі буде в Україні, адже на 22 жовтня заплановано її концерт у Львові, а далі – вояж іншими українськими містами.