facebook

Цей чоловік миттєво змінив Суперблондинку: Оля Полякова заспівала так, як ще ніколи не співала (Відео)

У пісні молодого виконавця Давида Стеблюка “Ніч” Оля Полякова раптово показала такий потужний вокал, якого ми раніше не бачили ані в “Шльопках”, ані в “Білому наливі”.

Дивовижний дует Олі Полякової з Давидом Стеблюком

Виклавши в Інстаграмі спільний виступ з артистом, Полякова відзначила, що Давид сам написав слова й музику до композиції. Побачити цей та інші колаборації пари можна на Новому каналі у програмі “Неймовірні дуети”. Оля похвалилася:

“Ви все правильно зрозуміли, у мене – найталановитіші підопічні”.

Кучері артиста дуже сильно нагадують Дантесові, а от за силою голосу Стеблюк більше подібний до чоловіка Олени Мозгової Девіда Аксельрода. Тож, як бачимо, молоді й амбітні таланти підпирають і невдовзі можуть узагалі запхнути за пояс сьогоднішніх зірок.

Дивовижний дует Олі Полякової з Давидом Стеблюком

Дівчатам, яким кучері високого красеня запали в душу, радимо заспокоїтися. Давид одружений з молодичкою на ім’я Єва, яка подарувала коханому чоловіку сина Авеля. Професія дружини далека від творчості. Вона займається дитячими брендами одягу.

Дружина й син Давида Стеблюка

Сам же Стеблюк є не лише співаком, але й актором – грав на сцені Рівненського театру ляльок. Співак брав участь у “Голосі країни 8”. Там був підопічним Сергія Бабкіна й теж співав дуетом, але з іншою учасницею та конкуренткою Анастасією Мацуцькою. На жаль, не дійшов навіть до етапу прямих ефірів.

Музикант випустив уже кілька кліпів, займається зборами на ЗСУ, ще й встигає проводити час із маленьким синочком. Разом граються і навіть готують вироби з тіста. А нині Давид втрапив у зіркову команду Олі Полякової на проєкті Нового каналу. Сподіватимемося на подальший успіх цього талановитого виконавця, який так раптово відкрив для нас ще й можливості голосу своєї зіркової тренерки.

Нова вечеря. Ви такого ще не їли. Ледь випросила рецепт у подруги: соковита запіканка з макаронів і фаршу

У житті сучасної жінки часу на побут та приготування їжі залишається дуже мало. Саме тому, рецепти, які швидко готуються стають все більш популярними. Пропонуємо до вашої уваги страву, яка готується миттєво і виходить дуже смачної і ситною. Запіканка з макаронів і фаршу нагадує знамениту італійську страву – лазанья. Тільки готується вона набагато простіше.

Необхідні інгредієнти:

  • макарони – 250 г;
  • фарш – 400 г.

Для заливки:

  • яйця – 2 шт;
  • вода – 300 мл;
  • молоко – 300 мл;
  •  сіль – 1 ч.л;
  • перець, спеції за смаком;
  • твердий сир – 200 + 100 г.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту обирайте макарони з твердих сортів пшениці. Фарш можна використовувати зі свинини, курятини, чи асорті.

Форму для запікання змащуємо олією і висипаємо макарони у сухому вигляді, рівномірно розприділяючи по формі. Фарш за смаком солимо та перчимо і викладаємо на макарони рівним шаром.

Рецепт смачної і соковитої запіканки з макаронів і фаршу
Рецепт смачної і соковитої запіканки з макаронів і фаршу

Готуємо заливку. Для цього у миску розбиваємо 2 яйця, додаємо молоко та воду. Розмішуємо все до однорідності. Додаємо до заливки сіль, перець і улюблені спеції за смаком. Готовою сумішшю заливаємо макарони з фаршем.

Натираємо тверий сир (200 г) на тертку і викладаємо на запіканку.

Рецепт смачної і соковитої запіканки з макаронів і фаршу
Рецепт смачної і соковитої запіканки з макаронів і фаршу

Закриваємо форму фольгою і ставимо у розігріту духовку при температурі 200 градусів випікатися 35-40 хвилин.

Через 40 хвилин виймаємо запіканку з духовки, знімаємо з форми фольгу і посипаємо ще раз твердим сиром (100 г) для створення красивої сирної скоринки. Ставимо форму у духовку ще на 15 хвилин.

Готову запіканку подаємо до столу гарячою разом зі свіжими овочами та салатами. Вона виходить дуже смачною і соковитою.

Смачного!

Тіна Кароль вперше відповіла на чутки про роман з молодшим на 9 років бізнесменом-іноземцем: “Мене поженили”

Тіна Кароль із тих артистів, хто ретельно приховує своє особисте життя. Після смерті чоловіка Євгена Огіра у 2013 році співачка не представити публіці жодного свого бойфренда. Більше того, за словами Тіни, навіть якщо вона вдруге вийде заміж, то ніхто про це не дізнається. Так, прихильникам співачки залишається лише спостерігати, з ким Кароль проводить час і лише здогадуватися, які стосунки вона має з тим, чи іншим чоловіком.

Останнім часом в Мережі подейкують, що Тіна Кароль знаходиться в романтичних стосунках з молодим американським бізнесменом україно-грузинського походження Юрієм Арошидзе. Ций 30-річний красень вже неодноразово був помічений поряд зі співачкою. Їх бачили разом на публічних заходах та на публічних акціях в підтримку військових.

Тіна Кароль та Юрій Арошідзе. Скриншот фото з Мережі

Тіна, яка зазвичай не реагує на плітки про себе, вирішила відповісти на чутки про роман з Юрієм. Так, під час одного зі своїх концертів Тіна звернулася до слухачів і з притаманним для себе гумором сказала, що в “Дії” пропозицію одружитися вона ні від кого не отримувала.

Це все смішно. Особливо останнє – те, з ким мене поженили. Я кажу, що в “Дії” цього не бачила, тому все підробка

, – сказала Тіна.

Що відомо про потенційного бойфренда Тіни Кароль

Юрій Арошидзе молодший за Тіну Кароль на 9 років, наразі йому 30. Чоловік має україно-грузинське походження, та з юних років живе в США. Чоловік являється президентом фонду “Protez Foundation”, який допомагає українським військовим отримати протези.

Варто відзначити, що Тіна Кароль співпрацює з фондом Юрія Арошидзе. Тіна ніколи про це не розповідала в інтерв’ю, але час від часу публікує фото з військовими, які зараз проходять реабілітацію, а також показує, як вона для них виступає.

Невістка зрадниці Оксани Марченко така не одна-єдина: у Катерини Марченко знайшлася сестра-близнючка

Колись Оксана Марченко була улюбленицею публіки: на неї рівнялися та їй наслідували. Втім, часи помінялися. Зараз Марченко зі своїм чоловіком Віктором Медведчуком стали вигнанцями. Живе скандальна родина на території російської федерації. Марченко, Медведчук та їхні дорослі діти відсутні в інфопросторі: не ведуть соціальні мережі та не з’являються на світських заходах.

Єдиною з сім’ї Марченко, хто хоч іноді дає про себе знати – це невістка телеведучої Катерина.

Як виглядає невістка Оксани Марченко

Невістка Оксани Марченко та дружина її сина Катерина показала, який вигляд зараз має
Як виглядає невістка Оксани Марченко

Єдиний син Оксани Марченко від першого шлюбу одружився дуже несподівано. У 2020 році хлопець зіграв весілля з старшою за себе дівчиною на ім’я Катерина. На момент одруження Богдану було всього 23 роки. Виявилося, що молодята не просто так поспішали побратися. На момент весілля Катерина була на 6-му місяці вагітності. Так, вже через кілька місяців після весілля молодята стали батьками, а Оксана Марченко – бабусею. У них народився хлопчик, якого назвали Віктором.

Онук Оксани Марченко
Онук Оксани Марченко

Варто відзначити, що невістка Марченко Катерина зі звичайної сім’ї. До заміжжя дівчина працювала фотографкою і активно вела блог в інстаграмі. Зараз Катерина в декреті – у 2023 році дівчина народила свою другу дитину від сина Марченко. Дівчина хоч і не часто, але інколи публікує у своєму Інстаграм-блозі фото, де, зазвичай, хизується своїм статусом. Так, на знімках Катерини можна побачити дорогі прикраси, брендовий одяг, дорогі букети квітів, автівки та розкішні інтер’єри.

Як виглядає невістка Оксани Марченко

У Катерини є сестра-близнючка Олена. Раніше Олена активно вела свій Інстаграм-блог, та зараз дуже рідко щось публікує. На днях Олена опублікувала фото з сестрою – невісткою Марченко.

Невістка Оксани Марченко показала свою сестру-близнючку
Невістка Оксани Марченко показала свою сестру-близнючку

Цікаво, що сестри настільки схожі, що їх неможливо розрізнити. Дівчата навіть мають однакові стрижки, а їхнє волосся пофарбоване в один колір.

Торт з печива за 15 хвилин: роблю швидкий крем, додаю кокосову стружку – нереально ніжний тортик готовий

Вам знадобиться:

  • 200 г затяжного печива;
  • 50 г кокосової стружки.

Для крему:

  • 2 яйця;
  • 3 ст.лож. цукру без гірки;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • 50 г крохмалю;
  • 0,5 л молока;
  • 25 г вершкового масла;
  • 100 г кокосової стружки.
Торт із заварним кремом без випікання

Торт “Білий янгол” виходить доволі ніжним та надзвичайно повітряним. Починайте готувати з крему. У сотейник вбийте яйця. Якщо у вас маленькі, то додайте 3 штуки. Всипте цукор, додайте ванільний цукор, крохмаль.

Торт із заварним кремом без випікання

Влийте половину молока й перемішайте вінчиком. Жодних грудочок не повинно бути. Коли маса стане однорідною, долийте решту молока. Доведіть до кипіння на середньому вогні. Час від часу перемішуйте.

Коли з’являться бульбашки, починайте мішати вінчиком безперервно. Після закипання варіть близько 10 секунд. Маса має загуснути. Відразу додайте вершкове масло й перемішуйте вінчиком, щоб воно розчинилося.

Торт із заварним кремом без випікання

Далі всипте кокосову стружку. Перемішайте силіконовою лопаткою. Якщо візьмете форму 19х18 см, влізе в один ряд 11 штук печива. Тобто вам знадобиться всього 33 штуки. Перемастіть печиво 4 ст.лож. ще теплого крему.

Торт із заварним кремом без випікання

Таким же чином сформуйте другий і третій ряди печива, перемащуючи їх заварним кремом. Зверху змастіть рештками крему. Присипте кокосовою стружкою. Тепер відправте тортик у холодильник, щоб настоявся.

Зазвичай достатньо пів години, але можете потримати й трішки довше. Наріжте торт “Білий янгол” на порційні шматочки й подавайте з чаєм чи кавою. Затяжне печиво чудово просочується, стає м’якеньким і легко ріжеться.

“Це абсолютно дивне відчуття”: де зараз Олексій Тритенко – у театрі не з’являється, а в кіно знімається

Ще торік улітку ми бачили Олексія Тритенка у фентезі “Джура Королевич”. Час від часу він відвідує прем’єри та інші світські заходи. Причому вбирається у військову форму. Почувши дорікання, що вбирається у піксель без причини, актор прояснив ситуацію.

Де нині перебуває Олексій Тритенко

Виявляється, Олексій став до лав ЗСУ від початку повномасштабної агресії. Подібне рішення прийняли разом з режисером Ахтемом Сеітаблаєвим, хоча обоє не робили з цієї новини якоїсь сенсації. Вчинили як справжні чоловіки.

Де нині перебуває Олексій Тритенко

Актор вирішив особливо це не афішувати. Та через хейтерів змушений був відкрити всі карти. Тритенко навіть виклав у своєму Інстаграмі наказ, в якому йдеться про його призначення на службу. Оприлюднив своє звання – молодший сержант.

Де нині перебуває Олексій Тритенко

Тож однострій знаменитий чоловік вдягає абсолютно законно. Ще й медаль “За вірну службу” тероборонець має. Яким же чином відомий актор продовжує зніматися? Отримавши відпустку у липні, Олексій не відсиджувався вдома, відпочиваючи, а з’явився на люди. Відвідав Одеський кінофестиваль, який цьогоріч проводили в Києві, сповістивши журналістам:

“Я продовжую нести службу, комендантська рота, командування сил ТрО”.

А ще розповів, що першу відпустку в армії отримав заради знімань у проєкті. Відчуття були незвичними:

“Це абсолютно дивне відчуття. Тому що ти раптово розумієш зранку, що тобі нікуди не потрібно, і тут ти раптом сам собі командир, і це відповідально”.

Хто чекає на захисника вдома, наразі невідомо. Тритенко мовчить про особисте життя. Знаємо лише, що актор був двічі одруженим із колегами. З Анастасією Карпенко (“Лікар Ковальчук”) побралися 2004 року. Розлучилися через 10 років.

Де нині перебуває Олексій Тритенко

Олексій зарікся одружуватися в майбутньому, але не дотримався слова. Через 11 днів зробив пропозицію Зоряні Марченко (“Поки станиця спить”). За кілька років Тритенко втямив, що не кохає обраницю, тому вирішив бути чесним і розлучитися.

Загортаю шмат сала у пергамент і в духовку: без жодних турбот за 1 годину маю смачну вечерю на всю сім’ю

Вам знадобиться:

  • 1 кг сала;
  • 6 зубців часнику:
  • 1 ч.лож. солі;
  • 1 ст.лож. французької гірчиці;
  • 0,5 ч.лож. чорного перцю;
  • 0,5 ч.лож. копченої паприки.
Сало з часником, запечене в духовці

Для запікання візьміть цілий шматок сала. Ножем обчистьте шкуринку. Промийте й протріть паперовим рушником. Обчищений часник пропустіть крізь прес і видавіть у мисочку.

Додайте сіль, чорний мелений перець, паприку та французьку гірчицю. Перемішайте чайною ложкою. Зачерпуйте суміш спецій рукою і намащуйте на наше сальце. Змащуйте з усіх боків, навіть там, де шкуринка.

Сало з часником, запечене в духовці

Загорніть сало у пергаментний папір і покладіть до поліетиленового пакета. Зав’яжіть кутики й відправте у холодильник на 1 добу. Після цього дістаньте. Пакет і папір зніміть, а сало загорніть у чистий пергамент, причому у два шари.

Сало з часником, запечене в духовці

Деко вистеліть фольгою. Покладіть згорток із салом. Підправте у духовку, розігріту до 200 градусів. Запікайте 50 хвилин. Потім дістаньте. Розгорніть пергамент і запікайте у такому вигляді ще 10 хвилин.

Сало з часником, запечене в духовці

Поріжте шматок сала на порції й подавайте до столу, прикрасивши зеленню та додавши солоні огірки. Замість сала можете таким же чином сміливо запікати грудинку. Теж вийде ситно й смачно.

Сало для запікання обирайте свіже. Колір має бути однорідний – білий чи слабо рожевий. Запах нейтральний, а шкуринка без щетини й м’якенька. Спеції можете обирати й інші на власний смак. До чорного перцю можете додати ще й червоний. Також підійдуть гвоздика, майоран, кмин, чебрець.

“Починаємо обирати наречених”: Лілія Ребрик та Олексій Нагрудний познайомили своїх кількамісячних дітлахів

Лілія Ребрик вирішила познайомити свою 6-місячну донечку Аделіну з сином Олексія Нагрудного. Євгенко трішки старший за дівчинку – народився у січні, тоді як Дика з’явилася на світ у березні.

Лілія Ребрик з Олексієм Нагрудним збираються стати сватами

Схоже, малеча залишилася вдоволена “спілкуванням”. Тож не виключено, що колись у майбутньому відомі актор та ведуча стануть сватами. Лілія так схарактеризувала знайомство немовлят:

“Починаємо обирати наречених. Пара Євген + Адель співпала”.

У Лілії Ребрик з Андрієм Диким це вже третя дитина. У подружжя весь час народжуються донечки. Коли обирали ім’я для найменшої дівчинки, вирішили скласти його з частинок імен усіх членів родини – Лілії, Андрія, Поліни та Діани. От і вийшла Аделіна.

Олексій Нагрудний з дружиною Світланою та сином Євгенком

Олексій Нагрудний перебуває в четвертому шлюбі. Кастинг-директорка Світлана Горшкова подарувала коханому чоловіку вже другого синочка. Пара виховує 15-річного Олександра.

Багато років подружжя жило цивільним шлюбом, а одружилися лише в 2019 році. Нагрудний, що зіграв у серіалі “Жіночий лікар” Юрія Сердюка, під час других пологів перебував поряд із дружиною, підтримуючи. А на честь народження ще одного нащадка подарував Світлані підвіску з діамантом.

Коли Лілія виклала в Інстаграм відео Адельки з Євгенком, підписники порадили не зациклюватися у пошуках зятя виключно на родині Нагрудного, адже у Гріші Решетніка, приміром, є чимало гарних козаків. Ольга Сумська, переглянувши ролик, не стримувала емоцій:

“Бозє! Подивилась 10 разів!”

Народна артистка висловила пропозицію обов’язково продовжити спілкування між Аделіною та Євгенком у майбутньому.

Не відмовляюся від картоплі на сніданок: готую бульбу за спеціальним рецептом усього за 15 хвилин – хрумкота

Вам знадобиться:

  • 4 картоплини;
  • 2 яйця;
  • 4 пера зеленої цибулі;
  • 1 ст.лож. олії;
  • 1 дрібка солі;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю.
Хрумка картопелька за 15 хвилин на сніданок

Щоб приготувати хрумку картоплю за 15 хвилин, почистьте та вимийте бульби. Натріть їх на тертушці з великими отворами. Відтисніть рідину, яка виділиться в процесі натирання. Посоліть і поперчіть. Перемішайте.

Хрумка картопелька за 15 хвилин на сніданок

Пательню 26 см у діаметрі поставте на вогонь. Влийте олію. Коли розігріється, викладіть картоплю, щоб смажилася на середньому вогні. Тим часом вимийте, просушіть і подрібніть зелену цибулю.

Вбийте у мисочку яйця. Посоліть, поперчіть і збийте виделкою до однорідності. Вилийте яйця поверх картоплі. Рівномірно розподіліть лопаткою. Зверху притрусіть зеленою цибулею. Накрийте кришкою.

Хрумка картопелька за 15 хвилин на сніданок

Смажте близько 10 хвилин з моменту як виклали картоплю на сковорідку. Переверніть наш великий дерун на інший бік. Смажте ще 5 хвилин. Якщо бажаєте отримати хрумку картопельку, то кришкою більше не накривайте. Стежте, щоб не підгоріло.

Хрумка картопелька за 15 хвилин на сніданок

Готовий картопляний корж перекладіть на тарілку, розділіть на порції та подавайте до столу. Вийде ситно й дуже смачно, тож обов’язково приготуйте на сніданок. Домашнім обов’язково сподобається.

Як бачите, цей рецепт набагато простіший, аніж якщо готувати окремі деруни. Не потрібно буде стояти над пательнею, викладати кожен окремо, а потім перевертати. Тож краще перейдіть на нову методику. Впораєтеся всього за 15 хвилин.

“Пробач, тату, що так довго”: за 3 роки по смерті Григорію Чапкісу встановили пам’ятник з помилками в написі

Григорій Чапкіс ще у 2020 році був налаштований дуже оптимістично. Під час ефіру “Танців з зірками” сповістив, що у 90 років одружився, придбав нову квартиру й радіє життю. Помер знаменитий хореограф 13 червня 2021 року на 92-му році життя через ускладнення від ковіду.

Час від часу в пресі з’являлися повідомлення, що могила танцівника перебуває у занедбаному стані. Мовляв, ані молода вдова, ані діти, які перебувають за кордоном, жодного разу не навідалися.

Як виглядає могила Григорія Чапкіса

Тепер же старший син Грег Чапкіс виклав у мережу світлину з пам’ятником Григорію Миколайовичу, встановленому на могилі батька на Байковому кладовищі. Надгробок виконаний з червоного граніту. Він імітує паркет, на якому так полюбляв танцювати Чапкіс, до якого ведуть 3 сходинки.

Як виглядалаогила Григорія Чапкіса

Нащадок, який мешкає нині в Америці, сповістив, що займався організацією зі встановлення разом із сестрою Лілією Чапкіс, яка нині перебуває в Італії. Звісно, прибути до Києва під час війни ні брат, ні сестра по батькові не наважилися. Робили це за допомогою друзів та колег Григорія Чапкіса. Та, як це іноді буває, нарвалися на не дуже чесних людей, які не виконували своїх обіцянок. Грег відзначив:

“Пробач, тату, що так довго. Було нелегко зробити це з іншого кінця світу в країні, яку розриває війна”.

А ще Чапкіс-молодший відзначив, що “тепер його серце спокійне”. Хто і як виманював із родичів гроші й затягував виробництво, нам невідомо. Але видно відразу, що виконавці виявилися доволі недбалими.

На могильній плиті відзначено дату народження 24 квітня, хоча насправді це відбулося 24 лютого. Дату смерті маестро танцю теж вказано невірно – Григорій Чапкіс помер 13 червня 2021 року, а вказано 13.01.

“На нічному небі”: Святослав Вакарчук розсекретив ім’я співака, якого вважає гідним стати своєю заміною

Святослав Вакарчук настільки надихнувся талантом молодого, але дуже амбітного виконавця YAKTAK, що навіть запропонував Ярославу співпрацю. У ході спільної роботи двох музикантів на світ з’явилася чудова синергія.

Композиція “На нічному небі” складається з двох хітів – “На небі”, який виконує “Океан Ельзи”, та “Уночі” з репертуару YAKTAK. Кліп на цей трек старший і молодший артисти записали на даху багатоповерхівки.

Святослав Вакарчук обрав собі в наступники YAKTAK

Навіть незрозуміло, як опинилися там під час комендантської години, коли вже зовсім сутеніло. Відео вийшло доволі атмосферним. Тож це не просто дует, а два в одному. Ярослав Карпук був у захваті від подібної спільної творчості.

Святослав Вакарчук обрав собі в наступники YAKTAK

Попвиконавець, якому не минуло ще й 20 років, розповів, що колись із хлопцями грали хіти “Океану Ельзи” під гітару. А він уявляв, як колись заспіває разом із Вакарчуком. І ось ця мрія збулася. Спочатку перетнулися зі Святославом на Atlas Weekend, де заспівали разом:

“Сказати, що я був у шоці – це не сказати нічого”.

А потім вирішили продовжити спільні виступи, поєднавши пісні з репертуарів обох артистів:

“Нехай цей трек зігріває вас у холодні дні”.

Святослав Вакарчук обрав собі в наступники YAKTAK

Прихильники обох музикантів назвали подібний несподіваний досвід “крутим”, “класним”, “неперевершеним”. Знайшлося небагато таких, кому дует не припав до вподоби. Переважна більшість відзначила:

“Це так класно, коли різні покоління артистів респектують один одному”.

“Це, на мою думку, найкраща співпраця в нашій країні, за всі часи”.

Вакарчук, надихнувшись досвідом із молодим співаком, запросив його на виступи “Океану Ельзи”, яких у Палаці спорту зафрахтовано аж 5 підряд, що є безумовним рекордом.

Хто із зірок відмовився від громадянства України, а хто навпаки — отримав: Лорак, Повалій, Лопес, Сморигін

Від суперзірки до вигнанця

Ані Лорак — українська співачка, яка колись була справжньою зіркою української сцени. Вона мала широку популярність і визнання, але після 2014 року, коли росія анексувала Крим і розпочала війну на Донбасі, Лорак отримала російське громадянство й продовжила виступати там, завдяки чому швидко набула статусу “улюблениці Кремля”.

Кар’єра в ім’я ворога України

Таїсія Повалій — ще одна українська співачка, яка раніше була національною гордістю. Однак з початком російсько-українського конфлікту Повалій, як і Лорак, вирішила не просто мовчати про війну, а вихваляти кремлівського загарбника, продовжувати кар’єру в росії та безсоромно хизуватися їхнім паспортом. На сьогодні Таїсія Повалій для багатьох є символом зради.

Співачки, які позбулися українського громадянства. Скриншот фото з Мережі

Танці з серцем для України

Амадор Лопес — хореограф і танцюрист венесуельського походження, який в Україні став популярним завдяки своїм виступам у шоу. Він не є етнічним українцем, але він довів, що національна свідомість не завжди прив’язана до місця народження. Лопес з початку війни неодноразово висловлював свою підтримку Україні, організовував благодійні заходи на підтримку українських військових та переселенців, виступав на багатьох українських патріотичних концертах. Паспорт України він отримав у важкому 2022 році.

Від коміка до патріота

Євген Сморигін — білоруський актор і комік, який став популярним завдяки участі в українських гумористичних шоу, таких як “Дизель Шоу”. За національністю білорус, Сморигін довгий час працював і проживав в Україні, тут одружився та народив дітей.

Євген Сморигін та його родина. Скриншот фото з Мережі

З початком війни він обрав сторону справедливості, і це робить його гідним поваги.

“Вчусь на власних помилках”: Ахтем Сеітаблаєв розповів Славі Дьоміну про власні зради та стосунки з жінками

У відвертому інтерв’ю для Слави Дьоміна Сеітаблаєв відкрився з несподіваного боку, поділившись найболючішими спогадами про свої стосунки з жінками, власні зради та важкий шлях самопізнання.

Це інтерв’ю стало справжнім психологічним розбором минулого. Ахтем не шкодував себе, коли згадав про моменти, в яких заподіяв страждання тим, кого любив. Він зізнався, що й досі носить із собою тягар вини за вчинки, які змусили його колишніх дружин відвернутися від нього.

Два шлюби та особисті помилки

Режисер розповів про свої два шлюби, обидва з яких завершилися розлученням. Він з болем згадує, як зруйнував довіру, захопившись іншою жінкою під час другого шлюбу. Його донька від цього союзу, як і його друга дружина Іванна Дядюра, досі не пробачили йому. Вони вважають його зрадником і не спілкуються з ним, залишаючи режисера сам на сам із наслідками його рішень. А рішення стосувалося на 20 років молодшої за нього Мар’яни Боцвинюк, якій у 2023 році він освідчився, але у липні цього ж року повідомив вже про їхній розрив, назвавши якусь банальну причину.

Ахтем Сеітаблаєв та його жінки. Скриншот фото з Мережі

Особливо важким моментом у житті Сеітаблаєва став вчинок, який трапився 34 роки тому. Він зізнався, що в молодості піддався пориву і дозволив собі рукоприкладство щодо своєї тодішньої партнерки. Цей епізод досі переслідує його, і він відкрито визнає, що відчуває глибокий сором за цей момент слабкості. За його словами, це був великий урок, який він ніколи не повторив, але рана від цього вчинку залишається не заживленою.

Він визнав, що не завжди діяв правильно і часто йшов на поводу своїх емоцій, що призвело до втрати важливих людей у його житті. Проте режисер також підкреслив, що “вчиться на власних помилках” і намагається ставати кращим.

Шикарний десерт з варення та глазурі без додавання масла: готую щонеділі, а чоловік благає, щоб кожного дня

Це ж ідеальний варіант для святкової події або простого домашнього чаювання! До того тут мінімум інгредієнтів, а от задоволення — за край!

Інгредієнти

Для пісочного тіста:

  • 1 яйце + жовток 1 яйця
  • 50 г цукру
  • 70 г олії (соняшникової або іншої рослинної)
  • 1 чайна ложка розпушувача (4 г)
  • 250 г борошна

Для начинки:

  • 200 г кисло-солодкого варення

Для глазурі:

  • 1 яєчний білок
  • 125 г цукрової пудри
  • Есенція зі смаком лимона
  • 2 столові ложки абрикосового джему

Приготування

Десерт з варення та глазурі без додавання масла

Перш за все приготуйте тісто. Для цього у посудині змішайте ціле яйце, жовток та цукор до однорідної маси, а тоді влийте олію й ретельно перемішайте. Поступово просійте туди борошно разом із розпушувачем і замісіть м’яке, але пружне тісто. Воно не має липнути до рук, але еластичним бути повинно.

Тепер розділіть тісто на дві рівні частини. Одну розкачайте в тонкий пласт і викладіть на дно змащеної олією форми діаметром 22 см, створюючи бортики. Це буде основа вашого десерту. На неї рівним шарм розподіліть варення. Важливо обрати кисло-солодкий варіант, щоб десерт мав збалансований смак. Смородина, чорниця чи вишня — ідеальні кандидати!

Далі розкачайте другу частину тіста та накрийте нею, обережно заліпивши краї, щоб начинка не витекла під час випікання. Для гарного ефекту пройдіться виделкою по краях і поверхні як на фото.

Приготуйте глазур: збийте білок до легкої піни, поступово додаючи цукрову пудру та есенцію лимона. Продовжуйте збивати до утворення гладкої, блискучої маси.

Залийте поверхню пирога глазур’ю, рівномірно розподіливши її по всій площі. Потім, за допомогою кондитерського кулька, нанесіть тонкі смужки джему у вигляді решітки. Цей декоративний штрих додасть пирогу не тільки привабливого вигляду, але й додаткового смаку.

Ну і, нарешті, поставте пиріг у розігріту до 170° духовку та випікайте протягом 35 хвилин. Готовий десерт має бути золотистим, а глазур — ніжною та блискучою.

Навіщо Камалія зробила пластичну операцію: співачка розповіла, що спонукало її наважитись на такий крок

Її зовнішність — це зразок того, як повинна виглядати зірка такого рівня. Протягом багатьох років Камалію ніколи не підозрювали у звертанні до пластичних хірургів з метою зміни свого обличчя, але нещодавно в одному з інтерв’ю співачка вирішила відкрити завісу своїх таємниць і розповіла історію, фінал якої стався на столі у пластичного хірурга.

Випадкова пригода, що привела до операції

Камалія поділилася, що проблема надлишкової ваги завжди турбувала її й, приблизно, понад 10 років тому вона вирішила серйозно зайнятися питанням своєї фігури й прагнула схуднути. Лікарі, однак, не рекомендували їй активні заняття на тренажерах через певні медичні обмеження, тому вона пішла іншим шляхом і придбала спеціальний костюм для схуднення з металевими елементами. Цей незвичайний аксесуар мав допомогти їй втрачати вагу під час прогулянок.

“Я просто виходила на прогулянки в цьому костюмі”, — розповідає Камалія.

Проте один із таких виходів закінчився не так, як вона планувала. Під час однієї з прогулянок, повернувшись додому, співачка несподівано втратила свідомість. Як наслідок, вона впала й зламала ніс та пошкодила надбрів’я.

Пластична операція — необхідність, а не бажання

Ця жахлива ситуація змусила Камалію звернутися до фахівців пластичної хірургії. Через серйозну травму носа і рану над оком їй довелося зробити операцію, яка була не стільки естетична процедура чи модний тренд, скільки необхідність.

Камалія зверталась до медиків. Скриншот фото з Мережі

Хоча після операції її зовнішність залишилася майже незмінною, Камалія відзначила, що цей досвід значно змінив її ставлення до себе й до власного здоров’я. Вона навчилася бути обережнішою у своїх бажаннях змінювати зовнішній вигляд.

Суворе виховання: чому Роналду не купує 14-річному сину дорогий айфон. Бракує грошей чи причина в іншому?

Кріштіану Роналду – легенда сучасного футболу, який своєю наполегливістю, талантом та працею досяг неймовірних висот. Його ім’я знають навіть ті, хто мало цікавиться спортом. Ми ж захотіли з’ясувати, як така людина виховує своїх дітей. Чи не ростуть вони мажорами, як у багатьох зірок його рівня.

В цьому нам допомогло його відверте інтерв’ю, в якому спортсмен розповів, чому його 14-річний син Кріштіану-молодший досі не має дорогого смартфона. І справа зовсім не в тому, що в батька бракує грошей – адже статки Роналду оцінюються в сотні мільйонів доларів. Насправді причина набагато глибша: йдеться про принципи виховання, якими керується футбольний геній.

Він згадав, як у 2020 році його син створив власний акаунт в Instagram, і буквально за кілька днів у нього з’явилося понад 1 мільйон підписників. Такий стрімкий успіх у соцмережах, звісно, стався не завдяки досягненням хлопця, а лише завдяки його прізвищу. До того ж батько розумів, що така забавка відволікатиме сина від занять у школі та тренувань. І хоча у своєму  Instagram, вітаючи сина з Днем народження, Кріштіану написав:

“Не можу повірити, що тобі 14, час летить. Вітаю, мій Партнер! Тато тебе дуже любить”, дарувати дорогі гаджети хлопцю поміркований батько не став.

Вчить на власному прикладі

Роналду пояснив, що для нього важливо, щоб його діти розуміли ціну зароблених грошей. Сам 39-річний футболіст виріс у бідній багатодітній родині на Мадейрі, де не було місця для розкоші. Його батько страждав від алкоголізму, а мати працювала на важкій роботі, щоб утримувати сім’ю. Роналду у підлітковому віці як міг допомагав їй.  І коли він нарешті досяг успіху, то чітко зрозумів, що гроші повинні бути наслідком праці, а не чимось, що просто приходить само собою.

Кріштіану Роналду зі старшим сином та своєю мамою. Скриншот фото з Мережі

Найпростіший у світі рецепт яблучних пиріжків без закваски у сковорідці: на вигляд як маленькі чебуреки

Це найпростіша випічка, яка на вигляд нагадує маленькі чебуреки, але з ароматною яблучною начинкою всередині. І що найголовніше — жодних дріжджів чи заквасок. Все, що вам потрібно — це мінімум інгредієнтів, сковорідка та трохи натхнення.

Інгредієнти

Для тіста:

  • 2 яйця
  • 50 г цукру
  • 125 г йогурту
  • 8 г ванільного цукру
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 50 мл соняшникової олії
  • Цедра одного лимона
  • 420 г борошна
  • 10 г розпушувача

Для начинки:

  • 2 яблука
  • 2 столові ложки цукру
  • 1 столова ложка вершкового масла
  • 1 столова ложка варення

Цукор для обвалювання

Приготування

Рецепт яблучних пиріжків без закваски у сковорідці

Спочатку займіться яблуками. Почистьте їх від шкірки та дрібно наріжте кубиками. На розігріту сковорідку покладіть вершкове масло та обсмажте їх разом із цукром, доки вони не стануть м’якими й карамелізованими. Наприкінці додайте варення, ретельно перемішайте та залиште охолонути.

Далі — черга тіста.  У зручній для вас посудині збийте яйця з цукром і ванільним цукром, після чого покладіть йогурт, сіль, соняшникову олію та натерту цедру лимона для аромату. Потім просійте туди борошно разом із розпушувачем та поступово додайте його до рідких інгредієнтів, замішуючи еластичне тісто. Воно має бути м’яким, але не повинно липнути до рук.

Тепер розділіть тісто на 8 частин. Кожну з них розкачайте в тонкий пласт. Покладіть по 1 столовій ложці яблучної начинки в центр та заліпіть краї, як у чебуреків — акуратно защипайте виделкою по краях, щоб начинка не витекла під час смаження.

Після того на сковорідці розігрійте рослинну олію та обсмажте заготівлі з обох боків до золотистого кольору. І, нарешті — остаточний штрих:  готові пиріжки викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир, а потім обваляйте їх у цукрі для солодкої скоринки. Подавайте теплими — і насолоджуйтеся ароматом свіжої випічки.

Ніхто й ніколи не бачив жодного з її обранців: Леся Нікітюк вигадує романтичні стосунки з чоловіками?

Адже ніхто й ніколи не бачив жодного з її обранців, а от натяки на присутність таємничого чоловіка в її житті з’являються постійно! І все б нічого, але журналісти “Радіо Люкс ФМ” жартома запідозрили Лесю в тому, що вона сама… вигадує ці романтичні стосунки, тому що  вже давно привчила своїх користувачів до “театру одного актора”, в якому, зрозуміло, особисто виступає в усіх “іпостасях” будь-якої вистави.

“Хтось увірвався в моє життя і мій холодильник!”

Почалося все з загадкових постів у Instagram, де Леся демонструвала різні натяки на присутність чоловіка поруч із собою. Ну, як натяки… то рука на її талії, то нога з тату біля холодильника (так, Лесин холодильник тепер теж зірка Instagram). А підпис: “Хтось увірвався в моє життя і мій холодильник” взагалі змусив інтернет вибухнути питаннями.

Чому ніхто й ніколи не бачив жодного з чоловіків Лесі Нікітюк. Скриншот фото з Мережі

Але, здається, цей “хтось” не надто бажає показувати своє обличчя. І журналісти не витримали — почали жартувати, чи не сама Леся грає всі ролі у своєму житті: і ведучу, і гумористку, і… власного бойфренда? Чесно кажучи, немає впевненості, чи це справді рука якогось чоловіка на талії Лесі, чи, може, її власна? А ноги з тату біля холодильника? Можливо, це просто ще один геніальний трюк від нашої улюбленої ведучої?  Але,  якщо цей загадковий бойфренд справді існує, ми чекаємо на момент, коли він наважиться вийти з тіні… чи з холодильника!

Втім, усі ці жарти не означають, що за Лесю не радіють її колеги, журналісти та шанувальники. Хто б не тримав її за талію — ми впевнені, що він справжній щасливчик! А головне, щоб Леся сама була щасливою — з бойфрендом чи без нього, і в Instagram, і в реальному житті.

Ох, який смачний рецепт я знайшла: шоколадний торт з млинців із заварним кремом. Просто, смачно і красиво!

На перший погляд, шоколадний торт із млинців — це щось зовсім буденне. Здавалося б, ну що може бути особливого в млинцях, ще й таких, що їх просто складають стопкою? Але це лише на перший погляд!

Інгредієнти

Для млинців:

  • 2 склянки молока
  • 1 склянка води
  • 2 яйця
  • 3 столові ложки какао
  • 1,5 склянки борошна
  • 3 столові ложки цукру
  • 3 столові ложки рослинної олії
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • дрібка солі

Для заварного крему:

  • 500 мл молока
  • 3 жовтки
  • 150 г цукру
  • 50 г кукурудзяного крохмалю
  • 50 г вершкового масла
  • 1 чайна ложка ванільного цукру

Для прикрашання:

  • 100 г чорного шоколаду
  • 50 г білого шоколаду (за бажанням)

Приготування

Ну звісно, спочатку потрібно напекти млинців. Для цього збийте яйця з цукром та дрібкою солі. Влийте молоко та воду, перемішайте. Окремо змішайте просіяне борошно, какао та розпушувач. Поступово введіть суху суміш до рідкої, ретельно перемішуючи, щоб не було грудочок. Додайте олію й знову перемішайте. Тісто має вийти рідким і однорідним. Далі розігрійте сковороду, змастіть олією та насмажте млинці.

Поки вони остигають, зробіть крем. Нагрійте молоко в каструлі, але не доводьте до кипіння. Окремо збийте жовтки зі звичайним та ванільним цукром, додайте крохмаль і ретельно перемішайте, а тоді влийте гаряче молоко до жовткової суміші, постійно помішуючи. Поверніть суміш на слабкий вогонь і, не припиняйте мішати, поки крем не загусне (приблизно 5 хвилин). Після того зніміть з плити, покладіть вершкове масло, перемішайте до однорідності й остудіть до кімнатної температури.

Тепер настала черга найцікавішого — зібрати торт. На плоску тарілку викладіть перший млинець і рівномірно змастіть його заварним кремом. Далі викладайте наступні, кожен раз промащуючи кремом. А от верхній млинець не тільки намастіть ним, а й щедро притрусіть натертим шоколадом.

Шоколадний торт з млинців із заварним кремом

Торт найкраще залишити в холодильнику на кілька годин, щоб він добре просочився.

Дмитро Жук більше не у фаворі: 30-річний хлопець з Америки зайняв місце в житті та серці Тіни Кароль

Попри вокальну кар’єру, її особисте життя постійно стає темою для чуток та припущень. І що цікаво, Кароль ніколи не підтверджує і не спростовує їх, створюючи навколо себе ще більше інтриги.

Ця загадковість вигідно працює на її імідж. Здавалося б, шанувальники вже давно звикли до того, що поруч із нею постійно з’являються різні чоловіки, і всі вони одразу потрапляють під підозру бути її новим коханим.

За свою кар’єру Кароль встигла здобути чимало романтичних “приписувань”. Після трагічної смерті її чоловіка Євгена Огіра, їй намагалися приписати стосунки з ким тільки можна: актором Дмитром Тубольцевим, російським співаком Кирилом Туриченком.

Тубольцев, Туриченков та Євген Огір. Скриншот фото з Мережі

Є у цьому списку співак Дан Балан, гітарист Антон Попов, танцівник Дмитро Жук та співак Олег Шумей.

Балан, Попов, Жук. Скриншот фото з Мережі

Усі ці чутки так і залишилися чутками – Кароль майстерно грає на недомовках і підігріває інтерес до свого особистого життя, залишаючи шанувальників гадати, що ж відбувається насправді.

І ось, нещодавно в центрі уваги знову опинився новий чоловік поруч із Тіною. Цього разу мова йде про Юрія Арошидзе – молодого американського бізнесмена україно-грузинського походження.

Тіна Кароль та Юрій Арошідзе. Скриншот фото з Мережі

Йому всього 30, і він молодший за Тіну на цілих 9 років. Арошидзе народився і виріс у Білорусі, там же служив в армії, але вже 16 років як облаштувався у США. Його ім’я не часто згадують у шоу-бізнесових колах, але йому приписують дуже близькі стосунки з Кароль.

Арошидзе не лише успішний бізнесмен, він також активно займається благодійною діяльністю. Як президент фонду “Protez Foundation”, що допомагає українським військовим отримати протези, він добре відомий в Україні і користується повагою серед багатьох.

І хоча ніхто не може точно підтвердити, що між Тіною і Юрієм дійсно є романтичні стосунки, фактом є те, що він – “дуже близький друг” не тільки співачки, а й всієї України.

Принципи чи гроші: донька Пугачової Христина Орбакайте відмовилася співати дуетом з російським співаком

Цього разу увагу привернула подія, що сталася на корпоративі в Дубаї, де Христина Орбакайте відмовилася співати дуетом із колишнім колегою по сцені Авраамом Руссо.  I хоча, на перший погляд, це могло виглядати як банальний концертний конфлікт, рішення співачки викликає більше запитань, ніж здається.

Суть конфлікту

Авраам Руссо, росіянин сирійського походження, відомий виконавець ліричних хітів, вже давно асоціюється з підтримкою кремлівської політики. За останні роки його позиція стала чіткою, і він неодноразово висловлювався на користь диктаторського режиму. В той час, як сама Христина Орбакайте, очевидно, підтримала свою матір Аллу Пугачову.

Христина Орбакайте відмовилася співати з Авраамом Руссо. Скриншот фото з Мережі

Тому, коли на корпоративі в Дубаї постало питання щодо дуету Орбакайте та Руссо, здавалося б, вона могла піти на компроміс заради грошей і злагоди з організаторами. Проте ситуація склалася інакше: її концертний директор не погодив пісні для спільного виступу. Як результат, Христина вирішила виконати хіти самостійно. Організатори, які, за чутками, розраховували на ефектні дуети, не приховували свого розчарування. Та попри це, Орбакайте отримала свій гонорар у повному обсязі. Звісно, у такому випадку не можна повністю виключати грошові інтереси, та водночас варто зауважити, що це далеко не перший випадок, коли родина Орбакайте-Пугачової демонструє і свою принципову позицію.

Після початку повномасштабної війни, Алла Пугачова та Максим Галкін стали одними з небагатьох російських знаменитостей, хто відкрито виступив проти режиму та агресії.

Христина Орбакайте також не залишилася осторонь цих подій — на початку березня цього року вона повідомила, що концертів у росії вона більше давати не буде:

“Зустрінемося колись. В іншому житті”,- сказала вона на прощання російським слухачам.

“Схожа?”: 48-річна Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років тому — Соболєва та дітей ще не було

Юна, тендітна та гарненька Марічка 20 років тому

У далекому минулому молода й амбіційна Марічка працювала в програмі “Проспорт”, де робила перші кроки у кар’єрі телеведучої. Тоді, на початку 2000-х, вона виглядала юною, тендітною дівчиною з м’яким поглядом і природною чарівністю, яка вражала глядачів своєю безпосередністю та відкритістю. Спортивна фігурка, ніжні риси обличчя та завжди щира усмішка — така Марічка стала зіркою спортивного телебачення. Саме тоді, коли у програмі “Проспорт” вона вперше з’явилася на екранах, ще ніхто не міг передбачити, що вона стане однією з головних ведучих національних новин.

Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років назад. Скриншот фото з Мережі

Новий етап: родина та діти

Минуло 2 десятиліття, і тепер важко уявити Падалко без її багаторічного кохання — Єгора Соболєва, з яким одружилася у 2010 році. За ці роки вона стала багатодітною матір’ю трьох дітей. Її життя перетворилося на поєднання професійної кар’єри та турботи про родину. З того часу, як чоловік пішов боронити нашу країну, більшість сімейних обов’язків лягли на плечі Марії.

Непереможний вигляд

Всупереч всім викликам, що принесло життя — як професійним, так і сімейним, ця жінка залишається в чудовій формі. На диво, за 20 років вона мало змінилася: та сама природна краса, елегантність і витонченість. Попри непрості часи, особливо в умовах війни, вона завжди знаходить час для спорту, виглядає доглянуто та життєрадісно.

Сьогодні, коли Марічка ділиться фотографіями з минулого, виникає відчуття, що час для неї майже зупинився. У свої 48 років вона виглядає так само свіжо і молодо, як і 20 років тому, хоча її шлях був і є непростим.

Шанувальники жваво відгукнулись на її питання, чи схожа та дівчина з фото на неї сьогоднішню, й одностайно відповіли ствердно та закидали компліментами.

Недарма “чорнобривці посіяла мати”. Ви не повірите: розкішне “ігристе” готую з улюблених квітів свого садка

Чорнобривці здавна використовували для заспокоєння нервової системи, а відвари з цих квітів допомагали при простудних захворюваннях. Та мало хто знає, що ці квіточки можна використовувати й у кулінарії! Особливо з них можна виготовити незвичний і смачний  напій  — щось середнє між квасом і шампанським, з приємним ігристим ефектом та тонким квітковим ароматом.

Інгредієнти

  • 60-65 квітів чорнобривців (обов’язково з чашечками)
  • 0,5 кг цукру
  • 30 г лимонної кислоти
  • 5 л питної води (кип’ятити не потрібно)

Приготування

Газований напій з чорнобривців

Чорнобривці слід збирати в суху погоду, найкраще вранці або під вечір, коли квіти мають найбільш інтенсивний аромат. Зірвіть приблизно 60-65 квітів разом з чашечками. Не промивайте квіти водою, щоб зберегти на них пилок з природними мікроорганізмами, які допоможуть процесу бродіння.

Далі у велику посудину об’ємом понад 5 літрів викладіть чорнобривці. Засипте їх цукром й лимонною кислотою. Перемішайте та відчуйте квітковий аромат. Потім залийте все це холодною питною водою, а тоді залиште при кімнатній температурі на 2 доби, перемішавши додатково 1 раз. Потім процідіть й розлийте напій по пляшках, наповнюючи їх на 3/4 об’єму, щоб залишити місце для газування. У кожну пляшку покладіть по 3 квітки з ферментованого розчину — вони не тільки додадуть ще більше аромату, але й допоможуть контролювати процес бродіння.

Тепер дуже міцно закоркуйте пляшки та покладіть їх на бік у прохолодне місце на приблизно місяць. Сигналом того, що напій готовий до вживання, стане добре надута пляшка — це означає, що газування досягло потрібного рівня.

Коли ваше “шампанське” з чорнобривців дозріє, обережно відкрийте пляшку, щоб насолодитися м’яким шипінням і легким квітковим ароматом. Напій виходить не надто солодким, з приємним кислуватим відтінком та освіжаючим газованим смаком. Його можна подавати охолодженим у келихах для шампанського, щоб підкреслити ігристий характер.

“Я був Наталчиним гримером”: Олексій Залевський розповів про скандали та дружбу з Наталією Могилевською

Український режисер, сценарист, продюсер, дизайнер і художник Олексій Залевський — людина, яка знає про шоу-бізнес усе і навіть більше. Проте в його професійному житті було не лише творче натхнення, але й гучні скандали, про які він розповів у інтерв’ю для “Слава+”.

Скандал на початку знайомства

Залевський не приховує, що у шоу-бізнесі дружба — рідкісне явище, і наводить приклад своїх стосунків із Могилевською, які почалися зі скандалу. На той час Наталія щойно здобула перемогу на престижному конкурсі “Слов’янський базар” і відчувала себе справжньою, як висловився Олексій, “примою-королевою”. Олексій працював її гримером, і їх перші зустрічі були сповнені конфліктів.

“Для знімання на обкладинку журналу о п’ятій ранку я став фарбувати їй очі. Наталія вередувала через макіяж: їй усе не подобалося — або не так, або не модно, або неактуально”, — згадує Залевський.

Правда, за якийсь час, як виявилося, співачка визнала його правоту. “Вона сказала: “А ти тоді мав рацію!” — розповідає він із посмішкою.

Дружба на “Шансі”

Пізніше їхні шляхи знову перетнулися під час роботи у популярному шоу “Шанс”. Саме тут Залевський мав можливість показати всю свою креативність та нестандартний підхід до роботи. Як часто стається, колеги потоваришували.

“Ми стали друзями, ходили один до одного в гості, разом святкували Новий рік та інші події”, — розповідає Олексій про ті теплі часи.

Їхня дружба, принаймні йому, здавалася справжньою.

Олексій Залевський та Наталія Могилевська. Скриншот фото з Мережі

Проте шоу-бізнес має свої непередбачувані повороти. Залевський зізнався, що їхнє спілкування припинилося в одну мить. “Вона просто вимкнула спілкування і відтоді навіть жодного разу не подзвонила”, — ділиться він. Виявилося, що раптовий розрив був для нього сюрпризом, але не став трагедією.

Залевський із мудрістю підсумовує цю ситуацію: “Я прийняв для себе принцип: якщо люди мною не цікавляться, то чому я повинен думати про них?”

Я так просто ще нічого не пекла: не пиріжки й не піца, але із зеленню та ковбаскою. Не випічка, а мрія!

Якщо ви хочете напекти щось просте, смачне і швидке, ось вам від нас такий рецепт. Це не пиріжки, не піца, але дещо середнє між цими улюбленими стравами. Процес же приготування, коли начинка просто вмішується в тісто, робить випічку справжньою мрією! Всього кілька простих кроків — і, вуаля, на вашому столі апетитна страва.

Інгредієнти

  • Яйця курячі — 2 штуки середнього розміру
  • Сіль — 1 чайна ложка
  • Кефір або йогурт — 250 мл
  • Цукор — 1 чайна ложка
  • Петрушка — 10 г
  • Сир — 100 г
  • Ковбаса на ваш смак — 80 г
  • Борошно — 500 г
  • Розпушувач — 10 г
  • Рослинна олія — для смаження

Приготування

Спершу змішайте яйця з сіллю та цукром, додайте кефір або йогурт. Потім поступово всипайте порціями попередньо просіяне разом із розпушувачем борошно, постійно перемішуючи. Тісто має бути еластичним і не липким.

Далі додайте до нього натерту на терці ковбасу, сир та дрібно нашатковану петрушку. Добре вимісіть, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися, а потім залиште тісто відпочити на 10 хвилин. Як цей час сплине, то розкачайте його в тонкий пласт, завтовшки 0,3 см. Сформуйте ошатний прямокутник, а тоді наріжте його на довгі стрічки шириною близько 3-4 см.

Тепер у сковорідці добре розігрійте рослинну олію та обсмажте їх з обох боків до золотавого кольору. Кожна смужка набуває апетитної хрусткості ззовні та ніжної м’якості всередині, а сир і ковбаска надають неповторного смаку.

Рецепт несолодкої випічки із зеленню та ковбасою

Подавайте ці ароматні стрічки з улюбленим соусом, сметаною, кетчупом або просто так, вони й самі по собі — чудовий варіант для перекусу або навіть основної страви. Спробуйте хоча б один раз — і, ми впевнені, що цей рецепт точно стане вашим улюбленим!

Чоловік і жінка — одна спілка: як виглядають дружини зірок шоу-бізнесу Станіслава Боклана, Гордона та інших

Можливо, саме тому чоловіки, поруч із якими вони стоять, досягають таких успіхів — бо мають за спиною надійну підтримку, музу і найвідданішого однодумця.

Станіслав Боклан

Станіслав Боклан став відомим актором завдяки своїм глибоким і харизматичним, іноді комедійним ролям. Але поруч із ним ось уже кілька десятиліть знаходиться Наталія Кленіна — не просто його дружина, а колега по театральній сцені. Чому ж вона не стала зіркою на рівні свого чоловіка? Вірогідно тому, що свідомо обрала “сімейні вистави”, де її ролі дружини та матері є найважливішими. І чоловік це усвідомлює, говорячи:

“Кохана Дружина, та єдина, яка терпить мене ось уже 35 років…і тільки завдяки її коханню я такий, який я є.”

Дружина Станіслава Боклана. Скриншот фото з Мережі

Дмитро Гордон

Дмитро Гордон — це не просто журналіст, це бренд. Його впевненість, непохитність у думках і вміння брати інтерв’ю у найвідоміших постатей сучасності зробили його популярним далеко за межами України. Але якщо придивитися до його життя ближче, видно, що поруч із ним з 2011 року стоїть не менш виняткова постать — Олеся Бацман. Вона теж журналістка і керує власними проєктами, а ще —  мама їхніх 3 доньок.

Дружина Дмитра Гордона. Скриншот фото з Мережі

“Чудова дочка, мама і дружина, чудова людина, професійний журналіст і редактор, світло, радість та любов”,- так про неї говорить її чоловік.

Дмитро Шуров

Дмитро Шуров, або Pianoboy, відомий своїм неповторним стилем і чуттєвими мелодіями. Але за кулісами його музичного успіху завжди стоїть Ольга — не лише його дружина, а й постійна творча співавторка, стиліст, журналіст, піар-директор. Можливо, вона не прагне слави, бо задовольняється роллю таємної музи, що додає останній штрих до їхнього спільного мистецького полотна.

Дружина Дмитра Шурова. Скриншот фото з Мережі

“Коли від відчаю і болю мій човен пре на мілину, пірнаємо з тобою під ковдри кольорові і я відчуваю, що живу”,- пише про неї Pianoboy

Хто б міг подумати! Так готувала ще моя бабуся, а зараз я печу своїй родині: сирно-гарбузовий пиріг “Зебра”

Спробуймо приготувати цей неймовірний сезонний пиріг.

Інгредієнти

Для гарбузового тіста:

  • 500 г чищеного гарбуза
  • 2 яйця
  • 3 столові ложки цукру
  • 3 столові ложки з гіркою крохмалю

Для сирного тіста:

  • 400 г кисломолочного сиру
  • 2 яйця
  • 3 столові ложки цукру
  • 2 столові ложки з гіркою крохмалю
  • 3 столові ложки олії або сметани

Приготування

Спочатку почищений гарбуз потрібно подрібнити. Для цього поріжте його кубиками й варіть до м’якості або запечіть у духовці, поки він не стане м’яким. Після цього перебийте його у блендері разом з яйцями, цукром та крохмалем  до однорідної маси.

Так само приготуйте у блендері й сирне тісто. Збивайте до однорідної кремоподібної маси кисломолочний сир з яйцями, цукром і крохмалем. Додайте олію або сметану, що надасть тісту ніжності.

Заздалегідь увімкніть духовку для попереднього розігріву до 180°C. Підготуйте форму для випікання, змастивши її олією або вистеливши пергаментом.

А тепер найцікавіше — створення “зебри”. По черзі викладайте по 2 столові ложки сирного і гарбузового тіста у центр форми. Після кожної ложки тісто буде розпливатися в кола, утворюючи контрастні смужки, що нададуть пирогу характерний “зебровий” малюнок. Продовжуйте робити так, поки не закінчаться обидві маси.

Сирно-гарбузовий пиріг Зебра

Ну а далі просто поставте форму у духовку і випікайте близько 45-50 хвилин, поки пиріг не стане золотистим зверху. Після випікання дайте виробу охолонути у формі, а потім акуратно викладіть його на тарілку. За бажанням можна прикрасити верх пирога цукровою пудрою або збитими вершками й гілочкою м’яти.

Бажаємо, щоб цей сирно-гарбузовий пиріг “Зебра” наповнив ваш дім ароматом осені, затишку та тепла!

Зіркові діти, які пішли стопами батьків: Матвієнко, Полякова, Яремчук успадкували славу та місце на сцені

Саме про це свідчить шлях дітей відомих українських зірок, таких як Тоня Матвієнко, Маша Полякова та Марія Яремчук. Вони не тільки скористалися шансом, який їм дала відомість їхніх батьків, але й зуміли довести свій хист на сцені.

Тоня Матвієнко

Тоня та Ніна Матвієнко. Скриншот фото з Мережі

Тоня Матвієнко — гідна спадкоємиця таланту своєї мами, народної артистки України Ніни Матвієнко. Виростаючи у творчому середовищі, Тоня змалку оточувалася музикою, національними піснями. Проте навіть із таким потужним прізвищем Тоня не поспішала на сцену, бо прагнула відповідати рівню своєї матері. Втім, її дебют став вибухом. Тоня довела, що вона має власний унікальний голос і бачення музики, яке відрізняється від маминої манери виконання, але при цьому зберігає національне коріння. Її популярність зросла завдяки участі в проєкті “Голос країни”.

Маша Полякова

Маша та Оля Полякови. Скриншот фото з Мережі

Маша Полякова, донька найвідомішої української “суперблондинки” Олі Полякової, ще зі шкільних років була постійною учасницею світських заходів та музичних подій разом зі своєю мамою. Яскраве ім’я, епатажний стиль і можливість зростати поруч із королевою поп-сцени — усе це давало Маші Поляковій можливість швидко увірватися у світ шоу-бізнесу. Проте успіх Маші — це не лише заслуга її відомої мами. Вона має власний музичний талант, який вже реалізовує в складі рок-гурту, доводячи, що її творчий шлях відрізняється від маминого.

Марія Яремчук

Марія та Назарій Яремчук. Скриншот фото з Мережі

Марія Яремчук — ще один яскравий приклад дитини з відомим прізвищем. Після того, як вона стала учасницею шоу “Голос країни”, дівчина швидко привернула увагу до себе не тільки своїм співом, але й завдяки тому, що була донькою одного з найулюбленіших співаків України. Проте, як і у випадку з Тонею Матвієнко, їй потрібно було довести, що вона не просто “дочка Назарія Яремчука”, а особистість з власним стилем та голосом.

Правду кажуть – “Вік живи і вік навчайся”: я й не знала, що для пухкого тіста треба вичавити в окріп майонез

Якщо ви коли-небудь стикалися з проблемою дріжджового тіста, яке не підіймається, або вам просто не хочеться довго чекати, цей рецепт стане справжнім відкриттям. І хоча це здається нетрадиційним, результат вражає! Особливо пасує такому тісту картопляна начинка.

Інгредієнти

Для тіста:

  • Вода (окріп) 400 мл
  • Майонез 5 столових ложок
  • Борошно 6-7 склянок
  • Сода 1 чайна ложка
  • Сіль 1 чайна ложка
  • Олія 1 столова ложка

Для начинки:

  • 0,5 кг картоплі
  • 1 цибуля
  • Сіль на ваш смак
  • 0,5 склянки молока
  • Олія для смаження цибулі та пиріжків

Приготування

Вичавіть майонез у киплячу воду і пухкі пиріжки вам забезпечені

Змішайте майонез, соду і сіль у глибокому посуді. Доведіть до кипіння 400 мл води й одразу вилийте її в суміш з майонезом. Добре перемішайте віночком — ви помітите, як сода починає пінитися, а майонез розчиняється у воді.

Далі поступово додавайте просіяне борошно (почніть з 6 склянок) і вимішуйте тісто. Якщо воно залишається занадто липким, додайте ще трохи. Потім влийте одну столову ложку олії й продовжуйте вимішувати тісто, поки воно не стане еластичним і м’яким, а тоді накрийте його плівкою та рушничком й залиште його на 20 хвилин “відпочити”, поки ви будете займатися начинкою.

Для начинки почистьте  і відваріть картоплю до готовності. Потім злийте воду і потовчіть картоплю з додаванням гарячого молока. Подрібніть цибулю й обсмажте її на олії до золотистого кольору. Додайте її  до картопляного пюре, посоліть на свій смак і добре перемішайте.

Тепер з тіста спочатку сформуйте невеликі кульки розміром з яйце, а потім розплющте їх у тонкі коржі. У центр кожного викладіть приблизно одну столову ложку картопляної начинки. Закріпіть краї.

Розігрійте олію на сковороді й обсмажуйте заготівлі на середньому вогні з обох боків до золотистої скоринки.

Готові пиріжки можна подавати гарячими зі сметаною або будь-яким іншим улюбленим соусом.

“Люблю, як вперше”: Тіна Кароль розповіла, про що мріяв її чоловік Євген Огір і яку традицію вона заборонила

“Люблю, як вперше. І за кохання твоє я віддала б усе на світі, любий мій. Я з тобою. Кожна мить на землі веде до тебе…”

Такі слова є в пісні Кароль, які розривають душу всім, хто пережив втрату коханого чоловіка.

Мрію Євгена втілює у життя

Співачці, як тепер відомо, не займати мужності, тому вона відверто розповідає про свої думки та почуття. В одному з інтерв’ю Тіна сказала, що Євген мріяв про те, щоб вона ніколи не зупинялась і не падала духом, не сумувала. Зараз в цих його словах вона черпає силу. Це побажання всі роки живе в її серці. Вона вирішила, що її та коханого фізично, як раніше, поєднують обручки, тому Тіна їх свято береже. А ще каже:

“Я подумала, що краще ніж стояти у могили та плакати, буду йти вперед”

Традиція, яку вона заборонила

Після смерті Євгена Тіна взяла на себе обітницю не дозволяти горю зруйнувати її життя. Вона навіть ввела нову для себе традицію, відмовившись від тієї, яка викликає у багатьох гіркий спогад.

“Я заборонила приказку: “не можна цокатися келихами, коли п’єш за того, кого немає”, бо його душа, вона є живою”, — каже Тіна.

Для неї Євген продовжує жити в серці, і тому він завжди поруч, підтримуючи кожен день.

Тіна Кароль розповіла, про що мріяв її чоловік і яку традицію вона заборонила. Скриншот фото з мережі

Кароль говорить, що навіть якщо в майбутньому вона знову вийде заміж, її самотність завжди залишатиметься з нею. Тож, коли жінку оточують плітки про можливі романи чи інсинуації щодо її особистого життя, Тіна залишається вірною своєму почуттю. Вона не дозволяє жодним обставинам або чуткам зруйнувати те, що було й залишається важливим для неї. Поп-діва продовжує свій творчий і життєвий шлях, несучи в собі ту любов і підтримку, яку їй подарував її чоловік, і яку вона береже до сьогодні.