facebook

Здається, вагітна: Альбіна Джанабаєва в купальнику на березі моря видала секрет, який приховував Меладзе

Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе – одна з найяскравіших пар шоу-бізнесу, яка вже багато років привертає увагу шанувальників. Незважаючи на те, що їхні стосунки тривалий час залишалися в тіні, з моменту їх офіційного визнання пара намагалася вести досить закрите життя. Однак нещодавній пост Альбіни в Instagram знову викликав хвилю обговорень та чуток.

Альбіна Джанабаєва заінтригувала мережу новиною
Альбіна Джанабаєва заінтригувала мережу новиною

Співачка поділилася відео з відпочинку на березі моря, де вона позує у купальнику. Це відео одразу привернуло увагу підписників, але найбільше заінтригував підпис до нього: “Завтра поділюся новиною”. Ще більшу інтригу додало те, що на відео Альбіна прикрила живіт одягом, що спричинило припущення про можливу вагітність.

У коментарях під публікацією розпочалися активні обговорення. Шанувальники пари почали припускати, що зірка може бути на ранніх термінах вагітності, і саме це може стати тією цікавою новиною, яку вона обіцяє повідомити. Багато хто висловив надію, що пара чекає на третю дитину.

Шанувальники припустили можливу вагітність Альбіни Джанабаєвої
Шанувальники припустили можливу вагітність Альбіни Джанабаєвої

Нагадаємо, що Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе вже виховують двох синів. Їхній первісток, Костянтин, народився у 2004 році, ще до того, як стосунки пари стали публічними. Другий син, Лука, народився у 2014 році, коли пара вже офіційно підтвердила свої стосунки. Тож шанувальники зараз активно обговорюють, чи не чекає на зіркову родину поповнення.

Сам Валерій Меладзе, як завжди, не коментує подібні чутки, віддаючи перевагу тримати своє особисте життя подалі від публічності. Однак мовчання співака лише підсилює інтерес до цієї ситуації.

Альбіна Джанабаєва заінтригувала мережу новиною
Альбіна Джанабаєва заінтригувала мережу новиною

Чи дійсно Альбіна Джанабаєва знову вагітна, чи, можливо, вона готує іншу новину для своїх підписників – поки що залишається загадкою. Але шанувальники з нетерпінням чекають на подальші повідомлення від співачки, сподіваючись, що їхні припущення справдяться.

А ви знали, як виглядав перший чоловік Насті Каменських? Любові було стільки, що навіть довелось розійтись

Настя Каменських, відома українська співачка, має не тільки цікаву творчу біографію. Хоча й шанувальники добре пам’ятають тільки її другого чоловіка Олексія Потапенка, насправді в житті артистки була ще одна важлива персона. Мова йде про її першого обранця, з яким вона почала кар’єру.

Перший чоловік Насті Каменських

Почались стосунки зіркової пари ще на початку 2000-х років. Тоді Настя Каменських навчалась з Володимиром Дятловим на одному курсі столичного університету. Спільні захоплення породили палке кохання – згодом молоді люди почали зустрічатись та жити разом.

Настя Каменських до весілля з Потапом перебувала в цивільному шлюбі з іншим чоловіком
Настя Каменських до весілля з Потапом перебувала в цивільному шлюбі з іншим чоловіком

Володимир Дятлов свою кохану підтримував у всьому та допомагав їй будувати музичну кар’єру. Шанувальники, рідні та друзі пророкували парі один варіант розвитку подій – весілля й щасливе життя разом. Втім, на шляху закоханих стала трагічна подія. Одного дня вони потрапили в ДТП. У результаті рідних Дятлова не стало.

Хоча й одразу така подія зблизила закоханих, адже вони допомагали одне одному пережити трагедію, потім чоловікові довелось поїхати. На рідній Миколаївщині залишилась його бабуся – без рідних, які б могли їй допомагати. Онук прийняв важливе рішення та лишився поруч із нею. Відстань стала вирішальним фактором, що вплинув на розставання пари.

Настя Каменських до весілля з Потапом перебувала в цивільному шлюбі з іншим чоловіком
Настя Каменських до весілля з Потапом перебувала в цивільному шлюбі з іншим чоловіком

До слова, колишній коханий Насті Каменських мав у молодості стільки ж амбіцій, скільки і вона. Це допомогло чоловікові стати успішним бізнесменом, власником закладу, учасником політичного життя рідного краю та директором сільськогосподарського підприємства в одному з міст Миколаївщини.

Ідол жіночої краси, а на голові – гніздо: Надя Дорофєєва показалася на публіці не в інстаграмному вигляді

Надя Дорофєєва одна з найпопулярніших та найяскравіших зірок українського шоу-бізнесу. Її пісні миттєво стають хітами та з початком сольної карʼєри популярність співачки злетіла просто до небес. Вона відома своєю елегантністю, почуттям стилю та ідеальними образами на сцені. Однак, навіть найяскравіші ідоли краси можуть дозволити собі бути природними та трохи незграбними у повсякденному житті.

Надя Дорофєєва показалася на публіці з недбалою зачіскою
Надя Дорофєєва показалася на публіці з недбалою зачіскою

Нещодавно в одній із своїх Instagram сторіс Надя здивувала своїх підписників незвичною зачіскою, яка була далекою від ідеальних укладок, до яких звикли її прихильники. На знімку співачка виглядає по домашньому, без студійного макіяжу, а її волосся зібране у незрозумілої форми хвіст, що створює враження, ніби на голові справжнє гніздо.

Надя Дорофєєва показала, який вигляд може мати в повсякденному житті
Надя Дорофєєва показала, який вигляд може мати в повсякденному житті

Незважаючи на такий недбалий вигляд, Надя продовжує захоплювати своїх шанувальників. Адже справжня краса полягає не лише в бездоганному образі, а в тому, як людина взаємодіє з оточуючими та наскільки вона відкрита.

Надя Дорофєєва показалася на публіці в не інстаграмному вигляді
Надя Дорофєєва показалася на публіці в не інстаграмному вигляді

Сьогодні співачка активно займається волонтерською діяльністю та благодійністю. У своїй історії Надя подякувала всім за підтримку дітей з LEVCHYK SPECTRUM HUB, та нагадала, що разом з шанувальниками вдалося зібрати понад 300 тисяч гривень. Це ще раз нагадує, що для неї зовнішність не є головним пріоритетом, а на першому місці залишається щира душа, велике серце і допомога тим, хто цього потребує.

Син помер від важкої хвороби, а у дружини стався рецидив: у родині Віктора Павліка трапилося чергове нещастя

У родині відомого українського артиста Віктора Павліка не закінчується чорна смуга. У 2020 році артист втратив свого середнього сина Павла. Хлопець хворів на важку онкологічну хворобу і боровся з нею протягом двох років. Павло пройшов 18 курсів хіміотерапії, променеву терапію, та хвороба не відсупила. У віці 21 року хлопець пішов з життя.

Віктор Павлік опублікував фотографію свого середнього сина, якого не стало 4 роки тому
Син Віктора Павліка помер у 2020 році

Віктор Павлік важко переживав втрату сина, але продовжив жити далі. Вже через рік у нього народився син Михасик від четвертої дружини Каті Репяхової. Зараз хлопчику майже 3,5 років, а він досі не говорить. Михасику діагностували затримку мовленнєвого розвитку.

3-річному сину Віктора Павліка від Репяхової прописали ліки від шизофренії
3-річному сину Віктора Павліка від Репяхової діагностували затримку мовленнєвого розвитку

Паралельно із цим сам Віктор Павлік дізнався про власну серйозну хворобу – ваду серця. Лікарі зазначили, що чоловік може померти раптово у будь-який момент і сказали негайно робити операцію. Віктор Франкович довгий час не хотів лягати на операцію, та врешті дружина його вмовила. В травні цього року Віктор Павлік переніс дуже складну операцію на серці, яка тривала 4 години.

Віктор Павлік переніс складну операцію

На днях про повернення власної хвороби розповіла дружина Павліка Катя Репяхова. Дівчина 5 років тому боролася з гострим циститом, ліки від якого їй зовсім не допомагали. Тоді дівчина зробила вакцину від циститу і забула про хворобу на 5 років. Та нещодавно у Каті трапився рецидив хвороби. Про це дівчина повідомила у своєму Інстаграм-блозі.

У мене гострий приступ циститу. П’ять років в ремісії і рецидив…

, – поділилася Катя.

Дружина Павліка повідомила про рецидив хвороби після 5 років ремісії
Дружина Павліка повідомила про рецидив хвороби після 5 років ремісії

Репяхова додала, що їй не допомагають жодні ліки. Дівчина вважає, що причиною повернення хвороби є психосоматика. Останнім часом Катя дуже переживала за здоров’я свого сина, особливо після здачі генетичного тесту. Репяхова впевнена, що саме психоемоційне перенапруження так погано на неї вплинуло.

Тарас Тополя зізнався, що у шлюбі з Alyosha висловлює свої найбільш сороміцькі бажання: “Це необхідно”

Тарас Тополя розповів Аліні Шаманській, що до одруження в нього були стосунки з іншими дівчатами – у школі й пізніше. Були присутні пристрасть, романтика, але це не можна назвати любов’ю:

“Кохання у мене з дружиною. Це серйозна, виважена й довга історія”.

Тарас Тополя розповів про кохання з дружиною

Тарас запевнив, що жодній дівчині не вдавалося розбити його серце, щоб потім він страждав і писав ліричні пісні. Так, щоб написати сумну композицію, автор може перебувати в “глибокому депресняку”, але стан усе одно має бути контрольований:

“У нас з Оленою насичене се**уальне життя. Це дуже важливо”.

Тополя не приховує, що вони з коханою можуть виконувати будь-які сороміцькі бажання одне одного. Навіть обіцяв пізніше розповісти про це детально. На думку музиканта, це їх неабияк зближує.

Тарас Тополя розповів про кохання з дружиною

Ще коли був підлітком Тарас почув від мами, що в ліжку має бути щирим і відвертим. Так і дотримується цієї настанови. І якщо бувають якісь періоди, що йому не хочеться близькості, Олена розуміє – він її не розлюбив, просто якийсь важкий момент чи гормональний збій. Вона теж може колись не хотіти, і чоловік сприймає це абсолютно нормально.

З іншого боку, якщо у пари немає потягу й се**уального магніту, то важко триматися чисто на платонічних стосунках. У таких випадках сім’я може й розпастися. Олена з Тарасом пережили довгу розлуку, коли жінка з дітьми перебувала в Америці.

Звісно, тоді доводилося обходитися без кохання. Тож обходилися, надсилаючи одне одному відеопривітання, які допомагали зняти напругу. Але коли вони поряд, довгих пауз без кохання в них не буває.

Не такі прості, як у Лесі Нікітюк: ким працюють батьки Катерини Осадчої, яку в 14 років відправили на роботу

Українська телеведуча Катерина Осадча у своєму Інстаграм-блозі часто показує свою сім’ю: чоловіка Юрія Горбунова та трьох синів. А ось батьки телезірки – люди не публічні. Фото з мамою, чи татом – справжня рідкість в блозі Осадчої. Втім, дещо про них все таки відомо.

Катя Осадча народилася і виросла у Києві у досить заможній сім’ї. Мама Осадчої Анна за освітою бібліотекар. Та за освітою жінка ніколи не працювала. Анна Осадча завжди була домогосподаркою і берегинею сімейного вогнища.

Як виглядають батьки Каті Осадчої
Як виглядають батьки Каті Осадчої

Батько Каті Осадчої Олександр Володимирович вже багато років займає престижну посаду. Він являється генеральним директором ДП ВО “Київприлад”. У Анни і Олександра Осадчих двох дітей: всім відома телеведуча Катерина Осадча і син Володимир Осадчий, який багато років жив в США, а зараз знову живе в Україні.

75-річний батько Каті Осадчої вражаюче добре зберігся
Як виглядають батьки Каті Осадчої

Варто відзначити, що батьки Осадчої завжди намагалися їй дати найкраще. Крім занять у школі Катерина займалася музикою і танцями. А коли батьки помітили, що у їхньої доньки є хист до моделінгу, то віддали її у модельну школу. Так, вже у віці 14 років Катя Осадча працювала моделлю в різних країнах Європи та Азії. Першою її серйозною роботою був контракт у Токіо, де 14-річна школярка 3 місяці була одна. Осадча зізнається, що той час був для неї досить складним.

Катя Осадча вперше розповіла про свою модельну кар'єру до зустрічі з Горбуновим
Катя Осадча в період роботи моделлю

Та пізніше вона знімалася у Німеччині, Англії, Франції і була досить успішною моделлю. Школу Катя закінчила екстерном, адже мала напружений графік зйомок у Парижі.

Модельна кар’єра Осадчої закінчилася, коли їй було 18 років. Тоді дівчина вийшла заміж за старшого на 15 років політика Олега Поліщука і завагітніла первістком. Врешті, перший шлюб Осадчої невдався, а Катерина направила всі свої сили у розвиток телекар’єри.

Поки Настя Каменських роками мріяла про “Греммі” – Світлана Лобода там виступила: “Я пишаюся можливістю”

Настя Каменських і Світлана Лобода — дві відомі українські співачки, які мріють підкорити світ. У кожної з них свій шлях до міжнародної слави, але їх об’єднує спільна мета — знайти визнання на світовій сцені.

Настя Каменських, відома як NK, давно мріяла отримати престижну музичну нагороду — Греммі. Вона досягла успіху на український сцені близько 10 років співаючи в дуеті з Потапом, але завжди мріяла про більше.

Українська співачка Настя Каменських мріяла отримати Греммі
Українська співачка Настя Каменських мріяла отримати Греммі

Коли Настя почала сольну кар’єру, вона кардинально змінила стиль і навіть почала співати іспанською мовою, щоб завоювати нових слухачів. Її пісні стали популярними серед латиноамериканського суспільства, але українська публіка не зовсім зрозуміла новий стиль улюбленої артистки. Проте Настя вірить, що її наполегливість допоможе їй одного дня стати першою українською співачкою, яку запросять на Греммі.

Проте життя повернулося так, що Світлана Лобода вже зробила великий крок до світової сцени. У 2024 році вона здивувала всіх своїм виступом на Греммі з піснею Mentor 2.0. Це була велика подія як для самої Лободи, так і для її шанувальників.

Світлана Лобода розповіла, які враження має від виступу на Греммі
Світлана Лобода розповіла, які враження має від виступу на Греммі

Світлана давно прагнула довести, що її талант може бути цікавим не лише в Україні, але й за її межами. Її виступ на такій престижній церемонії став справжнім тріумфом і підтвердженням того, що українські артисти здатні підкорювати світову аудиторію, оскільки Лобода стала першою артисткою східної Європи, яку запросили на цю подію.

Світлана Лобода розповіла свої враження від виступу на Греммі
Світлана Лобода розповіла свої враження від виступу на Греммі

“Я пишаюся можливістю представити свою країну на масштабній світовій платформі”, — прокоментувала Світлана.

“Дуже милий!”: вже не холостячка Леся Нікітюк ніжно пригорнула до серця “малюка” з блакитними очима

Леся Нікітюк одна з найвідоміших та найбільш впізнаваних телеведучих України. Вона відзначається своєю харизмою, унікальним гумором та природною щирістю, завдяки яким вже давно здобула прихильність мільйонів глядачів.

Леся Нікітюк зачарувала мережу обіймами з блакитнооким малюком
Леся Нікітюк зачарувала мережу обіймами з блакитнооким малюком

Нещодавно шанувальники спостерігали черговий кумедний момент з життя ведучої, який вона поділилася на своїй сторінці в Instagram. Леся опублікувала зворушливе фото, на якому вона тримає малюка, ніжно пригортаючи його до свого серця. Проте, на превеликий подив підписників, цією “крихіткою” виявивилася не дитина, а песик у футболочці! Це і наступне фото, де песики наробили “купку” викликали хвилю усмішок і жартів, та й сама ведуча відома своєю любов’ю до тварин.

Леся Нікітюк зачарувала мережу фото з блакитнооким малюком
Леся Нікітюк зачарувала мережу фото з блакитнооким малюком

Нікітюк зараз бере участь у зйомках фільму під назвою “Песики”, де пухнасті герої виступають у головних ролях разом із нею. Телеведуча з задоволенням ділиться з підписниками моментами знімального процесу, показуючи маленьких чотирилапих акторів. Проте прихильники не перестають сподіватися, що скоро Леся пригорне до серця свого рідного синочка чи доньку, а не чотирьохлапого друга.

Леся Нікітюк показала свого молодого бойфренда
Леся Нікітюк показала свого молодого бойфренда

Нещодавно інтриги додало зізнання Лесі Нікітюк про стосунки з військовим Дмитром Бабчуком. Ведуча довгий час уникала обговорень особистого життя на публіці, проте цього разу вона відверто поділилася новиною. Така відвертість викликала нову хвилю спекуляцій серед шанувальників — можливо, це справжнє кохання і в недалекому майбутньому ми станемо свідками весілля телеведучої?

Нічим непримітний памʼятник в Донецьку: як виглядає могила Сергія Сивохо, який помер 1 рік тому – є фото

17 жовтня 2023 року український шоу-бізнес втратив одну зі своїх яскравих зірок — Сергія Сивохо. Комік, телеведучий, продюсер і громадський діяч пішов із життя після тривалої боротьби із серйозною хворобою. Помер артист у Німеччині, де проходив лікування, залишивши по собі величезний спадок у сфері комедії  та щирі спогади у серцях шанувальників про нього.

Дружина Сергія Сивохо показала, як виглядає його памʼятник
Дружина Сергія Сивохо показала, як виглядає його памʼятник

Прощання з Сергієм Сивохо відбулося в Києві у Жовтневому палаці. На церемонію прийшли друзі, колеги та шанувальники артиста, аби вшанувати його пам’ять. У залі була виставлена урна з прахом Сергія, яка після церемонії була перевезена до Донецька. Це було рішення матері Сивохо — вона хотіла, щоб її син спочив поруч з рідними. На центральному цвинтарі Донецька, де колись були поховані його батько, дідусь і дві бабусі, Сергій знайшов свій останній притулок.

Могила Сивохо — це спокійне і тихе місце, яке його вдова, Тетяна, часто відвідує. Вона не раз публікувала фотографії та ділилася спогадами в соціальних мережах, показуючи, яким був її чоловік і як сильно вона його досі любить. У день роковин Тетяна присвятила йому зворушливу промову, в якій висловила свій біль від втрати і подяку за роки, проведені разом.

Дружина Сергія Сивохо показала, як виглядає його памʼятник
Дружина Сергія Сивохо показала, як виглядає його памʼятник

Вдова розповіла, що рік після смерті Сергія промайнув швидко, але це не полегшило її біль. Вона наголосила, що час не лікує, а рана від втрати залишилася такою ж свіжою. Тетяна згадала, яким добрим, розумним і талановитим був її чоловік.

Сергій залишався частиною “Ліги Сміху” до останнього. Навіть коли був тяжко хворим, він продовжував допомагати іншим, організовуючи гуманітарну допомогу для госпіталів і біженців. Сергій ніби поспішав виправити світ, поки його серце ще билося.

Дружина Сергія Сивохо показала, як виглядає його памʼятник
Дружина Сергія Сивохо показала, як виглядає його памʼятник

Хоча життя Сергія обірвалося надто рано, він продовжує жити у серцях тих, хто його любив і поважав. Сьогодні, у першу річницю його смерті, усі згадують його як людину, яка своєю працею зробила світ трохи кращим.

Заручниця однієї ролі: зігравши Проню Прокопівну у “За двома зайцями”, Криницина поставила хрест на кар’єрі

Маргарита Криницина народилася 92 роки тому на Уралі. Залюбки брала участь у шкільній самодіяльності, а потім вступила до інституту кінематографії. Трішки попрацювала у москві та з 1959 року мешкала у Києві.

У кіно акторка знімалася й раніше, але роль Проні Прокопівни Сірко принесла їй всенародну славу. Щоправда, рідним Маргарити стрічка “За двома зайцями” не сподобалася категорично.

Як виглядала насправді акторка, що зіграла Проню ПрокопівнуДонька назвала матусю “страшною”. Чоловік Євген Онопрієнко, який працював сценаристом, теж не розумів, як можна було дозволити себе так спотворити?! Він подивився комедію один раз і ніколи надалі не переглядав.

Більше Криницину на серйозні ролі не запрошували, вважаючи її суто комедійною акторкою. І хоч фільмографія Маргарити складає зо 7 десятків стрічок, головну роль вона отримала ще лише один раз. Зіграла Олександру Безродню у фільмі “Передвіщаючи перемогу”. Події стрічки розгортаються у травні 1921 року під час трудового недільника.

Як виглядала насправді акторка, що зіграла Проню ПрокопівнуЗнаменитість дуже сильно переживала власну непотрібність, хоча її можна було побачити у “Весіллі в Малинівці”, “Бумбараші”, “Зеленому фургоні” та інших відомих кінороботах.

Згадали про Криницину лише у 90-их роках і почали засипати нагородами й запрошувати на телешоу. Та жінка вже мала проблеми зі здоров’ям, тож їй було байдуже. Щоправда, на відкритті пам’ятника Проні та Свириду Голохвастому біля Андріївської церкви таки з’явилася. Це був 1999 рік. Тоді ж акторку наділили премією Довженка.

Пам’ятник Проні Прокопівні та Голохвастову у Києві

У 2003-му, коли новорічної ночі на екрани вийшов мюзикл “За двома зайцями” з Пугачовою та Вєркою Сердючкою, Маргарита Василівна саме перебувала у лікарні. Попросила, щоб у її палату принесли телевізор і подивилася сучасну інтерпретацію. Настрій у пацієнти після перегляду значно покращився – певно, кіно сподобалося. А за 2 роки Маргарити Кринициної не стало.

Розпис на світанку й два весілля в різних селах: історія кохання Світлани та Віталія Білоножків

Віталія Білоножка не стало 9 січня. Дружина Світлана залишилася сама. Хоча чому сама? Поряд сини, невістка, онуки, ще й дружина онука. Та так і хочеться згадати молодість, коли все в житті було по-іншому.

До Київської оперети Віталія Білоножка привів товариш, пообіцявши познайомити з артисткою. Коли молодик, що ще служив в армії та прийшов у відпустку, побачив Світлану, то втратив голову.

Історія кохання Віталія та Світлани Білоножків

Розігнав усіх кавалерів і сам пішов проводжати дівчину після вистави. Відтоді 2 роки зустрічалися, а коли приїхали відвідати батьків Віталія в село Попова на Сумщині, татусь, голова сільради, вирішив допомогти молодятам.

Вони щойно прокинулися, а у хаті вже сидить секретар сільради з книгою, щоб їх розписати, мовляв, голова так наказав. Обручки наречений купив завчасно. Тож обмінялися, а увечері зібралися родичі й друзі, щоб привітати щойно створену родину.

Історія кохання Віталія та Світлани Білоножків

Згодом з’їздили до батьків Світлани й відгуляли весілля ще раз уже з її родичами. Білоножко виявився тираном – не відпускав молоду дружину на гастролі. Та й сам заради коханої відмовився від ПМП за океаном, коли їздив співати до Америки та Канади – повернувся в сім’ю.

Врешті, щоб ніколи не розлучатися, почали співати дуетом, а у 1999 році започаткували фестиваль “Мелодія двох сердець”. Отак непомітно й промайнули 47 років. Співали, виступали, ростили дітей, раділи онукам.

У Віталія був цукровий діабет. Він почав набирати вагу. Стало важко ходити. То не хотів у такому вигляді показуватися на люди. Мовляв, вилікуюся, а потім знову співатиму. Одного вечора чоловіку стало зле.

Дружина ледве вмовила, щоб зголосився сісти у швидку, поїхати до лікарні й залишитися там. Нічого не передвіщало біди. Білоножко поцілував дружину й наказав погодувати пташок. А вночі просто уві сні у нього зупинилося серце.

Надя Дорофєєва важить усього 48 кг, але теж сидить на дієті: тістечко собі дозволяє лише 1 раз на тиждень

Надю Дорофєєву частенько хейтять за надмірну худобу. Вага зірки й справі вражає – всього 48 кг. І це за зросту 168 см. Та співачка не хоче нікого слухати й поставила перед собою вимогу – повна відмова від цукру.

При цьому Надя зробила собі легеньке послаблення – з’їдає тістечко 1 раз на тиждень. Таким чином тримається вже більш як місяць. Тож може зробити певні висновки з подібної дієти.

Страждала Дорофєєва від відсутності цукру в раціоні лише перші 2 тижні. Згодом звикла. Тепер, коли дозволяє собі раз на 7 днів поласувати випічкою, дивується – яка ж вона солодка!

Надя Дорофєєва відмовилася від цукру

Іноді дуже кортить з’їсти солоденького у критичні дні, та знаменитість поки тримається. Заспокоює, що невдовзі настане День солодкого – тоді й поласує. Тепер це для неї справжнє свято.

На жаль, об’їдається ласощами не цілий день, а влаштовує кастинг серед десертів, обираючи лише один із них. Решта має чекати до наступного тижня. Dorofeeva страшенно пишається своєю силою волі.

Багато хто з підписників Інстаграм-акаунту Наді почали цікавитися, як дівчині вдається відмовити себе від солодкого, адже самі вживають круасани та інші смаколик практично щодня. Одна з прихильниць написала:

“Поки я до цих аскез не доросла, але надихаюся людьми з такою силою волі, Надюшо”.

Пролунала думка, що життя одне і не слід обмежувати себе в будь-яких бажаннях. Дехто поділився, що перестав пити солодку газовану воду. Комусь вдалося відмовитися від солодкого чаю, а от від десерту – поки ні. Тож Надя Дорофєєва стане гарним стимулом для шанувальників, як треба рухатися в бік здорового способу життя.

“Взявся рукою за святе”: Христина Соловій притулилася до чоловіка – не Жадан, не Вакарчук, але теж музикант

Христина Соловій виклала у свій Інстаграм світлини з Америки. Й хоч у поїздці завжди поряд була менеджерка Софі, співачка таки встигла зустрітися в Нью-Йорку з музикантом, який раніше грав у гурті “Океан Ельзи”.

Схоже, стосунки з Владіміром Опсеніца у Христини залишилися дуже теплими, оскільки вона міцно притиснулася до серба. А той своєю чергою “взявся рукою за святе”. Соловій підписала ці фото з пивбару:

“Ми любимо Ісуса, а Він нас”.

Гітарист і справді з довгим волоссям та витягнутим обличчям чимось нагадує Ісуса. Він серб за національністю, тож може вільно подорожувати світом. Чим Владімір займається у Нью-Йорку, невідомо.

Христина Соловій в Америці обіймалася з музикантом

Після того, як чоловік пішов від Вакарчука, то перейшов до гурту Drezden, який створив Сергій Міхалок. Далі його шлях проліг у Lazar Novkov & Frame Orchestra. Певно, коли Святослав був продюсером Соловій, серб та українка бачилися часто й здружилися. Тому тепер, зустрівшись, не могли стримати обопільної радості.

Христина Соловій в Америці обіймалася з музикантом

Не всім підписникам Христини подібні обійми припали до вподоби. Деякі фани висловили думку, що краще б дівчина залишалася з Сергієм Жаданом. Хтось навпаки позаздрив Опсеніці, адже серб нині запросто може зганяти до “Великого яблука” на відміну від пересічного українця. Зійшлися на одному:

“Тут дивно все”.

Враження від американського міста у нашої пташки залишилися двоякими. Христина написала, що “в перший день NYC фліртує, на 2 день цілує, на 3 день просить залишитись на ніч”. А що буває на 4 день, Соловій запропонувала фанам здогадатися самим.

Анатолій Анатоліч висловив у коментах припущення: “викликає таксі”, але Христина відповіла, що це відбувається аж на 7 день. Хай там як, артистка невдовзі буде в Україні, адже на 22 жовтня заплановано її концерт у Львові, а далі – вояж іншими українськими містами.

“Синочок схожий на тата, а донечка – вилита мама”: 40-річна Слава Камінська показала дітей від Едгара

З різницею в 1 рік Слава Камінська народила коханому пластичному хірургу двох дітей. Леону нині 9, а Лаурі – 8 років. Дітлахи зростають, змінюються. Та вже зрозуміло – братик і сестричка абсолютно не схожі між собою.

Як виглядає та на кого схожа донька Слави Камінської

Хлопчик удався в тата – такий же смаглявий та чорнявий, як Едгар Камінський. А от Лаура з кожним днем усе більше нагадує матусю – не таку, якою вона є зараз, а якою була в юності, мешкала в Одесі й коли ще мала ім’я Ольга Кузнєцова.

Як виглядає та на кого схожий син Слави Камінської

Матуся, роздивляючись світлини своїх дітей, які значно підросли останнім часом, вирішила поміркувати про швидкоплинність часу, не забувши й про любов до своїх близьких:

“Час – дивна річ. Живеш у коловороті днів, здається, що так буде завжди, що попереду ще так багато часу. Але одного дня зупиняєшся і розумієш: діти подорослішали”.

Камінська вдарилася в ностальгію, пригадавши, як долоньки її маляток поміщалися в долоню однієї руки. Як вони тихенько сопіли поряд. Але все це залишилося в минулому. Нині зовсім інша ситуація:

“Вони все ще діти, але вже такі мудрі, зі своїми думками та мріями”.

Нині Слава втямила, що багато часу було втрачено, коли вона була не поряд зі своїми нащадками. Тепер надолужує час. Вчиться жити тут і зараз, радіє сміху дітей і завжди дозволяє їм свободу вибору. Фани неангелки теж не залишилися байдужими до таких слів:

“Такі гарні, як і мама з татом”.

“Як так?! Вони ж нещодавно були крихітними…”

“Боже, які вони дорослі!”

Всі підписники, що мають дітей, розділили й підтримали думки Слави Камінської.

Пряме, темне, але недовге: 38-річна Злата Огнєвіч обрізала волосся, тож впізнати співачку стало складно

Злата Огнєвіч активно веде блог в Інстаграмі, з якого ми можемо дізнатися, як виглядає квартира зірки та що вона готує собі на сніданок. За змінами у зовнішності співачки теж можна спостерігати без проблем.

На останньому відео Злата розіграла сценку з виправданнями перед коханим. Дівчина повернулася додому й пояснює своє запізнення заторами на дорогах. Натомість коли переходить у спальню, ми бачимо купу щойно придбаних нових речей.

Злата Огнєвіч кардинально змінила імідж

Отже, стає зрозуміло, що винуватиця запізнення просто шопилася досхочу, а дороги взагалі тут ні до чого. Та не лише гарною акторською грою привертає увагу підписників Огнєвіч.

Фани з подивом побачили, що волосся знаменитості помітно покоротшало. Узагалі-то Злата народилася з кучерявим волоссям, але нещадно працює над ним прасочкою, щоб розгладити.

Ось і тепер волосся співачки ідеально рівне. Хіба що кінчики Злата трішки підкрутила назовні. Вийшло доволі незвично й симпатично. Тож усі залишилися задоволеними новим іміджем улюбленої артистки. У бік знаменитості відразу ж посипалися компліменти:

“Красуня, як завжди!”

“Вам дуже пасує чорне пальто”.

Ситуація, в яку втрапила дівчина, прихильники назвали “зрозумілою” та “життєвою”, схарактеризувавши:

“І так кожен вихід з дому”.

“Ці постійні затори, сил вже нема…”

Небагато знайшлося таких жінок, які зауважили, що спеціально не купують собі багацько речей, щоб не встрявати у подібну халепу.

Багатодітних батьків в Україні прибуло: недавно стали татами Усик у 37, Дикий – у 45, Нагрудний – у 50 років

Олександр Усик

З дружиною Катериною боксер має 4 дітей. Найменша донька Марійка народилася 28 січня, коли татусю вже минуло 37 років. Самого глави родини в цей час у Києві не було – готувався до важливих змагань. Старші діти теж перебували за кордоном.

Олександр Усик став татом у 2024 році

Тож породіллі довелося поратися самотужки. Олександр подумки був присутній у пологовій залі, а коли донечка з’явилася на світ, побачив малятко по відеозв’язку. Тепер батько надолужує час і намагається бути поряд із рідними людьми якомога більше.

Олексій Нагрудний

Актор за свої 50 років устиг 4 рази стати на весільний рушник. З кастинг-директоркою Світланою Горшковою зірка “Жіночого лікаря. Нове життя” вже мають 15-річного сина Олександра. Цьогоріч родина поповнилася ще і Євгенком.

Олексій Нагрудний став татом у 2024 році

Чоловік був поряд із породіллею у найвідповідальніший момент, а на честь другого синочка подарував коханій жінці підвіску з діамантом. Народжувала Світлана у столиці. Усе пройшло без ускладнень.

Андрій Дикий

Хореограф – досвідчений татусь. Коли дружина Лілія Ребрик у березні народила третю донечку, Андрій відразу ж пригадав, як користуватися памперсами. Пара разом майже 13 років. Мають 12-річну Діану та 7-річну Поліну.

Андрій Дикий став татом у 2024 році

Коли народилася третя дитина, чоловіку вже було 45 років, а породіллі – 43. Та рішення про поповнення родини було зваженим і вивіреним, тож обоє не шкодують, що стали батьками маленької Аделіни. Пологи відбувалися у Києві.

Я була вражена, коли дізналась, ким працюють батьки Лесі Нікітюк: мама Кет і тато Іван дуже прості люди

Леся Нікітюк – одна з найвідоміших телеведучих України, яка здобула популярність завдяки своєму таланту та наполегливості. Коли Леся приїхала у Київ, щоб підкорити столицю, вона не мала ні грошей, ні зв’язків.

Зараз Леся дуже відома, успішна та багата. При цьому вона не забуває про своє минуле і має дуже теплі стосунки з батьками, які живуть у Хмельницькому.

Що відомо про батьків Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк народилася і виросла у містечку Хмельницький у сім’ї звичайних робітників. Маму Лесі звати Катерина Петрівна, та сама телеведуча називає її мама Кет. Маму Лесі часто  можна побачити в Інстаграмі телеведучої. Жінка дуже артистична і не проти зніматися на камеру.

Як виглядає мама Лесі Нікітюк
Як виглядає мама Лесі Нікітюк

Тато Лесі – Іван Іванович не так любить увагу публіки, тому його дуже рідко можна побачити в блозі Лесі. Батьки Нікітюк все життя працювали на машинобудівному заводі “Укрелектроапарат”. При цьому вони завжди активно займалися художньою самодіяльністю.

Як виглядають батьки Лесі Нікіктюк
Як виглядають батьки Лесі Нікіктюк

Так, Катерина Петрівна співала в хорі і грала на баяні, а бабуся Лесі – була тамадою на весіллях.

Сама Леся Нікітюк розповідає, що батьки прививали їй любов до праці з раннього віку. Будучи школяркою Леся виконувала багато домашніх обов’язків: наводила поряд вдома та готувала їсти. А влітку, на канікулах, Нікітюк навіть заробляла. В одному з інтерв’ю телеведуча пригадала, як продавала яблука на базарі.

Як виглядають батьки Лесі Нікіктюк
Як виглядають батьки Лесі Нікіктюк

Варто відзначити, що батьки Лесі Нікітюк завжди хотіли, щоб їхні донька гарно вчилася і досягла успіху у житті. Батьки Лесі в шкільні роки віддали її на секцію з плавання, адже думали, що їхня донька зможе стати професійною студенткою. Втім, Леся Іванівна обрала інший щлях у житті.

Спідниця-рибка і мега-коротке боб-каре: зірка 1+1 Марічка Падалко ошелешила новим іміджем в готелі Hilton

Марічка Падалко виклала в Інстаграм Сторіз із готелю Hilton у Києві. Телеведуча взяла участь у роботі конференції, організованої МОЗ спільно з Європейською Комісією. Підписники звернули увагу на зачіску знаменитості та її діловий костюм.

Марічка зачесала волосся, прибравши прядки з лоба. Так вона виглядає набагато солідніше. Одяг для серйозного заходу Падалко обрала темного кольору. Піджак більше нагадує за фасоном сорочку.

Марічка Падалко зачарувала діловим стилем з елементами жіночності

Він на ґудзиках, з гострим сорочковим коміром. Верхній ґудзик жінка кокетливо розстібнула. Рукава трішки відвернуті, відкриваючи тонкі кисті знаменитості. Фасон приталений, що легенько розширюється донизу.

Спідниця не пряма, а у формі рибки. М’які оборки внизу додають власниці жіночності. Довжина – міді. Отже, все дуже стримано й водночас привабливо. Над таким костюмом дизайнерам довелося чимало помудрувати, щоб поєднати офіціоз та стильність.

Марічка сповістила, що конференція присвячена охороні здоров’я. Вирішувалися важливі питання інтеграції нашої системи медицини в європейську. Гостям-іноземцям теж було чому повчитися у наших спеціалістів. Адже в сучасних реаліях є певні наробітки у галузі надзвичайних ситуацій.

Знайшлися й досягнення в євроінтеграції медичних реформ. Та багато дечого ще доведеться зробити. Зокрема, трансформувати фармацевтичний сектор до європейського ринку, розглянути можливості застосування інвестицій у різні галузі медицини тощо. Одним словом, Марічка Падалко часу дарма не згаяла – займалася важливою справою.

А ви знали, де живе Катерина Осадча? Шикарний заміський будинок під столицею зі знаменитими сусідами поруч

Юрій Горбунов і Катя Осадча одружилися у 2017 році, за два тижня до народження сина Івана. Тоді вони оселилися у заміському будинку, в якому проживають і зараз.

Маєток зіркової пари знаходиться у престижному селищі Романків, що на Київщині. Нерухомість там коштує дуже не дешево, тому сусідами подружжя є в основному заможні та відомі люди. До прикладу, через паркан від Горбунових проживає ще одне відоме зіркове подружжя – Настя Каменських і Олексій Потапенко.

Катя Осадча показала заміський будинок, в якому живе з Горбуновим
Катя Осадча показала заміський будинок, в якому живе з Горбуновим

Будинок Осадчої і Горбунова знаходиться на ділянці площею 13 соток. На цій території, крім самого будинку, знаходиться невеличкий будинок для гостей, зона барбекю, басейн, сад з плодовими деревами та дитяча зона: гойдалка, пісочниця та гірки.

Катя Осадча показала заміський будинок, в якому живе з Горбуновим
Катя Осадча показала заміський будинок, в якому живе з Горбуновим

Навколо ділянки подружжя встановлений високий паркан, доповнений вічнозеленими туями, які повністю закривають подвір’я від сторонніх людей.

Ремонт у будинку виконаний у сучасному стилі, переважають пастельні кольори. В домі можна помітити камін, дорогий паркет та сучасні меблі. Все підібрано зі смаком.

Як виглядає елітний особняк Горбунова і Осадчої на Київщині
Катя Осадча показала заміський будинок, в якому живе з Горбуновим

На першому поверсі будинку розташована кухня, та велика вітальня-їдальня з каміном. А вже на другому поверсі знаходиться спальня господарів, дитячі кімнати та гардеробна.

Катя Осадча показала заміський будинок, в якому живе з Горбуновим
Катя Осадча показала заміський будинок, в якому живе з Горбуновим

Згідно з інформацією, яку можна подивитися в Інтернеті, нерухомість у селищі Романків, поряд з зірковим подружжям, коштує від 500 тисяч доларів. Тож, зіркову нерухомість собі може дозволити явно не кожен.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча почали будувати стосунки у 2015 році після спільної роботи в проєкті “Голос. Діти”. Саме заради Осадчої Горбунов покинув свою першу жінку Людмилу, з якою прожив у шлюбі 20 років.

Закохані приховували свої стосунки протягом двох років, аж поки Осадча не завагітніла і округлий живіт більше не було можливості приховувати.

Зірка студії “Квартал 95” Олена Кравець ошелешила правдою про свої стосунки з Бредом Піттом: він її колишній

Олена Кравець відверто розповіла про деталі роману з голлівудською зіркою Бредом Піттом. Знаменитість, яка 20 років поспіль виходила на сцену “Кварталу 95”, сповістила у Телеграм-каналі, що колишній Анджеліни Джолі сором’язливо запросив відвідати його знімання у Мексиці:

“У нас з ним починався роман”.

Далі Пітт взагалі втратив голову й почав надсилати Кравець листівки з романтичними ознаками у Вайбер. Олена мліла від його голосу, зазирала у гарні очі та відчувала обережні доторки рук.

В Олени Кравець був роман із Бредом Піттом

Вона судомно згадувала англійські слова й всіляко удавала, що не дивується увазі, яку їй приділяє світова знаменитість. Та подібна ідилія тривала недовго. Олена Кравець прокинулася й повернулася у реальність. Ще якийсь час тішилася спогадами про Бреда та посміхалася, а потім різко обірвала себе:

“Дурочка…”

Та як би там не сталося, 47-річна блогерка запевнила, що тепер дивитиметься на Пітта зовсім іншими очима, й уточнила: як на колишнього. Сон був настільки яскравим та очевидним, що Олена й досі витає у піднесеному настрої:

“Як же ж класно було, дівчата!”

Багато українців нині перебувають у нервовій напрузі й забутися та розслабитися можуть хіба що уві сні. Тож не дивно, що потім абсолютно нереальні фантазії сприймаються за дійсність.

Днями Кравець розповідала, що не відганяє від себе поганих думок. Навпаки, виділила їм місце у голові, й вони там живуть. Оскільки відомій жінці не під силу змінити деякі моменти, то вона намагається не думати про них. Напевно, саме тому потім у її сни приходить голлівудський красень.

В США його називають маестро: як склалося життя Влада Ями та чим тепер займається суддя “Танців з зірками”

Влад Яма був відомим українським хореографом та доволі довгий час був суддею шоу “Танці з зірками”. Колись він здобув популярність завдяки своїй майстерності та вмілому наставництву, але його рішення виїхати з України після початку війни викликало багато обговорень.

Хореограф Влад Яма показав, чим займається в США після переїзду з України
Хореограф Влад Яма показав, чим займається в США після переїзду з України

Коли розпочалося повномасштабне вторгнення в Україну, Влад Яма разом зі своєю родиною покинув країну. Це викликало критику з боку багатьох його прихильників, які очікували, що відома людина залишиться в Україні і підтримає своїх співгромадян. Критика особливо загострилася через те, що на той час більшість українських чоловіків не мали права виїжджати за кордон через воєнний стан.

Яма довго не коментував свій від’їзд, що ще більше підсилювало незадоволення його прихильників. Люди в соцмережах обурювалися його мовчанкою і звинувачували в тому, що він втік від відповідальності. Багато хто вважав, що він повинен був залишитися і підтримати Україну, і вивезти за кордон лише свою сімʼю.

Хореограф Влад Яма розповів, ким працює в США
Хореограф Влад Яма розповів, ким працює в США

Попри це, у США Влад не припинив займатися танцями. Він продовжує проводити майстер-класи та організовувати курси з бальних танців. Один із його нещодавніх проектів – новий курс для початківців, який стартує в жовтні 2024 року. Яма активно ділиться своїми заняттями в соціальних мережах та показує відео зі своїми учнями. Його колега, Марія Гнатенко, у своєму Instagram навіть назвала його маестро бальних танців.

Хореограф Влад Яма розповів, чим займається в США після переїзду з України
Хореограф Влад Яма розповів, чим займається в США після переїзду з України

Однак його від’їзд з України і досі залишається темою для обговорень. Майже кожен його пост у соцмережах супроводжується критикою від колишніх шанувальників. Багато хто засуджує його за те, що він не залишився в Україні в найскладніший час. Інші ж вважають, що кожна людина має право на власний вибір і на безпеку для своєї сім’ї.

Трішки “прибрехала” про власний вік: екс-дружина Остапчука Горняк влаштувала шоу на свій день народження

Не так давно відома українська блогерка та колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк відзначила власний день народження. У такий важливий для себе день зірка вирішила акцентувати не на собі, а на тих, кому сьогодні дійсно потрібна увага та підтримка. Що відбувалось на святі, читайте у новій статті.

День народження Христини Горняк

Існує давня традиція – на святковий торт із нагоди дня народження ставити стільки свічок, скільки виповнилось років імениннику. Але Христина Горняк на своєму святковому торті вирішила залишити тільки 6 свічок. Звісно, це лише випадковість, адже насправді знаменитість зовсім не приховує свого реального віку.

Христина Горняк відзначила свій день народження, а на торті приховала правду про власний вік
Христина Горняк відзначила свій день народження, а на торті приховала правду про власний вік

Ба більше, про своє 38-річчя Христина Горняк розповідає із гордістю. За словами блогерки, у цьому віці вона почувається просто чудово – їй подобається і зовнішня, і внутрішня складова її особистості, а тому разом із собою знаменитість відчуває повну гармонію.

Про це говорить і настрій зірки протягом власного свята. З нагоди дня народження Христина Горняк вирішила влаштувати благодійний вечір. Хоча й ціль вечірки була – зібрати кошти тим, хто цього потребує, не обійшлось і без уваги до головної зірки вечора.

Христина Горняк відзначила свій день народження, а на торті приховала правду про власний вік
Христина Горняк відзначила свій день народження, а на торті приховала правду про власний вік

Наприклад, просто на заході зірку зі святом вирішив привітати Міша Крупін. Відомий український співак влаштував для блогерки сюрприз і заспівав їй власні пісні посеред вечору. Христина Горняк була щаслива отримати таке шоу на свій день народження, про що говорить її яскрава усмішка, коли вона знімала виступ друга на відео.

А ви знали, як виглядають батьки Ірини Федишин? Мама така ж молода, як і її зіркова донька: просто хіт

Ірина Федишин, відома українська співачка, завжди славилась своїм традиційним ставленням до питання сім’ї. Разом із дітьми та чоловіком вона повсякчас намагається проводити якомога більше часу разом. Тепер до їхньої компанії часто приєднуються і батьки зірки.

Батьки Ірини Федишин

Нещодавно на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Ірина Федишин опублікувала нову світлину. На кадрі позували сини артистки, а також її чоловік і мама з батьком. Зіркова родина у повному складі вирішила прогулятись Львовом. Вони прийшли до особливого місця.

Українська співачка Ірина Федишин показала, як виглядають її батьки і розповіла про прогулянку
Українська співачка Ірина Федишин показала, як виглядають її батьки і розповіла про прогулянку

Як розповіла Ірина Федишин, вона не просто так запросила своїх батьків і рідних відвідати виставу в Оперному театрі. За словами співачки, там вона востаннє була ще маленькою, а тому хотіла нагадати і собі, і своїй родині про ті хороші й безтурботні часи.

Знаменитість зізналась, що всі були у захваті від вистави – і її діти, і батьки, і чоловік. Ірина Федишин протягом такої прогулянки зуміла вкотре усвідомити важливу думку. Українська співачка зізналась, що дарувати позитивні емоції близьким людям – це дуже важливо, особливо у такі важкі часи.

Українська співачка Ірина Федишин показала, як виглядають її батьки і розповіла про прогулянку
Українська співачка Ірина Федишин показала, як виглядають її батьки і розповіла про прогулянку

Хай там як, але неможливо не помітити схожість у зовнішності відомої української співачки Ірини Федишин і її мами. Зіркові родички мають волосся однакового кольору, дуже схожу усмішку й по-однаковому добрі очі. А ось форма обличчя у співачки татова – це видно навіть здалеку. Голова родини на світлині вийшов серйозним, адже усміхався набагато стриманіше.

Всього 2 яйця і 5 хвилин часу й на столі ситний сніданок: повітряне суфле буквально тане в роті

Вам знадобиться:

  • 2 яйця;
  • 1 дрібка солі;
  • 15 г вершкового масла.
Ніжне яєчне суфле на сніданок

Щоб приготувати на сніданок яєчне суфле, акуратно вбийте в глибоку миску яйця. Жовтки мають залишитися цілими. Дістаньте їх ложкою й перекладіть у невелику піалу. Трішки присоліть та збийте вінчиком.

Білки збийте міксером до крутих піків. Ложку білків додайте в жовтки й перемішайте вінчиком до однорідності. Після цього жовту масу перелийте до білої. Акуратно з’єднайте обидві силіконовою лопаткою, роблячи рухи по колу знизу вверх.

Ніжне яєчне суфле на сніданок

Розігрійте пательню. Покладіть шматочок вершкового масла. Дайте йому розплавитися, змастивши силіконовим пензликом усю поверхню сковорідки разом із бортиками. Обережно викладіть яєчну масу. Розподіліть лопаткою по всій поверхні.

Ніжне яєчне суфле на сніданок

Коли яєчна маса знизу прихопиться й набуде золотавого відтінку, за допомогою двох лопаток складіть омлет удвічі так, щоб підсмажений бік був з обох сторін. Накрийте кришкою і ще трішки підсмажте. Потім переверніть і нехай дійде з іншого боку.

Перекладіть готове яєчне суфле на тарілку. Ззовні буде хрумка скоринка, а в середині ніжна м’якота. Насолоджуйтеся, і нехай весь світ зачекає!

Ніжне яєчне суфле на сніданок

Для приготування такого сніданку потрібно брати виключно свіжі яйця. Тож, коли вибираєте у супермаркеті, зверніть увагу, щоб шкаралупа була однотонною без плям та ушкоджень. Яйця на дотик мають бути не липкими.

Особливо прискіпливі можуть просвітити яйце ліхтариком. Не повинні просвічуватися плями. Ще можете струснути яйце. Якщо щось бовтається в середині, не купуйте – воно точно не свіже.

Тіна Кароль зробила селфі з ліжка і видала пікантну таємницю: спить без нічого – це все є на фото

Тіна Кароль – одна з найпопулярніших українських співачок, за життям якої у її Інстаграм-блозі спостерігають майже 2 мільйони підписників. Тіна нечасто радує своїх прихильників кадрами зі свого особистого життя. Зазвичай, співачка показує свої репетиції, кадри з концертів, чи інші моменти творчого життя.

Та нещодавно Тіна показала у своєму Інстаграм-блозі ранкове селфі у ліжку. Співачка позувала, закутана у повітряну білу ковдру без макіяжу і без одягу. В кадрі видно, що співачка звикла спати без піжами.

Тіна Кароль показала себе зранку у ліжку без одягу
Тіна Кароль показала себе зранку у ліжку без одягу

Варто додати, що Тіна без макіяжу і зачіски виглядає не гірше, ніж при повному “марафеті”. У свої 39 років співачка немає зморшок і виглядає молодо та свіжо.

Варто додати, що останнім часом подейкують, що у своєму ліжку Тіна спить не сама. Так, співачка після смерті свого чоловіка у 2013 році не показувала на публіку жодного свого бойфренда. І справа не в тому, що Кароль довгий час була самотня. Тіна зізнається, що не покаже свого обранця на публіку, навіть якщо вийде за нього заміж.

Не так давно в Мережі почали говорити, що співачка може зустрічатися з молодшим на 9 років бізнесменом Юрієм Арошидзе. Чоловік являється президентом американського фонду протезування “PROTEZ FOUNDATION”, з яким співпрацює Кароль. Так, співачку неодноразово бачили в компанії Юрія на різних заходах.

Тіна Кароль та Юрій Арошідзе. Скриншот фото з Мережі

Сама співачка відреагувала на ці чутки на власному концерті. Зі сцени Тіна зазначила, що її вже “поженили” з Юрієм. Та Тіна закликала не вірити цим чуткам.

Це все смішно. Особливо останнє – те, з ким мене поженили. На паркані теж пишуть і там нічого…

, – сказала Тіна зі сцени.

Місяцями худне, а все одно ледь в кадр поміщається: Юрій Ткач показав “легкий перекус” на автозаправці

У сучасному світі зовнішній вигляд і фігура мають величезне значення, адже суспільство схильне сприймати струнких людей як більш успішних і впевнених у собі. Однак деякі представники українського шоу-бізнесу довели, що зайві кілограми можуть бути не лише частиною їхньої харизми, а й ключем до успіху.

Одним із яскравих прикладів є відомий актор і гуморист Юрій Ткач. З самого початку кар’єри він мав проблеми з зайвою вагою, але вміло перетворив цей недолік на свою особливість. У ролях доброзичливого і завжди позитивного товстячка Ткач став улюбленцем мільйонів глядачів.

Юрій Ткач розповів, як почав слідкувати за фігурою
Юрій Ткач розповів, як почав слідкувати за фігурою

Проте, як і будь-яка публічна особа, Юрій стикається з критикою. Хейтери часто під кожною публікацією актора залишають коментарі щодо його зовнішності, нагадуючи, що він вже ледь поміщається в кадр. Ймовірно, ці негативні коментарі, а також бажання змінитися на краще спонукали Ткача переглянути свій спосіб життя.

Гуморист поділився, що вирішив взяти під контроль свій раціон і відмовився від усього, що він так любив. Солодке, випічка, смажена картопля та алкоголь — усе це Юрій вилучив із свого меню. Лише зрідка актор дозволяє собі бутерброд з маслом і червоною рибою або келих білого сухого вина. Така зміна раціону дозволила Ткачу скинути майже 10 кілограмів, хоча його любов до їжі залишається його слабкістю.

Юрій Ткач прокоментував, як почав слідкувати за вагою
Юрій Ткач прокоментував, як почав слідкувати за вагою

Нещодавно актор поділився в соціальних мережах своїм перекусом під час подорожі. На автозаправках зазвичай важко знайти щось здорове — там часто пропонують каву, хот-доги, круасани та іншу їжу, далеку від принципів правильного харчування. Але Юрій зробив неабияку рекламу мережі автозаправок UPG, яка здивувала його своїм меню. Актор похвалився стейком з червоної риби, кабачковою локшиною та карпачо з лосося, які йому подали на заправці.

Юрій Ткач показав свій перекус на автозаправці
Юрій Ткач показав свій перекус на автозаправці

Юрій залишився дуже задоволений такою трапезою і поділився своїм враженням на сторінці в Instagram.

Тренди чи повний несмак? ТОП-5 манікюрів Насті Каменських, які викликають питання у всіх жінок країни

Блакитний манікюр був одним із трендових відтінків 2024 року. Незважаючи на його популярність серед модниць, блакитний манікюр Насті викликав чималу критику. Шанувальники помітили, що нерівна форма нігтів та надмірна довжина виглядали неохайно, а арка нігтя була занадто пласкою, через що манікюр здавався недбалим. Хоча цей колір є універсальним і підходить до будь-якої пори року, виконання виявилося не таким вдалим, як очікувалося.

Як виглядає манікюр Насті Каменських
Як виглядає манікюр Насті Каменських

Бордовий колір – класика, яку Настя часто обирає у холодну пору року. Такий відтінок додає елегантності і завжди виглядає стильно. Бордовий манікюр робить руки охайними та доглянутими, і багато жінок вважають його безпрограшним варіантом. Однак цей колір досить вибагливий у нанесенні – найменша похибка в роботі майстра може зробити манікюр неакуратним. Бордовий тон підкреслює кожен недолік, тому вимагає особливої уваги.

Як виглядає манікюр Насті Каменських
Як виглядає манікюр Насті Каменських

Чорний манікюр – сміливий вибір для жінок, які люблять виділятися. Настя Каменських нечасто робить чорні нігті, проте час від часу вона обирає цей зухвалий і виразний колір. Чорний завжди привертає увагу і підкреслює індивідуальність. Він відмінно підходить для вечірніх заходів і додає нотку таємничості образу.

Як виглядає манікюр Насті Каменських
Як виглядає манікюр Насті Каменських

У літні місяці Настя віддає перевагу яскравим неоновим кольорам – жовтому, малиновому, кораловому. Ці насичені відтінки створюють яскравий та запам’ятовуючий образ, ідеально підходять для теплого сезону. Вони добре гармоніюють із засмаглою шкірою та виглядають особливо ефектно під променями сонця. Каменських чудово вміє поєднувати ці кольори з літніми сукнями та купальниками, що робить її образи ще більш стильними та модними.

Як виглядає манікюр Насті Каменських
Як виглядає манікюр Насті Каменських

Білий або молочний манікюр – найуніверсальніший вибір для будь-якого сезону, і Настя часто обирає саме ці відтінки. Білий колір вважається символом чистоти та вишуканості, тому він чудово виглядає на будь-якій формі нігтів. Однак, іноді довжина нігтів залишається занадто великою, що візуально змінює форму рук. Це відзначають і уважні підписники співачки, які не раз залишали коментарі з цього приводу.

Як виглядає манікюр Насті Каменських
Як виглядає манікюр Насті Каменських

Високо злетіла, а потім зникла з радарів: чим сьогодні займається суддя “Україна має талант” Слава Фролова

Слава Фролова швидко здобула популярність завдяки своїй щирості та професіоналізму. Найбільшу популярність принесла участь у суддівській команді шоу “Україна має талант”, яке дебютувало на екрани у 2009 році. Слава була частиною журі протягом кількох сезонів разом із хореографом Владом Ямою, продюсером Ігорем Кондратюком, Ектором Браво та іншими зірками.

Куди зникла Слава Фролова, яка роками працювала на шоу Україна має талант
Куди зникла Слава Фролова, яка роками працювала на шоу Україна має талант

Фролова завжди ставилася до кожного учасника з великою повагою та підтримкою, що робило її улюбленицею учасників та публіки.

Однак, на піку своєї популярності, Слава Фролова поступово зникла з радарів українського телебачення. Її раптова відсутність на екранах викликала чимало питань: куди поділася зіркова суддя та що вона робить зараз?

Куди зникла Слава Фролова, яка роками працювала на шоу Україна має талант
Куди зникла Слава Фролова, яка роками працювала на шоу Україна має талант

Фролова свідомо відійшла від активної участі в медіа, зробивши вибір на користь творчого розвитку та особистого життя. Як виявилося, після завершення своєї кар’єри на телебаченні, вона присвятила себе мистецтву, культурі та соціальним проєктам.

Сьогодні Слава Фролова займається різноманітними культурними та соціальними проєктами. Вона є засновницею арт-проєкту, який став платформою для творчого розвитку та культурного обміну в Україні. Проєкт націлений на підтримку молодих митців, а також на популяризацію сучасного мистецтва. Окрім того, Фролова активно займається волонтерською діяльністю, бере участь у благодійних проєктах, підтримуючи ініціативи, пов’язані з освітою та культурою.

Слава Фролова сьогодні займається творчою та культурною діяльністю
Слава Фролова сьогодні займається творчою та культурною діяльністю

Щодо особистого життя, Слава завжди тримала його у секреті. Вона рідко розповідає про свою родину чи особисті стосунки. Відомо, що Слава є мамою, і ця частина життя є для неї надзвичайно важливою.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе знайшла нове кохання: чоловік молодий і заможний (Фото)

У 2023 році Віра Брежнєва оголосила про розлучення з Костянтином Меладзе. Тоді співачка не стала вдаватися у подробиці та розповідати причини розставання, але зізнавалася, що важко проходить цей етап у житті.

Останній рік Віра була самотньою, та нещодавно все змінилося. В Мережі почали ходити чутки, що Брежнєва знову у стосунках, а співачка лише підігрівала ці чутки своєю поведінкою. Так, одного разу Віра у своєму Інстаграм-блозі опублікувала фото великого букету квітів і зазначила, що може купувати собі квіти сама, та в цьому немає необхідності, бо “він це зробить”.

Віра Брежнєва вперше після розлучення з Меладзе вийшла в світ з новим обранцем
Віра Брежнєва вперше після розлучення з Меладзе вийшла в світ з новим обранцем

На днях Віру Брежнєву помітили на концерті гурту “Океан Ельзи” у Києві. Там співачка була не одна, а в компанії молодого і вродливого чоловіка, повідомляє ТСН.

Віра Брежнєва вперше після розлучення з Меладзе вийшла в світ з новим обранцем. Фото: ТСН
Віра Брежнєва вперше після розлучення з Меладзе вийшла в світ з новим обранцем. Фото: ТСН

Співачка була одягнена досить непримітно: у довгому чорному пальто, кедах та сонцезахисних окулярах. Її супутник також був одягнений у спортивному стилі.

Чи дійсно, цей чоловік є новим обранцем Віри невідомо. Вони не були помічені разом в обіймах і не трималися за руки. Та зірковий пліткар Богдан Беспалов, посилаючись на власні джерела, запевняє, що саме цей чоловік є новим бойфрендом Брежнєвої. Більше того, Беспалов підкреслює, що цей молодик не з простих: він заможний і має  багато зв’язків, як серед політиків і великого бізнесу, так і в шоубізі.

Нагадаємо, Віра Брежнєва офіційно була одружена двічі. З 2006 по 2012 рік співачка перебувала у шлюбі з нафтовим магнатом Михайло Кіперманом, від якого має доньку Сару. До Кіпермана співачка жила у цивільних відносинах з іншим чоловіком, від якого народила старшу доньку Соню. У 2015-му Брежнєва вийшла заміж за свого продюсера Костянтина Меладзе, з яким була у шлюбі до 2022-го року.

Слава біжить поперед нього – бабій та абʼюзер: про нового обранця Лесі Нікітюк гуляють невтішні чутки

Нещодавно мережа буквально вибухнула новинами про знамениту українську ведучу Лесю Нікітюк, яка нещодавно познайомила публіку зі своїм новим обранцем — військовослужбовцем Дмитром Бабчуком.

Леся Нікітюк показала свого молодого бойфренда
Леся Нікітюк показала свого молодого бойфренда

Проте, якщо бути точнішим, ініціатива знайомства з новим бойфрендом не зовсім належала самій Лесі. Все почалося з того, що уважні фанати помітили ведучу разом із молодим чоловіком в Одесі. І хоча спочатку це була лише чергова здогадка, інформація почала швидко розповсюджуватися в інтернеті. Урешті-решт Леся Нікітюк вирішила розповісти, хто ж насправді підкорив її серце.

Виявилося, що таємничим обранцем став 28-річний Дмитро Бабчук — старший лейтенант Збройних сил України, родом із Одеси. Він служить в морській піхоті і вже встиг зарекомендувати себе як відповідальний та сміливий військовий. Проте публіка звернула увагу не лише на його військові заслуги, але й на його вік – Дмитро молодший за Лесю на цілих 9 років.

Леся Нікітюк показала 28-річного обранця
Леся Нікітюк показала 28-річного обранця

І поки прихильники Лесі щиро раділи її новому коханню, соціальні мережі почали заповнювати чутки та скандальні заяви про Дмитра. У мережі з’явилися повідомлення від дівчат, які стверджують, що вони нібито мали стосунки з Дмитром до його знайомства з Нікітюк. Згідно з їхніми твердженнями, він має репутацію бабія та маніпулятора, а його стосунки з іншими дівчатами були далекі від ідеальних.

Зокрема, інтернетом поширюються скриншоти переписок, де Дмитро нібито використовував одні й ті самі фрази і “казки” для багатьох жінок. Одна з його умовних екс-дівчат навіть побажала Лесі уникнути того болю, що пережили інші, натякаючи на шантаж, погрози та зради з боку Дмитра. Ці заяви швидко підігріли інтерес до нової пари, викликавши хвилю обговорень та суперечок.

Мережею ширяться неприємні чутки про обранця Лесі Нікітюк
Мережею ширяться неприємні чутки про обранця Лесі Нікітюк

Проте, ні Леся Нікітюк, ні сам Дмитро поки що не коментували ситуацію. Вони вирішили залишити цю тему без відповіді, дозволивши публіці самостійно вирішувати, чи варто вірити цим чуткам.