facebook

“Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями!”: не дослухалися до порад Кобзаря Аліна Гросу, Фреймут, Кузнецова

Аліна Гросу

Перший шлюб із росіянином у “маленької бджілки” не витримав і року. Та Аліна не покаялася й замутила нові стосунки з актором Романом Полянським. Гросу з захопленням розповідала про щедрі подарунки від коханого і про намір вийти за нього заміж та звести будинок в Україні. Повномасштабна агресія трішки змістила плани співачки.

Аліна Гросу покохала росіянина

Дівчина виїхала до США із наміром навчатися. Потім стала всіляко натякати, що закохана. Далі – більше. Виклала в мережу весільні світлини, де було видно лише потилицю нареченого. Та правда спливла, звідки не чекали. Гості з офіційного заходу в мера Нью-Йорка виклали світлини, на яких наша Аліночка була не сама, а з уже добре відомим нам… Полянським. Так от чому так ретельно приховувала особу свого нареченого!

Ольга Фреймут

Були певні причини приховувати від широкого загалу одруження з гендиректором Нового каналу й у всеукраїнської ревізорки. Про те, що вийшла заміж за Володимира Локотка та народила йому доньку й синочка, стало відомо, коли дітлахи вже підросли.

Ольга Фреймут покохала росіянина

Весілля молодята не влаштовували. Просто тихенько розписалися під час другої вагітності Олі. А зовсім нещодавно з’ясувалося, що обранець Фреймут є росіянином. Щоправда, народився він у Казахстані, але навчався у москві й деякий час був працівником “Газпром Медіа”.

Очоливши український телеканал, Локотко заполонив ефір російським контентом типу “Вороніни”, “Щасливі разом”, “Татові дочки” тощо. Українського громадянства в чоловіка Фреймут, схоже, немає взагалі.

Катерина Кузнецова

Двічі в одну й ту ж річку, а саме в шлюб із росіянами вступала й “Анка з Молдованки”. З актором Євгеном Проніним в офіційному шлюбі прожили близько 2 років, хоча до цього вважалися парою доволі тривалий час.

Катерина Кузнецова покохала росіянина

Відтоді Катруся зробила висновки й з новим обранцем Максимом Апліним не поспішає ставати на весільний рушник. Після початку повномасштабної агресії вони покинули рф і перебралися жити на іспанський Тенерифе. Росіянин на догоду коханій носить футболки з гербом України.

Я була вражена тим, який вигляд мають матері ведучих ТСН Лідії Таран, Алли Мазур і Падалко: справжні красуні

Найрідніші люди зірок ТСН – зовсім не публічні люди. Як виглядають мами Алли Мазур, Лідії Таран, Марічки Падалко та Соломії Вітвіцької?

Алла Мазур

Якою була мама Алли Мазур
Якою була мама Алли Мазур

Мама Алли Мазур Марія була зовсім не публічної особистістю. Жінка все життя працювала в медицині: була дитячим лікарем. У 2021 році матір Алли Мазур померла. Телеведуча зізнається, що їй досі не віриться, що її мами більше немає. Крім того, Алла Мазур зізнається, що відчуває присутність матері і постійно, у своїй голові, з нею спілкується та радиться.

Марічка Падалко

Як виглядає матір Марічки Падалко
Як виглядає матір Марічки Падалко

Марічка Падалко дуже рідко показує своїх батьків на публіку. Та одного разу телеведуча опублікувала фото з мамою у своєму Інстаграм-блозі і зібрала купу вподобайок. Про маму Марічки відомо лише те, що вона все життя працює викладачкою в університеті.

Лідія Таран

Як виглядає мама Лідії Таран
Як виглядає мама Лідії Таран

Маму Лідії Таран звати Марія. Жінка має дуже гарну вроду і неймовірно довге волосся, яке просто неможливо не помітити. Марія Григорівна живе звичайним життям: вирощує овочі на власному городі та мріє більше часу проводити з донькою та внучкою.

Соломія Вітвіцька

Як виглядає мама Соломії Вітвіцької
Як виглядає мама Соломії Вітвіцької

Мама Соломії Вітвіцької – справжня красуня і виглядає практично ровесницею своєї зіркової доньки. Жінка активно займається спортом та слідкує за своїм харчуванням. Саме тому жінка виглядає так молодо і свіжо.

Наталія Мосейчук

Як виглядає мама Наталії Мосейчук
Як виглядає мама Наталії Мосейчук

Мама Наталії Мосейчук Ганна Миколаївна все життя пропрацювала вчителькою у школі. Цікаво, що саме вона була першою вчителькою ведучої ТСН. Мосейчук пригадує, що ніхто з учнів навіть не здогадувався, що вони мама і донька, адже Ганна Миколаївна ніколи не виділяла свою доньку від інших учнів і відносилася до неї, як до інших.

Я не впізнала жодну з них, а чи впізнаєте ви? Як виглядають повністю без макіяжу всі співачки з “ВІА Гри”

Віра Брежнєва

Як виглядає Віра Брежнєва без макіяжу

Заради цієї білявки дует “ВІА Гра” перетворили на тріо. Певно, Костянтин Меладзе настільки надихнувся красою Віри, що навіть через деякий час розлучився з дружиною, покинув трьох дітей та одружився з підопічною. Врешті вони таки розсталися. Чи варте воно було того?

Альона Вінницька

Як виглядає Альона Вінницька без макіяжу

Саме з цієї співачки почали ліпити дівочий гурт. В дуеті Ольга, яку для милозвучності перейменували на Альону, відповідала за голос. А Надія Грановська більше танцювала.

Надія Мейхер

Як виглядає Надія Мейхер без макіяжу

Заради участі у “ВІА Грі” Надії довелося відмовитися від прізвища Мейхер, та стати Грановською. Вона є довгожителькою проєкту. Весь час після декрету поверталася під крильце Костянтина Меладзе, який не міг відмовити брюнетці.

Світлана Лобода

Як виглядає Світлана Лобода без макіяжу

Протрималася серед дівчат всього кілька місяців. Меладзе відразу сказав дівчині, що вона занадто самостійна, щоб співати у гурті. Й неначе у воду дивився. Світлана – одна з небагатьох віагрянок, якій вдалося побудувати сольну кар’єру.

Ганна Сєдокова

Як виглядає Ганна Сєдокова без макіяжу

Після розлучення з футболістом Валентином Белькевичем Ганнуся пустилася берега. Мала купу чоловіків, яких неможливо порахувати. Деяким навіть народжувала дітей. От тільки у пісенній творчості якось не дуже прославилася.

Альбіна Джанабаєва

Як виглядає Альбіна Джанабаєва без макіяжу

Ще одна щасливиця, яка довго трималася на позиції руденької. А все завдяки закоханості в дівчину рідного брата продюсера Валерія Меладзе. Альбіна навіть народила коханому сина. За 10 років подарувала ще одного нащадка. Лише після цього співак одружився з нею. Нині вони батьки трьох дітей.

Санта Дімопулос

Як виглядає Санта Дімопулос без макіяжу

Санта – це не стільки про співи, скільки про красу. Дівчина визнана на весь світ бодибілдерка. Натомість ще до “ВІА Гри” встигла взяти участь у “Фабриці зірок 3” та поспівати у гурті “7 небо”.

Фірмовий суп невістки! Люблять навіть діти. Гарбузовий суп-пюре з запечених овочів – смачний і ніжний

Зараз осінь, а це – сезон гарбуза. Гарбуз – це справжній супер-продукт, адже з нього можна приготувати безліч цікавих страв. З гарбуза роблять десерти, різні запіканки, каші та багато чого іншого солодкого. В той же час з гарбуза роблять й не солодкі страви: супи, оладки, гарніри та багато чого іншого.

Однією з найпопулярнішою стравою з гарбуза є крем-суп. Готують його різними способами, та найсмачнішим буде суп, інгредієнти для якого не проварюються у воді, а запікаються. Так, суп матиме більш насичений смак і бархатисту консистенцію.

Необхідні інгредієнти:

  • гарбуз – 700 г;
  • цибуля – 300 г;
  • морква – 250 г;
  • часник – 5 зуб.;
  • курячий більйон, або вода – 1,5 л;
  • вершки – 120 мл;
  • приправа каррі – 0,5 ч.л;
  • куркума – дрібка;
  • прованські трави – 1 ч.л;
  • сухий часник – 1 ч.л;
  • паприка – 0,5 ч.л;
  • сіль, перець за смаком;
  • олія.

Спосіб приготування:

Гарбуз очищаємо від шкірки і насіння і нарізаємо кубиком. Моркву очищаємо і нарізаємо шматочками, як гарбуз. Перекладаємо гарбуз і моркву у глибоку миску, додаємо 2 ложки олії і додаємо спеції: сіль, прованські трави і сухий часник. Все ретельно перемішуємо.

Перекладаємо овочі на деко, розприділяємо одним шаром. Ставимо деко у духовку і запікаємо при темпаратурі 220 градусів до м’якості овочів (15-20 хвилин).

Рецепт смачного та ніжного гарбузового крем-супу з запечених овочів
Рецепт смачного та ніжного гарбузового крем-супу з запечених овочів

В цей час підготовлюємо інші інгредієнти. Цибулю нарізаємо кубиком. Беремо каструлю з товстим дном, додаємо трохи олію і ставимо на середній вогонь. Перекладаємо цибулю у каструлю і додаємо туди ж нарізаний часник. Обсмажуємо на помірному вогні до легкої золотистості.

Коли цибуля обсмажується, перекладаємо до неї запечені моркву з гарбузом. Заливаємо овочі гарячим бульйоном, або водою. Додаємо спеції: карі, куркуму, паприку і сіль та перець за смаком. Проварюємо все 5-10 хвилин і перебиваємо все погружним блендером до однорідності. Після цього додаємо вершки, все ретельно перемішуємо, доводимо до кипіння і вимикаємо.

Рецепт смачного та ніжного гарбузового крем-супу з запечених овочів
Рецепт смачного та ніжного гарбузового крем-супу з запечених овочів

Смачного!

Невже на 1+1 в колективі працюють “зміюки”? Марічка Падалко зізналася, що не знає, яка зарплатня у її колег

Марічка Падалко відверто розповіла Аліні Доротюк, що має невелику зарплату. Ця новина дуже дивує, адже телеведуча належить до категорії топів на 1+1. З усім тим, дозволити собі шикарних апартаментів у престижній багатоповерхівці знаменитість не може.

Мешкає у 2-кімнатній квартирі на Гоголівській, яку придбали з Єгором Соболєвим ще у 2006 році. Оскільки квартира не була розрахована на поповнення з трьох нащадків, згодом подружжя замислилося про розширення житлових квадратів.

Скільки заробляє Марічка Падалко на 1+1

Чоловік більше схилявся до купівлі дачі за містом, оскільки, якщо взяти кредит на велику квартиру у столиці, довелося б виплачувати його аж до пенсії. Марічка пристала на пропозицію благовірного, тож усі вихідні тепер проводять на свіжому повітрі.

Заробіток Марічки Падалко на телеканалі виходить невеликий. Придбати 3 квартири у новому ЖК, як це спромігся Сергій Притула, вона не може. На думку ведучої, канал окремим суперзіркам, які приносять рекламні кошти, може платити чималі гроші. Але Марічка навіть не знає, яку зарплатню отримують її колеги з 1+1:

“Я не знаю, яка зарплата у моїх колег, її не розголошують через корпоративну етику”.

Допоки Єгор Соболєв був народним депутатом, ведучій, як дружині, довелося задекларувати отриману за рік суму. Тож може сміливо сказати: у 2016-2017 роках заробляла 40 тисяч гривень на місяць. Щоправда, з цієї суми ще й утримувалися податки.

Скільки заробляє Марічка Падалко на 1+1

За підсумками 2021 року Падалко з’ясувала, що як блогерка заробляла набагато більше, аніж на офіційному місці роботи, адже лише за один рекламний пост отримувала 1-1,5 тис.доларів.

Нині ця стаття доходів для знаменитості несуттєва. Натомість Марічка підробляє модераторкою на конференціях, тож отримує додаткові кошти. Старший син Мишко, який уже студент, знайшов підробіток – пів дня після навчань збирає дрони.

Моєму чоловіку слід повчитися: який найдорожчий подарунок зробив Потап Насті Каменських – оце так увага

Зіркове подружжя Потап і Настя Каменських раніше активно показували свої стосунки на публіку. Вони публікували багато спільних фото та говорили про свої відносини в інтерв’ю. Настя завжди відмічала, що Потап – дуже романтичний і часто робить їй сюрпризи. Репер регулярно дарував дружині квіти, а Каменських хизувалася ними у своєму Інстаграм-блозі.

Настя Каменських розповіла, який найдорожчий подарунок отримувала від Потапа
Настя Каменських розповіла, який найдорожчий подарунок отримувала від Потапа

На дні народження Насті Потап ніколи не обходився лише подарунком. Так, на 34-й день народження співачки у 2021 році, Каменських похизувалася брендовою сумочкою, яку їй подарував чоловік, величезним букетом квітів та охапкою повітряних кульок.

Настя Каменських розповіла, який найдорожчий подарунок отримувала від Потапа
Настя Каменських розповіла, який найдорожчий подарунок отримувала від Потапа

Та це був не найдорожчий подарунок Потапа для Насті Каменських. Свій найдорожчий подарунок репер зробив у день весілля зі співачкою. Так, чоловік організував подорож з дружиною у теплі краї на медовий місяць. Потап потурбувався про те, щоб все було на найвищому рівні, тому відпочивати молодята відправилися на приватному літаку, де були лише вони вдвох.

Настя Каменських розповіла, який найдорожчий подарунок отримувала від Потапа
Настя Каменських розповіла, який найдорожчий подарунок отримувала від Потапа

У своїх Інстаграм-сторіз Настя хизувалася приватним літаком і показувала, як там все облаштовано всередині. Так, в літаку дуже зручні сидіння, на яких можна навіть лежати. Також молодятам організували святковий фуршет прямо в салоні літака.

Настя Каменських розповіла, який найдорожчий подарунок отримувала від Потапа
Настя Каменських розповіла, який найдорожчий подарунок отримувала від Потапа

Каменських була вражена від такого сюрприза Потапа і запевняла, що у неї найкращий чоловік у світі.

Що зараз відбувається у стосунках Потапа і Каменських

В Мережі вже давно подейкують, що Потап та Каменських більше не разом. І хоча подружжя дану інформацію не підтверджують, здається, що це може бути правдою. Так, Потап і Настя більше не живуть разом. Судячи по їхніх соціальних мережах, Каменських більшість часу перебуває в Україні, а Потап – за кордоном. Крім того, вони не публікують спільних фото та не з’являються разом у публічних місцях.

Сперечалися з сусідками, чи можна пити магазинний кефір: дієтологи кажуть, що шкоди більше, ніж користі

Кефір завжди мав репутацію напою, який сприяє здоров’ю, схудненню та покращує травлення. Але чи варто довіряти всім яскравим пляшечкам на полицях супермаркетів? Відповідь на це питання неоднозначна. Дієтологи звертають увагу на кілька факторів, які роблять магазинний кефір менш корисним або навіть шкідливим для здоров’я.

Дієтологи розповіли, чи корисно пити магазинний кефір
Дієтологи розповіли, чи корисно пити магазинний кефір

Технологія виробництва та пастеризація

У промислових масштабах кефір виготовляється шляхом пастеризації молока, що призводить до знищення багатьох корисних бактерій. У результаті цей продукт втрачає більшу частину своїх пробіотичних властивостей, які є основною причиною його користі для травлення.

Дієтологи розповіли, чи корисно пити магазинний кефір
Дієтологи розповіли, чи корисно пити магазинний кефір

Додавання консервантів та стабілізаторів

Щоб подовжити термін придатності продукту, виробники часто додають у магазинний кефір різні консерванти та стабілізатори. Це робить його менш натуральним і може негативно впливати на організм людини. Хоча виробники запевняють, що ці речовини безпечні в малих дозах, їх накопичення в організмі може мати шкідливі наслідки для здоров’я.

Можливість підробок та низької якості молока

Інколи на полицях магазинів можна зустріти кефір, який виготовляється не з якісного молока, а з порошкових продуктів, що значно знижує його поживну цінність. Крім того, в окремих випадках трапляються продукти, які фактично не є кефіром у класичному розумінні, оскільки для їх виготовлення використовуються штучні закваски, що не мають нічого спільного з традиційним процесом ферментації.

Дієтологи розповіли, чи корисно пити магазинний кефір
Дієтологи розповіли, чи корисно пити магазинний кефір

Як обрати дійсно корисний кефір?

Попри всі застереження, кефір все ж залишається продуктом, який може бути корисним. Один із найкращих варіантів – це приготування кефіру вдома. Для цього потрібно придбати натуральну закваску та свіже молоко, яке не підлягало глибокій пастеризації.

Або якщо приготування кефіру вдома не є можливим, варто звертати увагу на органічні варіанти цього продукту в магазинах. Органічний кефір зазвичай виготовляється з молока, отриманого від тварин, яких не годують штучними добавками або антибіотиками, що значно покращує його якість. Також виробники органічних продуктів зазвичай не використовують консерванти та штучні стабілізатори.

Не від Балана: фото вагітної Тіни Кароль викликали фурор в Мережі. Це чудо природи (Фото)

Про те, що 39-річна співачка мріє народити донечку, ні для кого не секрет. Про свої плани стати мамою вдруге співачка говорить вже не один рік. Якщо ще нещодавно прихильники допускали той факт, що артистка планує усиновити дитину, чи скористатися послугами сурогатної мами, то нещодавно Тіна ці здогадки розвіяла. Співачка запевнила, що веде здоровий спосіб життя, адже хоче самостійно виносити та народити дитину.

Українська співачка Тіна Кароль показала, як вміє відтискатись від підлоги під час тренування
Тіна Кароль показала фото з вагітним животом

Та на даний момент Тіна має лише одну дитину – 16-річного сина Веніаміна від Євгена Огіра. Співачка стала мамою у 2008-му. Тоді кар’єра Кароль тільки набирала обертів.

В Мережі збереглося чимало фото вагітної Тіни Кароль. Співачка виходила на сцену навіть на останніх місяцях вагітності.

Тіна Кароль вагітна першим сином
Тіна Кароль показала фото з вагітним животом

Також, на 8-му місяці вагітності Кароль знялася для журналу “VIVA”. Фото вийшли нереально красивими, а співачка на них дуже вродлива.

Вагітні Ольга Сумська, Тіна Кароль, Ольга Фреймут та інші: як виглядали знамениті красуні незадовго до пологів
Вагітні Ольга Сумська, Тіна Кароль, Ольга Фреймут та інші: як виглядали знамениті красуні незадовго до пологів
Тіна Кароль показала фото з вагітним животом
Тіна Кароль показала фото з вагітним животом

На жаль, материнство для Кароль було не простим. Коли її син був маленьким, її чоловік Євген Огір захворів на онкологічну хворобу. Коли Веніаміну було 5 років, Євген помер. Тоді Кароль залишилась з маленьким сином на руках, без чоловіка, продюсера, та без грошей, адже всі вони пішли на лікування чоловіка.

Варто відзначити, що Кароль виховує сина так, як цього хотів його батько Євген Огір. Так, саме Євген хотів, щоб Вєня пішов в школу не в Україні, а в Лондоні. Хоч для Кароль це було складне рішення, та вона виконала волю свого чоловіка.

Українська співачка Тіна Кароль показала ніжну фотографію зі своїм сином Веніаміном Огіром
Українська співачка Тіна Кароль показала ніжну фотографію зі своїм сином Веніаміном Огіром

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль зізналася, що не розповість на публіку про своє нове кохання, навіть якщо вийде заміж вдруге. Співачка має намір і далі приховувати своє особисте життя. Можливо, у Тіни вже є претендент на її серце, від якого вона й планує народити.

Потап, який стрімголов втік з України, розсекретив свою геолокацію: гріється на сонці без Каменських

Олексій Потапенко, більш відомий під сценічним псевдонімом Потап, довгий час вважався одним з найуспішніших реперів та продюсерів в Україні. Його кар’єра почалася ще на початку 2000-х років, і за цей час артист здобув популярність завдяки незабутнім хітам, співпраці з багатьма відомими українськими виконавцями та яскравим концертним виступам. Проте, повномасштабне вторгнення в Україну в 2022 році стало великим випробуванням не лише для країни, але й для кар’єри Потапа.

У мережі обговорюють переїзд за кордон чоловіка Насті Каменських
У мережі обговорюють переїзд за кордон чоловіка Насті Каменських

Коли стало відомо, що Потап покинув Україну під час війни, його статус у суспільстві почав зазнавати змін. Багато людей вважають, що виїзд чоловіків у віці, здатних служити в армії, був не лише фізичним, а й моральним вчинком, який викликав обурення. Часом Потапа звинувачували у втечі, коли інші залишались захищати свою батьківщину.

Нещодавно артист повернувся до уваги публіки, розсекретивши свою теперішню країну перебування. Він поділився фотографією, на якій позував на фоні розкішних краєвидів Об’єднаних Арабських Еміратів, а саме — у місті Дубай, одному з найдорожчих і найрозвиненіших міст світу. У підписі до світлини Потап зазначив, що його поїздка пов’язана з роботою, а також підкреслив, що обставини надихають його та мотивують.

Після виїзду з України Потап тривалий час проживав у різних країнах, серед яких були Іспанія, Мексика, Болгарія та Польща. Однак останнім часом його акцент у соцмережах змістився на Об’єднані Арабські Емірати, де він активно ділиться своїми враженнями про закордонне життя на фоні війни, яка триває в Україні.

Шанувальники й критики неодноразово висловлювали занепокоєння щодо цього контрасту — успішне життя Потапа за кордоном та важка реальність в Україні. Хоча артист іноді публікує новини про обстріли та вшановує пам’ять загиблих, більшість його дописів не стосуються ситуації в рідній країні. Це викликало негативну реакцію, адже багато колишніх прихильників вважають, що Потап забув про свою батьківщину.

Де зараз живе Потап та чому не повертається в Україну
Де зараз живе Потап та чому не повертається в Україну

На тлі критики популярність Потапа в Україні помітно зменшилась. Багато людей сприймають його переїзд як звичайну втечу від відповідальності. Артист, здається, не надто переймається цим і продовжує активно ділитися своїм життям у соціальних мережах, демонструючи розкішні подорожі, нові проекти та пісні.

Фітнес-тренер поділився рецептом корисного брауні без цукру та глютену: їм солодке та худну на очах

Шоколадний брауні – це один з тих десертів, від якого важко відмовитися. Але коли мова йде про здорове харчування, ми часто уникаємо таких смаколиків через цукор та глютен у складі. На щастя, існує корисна версія брауні, яка не містить цих компонентів, але залишається такою ж смачною та ніжною. Цей рецепт не лише задовольнить ваші смакові рецептори, але й не порушить принципів здорового харчування.

Корисний брауні без цукру та глютену
Корисний брауні без цукру та глютену

Інгредієнти:

  • 2 середніх яблука (приблизно 350 г)
  • 2 яйця
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 50 г какао
  • 1 чайна ложка підсолоджувача (якщо яблука солодкі, можна не додавати)
  • 30 г шоколаду без цукру або шоколаду з вмістом какао понад 80%

Приготування:

Очистіть яблука від шкірки та серцевини, потім натріть їх на дрібній тертці або подрібніть у блендері до консистенції пюре. Це надасть тісту необхідну вологість і солодкість. У посудині збийте яйця до легкої піни. Це допоможе брауні стати більш повітряним. Додайте яблучне пюре до збитих яєць і ретельно перемішайте.

Рецепт корисного брауні без цукру та глютену
Рецепт корисного брауні без цукру та глютену

Просійте какао разом з розпушувачем і поступово введіть до рідких інгредієнтів. Знову добре перемішайте, щоб не було грудочок. Якщо яблука не дуже солодкі, на цьому етапі можна додати підсолоджувач за смаком.

Розігрійте духовку до 180 градусів. Застеліть форму для випікання пергаментом або змастіть її олією. Вилийте готове тісто у форму, рівномірно розподіливши його. Випікайте приблизно 20-25 хвилин. Перевіряйте готовність за допомогою зубочистки – вона має вийти трохи вологою, але без слідів сирого тіста.

Рецепт корисного брауні без цукру та глютену
Рецепт корисного брауні без цукру та глютену

Після випікання залиште брауні охолодитися у формі. Потім обережно вийміть його з форми, змастіть розтопленим шоколадом без цукру, або з цукрозамінниками, та наріжте на порційні шматочки.

Як виглядає син Олега Винника і Таюне: побачила це фото і одразу зрозуміла – це нащадок повелителя вовчиць

Олег Винник, відомий український співак, ніколи не полюбляв говорити про особисте життя. Коли мова йшла про творчі плани, професійну діяльність чи волонтерство, він ніколи і не думав про те, аби приховувати подробиці від шанувальників. Проте, родина, діти та кохана – ті теми, подробиці яких він не розголошував. Втім, фанатам вдалось дізнатись про те, хто син Олега Винника.

Як виглядає син Олега Винника

В одному з інтерв’ю, яке в артиста брали багато років тому, він обмовився про те, що в нього є діти. Тоді знаменитість розповідав про власний переїзд і назвав головну причину, чому його радує така новина. Виявилось, після зміни місця проживання артистові вдалось перебратись ближче до дружини та сина, а тому він мав змогу бачити їх набагато частіше.

Олег Винник приховує правду про свого сина від Таїсії Сватко, але в Інтернеті з'явилось його фото
Олег Винник приховує правду про свого сина від Таїсії Сватко, але в Інтернеті з’явилось його фото

Як з’ясувалось, дружина Олега Винника Таюне ще на початку його кар’єри подарувала коханому чоловікові сина. Односельці зіркової пари розповідали журналістам, що колись бачила малюка, але це було дуже давно. Виявилось, що нині нащадок відомого українського співака перебуває у Німеччині. Його звати Юліан, йому 20 років і він навчається в одному з німецьких університетів.

Олег Винник приховує правду про свого сина від Таїсії Сватко, але в Інтернеті з'явилось його фото
Олег Винник приховує правду про свого сина від Таїсії Сватко, але в Інтернеті з’явилось його фото

Хист до творчості юнак не успадкував від своїх батьків. Проте, він досягнув чималих успіхів у спорті. Так, за кордоном Юліан Винник професійно займається спортом і посідає перші місця у різних змаганнях та олімпіадах. Син Олега Винника та Таїсії Сватко – справжня гордість для своїх зіркових батьків.

Часу обмаль, а родину нагодувати потрібно? Піца на сковорідці за 10 хвилин: просто, смачно та без клопот

Уявіть собі: смачна домашня піца, яку можна приготувати всього за 10 хвилин! Цей рецепт ідеально підійде для тих моментів, коли хочеться чогось смачного і швидкого, але немає часу на довгий процес випікання. Піца на сковорідці – це справжній порятунок. Ідеальне рішення для швидкого перекусу або легкої вечері.

Піца на сковорідці за 10 хвилин
Піца на сковорідці за 10 хвилин

Для тіста:

  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 2-3 ст.л.
  • Борошно – 2 ст.л.
  • Розпушувач – 0,5 ч.л.
  • Сіль – за смаком.

Для начинки:

  • Ветчина – 50 г.
  • Помідор – 1 шт.
  • Сир – 50 г моцарелла, або інший за вашим смаком.
  • Томатний соус – 2-3 ст.л.
  • Сушений орегано – щіпка.

Приготування:

У посудині змішайте яйце зі сметаною. Добре збийте до однорідної консистенції.

Додайте просіяне борошно, розпушувач та сіль. Ретельно перемішайте, щоб не було грудочок. У вас має вийти рідке тісто, схоже на густе тісто для млинців або густу сметану.

Наріжте ветчину тонкими скибочками або невеликими кубиками. Помідор поріжте на кружечки або півкільця. Натріть сир на крупній тертці.

Піца на сковорідці за 10 хвилин
Піца на сковорідці за 10 хвилин

Розігрійте сковорідку на середньому вогні та злегка змастіть її олією або використовуйте сковорідку з антипригарним покриттям. Вилийте тісто на сковорідку, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні. Зверху змастіть тісто томатним соусом.

Викладіть на тісто шматочки ветчини та помідорів. Посипте все сиром і додайте щіпку сушеного орегано для аромату. Накрийте сковорідку кришкою та готуйте піцу на середньому вогні близько 7-8 хвилин. Тісто має добре пропектися, а сир повністю розплавитися.

Перевіряйте готовність: тісто не повинно бути сирим, а сир зверху – тягучим і розплавленим. Як тільки піца готова, обережно зніміть її зі сковорідки та поріжте на шматочки. Подайте до столу гарячою.

Захотіла собі стрижку як у Маші Єфросиніної і попросила перукаря мені її зробити: трендове у 2024 боб-каре

Подовжене каре з чубчиком – улюблена зачіска відомої української ведучої Маші Єфросиніної. Така стрижка стане ідеальним варіантом для красунь, які не хочуть прощатись зі своїм довгим волоссям, але й зробити нову зачіску мріють. Така стрижка стане ідеальною парою для жінок майже з будь-якою формою обличчя. Плюси такої зачіски переоцінити важко, адже вона – універсальна та дуже проста, коли мова йде про ранкове укладання.

Подовжене каре – кому підійде

Почати варто з того, кому підійде подовжене каре. Експерти не радять робити таку зачіску, якщо у вас витягнута форма обличчя. Річ у тім, що в такому випадку лоб може здаватись більшим, ніж насправді. Але в такому випадку є вирішення – додати до зачіски чубчик. Саме він робить стрижку універсальною й такою, що підійде будь-кому.

Стилісти розповіли, яка зачіска найкраще підкреслить природну красу жінок після 40 років
Стилісти розповіли, яка зачіска найкраще підкреслить природну красу жінок після 40 років

Зачіска, як у Маші Єфросиніної допоможе підкреслити природну красу, зробить акцент на плюсах зовнішності, а також допоможе сховати ті особливості зовнішності, що володарці не особливо подобаються. З подовженого каре ви можете створювати різні зачіски.

Наприклад, накрутіть чубчик на плойку, аби створити грайливий образ. Додайте у салоні трішки каштанового відтінку для створення кольорового акценту. Експериментуйте з проділом волосся – не лише по центру, але й на різні боки. До слова, бічний чубчик допоможе надати зачісці молодіжного відтінку.

Стилісти розповіли, яка зачіска найкраще підкреслить природну красу жінок після 40 років
Стилісти розповіли, яка зачіска найкраще підкреслить природну красу жінок після 40 років

Найголовніше у процесі вибору зачіски – орієнтуватись на тип обличчя. Для круглого оберіть асиметричне каре, а для квадратного – створіть об’єм на маківці й не забудьте про чубчик.

“Заміж ідеш чи так?”: Оля Полякова не пройшла повз щастя Лесі Нікітюк та залишила уїдливий коментар

Однією з найбільш обговорюваних телеведучих останніх років стала Леся Нікітюк. Вона завжди в центрі уваги, як через свою яскраву кар’єру, так і через романтичні інтриги, які постійно з’являються навколо її імені. Протягом багатьох років шанувальники приписували їй романи з різними людьми, але найбільш гучні чутки виникли після її співпраці з Сергієм Притулою на шоу “Хто зверху?”.

Леся Нікітюк та Сергій Притула на шоу Хто зверху
Леся Нікітюк та Сергій Притула на шоу Хто зверху

Глядачі постійно бачили між Лесею та Притулою якусь “хімію” на екрані. Попри те, що обидва ведучі неодноразово спростовували ці припущення, фани все одно продовжували шукати підтвердження їхніх стосунків.

Останнім часом Леся Нікітюк почала ще більше інтригувати своїх шанувальників, публікуючи світлини з загадковим чоловіком. То ведуча викладає фото, на якому видно лише чоловічу руку на її нозі, то букет квітів, а то й кадр, де вона обіймає чоловіка, чиє обличчя приховане. Фанати відразу почали висловлювати свої припущення про те, хто міг би підкорити серце знаменитості, але вона продовжувала зберігати інтригу.

Леся Нікітюк інтригувала шанувальників загадковим кавалером
Леся Нікітюк інтригувала шанувальників загадковим кавалером

Проте, як відомо, жодна таємниця не залишається прихованою надовго, особливо коли йдеться про зірок. Невдовзі пару побачили разом на відпочинку в Одесі, і шанувальники швидко виявили, що обранцем Лесі став військовий на ім’я Дмитро. Після цього викриття Леся вирішила більше не приховувати свого коханого та опублікувала спільну світлину, на якій вони щасливі разом. Під фото ведуча написала: “Леся плюс Дмитро дорівнює кохання”, чим ще більше потішила своїх прихильників.

Новина про те, що Леся Нікітюк нарешті знайшла своє кохання, викликала хвилю обговорень серед її колег, друзів та шанувальників. Багато хто поспішив привітати новоспечену пару.

Оля Полякова, відома своєю відкритістю та гострим язиком, не змогла пройти повз цю подію. Вона залишила уїдливий коментар під світлиною Лесі, запитавши:

“Так що ти заміж ідеш, чи так?”.

Оля Полякова залишила уїдливий коментар Лесі Нікітюк
Оля Полякова залишила уїдливий коментар Лесі Нікітюк

Це питання Леся залишила без відповіді, продовжуючи зберігати хоч якусь інтригу навколо цією любовної історії.

Ці з породи котів не хоче тримати вдома навіть ветеринар: у мене такий, і як його можна не любити?

Сфінкс

Які породи котів не слід заводити вдома
Які породи котів не слід заводити вдома

Сфінкси – це одна з найбільш екзотичних порід котів, які відомі відсутністю шерсті та екзотичним виглядом. На перший погляд може здаватися, що безшерстна порода не викликатиме алергії, проте це не так. Сфінкси, а точніше їх шкіра, виділяють ті самі білки, що й інші коти, тому вони можуть спричиняти алергічні реакції.

Однак основна проблема зі сфінксами пов’язана зі шкірою. Оскільки вони не мають шерсті для захисту, їх шкіра є дуже чутливою і потребує регулярного догляду. Їх слід часто купати, щоб видаляти надлишок шкірного жиру, а також стежити за появою подразнень або інфекцій. Також сфінкси часто потерпають від переохолодження або, навпаки, перегріву.

Персидські коти

Які породи котів не слід заводити вдома
Які породи котів не слід заводити вдома

Персидські коти відомі своїм розкішним довгим хутром і миловидними обличчями. Однак саме їхня зовнішність, зокрема характерна «плоска» мордочка, може спричиняти серйозні проблеми зі здоров’ям. У персів часто виникають проблеми з диханням через так званий брахіцефалічний синдром – стан, при якому звужені дихальні шляхи ускладнюють нормальне дихання. Також у персів можуть розвиватися генетичні хвороби, такі як полікістоз нирок, що робить їх утримання ще складнішим.

Шотландська висловуха

Які породи котів не слід заводити вдома
Які породи котів не слід заводити вдома

Шотландська висловуха кішка стала супер популярною завдяки своїм маленьким, унікальним вушкам, які загинаються вперед і надають котам милий, невинний вигляд. Однак саме ця риса є результатом генетичної мутації, яка часто призводить до серйозних проблем з опорно-руховою системою.

Через цю мутацію шотландські висловухі коти часто страждають на остеохондродисплазію – хворобу, яка викликає аномальний розвиток кісток і хрящів. Це може призводити до болю, проблем з рухливістю і навіть до інвалідності у котів.

Мейн-кун

Які породи котів не слід заводити вдома
Які породи котів не слід заводити вдома

Основна небезпека для мейн-кунів полягає у їх схильності до гіпертрофічної кардіоміопатії – серйозної серцевої хвороби, яка може призвести до передчасної смерті.

Крім того, мейн-куни потребують великого простору для життя і активних фізичних навантажень. Вони не підходять для утримання в малих квартирах і можуть страждати через нестачу фізичної активності, що також негативно позначається на їхньому здоров’ї.

“Ви неправильно готуєте булгур!”: потрібно з м’ясним фаршем – чоловік просить таку вечерю 3 дні на тиждень

Вам знадобиться:

  • 400 г булгуру;
  • 300 г яловичого фаршу;
  • 1 велика цибулина;
  • 1 велика морквина;
  • 1 ст.лож. томатної пасти;
  • 1 л води чи бульйону;
  • 1 ч.лож. цукру;
  • 0,3 ч.лож. солі;
  • 0,2 ч.лож. чорного перцю;
  • 0,1 ч.лож. перцю каррі.
Булгур із фаршем на вечерю

Щоб приготувати смачну й ситну вечерю з булгуру та фаршу, візьміть сковорідку діаметром 28 см із високими бортиками. Обчистьте й вимийте моркву та цибулю. Моркву натріть на тертушці, а цибулину наріжте дрібними кубиками. Розігрійте пательню, влийте олію.

Булгур із фаршем на вечерю

Додайте цибулю. Трішки посоліть і всипте цукор. Смажте, щоб стала рум’яною, перемішуючи лопаткою. Потім додайте моркву. Трішки підсмажте й викладіть яловичий фарш. Долийте трішки бульйону чи води.

Булгур із фаршем на вечерю

Розбийте грудочки м’яса й розмішайте його з овочами. Ще трішки присоліть. Присипте чорним меленим перцем та додайте приправу каррі. Перемішайте і нехай трішки підсмажиться на середньому вогні – близько 10 хвилин.

Булгур із фаршем на вечерю

Додайте томатну пасту. Перемішайте вміст сковорідки. Всипте булгур. Залийте водою, щоб вона покрила крупу повністю. Можете скористатися замість води бульйоном. Накрийте кришкою і тушіть на повільному вогні близько 15 хвилин. Рідина має випаруватися.

Отак одним махом отримуємо основну страву й гарнір в одній посудині. Дуже зручно. Залишиться лише зробити якийсь салатик, і вечеря перетвориться на справжнє королівське частування. За бажанням, можете розширити овочеву базу, додавши зелений горошок, солодкий перець, томати.

Полякова розповіла про кризу у стосунках з чоловіком і зізналась, чому вони ще разом: “Тримає нерухомість”

Відома українська співачка Оля Полякова знаходиться у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським вже 20 років. Вони мають двох спільних дітей і багато спільного майна. Співачка ніколи не говорила про те, що її шлюб взірцевий. Навпаки, Оля зізнається, що вони з Вадимом мають різні характери і у їхньому шлюбі завжди були сварки та непорозуміння.

Оля Полякова зі своїм коханим чоловіком
Оля Полякова розповіла про кризу у стосунках з чоловіком

Нещодавно Полякова дала інтерв’ю Маші Єфросиніній, в якому зізналася, що зараз переживає кризу у стосунках з Вадимом. Так, за словами Олі, негаразди почалися після початку повномасштабної війни. Тоді якийсь час вони жили окремо: Вадим залишився в Україні, а Оля з дітьми виїхала за кордон. Відстань погано вплинула на їхні стосунки і згодом їм довелося заново “звикати один до одного”. Другий етап кризи трапився через те, що сама Оля почала переживати власну кризу середнього віку і це погано вплинуло на її стосунки з чоловіком.

Вона була пов’язана спочатку з війною, потім – з моєю особистою кризою, коли ти підводиш лінію й думаєш, що я хочу тепер.

, – зізналася Полякова.

Оля Полякова давно перебуває в щасливому шлюбі зі своїм чоловіком
Оля Полякова розповіла про кризу у стосунках з чоловіком

При цьому співачка не приховує, що наразі ще не розібралася в собі і не зрозуміла, як хоче жити в майбутньому. Та Оля зізнається, що думки про розлучення з Вадимом її лякають, адже вона не знає, як жити без нього.

Відповідаючи на питання, що тримає її шлюб з Буряковським, Полякова віджартувалася, що це нерухомість.

І хоча вона подала це як жарт, Оля вже неодноразово говорила, що не хоче розлучатися з чоловіком, адже їм доведеться ділити спільно нажите майно, якого за 20 років шлюбу не мало. Про це співачка говорила у Ютуб-шоу “Дорослі дівчата”.

“Неможливо встояти перед чарами”: Злата Огнєвіч розповіла, що відчувала до Андрія Хливнюка, коли писали дует

Колись ходили чутки про роман між Златою Огнєвіч та лідером гурту “Бумбокс” Андрієм Хливнюком. Внести ясність у це питання у співачки попросила Наталка Тур. На що зірка розповіла, що вважає музиканта дуже талановитим та харизматичним.

Злата Огнєвіч пригадала Андрія Хливнюка

Огнєвіч зізналася, що вони з Андрієм давно не спілкувалися. Вона б воліла зустрітися з чоловіком у затишній атмосфері, попити кави та поспілкуватися наживо, а не через Телеграм:

“Просто спитати, як у нього зараз на душі, на серці. Бо пройшло багато часу з нашої останньої зустрічі”.

Артистка певна, що її колега по співочому цеху змінився з моменту їхньої останньої зустрічі. Злата вважає Хливнюка непростою людиною, втім, як і будь-яку творчу особистість. Натомість:

“Я дуже щаслива, що наша зустріч принесла таку пісню як “Ти обіцяв”.

Злата Огнєвіч пригадала Андрія Хливнюка

Зірка вважає, цей трек якимось дивом. Вона написала музику, а Хливнюк – вірші. Злата зізналася, що тоді Андрій їй дуже сильно подобався:

“Неможливо встояти перед чарами чоловіка, який глибокий, розумний, талановитий, харизматичний”.

Схоже, дівчина шкодує, що між ними виник виключно творчий союз і нічого особистого. Натомість вона радіє, що народилася така чудова пісня. Огнєвіч відзначила, що врешті вона не планувала романтичних стосунків із музикантом, а він і не пропонував.

Злата таки сподівається, що вони з Андрієм зустрінуться ще раз і поспілкуються на творчі теми. Хоча на появу нової спільної пісні знаменитість особливо не розраховує:

“Я думаю, що це неможливо, бо такі зустрічі, вони трапляються тільки раз в житті”.

Готую для своїх солодкі равлики за бабусиним рецептом: всього 3 простеньких інгредієнти та 25 хвилин часу

Вам знадобиться:

  • 500 мл кефіру;
  • 1 ч.лож. солі;
  • 1 ч.лож. соди;
  • 2 ч.лож. цукру для тіста;
  • 750 г борошна;
  • 5 ст.лож. олії;
  • 100 г цукру для присипки равликів.
Солодкі равлики на кефірі

Кефір для равликів краще брати 2,5% жирності. Так вироби вийдуть смачнішими. Коли з екзотичними продуктами виникає напруження, не треба відмовлятися від чаювання. Можна підсмажити великі смачні равлики.

Солодкі равлики на кефірі

Кефір має бути трішки тепленьким. Перелийте його у мисочку. Всипте соду й перемішайте масу. Має розпочатися реакція, і молокопродукт запіниться й збільшиться в об’ємах.

Всипте сіль, цукор. Ще раз ретельно перемішайте. Борошно просійте й потроху додавайте у тісто, щоразу перемішуючи до однорідності. Спочатку перемішуйте вінчиком. В міру густіння переходьте на ложку.

Солодкі равлики на кефірі

Потім починайте місити руками. Можливо, борошна знадобиться трішки менше. Тісто має залишатися м’яким і легенько липнути до рук. Відставте миску на 5 хвилин. Після чого розділіть ковбик на 4 частини й починайте формувати равлики.

Солодкі равлики на кефірі

Задля цього кожну четвертинку тіста розкачайте в круг. Змастіть олією та присипте цукром. Загорніть у щільний рулетик. Ретельно защипніть краї. Згорніть рулетик равликом, теж защипнувши краї.

Розкачайте виріб качалкою за діаметром вашої сковорідки. Смажте в достатній кількості олії з одного боку, а потім з іншого на середньому вогні до появи золотавої скоринки. Готові равлики викладайте на паперовий рушник. Вироби виходять ніжними й пухнастими.

“Кохай, рибо, кохай!”: розлучений 30-річний Григорій Бакланов заговорив про любов – усе так романтично

Григорій Бакланов дуже щемко прочитав вірш Сергія Жадана “Любов варта всього”, зачарувавши своїх підписників. Багато хто подумав, що актор після розлучення врешті зустрів своє кохання.

Григорій Бакланов заговорив про кохання

Насправді зірка “Кайдашевої сім’ї” хотів привернути увагу до показу 13-го сезону “Холостяка” на СТБ, яке стартує в перший день листопада. Хочеться вірити, що Григорій і сам не скніє самотою.

Григорій Бакланов заговорив про кохання: з Катериною Кузнецовою

Біля нього частенько можна побачити Антоніну Хижняк, яка у “Кайдашах” зіграла дружину героя Бакланова. Там дівчина була зовсім юною, і парі довелося не раз цілуватися.

Нині вони викладають в Інсту спільні гумористичні ролики. Тож, можливо, мова йде не лише про спільну роботу. Хоча біля Григорія останнім часом крутиться ще одна красуня. Разом із Катериною Кузнецовою вони знімаються у серіалі “Кохання і полум’я”, де перевтілилися у рятувальників.

Григорій Бакланов заговорив про кохання: з Антоніною Хижняк

Та тут їм постійно “заважає” ще один партнер Тарас Цимбалюк, який практично завжди поряд на зніманнях. Є навіть світлина усіх трьох, яку прихильники так і не зрозуміли, настільки вона виглядає розкуто.

Григорій Бакланов заговорив про кохання: з Анастасією Цимбалару

10 років поспіль Бакланов перебував у стосунках із зіркою “Жіночого лікаря” Анастасією Цимбалару. Причому останні 2 роки пара була в офіційному шлюбі. Що пішло не так, і чому голубки розлетілися, важко сказати.

Сама Настя сповістила, що це єдині серйозні стосунки в її житті, які тривали ще з підліткового віку. Мовляв, коли вони прийняли рішення роз’їхатися, то сподівалися, що все повернеться, як було раніше. Та не склалося – подружжя розлучилося.

Готую смачнючий сметанник всього з 3 інгредієнтів: без духовки та інших клопотів – чоловік обожнює смаколик

Вам знадобиться:

  • 3 скл. борошна;
  • 200 г цукру;
  • 200 г сметани;
  • 1 ч.лож. ванільного цукру;
  • 1 ч.лож. соди.

Для крему:

  • 500 г сметани;
  • 150 г цукру.
Сметанник із 3 інгредієнтів

Сметанник за цим рецептом вийде повноцінним тортом. Байдуже, що потрібно лише 3 продукти, а корж випікатимемо не в духовці й нічого не збиватимемо у міксері. Все робиться дуже просто.

Сметану для крему й тіста краще брати 20% жирності. Рідка й знежирена може зіпсувати наш кондитерський виріб. Викладіть у мисочку 200 г сметани. Всипте цукор – звичайний та ванільний. Перемішайте вінчиком.

Сметанник із 3 інгредієнтів

Борошно змішайте з содою і просійте крізь сито. Починайте додавати потроху в солодку сметану й постійно розмішуйте. Вінчик замініть на ложку. А коли маса загусне, перекладіть на стіл і вимісіть руками.

Тісто має вийти гладеньким й однорідним. Воно доволі еластичне й зовсім не липне до рук. Розділіть його на 8 однакових частин. Кожну з них розкачайте тоненько й виріжте круг за діаметром сковорідки – 24-26 см.

Сметанник із 3 інгредієнтів

Коржі випікайте на абсолютно сухій пательні. Знадобиться по 2-3 хвилини на кожен бік. Допоки один корж смажиться, вирізайте наступний. Таким же чином спечіть решту коржів. Залиште їх холонути, а самі беріться до крему.

Простішого за сметанний крем годі й шукати. Густу сметану перекладіть у місткість. Всипте цукор, а краще замініть його на цукрову пудру. Ретельно перемішайте вінчиком. Всі кристали мають розчинитися.

Сметанник із 3 інгредієнтів

Намастіть тарілку невеликою кількістю крему. Викладіть перший корж на крем. Так він не буде соватися. Змастіть його кремом. Накрийте другим коржем і знову крем. Робіть так, допоки не викладете всі 8. Верх і боки теж змастіть кремом.

Щоб прикрасити наш сметанник, візьміть трішки білого й шоколадного печива. По окремо перетворіть його на крихту за допомогою качалки. Боки й краї торта присипте білим печивом, а серединку – шоколадним. Залиште сметанник на всю ніч у холодильнику, щоб просотався кремом. Після цього можете різати на порції й ласувати з кавою.

Мрія на 2 млн доларів: розлучена з мільярдером 47-річна Камалія не полишає думки, що можна купити будь-що

Під час “Музичної платформи” Наталія Тур поспілкувалася з Камалією, яка вбралася у весільну сукню, чорні рукавички та чорну ж троянду. Говорили про теперішній час та майбутнє.

Зокрема, колишня дружина мільярдера відкрила свою заповітну мрію. Зо 2 десятиліття Камалія розмірковує над відкриттям власної кінної школи. Знаменитість і сама залюблена в коней, і її донечки залюбки беруть участь у кінних змаганнях. Тому найкращим вкладенням грошей зірка вбачає саме цю галузь.

Камалія має доволі амбітну мрію на 2 млн доларів

Нині артистка більше займається творчістю. Вважає, що до своєї мрії повернеться відразу по завершенні війни. Зірка навіть писала роботу “Менеджмент кінного спорту”, тож точно знає, що на втілення цієї ідеї в життя потрібно 2 млн доларів.

Камалія має доволі амбітну мрію на 2 млн доларів

На ці гроші вийде створити не супер-супер, але доволі пристойну компактну кінну школу. Це буде доволі гарний заклад. Камалія сподівається, що рано чи пізно він у неї обов’язково з’явиться.

Камалія має доволі амбітну мрію на 2 млн доларів

Журналістка також поцікавилася, у скільки матусі обходяться її донечки-двійнятка. Арабелла та Мірабелла нині мешкають із татом у Великобританії. На навчання у школі витрачається щороку 68 тис. доларів.

Окремо доводиться витрачатися на різні вподобання сестричок. Дівчатка займаються кінним спортом, а ще навчаються акторської майстерності у школі творчості. Тато не шкодує грошей на подорожі для доньок, одягає й годує. Тож у цілому виходить доволі кругленька сума.

“Спочатку подумала, що це Емінем”: 34-річного Тараса Цимбалюка не впізнати – кардинально змінив імідж

Тарас Цимбалюк кардинально змінив імідж. Коротка стрижка з легкою сивиною, високо піднята голова, масивний ланцюг на шиї, сережка у вусі та татуювання на лівиці настільки шокували публіку, що стримати емоцій не змогли навіть зіркові колеги. Наталка Денисенко висловилася схвально:

“Тарасику, прикраси тобі дуже личать!”

Оля Полякова відразу почала мріяти про дует з ошатним мачо:

“Ну, такого чувака на сцені нам треба! Ти співаєш? Чи таке?”

Тарас Цимбалюк приголомшив зміною іміджу

Та найбільше здивувала Ольга Сумська. Побачивши актора у такому мужньому вигляді, не стрималася й вилаялася:

“Це розй…б!”

Подібного висловлення від народної артистки не очікував ніхто. Й хоча сам винуватець відповів купою позитивних смайликів в Інстаграмі, знайшлися люди, які не зрозуміли поведінку акторки:

“Ольго В’ячеславівно, ну, ви даєте!”

Можливо, Сумська надихнулася висловами Христини Соловій, яка просто під час концерту назвала стару назву міста Чорноморськ “повною х@нею”, за що потрапила під суд. Коли стало зрозуміло, що артистку виправдали й відпустили, інші вирішили брати приклад зі сміливої знаменитості.

Решта підписників акаунту Тараса теж перебували в емоційному піднесенні після перегляду фото. Щоправда, намагалися тримати себе в руках:

“Спочатку подумала, що це Емінем”.

“Во-о-в, це що за красунчик?!”

“Тарасе! Якось незвично бачити вас у такому образі!”

“Хотілося б побачити усю серію фото! Бо ця нереально крутезна”.

“Харизма і шарм за 100 км пре!”

І далі все в такому ж дусі. Тож Цимбалюку тепер буде дуже складно тримати настільки високу планку й продовжувати дивувати шанувальників його акторського таланту.

Як виглядають всі онуки Алли Пугачової: 11-річні Ліза і Гаррі Галкіни молодші за своїх племінників – фото

Алла Борисівна Пугачова – мати трьох дітей. Старшу Христину артистка народила у своєму першому шлюбі з Миколасом Орбакасом. Зараз Христині 53 роки і вона вже й сама має трьох дітей. Вдруге Пугачова стала матір’ю аж через 42 роки після народження первістка. Так, у шлюбі з Максимом Галкіним у неї народилися двійнята Ліза та Гаррі. Діти з’явилися на світ шляхом сурогатного материнства, та біологічною матір’ю двійнят є саме Пугачова. Зараз Лізі та Гаррі 11 років і вони набагато молодші за своїх племінників – онуків Пугачової.

 Хто народив двійнят Лізу і Гаррі Максиму Галкіну
Як виглядають молодші діти Пугачової

Онуки Алли Пугачової

Найстаршим онуком Примадонни являється 33-річний Микита Пресняков. Він народився у цивільному шлюбі Орбакайте зі співаком Володимиром Пресняковим. Микита пішов по стопам своїх батьків і також займається музикою. Останні роки Микита живе то в США, то в країнах Європи.

Микита Пресняков без попередження втік за кордон ще наприкінці вересня
Як виглядають онуки Пугачової: Микита Пресняков

Середнім онуком Пугачової являється 26-річний Дені Байсаров. Хлопець народився у шлюбі Орбакайте з чеченським підприємцем Русланом Байсаровим. Зараз Дені дорослий, веде свій бізнес у сфері організації підприємств та входить до списку 200 найбагатших людей росії.

Як виглядають онуки Пугачової: Дені Байсаров

У 2005 році Христина Орбакайте вийшла заміж втретє за чоловіка, з яким живе вже майже 20 років. Обранцем співачки став американський бізнесмен Михайло Земцов. У 2012 році Орбакайте народила доньку Клавдію – першу онучку Пугачової. Зараз дівчинка живе з батьками в США і росте дуже творчою та талановитою. 14-річна Клавдія танцює, співає, займається акторською майстерністю та вивчає мови.

Христина Орбакайте показала 10-річну доньку Клаву
Як виглядають онуки Пугачової: Клавдія Земцова

До 2022 року Клавдія дуже багато часу проводила в домі своєї зіркової бабусі. Дівчинка являється майже ровесницею Лізи та Гаррі Галкіних, тому вони часто проводили час разом. Зараз родичі проживають далеко один від одного і рідко бачаться.

Хоч узимку, хоч улітку: родини Полякової, Могилевської, Пятова занурюються у гарячий чан прямо на обійсті

Оля Полякова

Співачка частенько робить репортажі зі свого заміського будинку. Тож ми чудово знаємо, як виглядає дерев’яний зруб. Бачили неодноразово, що на березі Дніпра є не лише катери, але й чан, в який можна зануритися не лише влітку, але й прохолодної днини.

У кого зі знаменитостей є чан на обійсті

Тож Полякова з доньками чи гостями частенько влаштовує подібні водні процедури. Спочатку суперблондинка прогрівається у теплій водичці, милуючись гарними краєвидами, а потім з усього маху стрибає у штучне озерце. Можливо, саме тому так гарно й виглядає?

Наталія Могилевська

Облаштувати місткість для занурення на власному обійсті співачку надихнула менша донька. Софійка цього спекотного літа дуже мріяла про прохолодну водичку в басейні. Ось матуся й виконала дитячу забаганку – замовила чан, який встановили на терасі.

У кого зі знаменитостей є чан на обійсті

Тепер не лише влітку можна буде охолодитися на свіжому повітрі, але й взимку прогрітися у теплій водичці. Адже до чана приєднаний обігрівальний прилад, що працює на дровах. З обійстя Могилевської теж видніється Дніпро. Тільки річка трохи далі, аніж у Полякової.

Андрій Пятов

На обійсті відомого футболіста, а нині тренера порядкує його дружина Юлія. Жіночка не лише чотирьох дітлахів народила, але й не боїться жодної домашньої роботи. Вона залюбки готує різні смаколики та постійно займається рукоділлям.

У кого зі знаменитостей є чан на обійсті

Берегиня якось показала в Інстаграмі, як відчищає до блиску чан, облаштований на терасі. Він виконаний з дерева й має по колу лавки. Тож можна занурюватися не лише з родиною, але й з друзями.

Скромниця 1+1 Марічка Падалко зізналася, що за кавою обговорювала Єгора Соболєва з його колишньою дружиною

Марічка Падалко розповіла, що проблеми у їхніх стосунках виникли після декількох років спільного життя. Ведуча, як і багато жінок, стикнулася з втомою від побутових справ та турботи про трьох маленьких дітей. Водночас, за її словами, Єгор Соболєв завжди був поряд і з самого початку шлюбу мав чітку позицію, що будь-які проблеми треба вирішувати разом.

Марічка Падалко розповіла про кризу в стосунках з чоловіком
Марічка Падалко розповіла про кризу в стосунках з чоловіком

Марічка зазначила, що не дивлячись на труднощі, вони з Єгором ніколи не думали про те, щоб написати заяву на розлучення. Обоє старалися зробити все можливе, аби зберегти свій шлюб.

Одним із найважливіших рішень, яке прийняло подружжя, стало звернення до психолога. Падалко згадує, що того літа, коли стосунки сягнули критичної точки, вони відмовилися від відпустки та вирішили витратити всі гроші на консультації з психологом. Ведуча зізналася, що це рішення виявилося правильним, адже воно допомогло їм не тільки розібратися в проблемах, але й зміцнити зв’язок.

Марічка Падалко розповіла, як вони з чоловіком вийшли з кризи
Марічка Падалко розповіла, як вони з чоловіком вийшли з кризи

Марічка згадує, що вони ходили до спеціаліста стільки, скільки це було потрібно, адже від двох сеансів з психологом проблема не зникне. Вона додала, що почуття порожнечі та постійного роздратування викликали ще більше проблем у стосунках. Проте завдяки підтримці фахівця та спільним зусиллям вони з Єгором змогли знову знайти спільну мову та зберегти гармонію в сім’ї.

Цікаво, що в цей важкий для неї час Марічка знайшла підтримку у несподіваній особі – колишній дружині Єгора Соболєва. Ведуча розповіла, що саме колишня політика стала ледь не першою людиною, до якої вона звернулася, коли потребувала поради та розуміння.

Марічка задала питання, чи мала вона такі ж проблеми з Єгором раніше та розповіла все те, що на той момент її хвилювало. Падалко зазначає, що екс-дружина чоловіка її уважно вислухала та підтримала.

Продає гламурні масажери по 60 доларів зі знижкою: 23-річна онучка Софії Ротару стала бізнесменкою у США

Якщо з виїздом сина й онука Софії Ротару за кордон виникали певні проблеми, то з онучкою Сонею жодних. Дівчина давно живе й навчається у США. А тепер, схоже, вирішила непогано підзаробити.

Певно, життя за океаном не таке вже й дешеве. Тож 23-річній Соні Євдокименко довелося думати, де б узяти трішки грошенят. Влітку, перебуваючи на канікулах, студентка обрала собі певний напрямок бізнесу.

Онучка Софії Ротару започаткувала косметичний бізнес

Зіркова онучка вирішила продавати скребки-масажери для обличчя та шиї. Вироби мають вигляд метеликів і продаються за 60 доларів й більше за пару. Ідея зайнятися бізнесом у сфері краси спала Соні на думку, коли проходила стажування Hourglass Cosmetics.

Певно, українка втямила, що на цій справі можна непогано заробити. Тож почала рекламувати у своєму блозі скульптор-метелик для обличчя. Дівчина на власному досвіді показала, як користуватися новинкою, щоб покращити кровообіг та зняти напругу з обличчя.

Онучка Софії Ротару започаткувала косметичний бізнес

Щоб скористатися Сониним приладом, треба спочатку нанести на обличчя олію. А вже після цього ретельно попрацювати двома метеликами з обох боків одночасно. У результаті такого масажу шкіра має розгладитися й розслабитися, а набряки зникнуть неначе й не було.

Цікаво, чи має частку в цьому бізнесі бойфренд Соні Макс Лернер, статки якого оцінюють у 1,2 млрд доларів? Можливо, вступив в долю чи просто дав коханій трішки грошенят на розкрутку?

Окрім косметики онучка Софії Ротару захоплюється ще й мистецтвом. Зокрема, відвідала лондонський Friezeo, де помилувалася японським гарбузом та збирається відкривати нові таланти.

Купила в сезон рідкісний фрукт і приготувала шедевр: ароматна шарлотка з айвою підкорила серце гостей

Інгредієнти:

  • 4 середні айви
  • 3 яйця
  • 1 склянка цукру
  • 1 склянка борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1 чайна ложка ванільного цукру (за бажанням)
  • 1 чайна ложка кориці
  • Щіпка солі
  • 50 г вершкового масла для змазування форми
  • Цукрова пудра для посипання

Приготування:

Айва має досить жорстку текстуру, тому перед використанням її потрібно правильно підготувати. Спочатку добре промийте фрукти під проточною водою, оскільки на їхній поверхні часто залишається пушок. Далі очистіть айву від шкірки та видаліть серцевину з насінням. Наріжте фрукти на тонкі скибочки або невеликі кубики, залежно від того, як вам більше подобається.

Рецепт смачної шарлотки з айвою
Рецепт смачної шарлотки з айвою

Після цього айву можна злегка припустити на сковороді, щоб вона стала м’якшою. Розігрійте трохи вершкового масла і обсмажте айву протягом кількох хвилин, додавши чайну ложку кориці для аромату. Айва швидко вбере всі смаки та стане більш соковитою.

Для тіста у мисці збийте яйця з цукром, поки суміш не стане світлою і повітряною. Далі поступово введіть просіяне борошно, додаючи його маленькими порціями. Разом з борошном додайте розпушувач і щіпку солі. Якщо ви любите ванільний аромат, додайте чайну ложку ванільного цукру. Все ретельно перемішайте, щоб тісто вийшло однорідним і без грудочок.

Як приготувати розкішну шарлотку з айвою
Як приготувати розкішну шарлотку з айвою

Форму необхідно добре змастити вершковим маслом, щоб тісто не пригоріло під час випікання. Якщо ви хочете, можете додатково присипати дно і стінки форми борошном або манною крупою.

На дно форми викладіть підготовлені скибочки айви. Далі залийте айву підготовленим тістом, рівномірно розподіляючи його по всій формі.

Розігрійте духовку до 180 градусів та поставте форму з шарлоткою випікатися. Час випікання залежить від потужності вашої духовки, але в середньому це займає 35-40 хвилин. Перевіряйте готовність випічки дерев’яною шпажкою — якщо вона виходить сухою, шарлотка готова

Коли народить Каменських і Дорофєєва: вагітні фото є, дітей ще немає – Потап і Кацурін стануть батьками?

Настя Каменських і Надя Дорофєєва – одні з найвідоміших українських артисток. Вони повністю реалізувалися у роботі, та ще й досі не реалізувалися у материнстві, хоча їм обом не далеко до 40 років. При цьому і Каменських і Дорофєєва знаходяться у шлюбі. Тож коли відомі артистки стануть мамами?

Настя Каменських

Настя Каменських розповіла, що слухає восени
Коли Настя Каменських стане мамою

Настя Каменських зіграла весілля з Потапом 5 років тому, а офіційно одружилися вони ще у 2018-му. Після весілля подружжя не в одному інтерв’ю говорили, що мріють стати батьками і вже працюють над цим. А Потап і зовсім говорив, що хоче стати багатодітним батьком. Та роки йшли, а Каменських і Потап не повідомляли про поповнення і в якийсь момент припинили говорити про дітей в інтерв’ю. Саме тому прихильники зіркової пари почали припускати, що вони мають якісь проблеми з зачаттям, чи виношуванням.

Та влітку 2022 року, коли Каменських повернулася в Україну через 6 місяців перебування в Іспанії, користувачі Мережі знову почали підозрювати її у вагітності. Причиною чуток стало те, що Каменських помітно округлилася і почала носити лише вільний одяг, який приховує її живіт.

Вагітна Каменських більше не приховує свій стан
Настю Каменських запідозрили у вагітності

Та в якийсь момент співачка спростувала чутки про вагітність і зізналася, що просто набрала зайву вагу.

Надя Дорофєєва

Коли Надя Дорофєєва стане мамою

Надя Дорофєєва прожила 7 років у шлюбі з Володимиром Дантесом. Тоді вона говорила, що хоче стати мамою, але колись, у майбутньому. Зараз співачка знаходиться у другому шлюбі з ресторатором Михайлом Кацуріним. Надя запевняє, що нарешті дозріла до материнства. Саме це зізнання Дорофєєвої змусило її прихильників активніше спостерігати за змінами у зовнішності співачки. Одного разу прихильники навіть подумали, що Надя вагітна, адже вона одягнула сукню, в якій здавалось, що у неї круглий живіт.

Надя Дорофєєва у сукні для вагітних показала округлий живіт і ощасливила Кацуріна
Дорофєєву запідозрили у вагітності

Та вже зовсім скоро Дорофєєва спростувала ці чутки і запевнила, що наразі не чекає дитину.

Прима-балерина Катерина Кухар ошелешила своїм виглядом до перевтілення в брюнетку: ви ахнете, побачивши

Колись давно тендітна Катерина Кухар мала не лише інший колір волосся, але й кругленькі щічки, за що її ледь не вигнали з балету. Та згодом майбутній зірці вдалося змінити підхід до харчування, з блондинки перетворитися на брюнетку, й усе налагодилося.

Нині зовсім інші часи. Кожна дівчина може зісканувати штрих-код на упаковці фарби для волосся й побачити, як виглядатиме в тому чи іншому відтінку. Катерина Кухар так і зробила. Спочатку показалася з буряковими локонами, потім із русявими.

Катерина Кухар не завжди була брюнеткою

Та замолоду такої можливості у балерини й іншого жіноцтва не було, тож доводилося перевіряти різні кольори на практиці. От і Катруся в 16 років мала блондинисту шевелюру.

Кухар показала знімки з юності, де знаходиться з товаришем і під час екскурсії, та має довге біляве волосся. Впізнати сьогоднішню приму у тій дівчинці доволі складно. А ще дивніше почути, що колись Катю за зайву вагу ледь не вигнали з балету.

Катерина Кухар не завжди була брюнеткою

Дівчинка почала відвідувати балет з 5 років. У неї всі па виходили дуже гарно, й викладачі неодмінно нахвалювали ученицю. Та під час статевого дозрівання у Катрусі почали округлюватися форми, що для балерини не припустимо.

Юнку навіть стали дражнити “наша Лопес”. Жодні умовляння стежити за фігурою не допомагали. Тоді матуся пригрозила повісити на холодильник замок. Кухар приходила на кухню, згадувала про замок і йшла назад.

Отак і схудла. Ще й достроково закінчила балетне училище, отримавши червоний диплом. Тепер можемо побачити Катерину Кухар із різним кольором волосся й порівняти, який образ їй пасує найкраще.