ПРИТЧІ

Бог несправедливий? Як притча про виноградники все змінює

Молода багата людина прийшла до Ісуса і спитала, що ще він може зробити, щоб показати свою віру і увійти в Царство Боже.

Головна молитва для жінок: звернення до святої Богородиці

Неділя - хороший день не тільки для того, щоб побути з коханою родиною, а й прочитати молитву до пресвятої Богородиці.

Заговори на великий гаманець: читай раз в день і буде толк

Змови читають люди, які хочуть привернути до себе удачу. У нашому випадку - грошову удачу.

Змови на вдалий день, щасливе життя всім, кому не лінь читати

Почни свій день правильно з гарного заговору і тоді все пройде гладко, як по маслу.

Секретні змови сибірської цілительки: на здоров’я, любов і великий достаток у сім’ї

Є молитви, які від Бога, а є змови, які від людей. Але вони теж працюють і допомагають знайти щастя і здоров'я. Якби не працювали, їх би не передавали з покоління в покоління.

Чоловік і сліпий хлопчик: Ця правдива притча зворушує до глибини душі

Притча - це правда чи брехня? Це історія з елементами реального життя і з елементами вигадки. Притчі потрібні для того, щоб людина з іншого боку подивився на складну ситуацію, яка з нию трапилася.

Популярні статті

Запечені пікантні овочі в духовці, виходять як на мангалі

Якщо немає можливості вибратися на пікнік, не біда. Приготуйте ароматні овочі в духовці. Вийде не гірше, ніж на мангалі.

Цікаві факти про Дана Балана, які ви ще не знаєте: ось за що його полюбила Тіна Кароль

Дан Балан - талановитий співак, композитор і продюсер. Хіти артиста відомі на весь світ і займають перші місця в хіт-парадах.

Шпагат в постолах з ведмедями і на літаку, оголена Афродіта з віником в бочці – Волочкова переплюнула сама себе

Епатажна російська балерина Анастасія Волочкова вже дістала всіх своїми нескінченними шпагатами, один іншого безглуздіше і безпощадніше. Ось і зараз - три нових дивних розчепірень і чергове оголення. Чим ще привертати увагу, не балетом же!

Незрівнянні віденські булочки з маком і родзинками у вигляді невеликих рулетів (ВІДЕО)

М'які та ніжні булочки з соковитою начинкою приготує кожна господиня. Тісто ідеальне, тому смак просто божественний.

Сніжана Єгорова з немовлям на руках зізналася, що не може платити комуналку Ексклюзив

Сніжана Єгорова з немовлям на руках зізналася, що не може платити комуналку. Про це українська телеведуча заявила під час прямого ефіру в Facebook, присвяченому президенту країни Володимиру Зеленському.